|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: út listopad 15, 2016 1:07 pm Předmět: |
|
|
Moc pěknej výkon, typoval jsem tě na 260 až 270kg. Je vidět, že jsem tě dost podcenil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
WannaYourMother
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út listopad 15, 2016 6:43 pm Předmět: |
|
|
Spekoun: já jsem se tipoval taky tak. Soutěžní atmosféra dělá divy. :)
Wanna: Do Příbrami pojedu určitě, ale jen jako doprovod. Hned po novém roce mě čekají dvě operace, takže budu mít zas na nějaký čas utrum.. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
|
| nahoru |
|
 |
Danka_angel
|
Zaslal: čt listopad 17, 2016 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Ahoj,
konečně se dostávám k deníčku. :)
V sobotu MČR v mrtvole, přemýšlím čím začít... no prostě tím nejdůležitějším... Poznal jsem tam zdejší DankuAngel a ta na mě udělala takovej dojem, že už víc psát nebudu.
|
Tom, potešil si Aj ja som rada, že som ťa poznala osobne. Škoda, že nebolo viac času na pokec- vyzeral si byť dosť na roztrhanie
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 17, 2016 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ahola: ale já jsem agresivní mrzout, vůbec nechápu, kde přišli na to, že jsem fajn... všichni lžou!
Maciak: krásná ta slovenština: nezmestí sa do bytu!  To mě fakt rozesmálo!
Danka: ano, převeliká škoda, doufám, že nám ten pokec vyjde jindy a jinde a že sebou příště opět nevezmeš manžela... taková nerozvážnost, brát sebou starýho, když víš, že tam budu já!  Ale hlavně pssst, ať se to starý nedozví!
Tak a jdeme k tréninku... Celý týden se na mě valí v práci opět katastrofa za katastrofou, dostal jsem se na trénink až dnes..
PWL dřep
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
1 x 180 kg
1 x 200 kg
1 x 220 kg
1 x 240 kg
Původně jsem měl dnes v plánu 5 x 5 x 175 kg, ale cítil jsem se nezvykle dobře od rozcvičení, že jsem se rozhodl zkusit dřepnout nějaký jedničky. Už trénuju 5 měsíců a maxko na dřepu jsem stále nezkusil. Opět jsem si potrvdil to, o čem jsme se bavili s Davem na MČR v Podivíně. A to to, že když jdu do maxima v bandážích a s páskem, musím jít ve vybavení už od malých vah, protože zapojení svalů je úplně odlišné od cviku bez vybavení. Když jsem naposledy zkoušel bandáže, dal jsem je až někdy od 200 a vůbec to nekopalo. Když je tam z nenadání u větší váhy změna ve vybavení, nedokážu se do toho zdaleka tak opřít jako když je tam to vybavení od začátku a jen se přidává váha. Dnes pásek od 100 kg, bandy na lehko od 140 kg a střílelo to jak blázen. Škoda že jsem byl na tréninku úplně sám, šel bych výš. 240 pořád s velkou rezervou.
Oly dřep dynamický
5 x 3 x 160 kg
Budu všude psát co chodím dynamicky atd, at se v tom člověk líp orientuje.
Benč dynamicky
20 x 60 kg
5 x 5 x 80 kg
Mrtvý rumun
5 x 10 x 110 kg
Benče a rumuny jsem točil v supersériích, abych ušetřil čas.
Musel jsem to dnes trochu zkombinovat, protože na další trénink se dostanu nejspíš až v neděli, takže dnes takový kompromis. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá listopad 18, 2016 7:04 am Předmět: |
|
|
 diskuze pobavila...
Tome, hned jak půjdu do tréninku s bandážemi, vyzkouším. Btw s maximálkami je mi to jasné, ale i když pojedu třeba 5x5 se 70% RM, už od 80 kg mám dávat bandáže? _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 19, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | diskuze pobavila...
Tome, hned jak půjdu do tréninku s bandážemi, vyzkouším. Btw s maximálkami je mi to jasné, ale i když pojedu třeba 5x5 se 70% RM, už od 80 kg mám dávat bandáže? |
pokud nemáš žádné zdravotní omezení ve smyslu, že by tě pobolívala kolena od nějakých těžších vah po nějakém zranění nebo tak, tak 100% bez bandáží...
Jinak já to koleno mám dojebaný fest a dřepovat bez band bylo pro mě dřív nemožný. Co jsem ale pořídil ty SBD neopreny, můžu víceméně dřepovat cokoli bezbolestně. Poskytnou kolenu dostatečnou kompresi k tomu, aby mě nic nebolelo, ale hlavně si myslím, že tomu nejvíc pomáhá to teplo v nich. Stejný to mám se zádama a ledvinovým neoprenovým pásem.
Takže znova k těm dřepům... Všechno 5x5 a 5x3 chodím bez band, bandy opravdu jen na jedničky, případně do max pro 3-2 opak. Takže mi to vychází v bandech max 1-2 do měsíce. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 20, 2016 5:13 pm Předmět: |
|
|
čus,
včera:
Benč
20 x 40 kg
20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 110 kg
5 x 130 kg
5 x 145 kg
5 x 5 x 110 kg
Dnes jsem měl v plánu 5x5x145 kg, ale po první sérii jsem to shodil... Bolí mě obě ruce v nadloktí a trochu ramena, jen jsem to vzal do ruky... V pátek jsem zas brutálně promok v práci, určitě to je tím... už aby byl prosinec a zasloužený skoro 2 měsíce volna...
Tlaky na šikmé s JČ
5 x 10 x 35/35 kg
ultrapomalé opakování se stopkama... Nechtěl jsem brát vyšší váhu, abych šetřil bebí :) tak jsem si to zintenzivnil provedením.
Prostisměrné kladky
4 x 15
Triceps tlaky stroj
20 x 105 kg
15 x 135 kg
10 x 147,5 kg
8 x 165 kg
s rukama dolů podél těla kupodivu bezbolestný
Francouz
4 x 10 x 30 kg
opět megapomalá opakování
Dnes:
Tahy klasikou dynamika
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
5 x 140 kg
5 x 5 x 180 kg
Udržel jsem rychlost i u 5 opáčka stejnou jako u prvního. I v poslední sérii. Dobrý.
Kladka před hlavu
5 x 10 x 80 kg
Izolované zatahování lopatek
5 x 10 x 80 kg
Chtěl jsem ještě biceps, ale... Nebudu se vymlouvat, prostě jsem to ojebal a šel na pizzu! :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
čus,
určitě jste si někdo všimnul, že jsem na MČR v deadliftu běhal se zavázanou rukou. Rozjela se mi před pár týdny hrozivá vyrážka a první diagnoza od Dr. byla, že prý se mi rozjel ekzém, který jsem měl údajně jako malý mimino. Samozřejmě si nepamatuju. :) V neděli večer jsem měl nějakou šílenou reakci, kdy mi to celý oteklo ve stylu, jako kdybych spadl do kopřiv, v ten moment se mi spustila hrozná rýma, slzel jsem jak slimák na suchu a během 10 minut to zase přešlo... Volal jsem panu bratrovi, študovanýmu medikovi, kterej mě hned odkázal na alergologii. Říkal jsem si, co to je za blbost, když jsem celej život žádnou alergii neměl, no, ale mýlil jsem se. Udělali mi testy, tzn nakapání alergenů na kůži a měl jsem tam šílenou reakci, že mě museli rovnou nabodat vším možným, protože to co se mi dělo, to jsem nezažil, vyrážka pumpovala jak semafor, brečel jsem že jsem neviděl, sliny, nudle no mazec
Takže závěr je takovej, že prý alergie se člověku může rozjet třeba v 70 a jsem ted novopečenej alergik s alergiema na peří, samozřejmě spím v péřovejch peřinách, nesnášim ty umělotiny, alergie na roztoče, takže to je všude a všechno kontaminovaný, alergie na kočku, to je cajk, páč máme ultrachlupatýho kocoura :) a alergie na morče. To už zaplatpánbůh nemáme...
No takže o starost víc a prášků mam jak Horníček. Kurna nedovedete si představit jak mě to sere a jak to najednou otočí život vzůru nohama... Musíme předelat celej byt a začne krutej režim v boji s roztočema. Kocoura se samozřejmě nezbavíme, je to jako dát pryč vlastní díte. Fakt nevím jak to vyřešit...
Tak ted už k dnešnímu tréninku:
Dřep:
2 x 10 x 60 kg
2 x 5 x 100 kg
3 x 140 kg
2 x 180 kg
2 x 210 kg
2 x 230 kg
3 x 240 kg
Bandy od 180 kg. Silvestr se blíží a začnu chodit do vah a využívat bandáže co nejčateji at si zvykam. Chtěl jsem dvojky, páč fakt na bandy nejsem zvyklej, ale 240 bylo tak lehký, že by mě pak mrzelo nedat trojku.
Oly dřep dynamika
5 x 6 x 130 kg
Benč na úzko dynamika
20 x 60 kg
5 x 5 x 80 kg
Tlaky ramena s JČ v sedě
4 x 10 x 35/35 kg
lehký pumping
Upažování
4 x 20 x 15/15 kg _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 23, 2016 1:01 pm Předmět: |
|
|
Pěkně ti to leze nahoru Tome, ty dřepy jsou parádní.
Ta alergie je svinstvo, moje máma začala mít problémy s alergiemi až po čtyřicítce a dneska je to pro ní dost velkej problém. Odstěhovala se kvůli tomu do Prahy, ale stejně na jaře je to peklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 1:14 pm Předmět: |
|
|
čus,
včera:
Benč
20 x 40 kg
20 x 20 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
2 x 165 kg
18 x 100 kg
15 x 80 kg
Benče budu muset opět hodně podseknout, aby tam byl zase další progres... Už je to utavený.
Tlaky s JČ na šikmé
10 x 30/30 kg
10 x 40/40 kg
10 x 55/55 kg poslední mírná dopomoc
19 x 40/40 kg
Motýlek
3 x 20-12 x 70 kg
Triceps kladka s lanem
3 x 50 opak
lehce zdravotně prokrvit, zase cítím úpony tricepsů _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 26, 2016 10:48 pm Předmět: |
|
|
čus,
dnes:
Tahy klasikou
10 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
2 x 170 kg
2 x 200 kg
2 x 220 kg
2 x 240 kg
Jsem nachcípanej... od začátku se mi nechtělo... kdybych se na to vysral a zůstal doma na gauči, udělal bych líp... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|