De to i bez toho???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - De to i bez toho???  Úvodní stránka -> Začátečníci -> De to i bez toho???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dá se příbrat svalová hmota i bez suplementace?
ANO
88%
 88%  [ 86 ]
NE
11%
 11%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže nasypat glukopur do proteinu a vypít přímo v posilovně??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
No ideální je tam ty cukry (nebo s proteinem pro odezvu jak píše Fedor, to už takovej rozdíl nebude) před cvičením poslat abys tu energii nejel rovnou ze zásob glykogenu v játrech a po cvičení. Já taky dávám cukry hned po cvičení nebo fyzický aktivitě a žádný čekačky...Před cvičením když si dám nebo nedám gainer necítím rozdíl, ale v objemu to dělám. Ale co je pravda že když do sebe po bazénu kde vypiju litr chloru;) pošlu hned 250g disko sušenek, tak je mi pak jako docela blbě než se to natráví . Neví někdo co dělá nadbytek chloru z bazénový vody ? Nic, jen se ptám, většinou si nelokám, ale občas se stane že mi to ujede:)).
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle mého selského rozum by ti mněl chlór v trávení pomoct ne? Když se tim čistěj bazény tak to bude asi solidně rozkládat bakterie
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
Dle mého selského rozum by ti mněl chlór v trávení pomoct ne? Když se tim čistěj bazény tak to bude asi solidně rozkládat bakterie
No to sice dělá, ale organismus ho potřebuje jen stopový množství...jinak kdyby všechno co ničí bakterie urychlovalo trávení, piju savo a do omáček přidávám citronovej JAR:).
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:

Uff,tak ještě jednou:
PŘED posilováním-NIC!!krev bude potřeba někde jinde...
V PRUBĚHU-NIC nebo malý dávky sacharidů (glukoza,maltoza) co nejrovnoměrněji rozdělené-čím delší a náročnější tr.-tím je to potřebnější
IHNED PO TR.-můžeš dát něco málo cukrů- glukozy/maltozy,ale radši bych počkal na větší porci až ve fázi "CHVÍLI PO TR."
CHVÍLI PO TR. (tj.cca 30-45 min.)-protejňák (nejlépe vysokosyrovátkový) + pokuď si nedal cukry ihned po tr.tak teď už o něco více cukrů (cca0,4-1g/KG tvojí hmotnosti)-ideálně maltodextrin nebo glukoza/maltoza
HODINU A PUL PO PROTEINU-žer jak by řekl Fedor: "jak diva swiňa" bílkoviny+sacharidy
To je můj rozpis....
Thanatos

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už v tom mám jasno !! Moc díky Jurassi že se i semnou ztrácel čas!!
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Thanatos napsal:

Uff,tak ještě jednou:
V PRUBĚHU-NIC nebo malý dávky sacharidů (glukoza,maltoza) co nejrovnoměrněji rozdělené-čím delší a náročnější tr.-tím je to potřebnější
IHNED PO TR.-můžeš dát něco málo cukrů- glukozy/maltozy,ale radši bych počkal na větší porci až ve fázi "CHVÍLI PO TR."
CHVÍLI PO TR. (tj.cca 30-45 min.)-protejňák (nejlépe vysokosyrovátkový) + pokuď si nedal cukry ihned po tr.tak teď už o něco více cukrů (cca0,4-1g/KG tvojí hmotnosti)-ideálně maltodextrin nebo glukoza/maltoza
HODINU A PUL PO PROTEINU-žer jak by řekl Fedor: "jak diva swiňa" bílkoviny+sacharidy
To je můj rozpis....
Hele nevím, ale 30 minut před cvičením cukry na energii mi přijdou jako normální a žádný odkrvující;), ale tys asi myslel těsně před tím než začneš cvičit. No každopádně někdo tu už psal jak nějakej typ jí i u posilování, tak si myslím že každýmu to může vyhovovat jinak...
fedor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze si vyber thanatos...

pre uplnost si este mozes precitat toto:
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=5
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=139

a hlavne toto:
http://t-mag.com/html/body_141post.html
http://t-mag.com/html/body_142post.html

trebarz:
A couple of final factors need to be discussed. First, the research is very clear that if you wait to consume your post-workout nutrition, you lose (14). One study showed that if the post-workout beverage was consumed immediately after training, glycogen synthesis was three times higher than if the beverage was consumed just two hours later. So the sooner you drink the drink, the better the recovery rate.

Secondly, with respect to the types of carbohydrate and protein to consume, it's clear that immediately after training, liquid nutrition is best tolerated (8,15). Since liquid nutrition is more rapidly digested and absorbed, nutrients are more rapidly delivered to the muscle. In addition, according to the literature, the optimal carbohydrates to consume are glucose and glucose polymers, like maltodextrin (8).

As far as the best protein to consume, you want to choose a protein that is absorbed as rapidly as the ingested carbs so that the synergistic insulin response can be maximized. Now that's hard to find. Most intact proteins (yes, even in powdered form) take several hours to be fully absorbed. We need protein that can get absorbed within minutes, just like the carbs do. Without this simultaneous absorption of both, the insulin response will be disappointing. So what to do? Well, since one of the most quickly digested proteins is whey hydrolysate, it's the protein of choice for our purposes here (10).

potreningovy ideal = hydrolyzovany protein (napr. XH80)+malta HNED po treningu.. vsetko ostatne je HORSIE.
ak na XH80 nemas prachy, kup si aspon laktofit a ten ber z glukopurom...

Naposledy upravil fedor dne čt březen 25, 2004 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
fedor

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Hele nevím, ale 30 minut před cvičením cukry na energii mi přijdou jako normální a žádný odkrvující;), ale tys asi myslel těsně před tím než začneš cvičit. No každopádně někdo tu už psal jak nějakej typ jí i u posilování, tak si myslím že každýmu to může vyhovovat jinak...

pokial das pred treningom hydro+maltu, stravis to rychlo & vpohode, takze neni ziaden problem. ale pokial mlady muz (thanatos) nema prachy, tak zas prepchavat sa tuhou stravou pred treningom moze byt problem, aj ked niektorym ludom to vyhovuje..
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Jurass napsal:
Thanatos napsal:

Uff,tak ještě jednou:
To je můj rozpis....

myslel se gainer---bílkoviny+kopa jednoduchejch cukrů.Bílkoviny vůbec a když sachry,tak jen malý množství. Příjde mi ale lepší kontrolovat si to v průběhu tr. malými dávkami monosacharidů
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2004 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po znovu přečtení Fedorova http://new.biomag.sk/show_article.php?id=139 odkazu upřesním svůj výrok "Bílkoviny před vůbec ne " na: bílkoviny v "tradičním" skupenství a ve větším než maličkém množství-NE!!
Z článku vyplývá lepší anabolická odezva po přijmutí hydrolyzovaného syrov. proteinu v malém!!! množství před tr.--naprostý souhlas,jen mě nenapadlo že by to někdo praktikoval-proto sem to nerozepisoval (můžeš toho dosánout tím že budeš pít třeba amina během tr.,variant i když značně nákladných je více) A taky jako začínající nemusíš mít ideální jídelníček ne? Já sem prosral špatným treninkem a špatnou výživou 1,5roku *16*
Thanatos

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2004 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Thanatos"]můj jídelníček :

6:30 - Vločky s mlékem
9:30 - Tvaroh
12:30 - kuře/ryba/ přílohy /Brmbory/rýže/těstoviny
15:30 - Piškoty 125 g
18:30 - večeře to samí co oběd
21:00 - Tvaroh

- Takhle vypadá můj jídelníček můžeš ho pls zhodnotit???
Bucci

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2004 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thanatos napsal:
můj jídelníček :

- A co nejlíp dávat za jídlo bez prostředně po tréninku když nemám na sacharidák ???

kup si 2 banány (a dej je bezprostředně po tréninku), případně rozmixuj jeden banán v 0.4 l mléka

PS: jestli to tady už někdo napsal předemnou tak sorry (ňák jsem línej číst tenhle článek celej)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Beebop

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2004 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Thanatos"]
Thanatos napsal:
můj jídelníček :

...skus to trochu spestrit. Napr - ku tym piskotam pudink, ku tvarohu nejake ovocie, alebo celozrnne pecivo.
Bucci

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2004 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Beebop"]
Thanatos napsal:
Thanatos napsal:
můj jídelníček :

...skus to trochu spestrit. Napr - ku tym piskotam pudink, ku tvarohu nejake ovocie, alebo celozrnne pecivo.
...a minimálně zdvojnásob porce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - De to i bez toho??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: