Pokial niekto viete poradit kde je mozne objednat trap bar deadlift tyc bol by som vdacny. Neviem pod akym nazvom sa to predava na CZE/SVK trhu takze sa tazko hlada.
vygugli si "hexagon tyc", da sa u nas zohnat za 150 eur, ale podla pravidiel nesmiem davat linky na cudzie eshopy ;)
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Člověče nemůžu souhlasit. Ano, spodní záda u toho zabírají, ale jen jako součást. Po dobře odcvičené mrtvole mám záda rozsekané zvrchu dolů a nemůžu říct, že nejvíc bych to cítil právě ve spodních zádech.
Cvik na spodní záda je třeba goodmorning nebo hyperextenze, mrtvola nikoli.
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Ale on to je cvik na spodni zada :) Resp. pokud mluvime o klasice, tak jde o cvik pri kterem vydatne zatizis cela zada.
Člověče nemůžu souhlasit. Ano, spodní záda u toho zabírají, ale jen jako součást. Po dobře odcvičené mrtvole mám záda rozsekané zvrchu dolů a nemůžu říct, že nejvíc bych to cítil právě ve spodních zádech.
Ja mival po mrtvole tak rozbita spodni zada, ze jsem myslel, ze se zlomim v pase
Ale on to je cvik na spodni zada :) Resp. pokud mluvime o klasice, tak jde o cvik pri kterem vydatne zatizis cela zada.
Ja mival po mrtvole tak rozbita spodni zada, ze jsem myslel, ze se zlomim v pase
Souhlas s Liftem. Spodní záda jsou u klasiky v největším stresu. Když jsem tahal klasikou a jel jsem lehčí váhy pro ca 5-6 opáček, taky jsem cítil druhý den krásně komplet záda od trapézu až po zadek, ale jakmile jsem šel težší váhy, měl jsem přesně jak píše DrLift rozsekaný nejvíc právě spodní záda a dokonce se mi to povedlo dvakrát tak přepálit, že jsem si natrhl levý vzpřimovač. A špatnou technikou to rozhodně nebylo. Teď jedu sumo a spodní záda i po těžkým tréninku v podstatě necítím.
Přesně tak! A taky kvadricepsy, hamstringy, prdel, trapézy, flexory prstů.... Proto kategorizovat DL jako "cvik na spodní záda" znamená DL značně devalvovat (a nepochopit).
Nahodou jsem narazil na tohle video, hodne se mne libi jeho technika a navic nadhmatem, coz je na tu vahu a pocet opakovani take pekne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nahodou jsem narazil na tohle video, hodne se mne libi jeho technika a navic nadhmatem, coz je na tu vahu a pocet opakovani take pekne
Njn, Max Shank. Takovych, jako on, je par v milionu. Narodil se s cinkou v ruce. A pekelne tezkou. Na to, ze se ale narodil s 300 kg maxkem na deadliftu zastava velice rozuzmnou treninkovou filozofii (kterou si mimojine vzal od Pavla). Viz http://www.zeleznakoule.cz/max-shank-pravidlo-osmdesati-procent/
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru