|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 27, 2022 10:03 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: |
V pátek jsem v práci dostal zimnici a začlo mě bolet břicho, do pár hodinek jsem lehl. Teplotka, zimnice, břicho, bolest těla. Nic drastického, ale ani příjemného. Břicho bolelo ještě pár dní a skoro jsem 5 dní nejedl. |
On to mohol byť aj covid, v poslednom čase v okolí evidujem, že sa z pľúc zvláštne preorientoval na brucho. Takto to mal otec, aj jedna naša suseda, teraz nedávno o tom písal aj Pavel Vacek, že to mal podobne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 28, 2022 7:34 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
V pátek jsem v práci dostal zimnici a začlo mě bolet břicho, do pár hodinek jsem lehl. Teplotka, zimnice, břicho, bolest těla. Nic drastického, ale ani příjemného. Břicho bolelo ještě pár dní a skoro jsem 5 dní nejedl. |
On to mohol byť aj covid, v poslednom čase v okolí evidujem, že sa z pľúc zvláštne preorientoval na brucho. Takto to mal otec, aj jedna naša suseda, teraz nedávno o tom písal aj Pavel Vacek, že to mal podobne |
Taky mě to napadlo. Den předtím se mi spustila na hodinu rýma a pak zase zmizela, což mi taky přišlo divné...
trénink 27. 1. čtvrtek
váha 86 (-4 z normálu)
ROZPAŽKY - 3x12
BENČ - 6x70, 3x6 s 80
+doplňky: biceps, středy ramen, zadky ramen, tlaky na ramena s ručkama
Včera sice pozdě večer, ale bavilo. Cítil jsem radost, akorát teda benč byl celkem těžký, což mohlo znamenat jen jednu věc...Zhubl jsem daleko více. Ráno si jdu na váhu a ta vehementně ukazuje 86 kg. Takže 4kila pod normálem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so leden 29, 2022 11:05 am Předmět: |
|
|
trénink 29. 1. Sobota rano
váha 86 (-4kg z normálu)
Beh 25 munut
Ranni beh. Nicmene se citim furt zeslably. Holt 4kg jsou 4kg. Aspon uz jim skoro normalne, ale zatim bez kavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne leden 30, 2022 8:00 am Předmět: |
|
|
trénink 30. 1. Nedele rano
váha: ?
Stinovani - 3x3 minuty
Bricho - planky, zkracovacky...
triset:
Benc - 5x70, 5x80, 5x85, 5x90
Pritahy v. C. Podhmat - 4x8 s 70
Bulgarian split squat - 5x, 5x10, 5x36, 5x36
Trenink trval 40 minut
Dneska už jsem se cítil docela silný. ráno jsem se zase probudil vyspalý tak jsem začal v 7:00. V obýváku lehké stínování které jsem nejel už přes dva měsíce, pak lehké břicho a pak jsem se na činky přesunul do sklepa. Včera jsem hodně jedl a dneska to bylo znát citil jsem se silný... Pravděpodobně jsem přibrala nějakou váhu zpátky...
PS: Loket jsem na příkazích pod mlatem vůbec necítil takže dobré znamení. Jinak o něm samozřejmě vím ale lepší se...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 01, 2022 7:46 am Předmět: |
|
|
trénink 31. 1. pondělí
váha cca 89 (cca -1kg)
GRAPPLING/JIU JITSU
BJJ po dvou měsících hurá.
-rozcvička - běh, protahovačka
-gymnastika - pády do stran, do zadu, stojky, kotrmelce...
-tabata 6x30 sekund (1O sekund pauza) sprawly a takový divný přeskakování na čtyřech...
-nácviky single leg a obrana (sprawl) proti němu. Různé variace a útěky.
-nácviky jak když držíme singl, z toho dát achilovku
-nácviky anakondy ze stoje na zem..
-sparingy - 6x2 minuty a 20 sekund pauza mezi koly.
Na to, že to bylo po dvou měsících tak super. Loket mě prakticky během tréninku přestal bolet. Co už tak dobré není, je rameno. Při nácviku jsem blbě skočil na poraz, protože jsem to brzdil, sparing mě přizdil a v ramenu zabolelo. Dneska skoro nezvednu ruku. Tak snad je to jenom nějak pohmožděný. Uvidíme. Nedaří se, nedaří se, nedaří se. Aspoň že loket je teda o dost lepší...
Co se týče váhy, tak jsem samovolně dost nabral zpět. Už jím normálně a břicho nebolí. Jen ještě bez kafe.
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út říjen 18, 2022 10:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 01, 2022 12:04 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Tak to je smola... niektore sporty je lepsie nechat mladsim | Vlastně za poslední tři roky, je to jen druhé zranění. když jsem v 25 dělal sambo/grappling, tak jsem za ty tři roky měl těch zranění tak deset. Takže je vidět, že se s tárnutím přichází rozum...o) Uvidíme jak dlouho to půjde dělat, ale věk neberu jako výmluvu o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 03, 2022 11:37 am Předmět: |
|
|
trénink 2. 2. středa
DŘEPY S TRX - 4x12
BULHARY - 4x5 s 24
BICEPS O STEHNO - 2x8
PŘEDLOKTÍ - 3x
Jen nohy, kvuli ramenu. Rameno lehounce povoluje a já cítím radost. I když to bolí dost, tak to zřejmě není nějak fatálně zkurvené. Bohužel nevýhoda zkurveného ramena je, že si s nim nezacvičíte prakticky nic z vrchní poloviny těla.
Biceps jsem dal jen dvě série, protože to u toho tahalo i když jsem jel hodně striktně. Zkusím každopádně jiné úhly.
Dřepy s TRX, jsem si téměř jistý, že bych zvládl třeba 4x12 s 70 či 80kg na dřepech, ale nechápu, jak je možné, že 4x12 s TRX bez zátěže, je pro mě tak strašně těžké. Nohy napumpované k prasknutí, téměř smrt. Napadá mě, že je to tím, že si nemůžu vypomoci zády a všechno berou jenom nohy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne únor 06, 2022 8:52 am Předmět: |
|
|
trénink 4. 2. Patek
Vypady - 4x8
Bulhary - 4x5 s 40kg
Pritahy rucky - 8x8 s 27kg
Kickback tricak -3x
Zjistil jsem, že lehké přítahy mi na rameno nevadí. Je tam teda trošku ještě cítit loket, ale dobrý.
trénink 6. 2. Nedele
Beh - 24 minut
Ráno jsem byl zase dřív vzhůru než holky, tak jsem to využil. Rameno se o dost zlepšilo. Furt bolí, ale hlavně že se zlepšuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 08, 2022 12:22 pm Předmět: |
|
|
trénink 7. 2. pondělí
PŘÍTAHY S V. Č. PODHMAT - 7x8
SINGLE ARM LANDMINE ROW - 3x8
BICEPS KLADIVA - 4x
PLANK - 4x
Vršek co dalo rameno. Přítahy super. Šlo to bez náznaku bolesti. I loket to dával. Rameno se lepší a lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 10, 2022 8:01 am Předmět: |
|
|
trénink 9. 2. streda
DŘEPY S TRX - 4x12
BULHARY - 4x6 s 24
PŘÍTAHY JEDNORUČKY PODHMATEM - 3x8 s 27
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x7 s 36
BICEPS KLADIVA - 4x
PŘEDLOKTÍ - 4x
BŘICHO - 3x
PLANK - 3x
Loket o hodně lepší, proto jsem mohl přidat na přítazích. Stále o něm vím, ale slušný...
Rameno bolí, ale lepší se. Benč ještě nešel.
Biceps kladiva teď budu dávat chvilku častěji, aby se mi srovnalo to předloktí/loket a zesílilo na normální úroveň...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po únor 14, 2022 11:57 am Předmět: |
|
|
trénink 11. 2. pátek
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 2x8 s 27, 2x6 s 35, 2x6 s 40
BULHARY - 6x
BICEPS - 4X
PŘEDLOKTÍ - 4x
Loket brutálně lepší, rameno bolí, ale lepší, zvětšuje se hybnost.
trénink 13. 2. nedele
BĚH - 25 minut
Ráno jsem si přivstal a vyběhl. Pohoda. Sice se ráno o víkendu tolik nevyspim, ale je hezky čas na běh. Nebaví mě běhat ve tmě...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 15, 2022 11:57 am Předmět: |
|
|
trénink 14. 2. února
GRAPPLING/JIU JITSU
I s ramenem jsem se odvážil na BJJ/GRAPPLING s tím, že dám jen techniky.
-rozcvička běhání dokola, běh s direkty atd.
-gymnastika-pády dozady, dopředu, skoky do parakotoulu stojky atd.
-nácviky z želvy-dvojitý nelson, jedno nelson, páka na nohu, armbar, nějaké pozice.
-sparingy 2x3 minuty - velmi lehce. S ramenem se lépe nedalo. Dost jsem se o něj bál, ale nechal jsem se ukecat.
Byli jsme tam 3 a všichni normálníRameno lepší. O loktu jsem nevěděl...
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út říjen 18, 2022 10:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 17, 2022 12:28 pm Předmět: |
|
|
trénink 16. 2. února streda
DŘEPY S TRX - 4x14
BULHARY - 5x15, 3x5 s 40kg
doplňky easy se zkurveným ramenem:
BENČ S RUČKAMA RUCE K SOBĚ - 4x30 opáček s 10kg ručkama
TRICEPSOVÉ KLIKY MEZI LAVIČKAMA (menší rozsah) - 4x15
+rehabko - 2kg kotouč a středy ramen, zadky, čelní delty, pressy - 20 op gigaset
Začátek tréninku 21.50. Malá princezna se rozhodla jít déle spát .o)
Zkoušel jsem rozhýbávat rameno. Jak se zahřálo, bylo to lepší, ale samozřejmě nic serioznějšího nemohu. Nicméně jsem se rozhodl alespoň ultralehce cvičit i tohle, ať to úplně
nezakrní...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 7:54 am Předmět: |
|
|
trénink 17. 2. čtvrtek
PŘÍTAHY S V. Č. - 5x8 s 70
PŘÍTAHY S V. Č. PODHMAT - 3x8 s 70
BICEPS KLADIVA - 3x
BICEPS KLASIKA - 3x
PŘEDLOKTÍ - 3x
+rehabko - 2kg kotouč a středy ramen, zadky, čelní delty, pressy - 20 op gigaset + nějaké další věci ala arnoldovy tlaky v omezeném rozsahu atd...
Přítahy jsem zkusil už i nadhmat a loket říkal ano. Rameno o chloupek lepší, ale furt slabota...Bez benčů mě to tolik nebaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|