|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út červen 09, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Biceps / Triceps
Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x90kg
1x5x100kg
1x3x110kg
5x1x120kg + 1x3x100kg + 1x10x60kg
Zhyby:
1x10xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
5x4xCarabas + 30kg
1x5xCarabas + 20kg
1x10xCarabas
Tlaky s JC decline:
5x6x35kg
Veslovanie - kladka:
5x6x100kg
Incline tlaky v MP:
5x3x80kg
Biceps vleze - kladka:
5x10x40kg
Protismerne kladky:
1x10x25kg
4x8x30kg
Triceps - jednorucne kladka:
5x8x25kg
Hodnotenie treningu: Tak po týždni zase raz vo fitku, ach, bratři moji! Celú tú pauzu som si chorošne užil, snažil som sa mať kvalitnú spačku, remkovú pišču. Posledný víkend bol jedna bolšácka grilovačka pri vode, takze samá chorošná pišča a drinkanie, lukovanie kartáčov a ptic v nižnýs  Aj ked musim povedat, ze to bolo povacsine bitkovo fisizove lukovanie, ach bratři moji...
No, ale k tréningu. Doguljal som sa na plac a bitkovo chorošná náladička, gud počasie, bitkovo napérovaný. Benchpress ale ako inak obsadený smutnými bajatmi, Bog im žahni, takže som sa aj bitkovo zapsetoval, že sa mi tam vguljali  Ale čo iné čakat od soďáckych bračny, ach bratři. Našťastie boli len dvaja, takže to kvikle zbúchali. Úprimne, myslel som si, že sily bude viac, ale až po 110kg som sa litlko trápil. Potom paradoxne som našiel poriadny setup a 120ky tam začali padať ako keby úplne v pohode. Čipuka, no.
Na tlakoch dole gulliverom som už išiel na plné járble a chorošne som to cítil a napéroval som celé bresty a ploť, akurát bitkovo bolelo ako keby pravé plečo. Dnes sa darili aj zhyby, takže chvala Bogu, či Bohu.
No a tak, dnes sme sa doguljali gud ganga, takže bolo aj láfanie, aj tolkovanie, proste pohodovy trening.
A kedze si uvedomujem, ze nie vsetci citali Mechanicky pomeranc ako ja (zase raz...) a tynovska mluva je vam cudzia, tak vam z dobrej vole poskytnem aj preklad *20*
Tak po tyzdni zase raz vo fitku! Celu tu pauzu som si ozaj uzil, snazil som sa vela spat, uzivat si jedlo. Posledny vikend bol jedna obrovska grilovacka pri vode, takze sama zranica a popijanie, obzeranie zenskych v plavkach  Aj ked musim povedat, ze to bol povacsine dost zly pohlad teda, ehm...
No, ale k treningu. Dorazil som do fitka a celkom fajn naladicka, dobre pocasie, celkom namotivovany. Benchpress ako inak obsadeny smutnymi chlapcami, takze som si aj celkom zanadaval, ze sa mi tam vtrepali  Ale co ine som mohol od nich cakat - biceps + hrudnik je zaklad. Nastastie boli len dvaja, takze to pomerne rychlo zbuchali. Uprimne, myslel som si, ze sily bude viac, ale az po 110kg som sa s benchpressom pomerne trapil. Potom paradoxne som nasiel poriadny setup a 120ky tam zacali padat uplne v pohode. Haluz, no.
Na tlakoch dole hlavou som uz isiel na plne gule a pekne som to citil a napumpoval som hrudnik a v supersetoch aj chrbat akurat ma kus pobolievalo prave plece. Dnes sa darili aj zhyby, takze chvalabohu.
No a tak, dnes sme sa zisli dobra parta, takze bola aj zabava, aj kecacka, proste pohodovy trening.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: st červen 10, 2015 12:14 am Předmět: |
|
|
A já si nejdřív říkal, že mi ta Slovenština dělá takhle navečer problémy  .
Btw ty shyby jsou slušný  .
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 10, 2015 7:36 am Předmět: |
|
|
DK: tak nebudem klamat, posledne opacka boli riadne utrpenie a nemat kotuc spredu na stehnach, tak sa mrskam jak candat na udici  Ale bradu som nad hrazdu nejak dostal a hore som stlacil chrbat, takze berem ako ze zhyb, no. Ale natacat to nebudem!
EDIT: Zhyby jazdim len nadhmatom (vynimkou je len biceps zhyb podhmatom s ciastocnym rozsahom), ale pomerne uzko, na sirku ramien plus 15-20cm, pri sirsom uchope ma bolia ramena, vdaka pridanej zatazi. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 7:58 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x5x110kg
1x1x140kg
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg ty vole, motokros jak keby som strcil pero do zasuvky
1x1x190kg
5x1x170kg
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
5x10x100kg
Veslovanie - kladka:
5x5x100kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x12x50kg
Stahovanie kladky za hlavu - siroky uchop:
5x10x65kg
Pritahy v stroji s oporou hrudnika:
5x6x90kg
Krcenie ramien s VC:
5x6x110kg
Hodnotenie treningu: Tak prekvapivo (?) po utorkovych zhyboch a veslovani svalovka na latty a vrch chrbta jak hovado  To uz sa mi dlho nestalo a nemienil som si tym skazit mrtvolu. Ovsem, pri dvestovke som sa klepal jak ratlik na sibiri, poliaty vodou v severaku v noci, takze som si velmi rychlo rozmyslel, kolko nalozim  Sranda, nikdy nejak moc latty necitim pri mrtvole, ale dnes som zistil, ze je to kurevsky dolezity sval pri tomto cviku
No nic, veeelmi rozumne som to zhodil na pouzitelnu vahu a odcvicil som s tym, ale citil som sa ako neborak, skoro az ako smutny chlapec.
Drepy mega, tam citim, ze oddych pomohol. Nebyt kapacity pluc o velkosti vlasskeho orecha, nasekam tam 15 opakovani v kazdej serii. Takto som bol ovsem rad, ze som s kyslikom vystacil dojst ku kladke, aby som si tam sadol a oddychol pri veslovani  V tej horucave som tam chrcal a lapal po vzduchu ako hlbkovy potapac po svetovom rekorde.
No a po tychto najtazsich cvikoch som uz len pumpingoval a pumpingoval (stahovanie za hlavu bolelo jak svina, kedze svalovka sa hlasila coraz viac a chytene boli prave pouzivane svaly).
Ale inak super trening vo vyrazne rychlom tempe. Umelecky dojem tak 8/10, skazila mi to ta posrana mrtvola.
Poznamka: Nesliapat na karimatku, polozenu na plavajucej podlahe v TRX miestnosti, zatialco nesiem 20kg kettlebell (a je to vonku! v ramci rozcvicky robim swing!  ). Dnes sa mi to podarilo a s prekvapenym "kurva, to bolo temneee" som preletel polku miestnosti a skoro som si vyhodil koleno niekde v oblasti medzi rebrinami a reprakom  Chlapec, robiaci tam brusaky len cumel, ked som okolo neho preletel ako Aladin stojaci na lietajucom... karimatke. Nastastie to vsetko dobre dopadlo, dobro zvitazilo, zlo bolo potrestane a zil som stastne, az kym som nezacal tahat 200kg.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
hezky si nakládáš... kardio dřepy... a super hlášky ;) četl jsem cestou na trénink a zrovna dnes jsme tam měli borce, který šel swingovat na podložce, ale je to taková ta cvičební a máme parkety, tak žádná "banánová slupka" nebyla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
Mně se takhle jednou u sumo deadliftu začly rozjíždět nohy na plovoučce, to byla jediná chvíle, kdy jsem skoro udělal rozštěp  .
Všechny plovoucí podlahy bych v posilovně zakázal. Akorát každého jen otravují.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 11:12 am Předmět: |
|
|
třeba ten včerejší trénink... zkus tam čelňáky, military, mrtvolu a pak běž klidně ještě na veslo nebo kladku, pokud Ti zbyde síla :D a v dalším tréninku pak benč + zadní dřepy, a pak klidně legpress, bicepsy, tricepsy nebo co Tě baví ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
Tak u mna treningova idea je:
1. den: tazko hrudnik + lahko chrbat + ruky
2. den: tazko chrbat + lahko nohy + lahko ramena (vcera vynechane)
3. den: ramena tazko + ruky
4. den: tazko nohy + lahko hrudnik
Cize kazda partia precvicena 2 krat tyzdenne s rozdielnou intenzitou.
V poslednom case ale premyslam o niecom zlozenom zo zakladnych cvikov, mozno aj fullbody, rad sa necham inspirovat.
Poznamka: Mojim velkym problemom je, ze nedokazem odjazdit lahky trening. Som zvyknuty sa proste rozdrvit _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 13, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Ramena tazko / Biceps ba i triceps!
Rozcvicka: nejaky primal move, apson, co si pamatam + swing 3x20x20kg, dnes bez korculovania na karimatke
Military press:
1x10x20kg
1x8x40kg
1x6x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
1x1x85kg ale zahnuty tak, ze som si mohol zozadu olizovat lytka
1x1x80kg ale nelocknute, takze ako keby nebolo
5x3x70kg
Push press:
5x3x80kg toto bol slusny masaker
Upazovanie v stoji:
5x10x10kg
Upazovanie vleze ksichtom na lavicke:
5x10x10kg
Close grip bench v MP:
1x10x20kg
5x10x60kg
Kladivove zdvihy s JC:
1x12x10kg
5x10x20kg
Stahovanie kladky - jednorucne:
5x10x25kg
Biceps - kladka vleze jednorucne:
5x20x20kg
Hodnotenie treningu: Po stvrtkovych mrtvolach svalovka na celu zadnu stranu tela od vlasov az po otlaky na patach  Tyzdnova pauza a cloveka to vypne az az, ze potom sotva chodi. Takze som cakal, ze kvoli utahanemu (doslova) stredu tela to pojde nevalne  Ale ono to slo super, az po tu prvu 80ku, kedy sa mi trochu uz motala hlava ako par mesiacov dozadu, pri 85ke som to vybojoval len preto, ze hrdost level 1500 a nasledna 80ka uz nelocknuta  Ramena by to aj davali, ale proste jak nie je opora v strede tela, mozem si ist piskat. Z toho dovodu som zhodil na 70kg (vahu na cinke, nie telesnu vahu, bozechran!!!) a daval som tam aspon trojky. Mozem si to dovolit. Som chudy. A taki ludia dvihaju malo!
Pushpressy kapitola sama osebe, ale zacina sa mi ten cvik pacit. Tych 80kg bolo akurat zvladnutelnych a ramena som si tym dokoncil paradne. A samotne ramenne klby mi tym trpia daleko menej nez nejakymi klokovmi a podobnymi vymyslami.
Paprce som dnes skor pumpoval jak nejak namahal, ale v supermanovskom tricku (mimochodom, to tricko ma par tyzdnov a uz vyzera jak monterky. Osuchane, zajebane od oleja z kladky, ci co  , prepotene, vytahane. Ale stale v nom vyzeram preukrutne sexi a miestami skoro atleticky, je totiz konstruovane ako tie elasticke rifle, co nosia zeny - maju hnusnu makku prdel, ale ked sa obuvakom natlacia do takych nohavic, vyzera to hot a sexi, lebo ten material drzi speky presne tam, kde maju byt) som sam seba musel obdivovat v zrkadle a skonstatovat, ze pekna pumpa na ruky. Dnes tam nebol Pav, tak niekto tie zrkadla vyuzit musel, no...
Ked uz hovorime o dalsich navstevnikoch gymu, dnes sa zas objavil vysoky chudy chlapec s vysokym chudym otcom. A KONECNE som pochopil ich treningovy program, resp. naslednost cvikov. Priznavam, bol to velmi zlozite, ale kedze som priaznivcom antickej kalokagatie a vyznavam okrem sexi tela, ake mam, aj sexi mozog (aky nemam... ale vyznavam ho!), tak som na to prisiel! Oni totiz vojdu do gymu a zabocia vlavo. A tam si sadnu na prvy stroj. To je peck deck. Potom idu hned vedla, to je stroj na tlaky. Potom dalej, tam je scottovka. Potom dalej, tam je stroj na pritahy s oporou.... A tak dalej, az sa dostanu k predkopavaniu a zakopu  Nah, to su stale vase skladby treningov podla toho, ci onoho, ale este nikto si neposkladal treningovy plan podla rozlozenia strojov
A prekvapenie najvacsie na svete a nieco ako narodeniny, resp. znouzrodenie Fenixa - objavil sa Sebedestruktor! Uz som dumal, v ktorej nemocnici lezi, ze mu poslem pomarance a kyticu karafiatov s prianim skoreho uzdravenia ruptury, ale zjavne je OK. Fyzicky.
Dnes boxoval... Rovnako ako cvici. Vela, ale nahovno
Potom robil bench s VC. A potom este bench v MP. Rozsah pohybu koncil desat cm nad hrudou, ale pocitam, ze sa asi unavil boxovanim... Predpokladam, ze teraz robi este bench s jednoruckami a potom si to da este na stroji.
Ale urobil mi radost, ze zije a prosperuje, darebacik maly!
A teraz idem nalozit do auta lodku, psa a zenu a idem na Ruzin clnkovat. So svalovkou na chrbte a rozhasenymi ramenami a bicakmi to bude lahodny zazitok  Ak sa tu uz neobjavim, lod sfukla v strede nadrze, alebo som sa prevratil a utopil a jediny, kto sa dostal na breh bola Leela, ktora tam posla smutkom za tenisovou loptickou.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne červen 14, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka
Celny drep:
1x10x20kg
1x8x70kg
1x6x100kg
1x2x120kg
1x1x140kg
1x0x150kg DAAAAMN YOU!!!
4x1x140kg - OPRAVENE, predtym mylne zapisanych 150kg
1x2x120kg
Bench so stopkou:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x90kg
Legpress:
5x8x330kg
Zadny drep:
5x2x140kg slaby jak caj
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x6x80kg
Zakopavanie v stoji:
5x6x50kg
Lytka v legpresse:
5x15x200kg
Lytka v MP:
5x15x60kg
Hodnotenie treningu: Tak na lodku sme vcera nesli, sli sme dnes. Co, ako som sa obaval, znamenalo nulovu stravu a odpocinok  Pred treningom drepov proste ideal. No nic, k teme:
Skusil som si ako prve celne drepy a teraz uz viem, ze blbost. Nemozem to chodit ako prvy cvik, absolutne sa do toho neviem polozit, nijak raz cinka nechcela sediet (ramena som si celkom slusne zvliekol z koze, takze posledne tri serie fakt boleli) a nadrel som sa jak debil. Skusil som si 150ku, ale ehm...  Na toto som este nedorastol.
Legpress masaker, zadne drepy samozrejme po tom vsetkom tazke jak barak, mozem byt rad, ze tu 140ku som nejak zvladol  Ale na moju obranu - tu uz mi fakt dochadzala stava, v gyme bolo dusno ako pod pazuchou velitela obchodnej karavany s korenim na Sahare a slnko mi palilo cez okno rovno do oci.
Po tomto celom som bol mokry ako mys, tricko uz nemalo ako sat pot a tak z neho kvapkalo, takze po mne ostavali mokre flaky kdekolvek som sa oprel/sadol/spadol, podla toho, v akej faze treningu som sa nachadzal
Na zaver len trochu predkopov a zakopov a nafuknut moje biedne lytka. A potom sa odsuchtat domov.
Vaha: 87kg
Dnes som sa preventivne natieral, ked sme mali ist clnkovat, aby zo mna slniecko na vode neurobilo uhlik. A taky namazany leskly som pozrel do zrkadla a hovorim si, ze nie je tazke byt kulturista  Este aj taky neboracik ako ja ked je napatlany a trochu opaleny, vyzera namakany
Na tej fotke samozrejme nie som ja _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naposledy upravil decarabas dne st červen 17, 2015 1:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 16, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Bic & Tric
Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
1x4x110kg
1x2x120kg
1x1x120kg
1x1x125kg
1x4x110kg
2x3x110kg
3x5x100kg + 1x10x60kg
Zhyby:
1x12xCarabas
1x5xCarabas + 20kg
5x3xCarabas + 30kg
3x5xCarabas + 20kg
1x6xCarabas
Decline benchpress:
5x4x100kg
Pritahy v stroji s oporou hrudnika:
5x10x82kg
Incline tlaky v MP:
2x4x80kg
3x3x80kg
Biceps - kladka jednorucne:
5x10x20kg
Protismerne kladky zdola:
5x10x15kg
Stahovanie kladky - lano jednorucne:
5x8x25kg
Kliky na bradlach:
1x10xCarabas len tak
Hodnotenie treningu: Pfjuu, dnes tlakovy den!
Neviem, co to bolo za ultraextremne priaznivu konstalaciu hviezd, ale prekvapivo mi isli tlaky  To cumite, co  Ja som tiez cumel, lebo takato udalost je zriedkava ako zatmenie slnka, alebo biele dieta v decaku.
Uz pri tej stvorke so 110kg som vedel, ze to pooojde. Tak potom padla este 120ka dvakrat a tak... Vlastne to vyssie vidite napisane  Serii bolo vela, lebo sa darilo, tak mi bolo luto to prerusit
Zhyby tak nejako... No, povedzme to diplomaticky, ze bol TLAKOVY a nie TAHOVY den
Celkovo cele dobre, az na to, ze ma v jednej serii v multipresse beznadejne zavalila 80ka, ked uz som bol vyzmykany a bez energie  A kedze sa to neda zrolovat po bruchu, asi som poskytol vsetkym v posilke celkom zaujimavy obraz snahy vykokotit sa spod tej zataze  Nakoniec to dobre dopadlo, asi jak som bol spoteny a mastny, tak sa mi podarilo vysliznut.
Jooo a ukazal sa konecne Cassanova aka G.I.Joe aka Pav! Po dlhom case, v maskacovych kapsacoch a bielej polokoseli, zial na recepcii bol chlap a tak len smutne cvicil bez flirtu a physique usmevov  Bolo mi tazko okolo srdca aj za neho.
Leginova kocka mala... leginy  Potesila na zaver treningu. Makanim aj vizazou.
Idem si uzit cickopumpu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 16, 2015 9:13 pm Předmět: |
|
|
To ti drepy a mrtvoly nestacia? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 16, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | To ti drepy a mrtvoly nestacia? |
Dřepama ani mrtvolou mě nikdo nenasere - na to mám dost výmluv. Na bench bohužel žádnou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|