|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út červen 16, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
Destruktor žije? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:11 am Předmět: |
|
|
Turek: To keby som vedel  Vcera nebol, asi si musi zlepsit na koniec roka znamky. Z telesnej vychovy, podla toho, co som videl  Ale vcera bol vdacnou temou debat a pozor! vedenych nie mnou, takze evidentne uputal sirsie publikum
DiamonD: Doprdele, tak clovek maka, drie, odopiera si lenivost a napina svoju CNS na maximum a ty na to povies, ze tym ta nenaserem? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st červen 17, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | | vychodňár decarabas napsal: | DiamonD: Doprdele, tak clovek maka, drie, odopiera si lenivost a napina svoju CNS na maximum a ty na to povies, ze tym ta nenaserem? |
Jestli Ti to udělá radost a abys neměl pocit, že cvičíš zbytečně, tak třeba mě těmi výkony docela obstojně sereš |
Aj mňa sere lebo je silnejší než ja, ale nie zas o toľko aby som si povedal, že je to iný level a sral na to
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 17, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Celny drep:
...
1x1x140kg
1x0x150kg DAAAAMN YOU!!!
4x1x150kg
...
|
nějak jsem se teď k Tvému logu nedostal a koukám, že jsem o hodně přišel :) ráno jsem si tak deset minut početl než jsem to dohnal, skvěle se pobavil, a jak už psali kluci dříve... až sekneš s cvičením, staň se komentátorem v posilovnách ;)
co ty čelní dřepy? chtěl jsem nějakou challenge, 140 kg je slušná výzva, 150 už bych odložil na neurčito, v hodnocení čtu, že 150 je moc, ale v zápise máš 4x1x150... tak co? každopádně parádní výkon na to, že sis je zařadil na začátek jenom tak mimochodem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: |
Celny drep:
...
1x1x140kg
1x0x150kg DAAAAMN YOU!!!
4x1x150kg
...
|
nějak jsem se teď k Tvému logu nedostal a koukám, že jsem o hodně přišel :) ráno jsem si tak deset minut početl než jsem to dohnal, skvěle se pobavil, a jak už psali kluci dříve... až sekneš s cvičením, staň se komentátorem v posilovnách ;)
co ty čelní dřepy? chtěl jsem nějakou challenge, 140 kg je slušná výzva, 150 už bych odložil na neurčito, v hodnocení čtu, že 150 je moc, ale v zápise máš 4x1x150... tak co? každopádně parádní výkon na to, že sis je zařadil na začátek jenom tak mimochodem :D |
Ej sakra sakra, pravda pravduca, bolo to 4x1x140, idem to hned opravit! Moja chyba, asi vysnivana vaha alebo co
Kazdopadne na tu 150ku si verim, ale chce to viac sa na to pripravit, ja som k tomu dobehol jak k stanku pre zmrzlinu
Moocha: sotva to drepnem zozadu a ty uz by si mi to nalozil spredu Cele predne delty mam zjazvene a plne strupov, jak som blaznil naposledy so 140kg, neviem, co by mi urobila vacsia vaha. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko
Mrtvola z deficitu:
1x6x20kg
1x5x110kg
5x5x145kg
Mrtvola so stopkou:
3x4x110kg
Drepy:
1x6x60kg
1x6x110kg
5x4x140kg stred utaveny na max
Zhyby za hlavu:
5x6xCarabas
Pritahy VC v predklone:
5x10x80kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x50kg
Pritahy s oporou hrudnika:
5x6x102kg
Military press:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
4x3x70kg
Hodnotenie treningu: Konecne zase raz dusno v gyme a slnko mi to mrdalo do oci pri mrtvole aj drepoch, takze tricko mokre ako kalhotky 55rocnej rozvedenej osamelej predavacky z Tesca, 112kilovej pani Hedvigy, na premiere 50 shades of gray.
Tie tahy z deficitu su desne peklo a kardio a vzpriamovace mi to rozseka tradicne ovela viac ako tazke jednotky. Ale preto to robim, ze  Beztak to bolo hovno oproti tym tahom so stopkou, tam uz mi chrbat pekne drevenel a ohybanie trupu zacalo byt problematicke  "Nastastie" sa to uplne obratilo pri drepoch, kedy som zas zaboha nevedel udrzat vzpriameny trup a predklanal sa dopredu jak mi odchadzal stred  Ah ako milujem kombo mrtvola-drepy
Ale tak chrbat som napumpoval na max, vsetko peeekne precitene, solidna pumpovacka. Na zaver military pim pam, ale v slusnom tempe, takze tiez spokojnost.
Sebadestruktor dnes robil mrtvy tah s rovnymi nohami. Akurat nechape asi tlacenie zadku dozadu, aby natiahol hamstringy, takze sa k tomu hrbil, lebo mu zavadzali vlastne nohy. Na zaver predviedol nieco, pri com som zasol, hoci som myslel, ze som v jeho podani uz videl vsetko. Mrtvy tah s rovnymi nohami s dopomocou sparinga  Bolo to zlate, ako sa tam chlapci mordovali s jednou cinkou.
Dnesok priniesol aj novu varku smutnych chlapcov. Ako kazdy spravny profik zacali hned bicepsom - najprv s velkou cinkou, potom s jednoruckami, potom na scottovke s jednoruckami a potom posediacky  Na zaver si dali par serii upazovania s vrcholnou kontrakciou ala Popshoit v najlepsej forme a vybavene  Tomu hovorim trening, aspon tam nesmrdia tak dlho ako ja
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 20, 2015 5:15 pm Předmět: |
|
|
Ramena tazko / Ruka jeden / Ruka dva
HSPU - hell yeah, to cumite
2x4
4x3
Push press:
1x3x70kg
5x2x90kg
Upazovanie v stoji:
5x15x8kg
Upazovanie vleze na lavicke:
5x15x8kg
Uzky bench v MP:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg
Kladivove zdvihy s JC:
5x10x20kg
Kliky na bradlach:
5x10xCarabas
Biceps - kladka vleze:
5x10x45kg
Hodnotenie treningu: Dnes zo zaciatku treningu zabrany stojan. Nez neproduktivne cakat na moznost militarypressovat, rozhodol som sa, ze skusim kliky v stojke... No, ehm  Je to vcelku tazke, ale skor je problem najst vhodny setup, nez to potom tlacit. Navyse ma tazilo na srdiecku, ze ten rozsah pohybu je mensi ako pri tlakoch - ale nakoniec ma to aj tesilo, ked uz som sa sotva dvihol  Navyse som v jeden moment padal zo stojky a nakopol som sparinga do ruky, nasledkom coho ma narazeny palec  Hell yeah, don't mess with me!  Bol nasraty, ale kupil som mu protein.
Pushpress paradna vec, ale po tych klikoch uz som citil zapastia. Pumpa na ramena ale mega. Ked som potom skusmo vzal cinku, ze skusim military press so 70kg, za mohutneho "aaaaaah!" som s nou ani nepohol  Takze som vzal poctivo jednorucky a s malou vahou som to pumpoval, kolko sa do tych malych ramien voslo.
Ruky klasika, dnes som nemal tolko tlakov, tak som dal na triceps bench aj kliky na bradlach, s peknou pomalou negativkou, dole stopka a hore dynamicky. Pekne vsetko precitene.
Ako som vosiel do gymu, vyzeralo to tam ako v skole v prirode. Neviem, co sa stalo, ale plno volajakych dorastencov okolo 16 rokov. Mozme ich rozdelit do dvoch skupin:
1. Mladeznici cviciaci biceps a biceps
2. Mladeznici cviciaci mrtvy tah a drepy (!!!!)
Opomenme tradicne zalostnu skupinu mladikov s par chlpkami pod nosom cislo 1 a zamerajme sa na skupinu cislo 2. Chlapci fakt pekne makali, padali aj pekne cisla. Na zaver si jeden nalozil na mrtvolu sto kilo a potom som sa uz len chechtal - nalozena cinka tam lezala dobrych desat minut, ten jeden okolo nej chodil, fotil si ju, sedel pri nej, pozeral na nu, potom sa k nemu pridal jeho partak, fotil ju, sedeli tam spolu a dumali  Uz som myslel, ze sa len pokochaju a pojdu domov, ale nakoniec s nou urobil ten jeden tri velmi pekne opakovania bez rukavic, trhaciek ci opasku. Trochu utekala prdel, ale chrbat rovny a fakt musim povedat, ze pekne
Chlapci z prvej skupiny medzitym robili treti cvik na biceps...
Vysoky chudy chlapec s vysokym chudym otcom bez vysokeho chudeho brata dnes objavili novy cvik - tocili 5kg kotucom v predpazenych rukach ako volantom. Radost im ziarila z nadsenych tvari, zacali to evidentne brat vazne, lebo Vysoky chudy chlapec uz vlastni fitness rukavice a Vysoky chudy otec mal zas dole hlavou nasadeny opasok
No a na zaver som si skocil do mekaca po kaloricku bombu a odcinit nakopaneho sparinga  Tam som zufalo pokrutil hlavou nad hrochom zenou, ktora tam sedela s manzelom a 2 detmi vo veku pod 4 roky. Chvilami som sa bal, ze zena siahne vedla a miesto hamburgeru odhryzne z dietata... Smutny pohlad...
 ne, nasmial som sa
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne červen 21, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Tazke nohy / Lahky hrudnik / Tenke lytka
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg
1x2x160kg
4x1x170kg
1x3x160kg PR!
1x4x140kg
1x6x110kg
Benchpress so stopkou:
1x20x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x5x100kg
Legpress kazda noha zvlast:
5x10-13x150kg pocty opakovani sa lisili podla hecovania
Drepy:
5x10x70kg
Vyskoky z drepu s cinkou:
5x10x10kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x10x40kg
Zakopavanie kazda noha zvlast:
5x5x40kg
Lytka v legpresse kazda noha zvlast + obe nohy spolu:
5x10x80kg + 5x10x80kg
Lytka v stroji (zhadzovanie):
1x10x100kg + 1x10x80kg + 1x10x60kg + 1x10x40kg
Hodnotenie treningu: Medzi najvacsie Biblicke masakre patri Potopa, Sodoma&Gomora a 10 egyptskych ran. Som si viacmenej isty, ze keby ma Boh poznal v case, ked pisal Bibliu (OK, vsetci vieme, ze ju nepisal naozaj on... V skutocnosti ju diktoval asistentke  ), niekde medzi tieto brutality by zaradil moj dnesny trening noh.
Dnes s hecovacim sparingom, ktory bol sice z formy, co sa sily tyka, zato nabudeny na fandenie a povzbudzovanie. Takze vo vysokom tempe, neodpustil mi nic, makal som ako maniak
Drepy (teda tie prve...) nenormalna sila, vsade bola rezerva a urcite by bol padol nejaky osobak - okrem toho, co aj padol. Ale setril som sa, lebo som vedel, ze sa este budu diat VECI  Takze potom legpress, kazdou nohou zvlast a hned po nom desiatkova seria drepov s nejakou mensou vahou. Toto bol hrozny vypalovak a uz som sa motkal, nohy sa podlamovali  Sparing v jeden moment po drepoch lahol a videl rozmazane a chvilku dumal, kde sa poblije  Nastastie nic z toho.
Vyskoky z drepu bol cisty hec, len aby som ho nasral, ze este vladzem. Nevladal som, ale nasral som ho
Proste strasne maso, ale tak si predstavujem leg day!
Aha, ale aj bench siel velmi dobre
Leby po dnesku nenasledoval pracovny pondelok, bol by to uuuuplne dokonaly den!
Feeling z mojich noh teraz:
Dnes zase v gyme zopar dorastencov. Myslim, ze z nas mali trochu soky, ked sme to tam rozbalili
AMIXovska klbovka - jeden by blil, ale cuduj sa svete, funguje. Kolena uplna pohoda, ziadne vytuhnutie klbov sa nekona, cele dobre. Este keby nechutili jak chcanky duhoveho ponika z lesneho ovocia, kupil by som si dalsie balenie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne červen 21, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
Pobavilo :D Len tych ran bolo 7 - pobavilo tiez :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne červen 21, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
Deset ran egyptských je označení pro události předcházející vyjití (odchod, exodus) židů z Egypta a jejich putování do Země zaslíbené pod vedením Mojžíše, popsané v Bibli ve Starém zákoně v knize Exodus:
1. Krev – veškerá voda v Egyptě se proměnila v krev.
2. Žáby – přemnožení žab.
3. Komáři - přemnožení zmíněného obtížného hmyzu.
4. Mouchy - přemnožení much.
5. Mor – postižení stád Egypťanů dobytčím morem.
6. Vředy – postižení Egypťanů a jejich stád vyrážkou.
7. Krupobití – poničení úrody a pobití dobytka a lidí, kteří se neukryli, krupobitím.
8. Kobylky – přemnožení kobylek a poničení zbytku vegetace.
9. Tma – neproniknutelná tma trvající tři dny
10. Pobití prvorozených – zabití prvorozeného (resp. nejstaršího) potomka v každé rodině a prvorozených dobytčat v jedné noci.
Ceska wiki
Ale som rad, ze pobavilo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne červen 21, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
Ok, pomylil som si rany egyptske so 7 urodnymi a 7 neurodnymi rokmi, ani neviem preco, ved to ani neboli podobne discipliny... alebo so 7 hriechmi? :D Cislo 10 sa mi vzdy spajalo len s prikazaniami... teraz sa mi zacne s drepovanim :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|