David- nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - David- nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> David- nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Čtete/budete číst můj log?
Ano pravidelně, skoro denně
31%
 31%  [ 9 ]
Ano nepravidelně, ale často
13%
 13%  [ 4 ]
Občas nakouknu
31%
 31%  [ 9 ]
ne
24%
 24%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Johnbear

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď jsem zvědavý na odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejve, jseš to ty?

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tradewind

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podolský benchpress! :)

Dejv: Ty šestky jedeš dost na krev. Zkus ty pracovní série jezdit svižněji, i třeba za cenu menší váhy na čince. Nevím, jestli si prac. série počítáš jako %, snad jo, tak třeba 75-80% musí být fakt na pohodu, prostě šup šup (nebo pim pam), nebo jak bych to ještě popsal.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a jsme všichni v hajzlu
haino

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil bych ten bežecký trénink, pak už jedině šachy.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
Podolský benchpress! :)

Takze to je David Kokojan s ofic. zapsanym vykonem 157,5 kg v kategorii muzi do 85kg ?
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty vole v tom případě si sypu popel na hlavu :)) to je neuvěřitelný, takhle nadanej člověk .))
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se .... ale tohle nechápu .... http://cvutvpraze.rajce.idnes.cz/Benchpress_2014#IMG_5926_resize.jpg ... resp.těch 190 cm tam u dotyčného evidentně je, ale 83,5 kilo bych nehádal ani smykem.

Nicméně svět je plný překvapení a pokud je autor tohoto logu skutečně David Kokojan, tak jak výška, tak i váha sedí, výkony zřejmě také, a v tom případě je to hodně dobrý a přijde mi škoda se omezit na pouťáky typu Podolí (nic ve zlém), když na MČR v benči RAW (IPF) by to bylo v pohodě na stříbro. A zlato by nebylo nijak nedosažitelné.
Study

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty v*le detektivové z ronnie fora opět nezklamali Kua chlapci proč neděláte pro FBI či podobné útvary

https://www.instagram.com/studynkapetr/
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kompozícia drámy - vnútorná:

1.úvod = expozícia
2.zápletka = kolízia
3.vyvrcholenie = kríza
4.dejový obrat = peripetia <----tu sa nachadzame :DDD
5.rozuzlenie = záver
Johnbear

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Kompozícia drámy - vnútorná:

1.úvod = expozícia
2.zápletka = kolízia
3.vyvrcholenie = kríza
4.dejový obrat = peripetia <----tu sa nachadzame :DDD
5.rozuzlenie = záver

Hulkie

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máslo na hlavě
takže samozřejmě, máš moji omluvu.
větší extrém jsem ještě neviděl.
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
To Ahola: Prosím nepiš mi sem takové příspevky.

Jo, v poho, pardon za OT, len som sa nechal strhnut zmienkou o zapadnutych hviezdach tohto fora.

Pre ostatnych: Som rad, ze Colombo si zachoval tvar a Dejvove vykony nespochybnil

Dejv: Doteraz som Tv oj log nesledoval, ale ked na to tak teraz pozeram, super vykony, nemyslim len silove, ale ze dokazes sklbit silovy y vytrvalostny (bezecky) trening...Nikdy si nemal pocit, ze ta jedno brzdi v druhom?
Dejv1

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem: Během psaní příspěvku jsem na pár hodin odběhl. Co jsem měl rozepsané se mi mazat nechtělo, přece jen to dalo práci:).
To Hulkie: Já už jednu sérii natočil a nevidím důvod točit další. Jsou tu lidé, kterým to stačilo, a pro ty jsem ji točil. Poprosil bych tě alespoň o slušnost, když už odmítáš odpovídat na mé otázky. Že ti jde příkladem moderátor, tě k urážkám neopravňuje.
To Draper: Možná bylo, ale já dělám věci po svém:), videa točím nerad. Raději povedu log jen pro pár lidí. A v nejhorším tu budeme s haino sami, myslím, že ani jednomu z nás to vadit nebude. Je to pro mě lepší, než abych skákal, jak píská banda lidí, kteří mě urážejí (pochopitelně nemyslím tebe). Nepochybuji, že po pondělku bude zpochybňováno zase něco jiného a nevadí mi to.
To madball: Co se týče drobného omylu tak si s tím vážně nelam hlavu, u mě v pohodě:). Já už zde cvičení točit neplánuji. Každopádně má schopnost spočítat si kotouče je zde zpochybňována a tu budu prokazovat. Vzhledem ke konkrétní reklamaci od sk to za zbytečné nepovažuji. Pořád si myslím, že je vidět vše co je potřebam ale jestli to on nevidí tak mu to ukážu lépe.
To Draper: Já tu s ničím cvičit neplánuji, plánuji prokázat kolik na čince bylo tak abych přesvědčil nadpoloviční většinu. Stránek vysvětlování bude tolik, kolik bude potřeba. V podobné situaci mi jeden z nejmoudřejších lidí, se kterými jsem měl tu čest, řekl: "patience is endless my friend".
To magion: Proč jsi to mazal, mi není jasné. Kdybys mě zpochybnil jako první a svůj názor seriózně hájil třeba i argumentem, že se pohybuješ „nakej patek na fitness scene“, připadalo by mi to jako správné jednání. Vyříkali bychom si to a bylo by. Proč přicházíš teď, jestliže nechceš jen hejtovat nechápu.
To Hulkie: Ok, beru na vědomí. Já tě hlasovat nenutím, ale v pondělí již budeš v menšině. Předpokládám, že tě to netrápí:).
To ygg: Co je konkrétně jasné? Jo asi tím i celkem žiju, podívej, kolik fází jsem za poslední dva cykly absolvoval. Vzhledem k diskuzi mi mé posty a návrhy nepřipadnou úplně mimo. Nikoho nenutím, aby mi něco žral, já Vás přece nic číst nenutím. Když mi někdo něco napíše do logu tak mu odpovídám, to je špatně?
Ano, jiný člověk, jiná story. Já se nepřišel s nikým srovnávat, přišel jsem sem prostě psát svůj tréninkový log. Nechápu jak můžeš mé pracovní série srovnávat s někým kdo na závod asi vyladil formu, ale je mi to celkem jedno:). Začínám mít pocit, že Vám tu vadím:).
To Cmeni: To zní jako seriózní návrh, na tomto fóru jsem to domlouval s více lidmi a nějak to nikdy nedopadlo. Proč to nedopadlo, jsem nikdy nepochopil. Jedno nedopadnutí je pár příspěvků zpátky. Natáčet se nechci a příští týden možná ani nebude co. Jestli chceš převažovat kotouče tak si váhu vem, já půjdu pro jistotu hlídkovat do posilovny, aby kotouče z videa někdo neukradl. Tuším, že něco takového by tu pro mě byl opravdu průšvih. Co takhle v úterý v 17:00 na hlavním nádraží v Praze? Nevím, odkud jedeš, napiš mi pm a doladíme detaily. Potvrď mi to ale prosím během zítřka, nerad bych ti domlouval vstup zbytečně. V případě, že chceš převažovat jen kalibrované kotouče, bude to chvilka, těch moc nemáme. Jestli je to tvoje hobby převažme i ostatní, některé kotouče jsou i o 1,5 kg těžší a to je občas problém. S takovými kotouči občas cvičím dotlaky a když dá člověk 3 těžší na jednu stranu je to znát.
To Johnbear: Na kterou odpověď?
To madball: No mohl bych to zkusit zapřít.
To Tradewind: Jak kdy, snaha je jezdit tak, abych to do dalšího tréninku necítil. Těžko jednoduše popsat jak to počítám. Své maximum totiž na začátku cyklu jen odhaduji. Předpokládám, že to jak jezdím, posuzuješ jen z videa a osobně jsi mě neviděl. Toto je taková ta série ze dne kdy to šlo tak normálně, další týden to šlo o dvě třídy lépe, ale někdy to jde zase výrazně hůř. Tady to bylo dost podle pocitu, protože startovní forma byla horší než je obvyklé a to výrazně.
To Diamond123: Proč tam:)? Doufám, že tě to tu nepřestalo bavit.
To haino: Co se týče běhání můžeme se domluvit, ze šachů mě bolívala hlava, to bych hrál nerad.
To Draper: viz. To Madball
To Grimley: Netřeba. Já tě nepochopil a doteď nechápu, ale spousta lidí ano, tak je asi chyba u mě.
To ygg: Kolik bys tedy hádal?
Závod jsem měl za barákem a bylo pár přátel, kteří o moji účast stáli tak jsem nastoupil. Kdyby to bylo jen o mně, kašlal bych na to, protože zdravotní stav byl otřesný a trochu jsem startem i riskoval, což dělám nerad. Kdybys mě viděl, když probíhalo zmiňované mistrovství, nevěřil bys mi, že zvednu 100 kg. I kdybych měl formu, jakou jsem tu prezentoval zápisy před pár dny a nebo takovou v jakou doufám v srpnu, závodit bych tam nešel.
To Study: Nj. Šikovní kluci:)
To seeya: Byl bych rád, kdybys odpovídal na mé otázky.
Já to tak neberu, vždy tu byli lidé, kteří mi věřili. Takže žádná krize.
To Johnbear: :)
To Hulkie: Stane se, akorát jsi mohl zůstat slušný a odpovídat na mé otázky.
To AHOLA: V pohodě, nejsi v tom sám:). Jak by Colombo mohl zklamat. Asi brzdí, ale co naděláš:)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naopak - teď mě to baví ještě víc

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - David- nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: