Dead lift

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dead lift  Úvodní stránka -> Trénink -> Dead lift
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
to jsou ti lidi co cvičí celej život, zvedaji 500kg na každej cvik, neřeší stravu a ve výsledku jim vystřelila plotýnka u 100kg ,protože byli kulatí

Tohle je ale dost casto realita. Vetsinou ti to ustreli na nizsi vaze, protoze si clovek mysli, ze je king, podceni to a kasle na techniku.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitro

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokial niekto viete poradit kde je mozne objednat trap bar deadlift tyc bol by som vdacny. Neviem pod akym nazvom sa to predava na CZE/SVK trhu takze sa tazko hlada.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
honzaj95 napsal:
to jsou ti lidi co cvičí celej život, zvedaji 500kg na každej cvik, neřeší stravu a ve výsledku jim vystřelila plotýnka u 100kg ,protože byli kulatí

Tohle je ale dost casto realita. Vetsinou ti to ustreli na nizsi vaze, protoze si clovek mysli, ze je king, podceni to a kasle na techniku.....

Nemusí si myslet že je king, ale prostě se na to nesoustředí, to byl i můj případ... U toho těžkýho si dáváš pozor, ale to podceníš
matejkorvin

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vygugli si "hexagon tyc", da sa u nas zohnat za 150 eur, ale podla pravidiel nesmiem davat linky na cudzie eshopy ;)
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem, co si myslí, že DL je "cvik na spodní záda": zamyslete se znovu.

@Pitro: Většinou se to překládá jako trapézová činka, pod takovým názvem to ale prodejci většinou nenabízí :)

EDIT: Hopla, díky Matějovi za upozornění na pravidla, tak bohužel žádnej link nebude :)
Pitro

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem za rady, nasiel som to. Len ta cena
drlift_

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Všem, co si myslí, že DL je "cvik na spodní záda": zamyslete se znovu.

@Pitro: Většinou se to překládá jako trapézová činka, pod takovým názvem to ale prodejci většinou nenabízí :)

EDIT: Hopla, díky Matějovi za upozornění na pravidla, tak bohužel žádnej link nebude :)

Ale on to je cvik na spodni zada :) Resp. pokud mluvime o klasice, tak jde o cvik pri kterem vydatne zatizis cela zada.

Mozna ze se to jmenuje trap bar, kvuli necemu uplne jinemu. Co treba to, ze v tom jsi jako v pasti (trap)?
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Ale on to je cvik na spodni zada :) Resp. pokud mluvime o klasice, tak jde o cvik pri kterem vydatne zatizis cela zada.

Člověče nemůžu souhlasit. Ano, spodní záda u toho zabírají, ale jen jako součást. Po dobře odcvičené mrtvole mám záda rozsekané zvrchu dolů a nemůžu říct, že nejvíc bych to cítil právě ve spodních zádech.
Cvik na spodní záda je třeba goodmorning nebo hyperextenze, mrtvola nikoli.
drlift_

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
drlift_ napsal:

Člověče nemůžu souhlasit. Ano, spodní záda u toho zabírají, ale jen jako součást. Po dobře odcvičené mrtvole mám záda rozsekané zvrchu dolů a nemůžu říct, že nejvíc bych to cítil právě ve spodních zádech.

Ja mival po mrtvole tak rozbita spodni zada, ze jsem myslel, ze se zlomim v pase
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
dogeatdog napsal:
drlift_ napsal:

Ja mival po mrtvole tak rozbita spodni zada, ze jsem myslel, ze se zlomim v pase

Souhlas s Liftem. Spodní záda jsou u klasiky v největším stresu. Když jsem tahal klasikou a jel jsem lehčí váhy pro ca 5-6 opáček, taky jsem cítil druhý den krásně komplet záda od trapézu až po zadek, ale jakmile jsem šel težší váhy, měl jsem přesně jak píše DrLift rozsekaný nejvíc právě spodní záda a dokonce se mi to povedlo dvakrát tak přepálit, že jsem si natrhl levý vzpřimovač. A špatnou technikou to rozhodně nebylo. Teď jedu sumo a spodní záda i po těžkým tréninku v podstatě necítím.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Přesně tak! A taky kvadricepsy, hamstringy, prdel, trapézy, flexory prstů.... Proto kategorizovat DL jako "cvik na spodní záda" znamená DL značně devalvovat (a nepochopit).
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou jsem narazil na tohle video, hodne se mne libi jeho technika a navic nadhmatem, coz je na tu vahu a pocet opakovani take pekne.

ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nahodou jsem narazil na tohle video, hodne se mne libi jeho technika a navic nadhmatem, coz je na tu vahu a pocet opakovani take pekne

Njn, Max Shank. Takovych, jako on, je par v milionu. Narodil se s cinkou v ruce. A pekelne tezkou. Na to, ze se ale narodil s 300 kg maxkem na deadliftu zastava velice rozuzmnou treninkovou filozofii (kterou si mimojine vzal od Pavla). Viz http://www.zeleznakoule.cz/max-shank-pravidlo-osmdesati-procent/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dead lift Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: