|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Chlape, vsak napis par normalnych viet ako bolo, ci ste vobec cvicili a pod., co je na zvláštne, byt tam, tak skusim dat s davom trening, pokecame a bude vsetko jasne, normalka nie, tak komunikácia a spetna väzba funguje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
mysteriozna telenovela diel 852. Teraz uz moze Dave zacat predavat hadi olej za 49 eur vdaka ktoremu tlaci na benchi 160 a je hotovo :)) diamond a cmeni jeho obchodaci. Uspesny biznis model je na svete haha _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Chlape, vsak napis par normalnych viet ako bolo, ci ste vobec cvicili a pod., co je na zvláštne, byt tam, tak skusim dat s davom trening, pokecame a bude vsetko jasne, normalka nie, tak komunikácia a spetna väzba funguje. |
Pokud vím, tak cvičit snad jít neměli a navíc Dave psal, že je nemocnej a netrénuje. To jen abys neměl až takový informační absťák, když účastníci zájezdu jsou tajemní:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:53 pm Předmět: |
|
|
Guru Dejv? Možná odháčkoval Cmeniho a Diamonda a tím ovládl jejich mysl
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě jednou aby bylo jasno, já tam nejel kvůli Dejvovi a sám jsem jemu i Cmenimu říkal, že mi jsou nějaký kotouče u prdele. Jel jsem se tam sejít se Cmenim a potom jsme si šli zatrénovat. Nic víc k tomu nemám co říct - tohle všechno bylo i v mým logu . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | | Guru Dejv? Možná odháčkoval Cmeniho a Diamonda a tím ovládl jejich mysl |
Ještěr Dejv alias Aštar Šeran.
Mně diamond psal, že dali trojku. Proto to asi nechce rozvádět.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 20, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | IronNeverLies napsal: | | Guru Dejv? Možná odháčkoval Cmeniho a Diamonda a tím ovládl jejich mysl |
Ještěr Dejv alias Aštar Šeran.
Mně diamond psal, že dali trojku. Proto to asi nechce rozvádět |
Ja jsem si to hned myslel, ze to vybrovani v kapsi nebyl mobil _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 20, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
Jinak Dejv opravdu měří 190 cm a váží 81 kg. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 20, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
jj a viděli jsme i jeho pekáč buchet _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji za Váš zájem, kterého si vážím. Koukám, že nám to tu nejde vždy úplně směrem, jakým by slušná debata měla jít (a už vůbec ne tréninkový log). Proto si dovoluji všechny poprosit, aby se vyjadřovali slušně. Pokud se někteří z Vás potřebují vzájemně urážet, mohou to dělat kdekoliv jinde. Myslím, že optimální je to přes pm. Také bych Vás poprosil, abyste se vyvarovali OT z OT a podobných věcí. Pár stran zpátky jsem na to upozorňoval autory příspěvků, které mi tu vadí. Jinak se samozřejmě dobře bavte:).
Zdravotně na tom nejsem zle, ale dobře zatím taky ne. Ukončuji tedy tréninkový cyklus, už pár dní bylo skoro jasné, že k tomu dojde.
Diskuzí se moc zabývat nebudu. Momentálně se musím věnovat něčemu jinému někde jinde. Když člověk není fit, přestane stíhat co je stíhat potřeba, v tomto případě by to ale nebylo v pořádku v jakékoliv formě. V minulých dnech jsem se musel pokusit zvládnout velkou netréninkovou zátěž a v příštích dnech to bude těžší. Vše nelze zvládnout a každý koho se to týká, to chápe nebo pochopí. Zvládnu co půjde a možná o něco víc. Na reakce na Vaše příspěvky čas nebude. Za pár dní cyklus rozeberu. Jestli budu reagovat na vše, co jste tu napsali, nebo možná napíšete, si nejsem jist a předpokládám, že mě chápete:)
.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dejve, neviem, čím sa živíš, ale dám ti radu, popracuj na svojej prezentácii a hlavne komunikačných schopnostiach, vyjadruješ sa pekne a všetko, ale ver, že menej je častokrát viac a uľahčí ti to život, keď ľuďom bude jasné, čo od nich vlastne chceš, prípadne o čo ti ide, alebo o čom vlastne hovoríš. A teraz nám môžeš už konečne napísať, ako prebiehalo tvoje stretko s členami fóra, čo ste robili, to je taká tajné, ozaj? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomandlik

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
Co se stane v Podole, zůstane v Podole... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|