Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamond má sponzora?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maminku

jinak diamond správně napsal, že bych to dal i bez nohou...jenom to poupravím...dal bych to pouze bez nohou...musel by mě zvednout a jeřáb a poté se mnou mrdnout o zem a díky rosolu, který tvoří 1/4 mé hmotnosti bych to dal jako hopík
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon: že ťa prekvapil len sponzor, ale kecom o nasypaní si neprikladal žiadnu váhu
cmeni: nebuď sebakritický, buď na svoje krivky hrdý. Ženu má byť za čo chytiť!

Ramená ťažko / Ruky ťažko

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x72,5kg
1x3x75kg pri poslednom už som dostal varovanie, že začína záklon
1x1x80kg záklon pod kontrolou
4x3x70kg a vraj stále dobre, ak bol nejaký "záklon", tak vznikol len vytlačením hrudníka vpred do správnej pozície, nie bortením chrbtice pod váhou činky

Pushpress:
5x3x80kg

Klokov v sede v MP:
3x40x20kg totálny výpal, tričko chytalo plameňom

Upažovanie - kladka:
5x12x5kg

Kliky na bradlách:
5x10xCarabas + 20kg

Triceps - kladka spoza hlavy:
5x10x40kg

Scottovka s EZ:
2x10x30kg
1x8x30kg
2x6x30kg

Biceps nadhmatom:
5x10x15kg len tak pumpička

Hodnotenie tréningu: Sobotná oddychová klasika - ramená. Moja odysea za poriadnou technikou military pressov pokračuje.
Jediný problém so záklonom bol pri poslednom opakovaní so 75 kilami, tam už Nabuko hlásil, že ma to bralo dozadu - síce nie tak extrémne ako predtým, ale predsa. Dobré je, že už nepoužívam záklon na "nabitie", z ktorého potom vzpriamením tela získavam kinetickú energiu pri vyššej váhe. Ale ešte ma čaká plno práce
Pushpress sme si s Nabukom dali impulzívne a náhle, pre zmenu - Nabu to tuším moc predtým necvičil, takže aspoň prekvapil telo. Šlo to dobre, len tie nárazy na zápästia neboli nič moc. Tu už by sa asi hodila nejaká bandáž na zápästie.
Posledným tlakovým cvikom boli tlaky za hlavou v multipresse - toto bolo peklo. Váha úplné hovno, ale po tom predošlom mi ramená kompletne horeli. Super feeling, ešte teraz ma to bolí a zajtra ma na benchi zabije činka, keď mi vypne ramená Dúfam, že bude poblíž Soraya, aby mi pomohla!
Upažovanie s kladkou len také šašky, akurát, že to bolo celé pomalé a podržané, takže krásne som to cítil a aj s malou váhou nádherne bralo.
Triceps rozsekanosť.
Biceps (nenávidím!!!) rozsekanosť.

Ukázala sa Dojka, neskutočné, čo tá žena nosí v podprsenke Nabuko si vyslúžil prísny pohľad jej frajera, lebo neodolal a nakukol, keď robila príťahy jednou rukou, opierajúc sa o lavičku Ešte nemá vypestovaný ten sociálny skill, chudák

Ale nebudem mu to zazlievať, mohla sa otočiť iným smerom, mohla si vziať iné tričko, ale neurobila to Takže jej to asi až tak moc nevadí a keď sa to rozšíri, nakuknú aj ďalší. Každopádne nešťastníka Nabuka dohnala instant karma, keď si dokurvil rameno pri klikoch na bradlách . Ale za tie kozy mu to, myslím, stálo!

Objavil sa aj Sebedeštruktor, ale nestihol som z jeho tréningu veľa. Len kippované zhyby s 10 kilami na opasku On je taký zlatý, až mi je ľúto, že v 25ke bude musieť ísť do invalidného dôchodku

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
daymoon: že ťa prekvapil len sponzor, ale kecom o nasypaní si neprikladal žiadnu váhu
To je takový můj humor :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
decarabas

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka flákačka

Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x110kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg Belt on
1x1x190kg
1x1x195kg Ha, osobák PR!!!
1x5x150kg

Čelný drep:
1x3x140kg
4x2x140kg no... čo už

Drep lebo obsadený legpress:

5x6x110kg stopky dole, absolútne ATG a belt off, samozrejmeeee

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
3x7x100kg
1x6x100kg
1x5x100kg

Lýtka:
pim pam

Hodnotenie tréningu:

Svalovka ešte od štvrtkového pokusu o 20ky... Nohy drevené ako Pinnociova erekcia, ale našťastie dnes iba ťažké nohy, čo znamená nízke počty opakovaní Neplánoval som ísť do osobáku, nič nenasvedčovalo, že by mohol padnúť Skôr naopak, ešte aj posraná 170ka mi pripadala na chrbte ako balvan a celkom ťažko šla hore. Ale postupne som sa dostal na 190 kilo a bola tam rezerva, tak... No, long story short - dal som 195 kilo, pomodlil sa a *ebol som to tam Hĺbka výborná, pekne pod paralel, ako to už zvyknem robievať Chvíľku ma provokovala myšlienka na 200kg, ale radšej si to nechám na neskôr, keď to budem vedieť dať čisto, hlboko a technicky... Akurát, že som to netočil, lebo som fakt neplánoval skúšať. Hádam nabudúce.
Takže pardón
Čelné drepy trochu sklamali... Ale nie veľmi. Jedna trojka padla, neviem, či to nie je aj osobák, ale nie som si istý, takže to nechám tak Zvyšok dvojky, ale hĺbka taká, že som ošúchal riťou koberec.
A potom mi nejaký neborák vliezol na legpress, tak som si dal pás sérií drepov so stopkami. Lebo prečo nie

Po včerajších ramenách a tricákoch bol benchpress vytrápený ako keď 40 kilová žena rodí poníka, ale pumpovalo to, takže cool. Navyše nikde žiadna Soraya, čo by mi hodila činku na hrudník, cítil som sa nádherne v bezpečí
V šatni ma potom ten istý neborák predbehol a vliezol mi do sprchy, tak som nahatý stepoval po šatni, na ktorej sa otvárali a zatvárali dvere a kočka z recepcie sem tam zvedavo nakukla Asi mi už začne tykať...

Magumi

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju. :) Tohle je radost číst. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, gratulace k PR, dvoukilo klepe na dveře
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už se to blíží... třeba ten čtvrtek měl něco do sebe ;) pěkný výkon, jen tak dále!
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dosiahol som všetko len vďaka Ježišovi!
...
...
...
Fakt, stál vedľa mňa týpek, čo vyzerá ako Ježiš a dosť ma hecoval

maciak

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stymi drepami ma seres, este 5kg a si ma predrepoval! Aj ked ja som rad ze mozem momentalne drepovat s prazdnou tycou .
Tak ci tak super, tvoj log by mala byt inspiracia pre mladych, ako sa da tvrdou pracou a konzistentnym pristupom dopracovat k brutalnym vysledkom.
Myslim ze ak nepolavis a nezranis sa tak este uvidime drep +250 a mrtvolu 300.
Davam tomu max 5 rokov,
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč to furt vlastně tak zdržuješ? prostě tam těch 200 nalož a už to dřepni... všichni dávno víme, že na to máš
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mačiak: Ale čosi O 5 rokov keď spomeniem cvičenie, Soraya mi tresne panvicou po čele a pošle ma kupovať chlieb a maslo. Alebo sa medzitým zmrzačím a miesto cvičenia ma bude na vozíku tlačiť na návštevy k svokrovcom, brrr
ryvaru: Lebo to radšej dám čistejšie, s istotou a bez zbytočného rizika zranenia Som dobre rozbehnutý, nerád by som si to pokazil zbytočnou chybou. A nemám sa ani kam ponáhľať.

Dnes sauna a veľký relax a regenerácia. S kamošom sme veľa kecali a nasrali sme smiechom nejakého nahatého dedka, čo sa vyhrieval vedľa ako chlpatý varan a zazeral po nás celý čas. A videl som najhanblivejšiu ženu, jej frajer ju všakovako obaľoval uterákmi a županmi medzi saunou a bazénom, aby nikto nezazrel ani kúsok z jej tela

Aj tak sme zazreli Kozy dobré, zvyšok by som jej amputoval.

Zajtra kino a benche až v stredu, hádam to pôjde bez zbytočných incidentov

maciak

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stym mekcenom si to posral! Ja niesom ziadna macka ale velky medved!!!!
Sak pockaj ked sa niekedy stretneme v posilke!!!
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maciak napsal:
stym mekcenom si to posral! Ja niesom ziadna macka ale velky medved!!!!
Sak pockaj ked sa niekedy stretneme v posilke!!!

Neber si to tak, nielen medvede sú drsné. Veď...

...Sú mačky...

...a MAČKY...

...no a mačky...

Pokojne si vyber

A v posilke sa určite nestretneme, a ak áno, mňa si ani nevšimneš, pretože splývam s davom!

decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2016 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ťažký hrudník

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg PR!!!
1x4x120kg
1x3x120kg
1x6x110kg
2x6x100kg

Decline tlaky:
5x4x100kg

Incline tlaky - stroj:
5x6x ???

Rozpažovanie čiastočný rozsah:
5x10x14kg

Kliky na bradlách:
5x12xCarabas

Hodnotenie tréningu:
Ha! Muhaha!
Ráno som vstal a počul som, ako ku mne prehovoril hlas Benchového boha. Povedal mi: "Opakuj po mne, synu. Som neporaziteľný a nie je činka na tomto svete, ktorú by som kurva nezdvihol, keď sa rozhodnem!"
A pretože som vedel, že božie hlasy sa musia poslúchať (našťastie to neboli tie hlasy, ktoré mi kážu kúpiť si britvu, desať litrov benzínu, zapaľovač a niekoľko čiernych igelitových vriec, ostnatý drôt a kyselinu), tak som do seba ráno nabomboval proťák, BCAA a priebežne celý deň som žral mäso a šunky, proteínové tyčinky a aj inak som uctieval svoje prsia, aby ma dnes nesklamali, tajne som si ich masíroval a tupíroval si chlpy okolo bradaviek.

A oplatilo sa!

Ako vidieť na zápise z benchu, šiel som rovno po osobáku. Žiadne sranie s opakovaniami, pekne po jednotkách až k 140ke. Poučený z minula, Sorayu som poslal túžobne sa dívať zdiaľky a poprosil som kamoša, nech ma spottne Úprimne... celkom ma prekvapilo, že som to potlačil. Ešte viac ma prekvapilo, že som to potlačil s viditeľnou rezervou a že prdel držala na lavičke ako priklincovaná. Ani som nespomalil, dynamicky hore a bez problémov, aj keď ťažké to bolo, to teda hej. Ale sám som si ju vzal zo stojana a sám potlačil, nikto na tú šajny end chróm činku ani nešáhol.
Po tomto som cítil zadosťučinenie doktora Jesenia, keď rozpáral v Prahe mŕtvolu na verejnosti a už som sa len tak šalil a postupne som zhadzoval váhu až na stovku.

Potom decline s voľnou váhou, potom incline, ale tentoraz v stroji. Chytalo to dobre, slušná pumpička a lavne to nedrhlo ako multipress, v ktorom to obyčajne cvičím. Rozpažky len tak, v čiastočnom rozsahu ala Aleš Lamka, pekne som to cítil. No a na záver kliky na bradlách na dopumpovanie, ktoré bolo fajn fajn fajn.

Mal byť ešte ľahký chrbát, ale keďže sa mi poposúvali tréningy (ako ste správne uhádli z gifov, boli sme včera na špeciálnom premietaní Fury Road a zas mi z neho riadne prepína, takže si dám urobiť triko "Fitness me, brother!!!") a tak si dám zajtra ťažký tréning chrbta. Bolo by zbytočné rvať tam niečo dnes.
Skrátka, stálo to za to, zas som nasral pár ľudí, lebo vyzerám ako chudší brat Sámera Issu po mŕtvici, ale nejak som sa roztlakoval, čo nepredpokladali a stali sa svedkom môjho osobáku, ktorý im pripadal nefér, nespravodlivý a zákerný.

Sebedeštruktor priviedol nového smutného kamaráta, ktorý sa bude mrzačiť s ním a zas sa objavil aj Ľudovít Štúr, ktorý bol možno frajer cez slovenčinu, ale pri mŕtvole ukázal, že športovým talentom neovplýval.
Na záver si Funkční chlapci zas postavili barikádu z vybavenia a mohlo sa ísť domov

Zajtra teda je "môj" gym zatvorený a budem musieť ísť do crossfitovej haly, kde bude prebiehať údajne nejaký kruhový tréning. Už teraz ma svrbia prsty, koľko tam bude objektov na zapisovanie

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: