Ja len tak, že sa čudujem, že aj keď si nabehol na crossfit, tak či sa nebudeš snažiť aj navýšiť výkony na premkách, ťahoch, front squatoch, výrazoch a pod., čo je myslím si, že tiež dosť bežnou súčasťou cf.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Já jezdím tenhle komplex s 50kg a není to moc jednoduchý (naopak, zničí to slučně). Ono prvních pár opakování by klidně šlo s 60kg, ale pak už ne. Takže zrovna u tohodle multicviku bych se nějak nebavil o váze.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dobre, dobre crossfiťáci, ste sa na mňa pekne zosypali hehehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
já si to nemel představit,tak jsem si to našel na youtube a ty voe..to je masakr fest jako A přesně,myslím,že to není o váze. Musím zkusit...
K tomuhle Turakama nikdy nedonutite, on uz kdyz ma v treninku vic jak 3 serie benche nad 5 opakovani, tak je to pro nej neco jako crossfit :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
já si to nemel představit,tak jsem si to našel na youtube a ty voe..to je masakr fest jako A přesně,myslím,že to není o váze. Musím zkusit...
K tomuhle Turakama nikdy nedonutite, on uz kdyz ma v treninku vic jak 3 serie benche nad 5 opakovani, tak je to pro nej neco jako crossfit :)
Presne tak, presne tak.
"Conor Bless"
Daymone, měl bych otázku jestli můžu (může odpovědět i kdokoliv jiný znalý problému).
U Bear complexu dáváš po přemístění přední dřep, zastavíš činku a pushpress, nebo to uděláš jakoby v kuse a tím pádem je to thrusters? To samé i zadního dřepu a výrazu.Díky.
Jako už hodněkrát se mi moc nechtělo, ale jsem vždycky rád, když se do toho dám. Cítím se parádně a dám si dnes cheat meal - pizza, už na ni mám asi půl roku hroznou chuť.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru