Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třikrát stosedmdesát? Pfff, to je pěkná motivace na zítřek. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Cmeni: To je tak, ako tam tak lezim po serii drepov a lapam po dychu, nohy palia, je mi na bliti, stavce sa do seba skladaju a zas vytahuju jak teleskopicky obusok kvoli predoslemu tlaku cinky, kolena spominaju na casy, ked neboleli ako moj dedo na vojnu za cias davno minulych, ked sme boli vsetci mladi a plni nadeji, hlava sa mota a pred ocami vybuchuju iskry, prepotene vlasy sa jezia, ked sa tesim na to, ako odpadnem do postele bez akejkovek myslienky na inu postelnu cinnost, nez je spanie podobne kome a vidim, ako sa otravena postarsia zenska stazuje, ze jej je CHLADNO!!!! pocas treningu, tak nebyt tak dojebany ako som, doplazim sa k nej za pomoci ruk a usilovnym hryzenim do jej achillovky sa pokusim ju vykrvacat Ja nerozumiem, naco tam taki ludia chodia. To je ako ist na kolotoce a dat si len hotdog v stanku. Ist do bordelu a miesto sexu si dat pivo na bare za 12 eur, vyhonit si za zavesom a ujst domov, alebo ist na plavaren a macat si len nohy v bazeniku, ktory je medzi sprchou a velkym bazenom. Proste chujovina. Ked chodila cvicit moja mama, po kazdej serii (drepov, vypadov, pritahov alebo zhybov s protivahou) cela cervena sadla na lavicku a bola totalne znicena - a to ma o dobrych 10 rokov viac jak ta uzvanena truba, ktorej je zima. Ja pochopim, ze nie kazdy sa musi nutne zborit tak, ze si druhy den nevie sadnut na zachod a musi mu potom pomahat Soraya... eh... to sem nepatri, ale potom nech sa da na Nordic walk, ved je krasne babie leto a nezabera kladky v gyme. A da jej to viac a usetri za trenerku a ja neskoncim v base za napadnutie.

@Michal96: Ani nie ze egolifting. Je to normalne seriozna metoda na zvysenie vykonu, to nemozes povazovat za egolifting. Navyse sa mi buduje vsetko, okrem ega, ked na seba nalozim 190 kilo pri dosedoch, chrbtica vyda zvuk ako ked drvis BEBE keksy, z pluc vyjde nieco ako "ohhhhhh", hoci to povodne mala byt sebavedoma poznamka, napnuty opasok pod naporom brucha vrzga ako lana na piratskej galeone, hlava ma farbu krasne zrelej paradajky (so zilami a vyvalenymi ocami), zubami skripem az odletuju iskry a nemat pod prdelou lavickou, predvediem nadherny nie ass to grass, ale legs to neck. Vtedy proste trpim a robim to len preto, ze to funguje, s egom to naozaj nema nic

EDIT: Magumi, uz vidim, ako sa s tym "trapis" Nasekas tam 5 opakovani, potom si povies, ze dobre a otocis to cele este 4krat

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Michal96

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tomu dáváš :D jako mě osobně to dalo na tom krásném ''sebevědomí'' dost :D cítil jsem se na lepší série, lepší váhy :D minulé nohy jsem poprvé jel podřepy, a tři dny jsem se vyhýbal hajzlu jako čert kříži, na schodech jsem brečel a při jemném ulehání do postele jsem tam skočil jako laňka :D
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Drepy:
...
1x3x170kg PR

gratulace k osobáku, máš pěkný progres, nejenom, že dáš 180 kg osobák 1 RM, ale pak to ještě podložíš 3x 170 kg, což potvrzuje, že tam ta síla je a ještě s rezervou ;) velká motivace!
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:

Drepy:
...
1x3x170kg PR

gratulace k osobáku, máš pěkný progres, nejenom, že dáš 180 kg osobák 1 RM, ale pak to ještě podložíš 3x 170 kg, což potvrzuje, že tam ta síla je a ještě s rezervou ;) velká motivace!

No nepreháňaj. Stále málo, stále málo! Cieľom je 200kg drep, ale to sa ešte nadriem

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2015 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Ruky

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
1x5x110kg tuším PR na počet reps
1x3x120kg som si istý, že naozaj PR!
1x1x125kg
1x1x130kg ale žiaľ už bolo treba pomoc, bol som už hotový z predošlých
1x8x100kg
2x6x100kg
3x15x60kg

Incline tlaky s JČ (s vytáčaním rúk):
1x6x25kg
5x6x30kg

Kliky na bradlách:
5x8xCarabas + 20kg + 1x8xCarabas

Tlaky JČ na rovnej:
1x8x30kg + 1x8x20kg + 1x8x15kg + 1x8x10kg a explózia hrudníka

Benchpress s Nabukom :
5x6x62,5kg všetko stopky, pomalá negatívka, kozy revali o pomoc, tlačiť pomáhali už aj bradavky

Príťahy v stroji s oporou:
5x12x102kg

Biceps kladka v stoji:
5x10x50kg

Triceps kladka v stoji:
5x10x50kg

Hodnotenie tréningu: Holy shit fuck dnes to šlo ako anál s vedrom vazelíny!
Neviem, čo sa v poslednom čase deje, ale sila na tlakoch ide tak podozrivo hore, že som musel tu a tam prerátať kotúče, či tam nie je o desať kilo menej.
Ako som písal už pred časom, zaradenie totálne anarchistického štýlu cvičenia hrudníka sa evidentne vypláca ako v minulosti aj pri drepoch Fuck the system, anarchy in chest training rules
Takže nová benchovacia technika + nárast sily a hmotnosti = 3ka so 120kou, pecka Som momentálne namotivovaný na max a dúfam, že mi progres vydrží čo najdlhšie.
Kozy som mal naliate ako bacuľatá čerstvá mamička a keď mi nestačilo, čo som mal v pláne odcvičiť, dal som si s Nabukom ešte jeho ľahký hrudník (dnes som ho riadne zničil na drepoch, neboráka Ale makal!). Samé stopky, pomalé, podržané, bla bla, proste som si to sťažoval ako to len šlo, takže som happy. Triko praskalo vo švíkoch a medzi kozami medzera ako Grand Canyon, až som sa bál, že tam spadne Legínonania (Soraya ma dnes obvinila, že som po nej pozeral. A má samozrejme pravdu ).

Keď sme vošli, Sebedeštruktor robil akurát mŕtvy ťah... Nechcete vedieť, ako to vyzeralo... Nabuko hovorí: "Ty vole, videl si ho? To bolo strašné!"
Ja na to: "A čo by si čakal od Sebedeštruktora?"
Nabuko: "Jaj to bol on? No tak to potom heeeej... "
Celkovo dnes Sebedeštruktor hviezdil Zas robil military press, ale chudák nejak moc pri tom eroticky krútil bokmi, tak ho sparing objal okolo pása 'Cause belt is too mainstream Opasok nosí každý chuj, len Sebedeštruktor nosí chlapa Ten mimochodom upútal moju pozornosť trikrát
1, Robil mŕtvolné doťahy (tipnime si, kde to opozeral ) takým spôsobom, že z podstavcov vzal činku, potom s ňou ustúpil a už ju pokladal pri každom opakovaní na zem Po poslednom to zas poctivo postavil na podstavce
2, Keď robil zhyby a jebol si hlavu o hrazdu až to cinklo a spadol z nej dole
3, Keď skladal kotúče pri benčovacej lavici do stojanu a jednou rukou sa ležérne opieral o moju činku, ktorú som chcel zdvihnúť

Pani Užvanená našťastie mimo moj dosah a dosluch. Všimol som si, že má zatejpované rameno, to by ma zaujímalo, kto sa tak hlúpo pomýlil a oblepil jej rameno miesto papule

Teplým bratom som zabral bench a tak mi nenávistne pozerali na zadok v legínach.

Skvelý tréning!

ryvaru

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2015 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na tvoje tréninkové zápisky se vždycky těším celej den jinak ten bench moc pěknej
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty seš prostě takový silový typ dát dříve 1x 130 kg na benč než 5x 110 kg... to je ta síla jinak gratulace, těch 3x 120 kg je krásných, ve všem se zlepšuješ
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ryvaru: Ja za to nemozem, ze okolo mna sa hybe tolko zabavnych ludi A ked uz si daju tu namahu, aby ma zaujali/pobavili, za odmenu ich zvecnim v logu.

@vlk: je to srandovny paradox, ze s mojou tragickou telesnou stavbou som skor silovy typ, ale je to tak Fakt je, ze teraz sa mi podarilo pokorit tych 90 kilo telesnej vahy a to uz potom ide vsetko rychlejsie hore. Dokonca aj mnou nenavidene tlaky a este aj blby biceps Ale v ramci benchu za to vdacim skor novej lepsej technike, tych poslednych 120 bolo cistejsich nez dva tri mesiace dozadu 110.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát ťažko / Nohy ľahko

Deadliftíky:
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x150kg
1x1x180kg
5x1x200kg
5x3x150kg

Drepy:
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x150kg
3x3x160kg
1x3x150kg

Zhyby:
1x5xCarabas
1x5xCarabas + 20kg
1x5xCarabas + 25kg
1x4xCarabas + 30kg
1x5xCarabas + 20kg
1x5xCarabas

Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
5x10x102kg

Príťahy kladky - lano:
5x10x60kg

Hodnotenie tréningu: Dnes nejaký unavený, všetko mi prišlo náročné ako močenie so zbytnelou prostatou. V poslednom čase nejak mizerne spím, počítam, že to bude mať súvis (Soraya funí nosom jak trumpeta, lebo má krivú prepážku a mňa to serie ). Už keď som potiahol prvú 180ku, vedel som, že to nebude žiadna hitparáda. Nakoniec 200ky celkom šli, ale posledná už bola motokros - chrbát síce rovný, ale vyklepané nohy by mi závidel aj Elvis

Doťahy som skúsil a chrbát by vládal, ale celkom prekvapivo mi odišiel úchop To sa mi v živote nestalo, ale nevadilo, šiel som proste robiť drepy
Zhyby paráda, z nejakého mne utajeného dôvodu mi idú veľmi dobre a to som vyžrané tučné 90 kilové prasa (a pritom určite vyzerám menší ako ultimátne formovaný Rando ) a ešte sa aj zlepšujú. Akurát ako som mal triko stiahnuté reťazou so závažím a dvihol som ruky hore, zavesil sa, takže som si komplet urval rukáv Zároveň mi reťaz potrhala triko aj na bruchu, čiže som vyzeral ako keby som sa v supersériách bil s medveďom
Chrbát každopádne riadne precvičený a zaberal dobre po celý čas.

Dnes chalan (amatérsky kultík) z recepcie trénoval nejakého borca. Ten sa ho pýta: Rišo, prečo ja mávam svalovku a niektorí nemajú?
A Rišo: Tak vieš... Niekto cvičí napiču a niekto normálne
Ultimátna hláška a chechtal som sa, lebo som si hneď spomenul na Teplých bratov - ten väčší dnes robil mŕtvy ťah, keď som došiel. Zas mal háky, ktoré nedal dole ani pri sťahovaní kladky (50kg) a cinkal tam s tým jak ten trpaslík z Mrázika

To už aj Nabuko naňho znechutene pozeral Na druhú stranu, keby s hákmi robil doťahy, nesklame ho úchop ako mňa
Dnes len jedna legína, inak pusto, Slečna trénerka si zohnala celú bandu bľabotajúcich Menopáuz, ale zavrela sa s nimi do TRX miestnosti a tak sme mali pokoj a ticho

Pekný tréning, ale teším sa na víkend, že sa poriadne vyspím.

decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Paže

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x5x60kg
1x5x70kg
1x2x80kg
1x1x85kg
2x0x85kg wtf?
4x2x80kg takže fakt tá 85ka bola len nejaké chvíľkové zaváhanie
5x4x70kg
4x5x60kg
1x4x60kg Z pochabej pýchy som zaradil dlhé stopky, takže než som stihol dať 5 opakovaní, ramená umreli

Tlaky v MP za hlavu:
4x6x50kg
1x8x50kg do maxima, z ramien už len rozvarená zemiaková kaša

Upažovanie - kladka:
5x10x10kg

Upažovanie v predklone - kladka:
5x10x10kg

Úzky bench:
1x10x20kg
1x6x60kg
3x6x80kg
1x5x80kg a zával, Nabuko to zo mňa sťahoval Smial som sa a nemohol mu s tým pomôcť
1x4x80kg a klinická smrť tricepsov

Franc tlak s kotúčom:
5x8x25kg

Biceps s EZ:
5x6x40kg

Biceps - kladivová pumpa s JČ:
5x10x10kg každá ruka

Hodnotenie tréningu: Včera vrelé barové vítanie v novom teame v rámci práce. Toľko lásky svet nevidel od Woodstocku, takže keď sa jedna z nových kolegýň chcela zvítať nejak moc intenzívne, spomínajúc pole dance a neustále sa prisúvajúc so stoličkou bližšie a bližšie, dopil som svoj Legendario a šiel radšej inam Domov som došiel niečo po jednej ráno a vzhľadom na to, že som už postarší pán, vstávalo sa mi nevalne a celé doobedie som múmioval po byte bez známky zlepšenia. Stará dobrá londýnska hmla, ktorá by potešila každého fanúšika Sherlocka Holmesa ma tiež veľmi nenamotivovala a tak som do posilky šiel vlastne celkom s nechuťou (jooo, predstava pumpovania bicepsov je pre mňa lákavá ako vnútorná kontrola prostaty pohmatom prstami starého lekára, ktorý si dva mesiace nestrihal nechty).
Nakoniec ale.
Dobrý trenál!
Military sa mi už zo začiatku zdalo celkom dynamické a energické. Sily bolo za tri bágle a jednu igelitku, až kým nedošlo k osudným pokusom o 85ku Jednu som dal, ale pri zvyšných som nejak nevedel nájsť setup, nadýchnuť sa v pravý moment a tak som tam o to márne pokúšal ako nadržaná čivava súložiaca dogu, rezignovane som to potom zhodil na 80 a dorobil nejaké dvojky, ktoré v tomto počte sú asi aj PR. Čiže sila ide hore
A potom som pridal ešte asi 90 ďalších sérií.
Ramená som vytlakoval na max, na konci z nich bolo želé a kladky tak boli úžasne precítené. V čase, keď som kladkoval sa od legpressu ozvalo "pomoc", tak som tam zbehol a čo nevidím, na zemi leží chlapík a mece nohami ako keby olizoval zásuvku. Pri ňom jeho syn v bezradnej panike. Chlapík legpressil, potom vstal a schytal blackout, takže padol ako podťatý a cestou nezabudol hlavou mrdnúť o legpress, takže si rozbil hlavu. Nakoniec sa prebral, ale na hlave mal celkom parádnu dieru, takže sme mu tam nosili papierové vreckovky, trochu stlmili krvácanie a zvyšok zmákli saniťáci.
No pain, no gain?
Nakoniec to dobre dopadlo, ale podľa mňa ho tam nejaký čas (asi nikdy) neuvidíme, minimálne kým z neho nevytiahnu tých niekoľko stehov, ktoré si to určite vyžiadalo.
No a po tejto krvavej kratochvíli som dorobil ruky, pričom ma zadlávila činka na úzkom benchi, rozosmial som sa a chudák Nabuko po mŕtvom ťahu musel ťahať zas - tentokrát činku zo mňa dole

Veselý tréning, plný potu, utrpenia a krvi, cítili sme sa skoro ako gladiátori

Petey

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes som si na teba spomenul v posilke, bol som po 1000 rokoch v goleme v auparku, a tolko sebedestruktorov az mi to vyrazilo dych starsi pan, bandaze, haky, opasok, a siel robit MT so 60kg. Taky boj, to som este nevidel, od macacieho chrbta az po extremny zaklon to bolo utrpenie
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2015 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Starý dobrý Golem, u nás familiárne prezývaný "preliezkáreň"

Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 3:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tom východe ste ale dobre slabí, hanba, fuj,radšej sa tu ani neukazujte.
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud počítám správně tak 23 serií na military ty si strašnej šílenec...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: