|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 22, 2022 7:52 am Předmět: |
|
|
trénink 21. 2. pondělí
SHYBY S NADNESENÍM - 5x12
V pátek jsem zase lehl s bolestí břicha, lehkým průjmem,mírnou teplotou a lehkou zimnicí. Dva dny jsem skoro nejedl a pak žalostně málo bílkovin, protože mám furt rozhozené trávení. Mám podezření, že tvaroh nebo něco hodně mléčného mi na prázdný žaludek udělá slušnou paseku. V neděli už teplota nebyla a sračka taky ne.
Včera ve vodním světě, kde jsem půlku strávil ve výřivce, jsem si dal pár shybů na tyči v bazénu s nadnesením. Klepal jsem se u toho jako ratlík. Holt za poslední tři měsíce 2x žaludeční příhoda, bolavý loket a rameno. Už jsem byl v lepší formě o)
Dneska ráno zase sračka, ale břicho mě nebolí, tak si pokud se něco nezmění, lehce zacvičím...
Rameno zase lepší (jupí). Zrcadlová forma - sedmdesátník s bříškem, kozičkama, spadlýma ramena, ale slušnýma pazourama a pěkným ksichtem. Juhů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st únor 23, 2022 12:25 pm Předmět: |
|
|
trénink 22. 2. úterý
KOZIČKY, RAMÍNKA, TRICÁKY
trénink trval: 15 minut
Vše lehounký pumping co dovolí rameno. Nicméně na benče s rukama k tělu už proběhly 15kg jednoručky ho hóoo. Rameno lepší. Břicho a průjmíček už jen po ránu. Břicho skoro kompletně přestalo bolet. Furt jsem teda nafouklejší, ale lepší se to. Kolem pár lidí lehlo na střevní chřipky, takže zatím netuším, jestli jsem to prostě jen nechytil dvakrát po sobě...No who knows?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 24, 2022 8:01 am Předmět: |
|
|
trénink 22. 2. úterý
DŘEPY S TRX - 3x12
BULHARY - 3x6 s 24
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x24, 8x27, 6x35, 3x6 s 40
BICEPS - 3x
PLANK - 3x
BENČ S RUČKAMA RUCE U SEBE - 2x12 s 19kg
Konečně normální trénink
Loket oficiálně zahojen. Necítil jsem nic ani u 40kg ručky, takže ho už nebudu dál zmiňovat.
Ráno už byla jen minisrajda a přestalo úplně bolet břicho. Večer jsem se cítil navzdory zrcadlu, které ukazovalo chcípáčka se svěšenými rameny, silný a zvedalo se dobře. Bílkoviny už včera asi 70g. Dneska ráno bez srajdy. Ramenu se zvětšuje hybnost, je to lepší, ale furt bolí, ale hojí se, hojí.
Dnes ráno jáhlová kaše s půlkou tvarohu. Zkoušel jsem, co udělá břicho a taky jestli to je ta laktozová intolerance. Vypadá to, že ne a nebo to musí být větší množství. Břicho ani trošičku nezaprotestovalo. Takže to teď vypadá spíš na druhou střevní chřipku po sobě. Těžko říct...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po únor 28, 2022 9:14 am Předmět: |
|
|
trénink 26. 2. sobota
DŘEPY S TRX - 3x12
BULHARY - 6x, 6x24, 6x27, 3x6 s 36
PŘÍTAHY S V. Č. - 8x70, 3x6 s 80
PŘÍTAHY S. V. Č. PODHMAT - 8x80, 8x80, 3x4 s 90
+ lehoulince ramena
Už můžu zase jíst normálně a nic se neděje. Tak to asi fakt byla 2x střevní něco. I maličká byla podobně nemocná. Síla se vrací, leč rameno bolí, takže můžu jen omezeně, ale aspoň tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 02, 2022 7:59 am Předmět: |
|
|
trénink 1. 3. úterý
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x27, 6x35, 3x6 s 40
BENČ S RUČKAMA RUCE K SOBĚ -
KLIKY MEZI LAVIČKAMA - 3x15
Večerní rychlovka kolem 22.00, ale šlo to. Rameno trošičku lepší, tak jsem dal takové poloopáčka v místě kde to nebolí a hrál si s pohybem. Obrácené kliky (kliky mezi lavičkama) pustily až dolů bez bolesti.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 03, 2022 7:55 am Předmět: |
|
|
trénink 2. 3. středa
MMA
MMA po dlouhé době. Párkrát sice vyšlo BJJ, ale i tak kvuli lokti, ramenu, dvoum střevním chřipkám, které byly dle kamaráda covid a postcovid byla moje docházka slabší
-Rozcvička
-Variace sprintů z lehu, z břicha atd. Sprinty byly tak na 15 metrů.
-levá břicho, pravá ksicht, pravá roundkick
-levá ksicht, pravá břicho, hák
-levá, pravá, highkick nebo jiný kop
-osoto gari
-někdo kopne roundkick, vy to chytáte s úkrokem do strany
-pak soupeř kopal, střídal nohy a vy jste chytali
-pak jste mu chytli nohu, přiskočili, dali Osoto gari, hodili, dali ránu, přehodili nohu a šli na kesa gatame
-pak z toho taková škrtička
- MMA sparingy, 2x3 minuty
-3 minuty boxovací pytel
No teda fyzička v pytli. Nemoci se na mě podepsali, byl jsem utahanej jako pes a dlouho nemohl chytit rytmus. Vlastně jsem ho chytil až teprve když mě soupeř hodil na zem a já ho tam převalil. S druhým soupeřem dobrej kickbox a až teprve před koncem jsem ho vzal na zem a dal armbar.
Rameno omezovalo, nemohl jsem pravé háky a nebo pomalu (rozuměj, ještě pomaleji než normálně). Ale dobrý, holt je znát že jsem jen trochu dělal BJJ kde cítím jistotu, ale málo postoj+byl chcíplej.
Sumasumárum super. Váha neznámá, ale jsem chcíplej.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 07, 2022 11:50 am Předmět: |
|
|
trénink 5. 3. sobota
bulhary, přítahy
doplňky: benče s ručkama, biceps, středy ramen, zadky ramen, břicho.
Váha - 87-88kg
V pátek těžká fyzická práce a smrt. Jsem chcíplej a je to znát. Zvládl jsem už i těžší a delší a cítil se lépe. Docela mě ty dvě nemoci vysály, ale nevadí, to se vrátí a nebo taky ne .o))
Trénink super, ačkoliv proběhl v 10.30 večer. Na benče s ručkama už šly sérky s 22kg jednoručkama. Musel jsem si hodně hrát s úhlem, ale šlo to. Rozpažky na středy ramen šli
už s normální vahou. Rameno pořád dost cítím, ale zase je to o chloupek lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 09, 2022 7:53 am Předmět: |
|
|
trénink 8. 3. úterý
bulhary, přítahy ručky, benče s ručkama
+planky
na benčích s ručkama se mi povedlo zase přidat. Aktuálně 16kg ručky mohu v plném rozsahu a 27kg v polovičním bezbolestně. Takže si s tím hraju a jedu víc sérií po 15-20 opáčkách. Takže i když rameno bolí, tak progress.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 10, 2022 7:22 am Předmět: |
|
|
trénink 9. 3. středa
MMA
váha 86kg
- Rozcvička běh
- kotrmelce, stojky, pády atd.
- levá, pravá, zvedák na spodek
- levá, pravá, zvedák na spodek levá, pravá
- k tomu kop a druhý kop
- člověk vyjede levou, vy uhnete s úkrokem a dáte zvedák
- naznačíte pushkick a místo něj jdete přes špičku na koleno do klasického porazu, pak na side step a hod
- z tohodle jak držíme nohu tak jde dolů s úderem, skončíme na kříži, blokujeme jednu ruku a jdeme do kuzure kesa gatame a z toho údery nebo páky. Z tohodle jsme párkrát zkoušeli utéct. Měl jsem nad sebou 110 kg vysokého týpka a ukázalo se to pro mě jako nemožný úkol .o)
-sparingy MMA komplet 6x1,5 minuty a 10 sekund pauza mezi koly.
Sparingy byly dneska tragédie. De facto po prvním kole se 110 kg zabijákem mi odešla
yzička (respektive ona mi odešla už ve chvíli kdy jsme nacvičovali úniky) a pro mě se sparingy stáhly na pasivitu. Asi dvakrát jsem se dostal na zem a tam to bylo dobré, ale postoj a wrestling dnes neexistoval. Nicméně trénink zábavný a dobrý.
Váha ukazuje vehementně -4kg z normálu. Bohužel se to neprojevilo na fyzičce, která je nejhorší. Divně rychle se zadýchám a jsem rychle unavený. Holt to musím po Covidu a Postcovidu rozběhat a nějakou chvíli to zabere...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 11, 2022 7:13 am Předmět: |
|
|
trénink 10. 3. čtvrtek
KB SWING - 5x15 s 24 ktb
PŘÍTAHY S V. Č. PODHMAT - 3x10 s 70
doplňky: břicho, biceps, ramena, benč s ručkama
váha 86kg
Večerní pohoda. Ani jsem neměl v plánu jít, ale řekl jsem si, že si dám něco lehkého a jen tak si zablnu. Benče s ručkama zase 20-30 opáček s lehkou vahou kde nebolí rameno ať ty svaly drtím aspoň lehounkýma vahama...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 16, 2022 7:49 am Předmět: |
|
|
trénink 15. 3. úterý
BENČE S RUČKAMA - 6X20-30 opáček nebo polopáčka těžší
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x10 s 27, 5x35, 2x5 s 40
BŘICHO - 3x
váha 86kg
Tak jsem si v sobotu na brigádě zvrknul kotník. Pěkně se mi tam udělala fialová abstrakce a kotník napuchnul. Tak jsem si dal pár dní pauzu.
Včera lehce kozy a záda s bolavým ramenem. Nicméně rameno zase lepší, ale furt ty kozy týrám cca 20-30 opáčky, protože těžší váhy nejdou.
Mám teď vlastně hodně zajímavou zdravotní šňůru od prosince. Loket, Covid, Rameno, Postcovid nebo Covid znova, kotník. Tak snad je tohle poslední srandička a půjde to zase normálně.
PS: Kotník o dost lepší, mizí opuch a už kulhám jen trošku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 18, 2022 1:37 pm Předmět: |
|
|
trénink 17. 3. čtvrtek
benče s ručkama, rozpažky, dřepy s trx různé variace, obrácené kliky, přítahy, lehké pressy
váha 86kg
Kotník lepší, rameno lepší. Vše lehce, přítahy těžší.
Prubnul jsem nohu a na tohle mi bolavý kotník nevadil. Samozřejmě jsem byl hodně opatrný.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne březen 20, 2022 11:03 pm Předmět: |
|
|
trénink 20. 3. Nedele
Horizontal pull ups - 3x10
Shyby - 3x6
Horizontal pull ups dlane k sobe -3x6
Srandy na vylete...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 24, 2022 9:25 am Předmět: |
|
|
trénink 21. 3. pondeli
benče s ručkama, bulhary, přítahy, biceps
Kotník lepší, rameno lepší. Nohy už se daly lehce cvičit a ráno kotník nebolí. Při chození kulhám už jen trošku... Leč stále mrzák. Jediné co teď cvičím tvrdě jsou přítahy.
trénink 23. 3. středa
DŘEPY S TRX - 4x12
BENČ S JEDNORUČKAMA - 4x28 opakování s 18kg ručkama
BŘICHO - 4x
+doplňky: lehce předky a středy ramen
váha 86kg
Trošku jsem přidal váhu na jednoručky na kozy. Je tam už 18kg hoho. Budu muset holt přidávat po takhle malinkých vahách jak si bude rameno zvykat. Tak je to aspoň malinko vykompenzováno vysokým počtem opáček.
Sumarizace - rameno lepší, ale lepší se fakt o chloupek. Kotník o dost lepší, ale běh ještě ne. MMA snad příští týden.
Váhu 86kg si teďka nechávám. Není důvod přibírat když nemůžu jezdit žádné větší váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|