|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:51 pm Předmět: |
|
|
Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Bic&tric
Benchpress maratón:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
5x1x130kg
4x3x120kg
4x3x110kg
4x5x100kg
Incline tlaky s VČ:
5x6x70kg voľná váha je hneď iné kafe ako multipress
Decline tlaky v MP:
5x6x100kg multipress je hneď iná káva ako voľná váha
Príťahy v predklone:
5x12x70kg technické, chrbát stále napnutý
Rozpažky s JČ:
1x10x14kg ľahké...
4x8x17,5kg jo
Biceps scott:
5x10x..?
Triceps stroj:
5x10x..?
Hodnotenie tréningu: No konečne nejaký poriadny tréning!
Na benchi to síce nevyzeralo na žiadnu slávu, čo sa váh týka, tá 130ka bola tak presne akurát, aby dobre bolo
Zato tam popadalo plno sérií, takže silovo to dalo zabrať. Najbrutálnejšie boli asi tie záverečné stovky, to pumpovalo jedna radosť a kozy som mal ako z betónu, naliate krvou jak prdel paviána, zase raz ten parádny feeling.
Potom som v našom novom zázračnom stojane, mimochodom, máme nový zázračný stojan, nastavil lavičku a po milión rokoch som si dal incline tlaky s veľkou činkou. Parááááda, chytalo to skvelo, veľký nezvyk a svaly sa tvárili ako ja u zubára - rýchlo to nejak odmakať a potom predýchať a skúšať si uvedomiť, čo to ku*a bolo
Decline naopak v novom multupresse. Iné, ale rovnako dobré. Prepumpovanosť level 1800. Krvou boli naliate už aj chlpy na hrudi. Tak som si dal príťahy v predklone, aby sa naliali aj chlpy na chrbte
Potom nejaké ruky, za čo sa mi chlapci smiali, pretože ja a biceps, no...  Čo sa dá robiť, sú aj také dni. Ale to mi len závidia, lebo sú veľkí a svalnatí a ja som malý a chlpatý.
A vraj už nie som fitnessák, že som sa zväčšil
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 10, 2016 9:54 am Předmět: |
|
|
poznas brofessora, to je velke plus k cviceniu  asi sa budem opakovat, ale stale nechapem cim to dvihas. moze mat clovek silne kosti a slachy? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 10, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
hezký benč, hromada těžký sérií, a to shazování v pyramidě už musela být pěkná vypalovačka :) pěkný posun, když už teď 130 bereš jako standard.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 10, 2016 12:29 pm Předmět: |
|
|
petey: Čo ti mám povedať  Zatiaľ ide a vládzem. Možno chlapi, čo ma v Prahe videli by ti vedeli povedať, či sú tie váhy k môjmu telu až tak neadekvátne
vlk: Tak štandard na jedno dve opakovania možno  Ale je fakt, že progress tam je aj viditeľný aj silový. Ja ani neviem, ako to ide, nejaký konkrétny plán nemám, proste len viac sérií po menej opakovaní a volám to silovka
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 10, 2016 12:56 pm Předmět: |
|
|
ak ma prichylia, buduci tyzden by som sa parkrat v arene zastavil, na mna zas povedia ze je sice velky, ale dviha hovno _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st únor 10, 2016 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | poznas brofessora, to je velke plus k cviceniu asi sa budem opakovat, ale stale nechapem cim to dvihas. moze mat clovek silne kosti a slachy? |
spíš síla svalu nezáleží čistě jenom na velikosti... jde tam o hustotu svalových vláken a o jejich využitelnost navíc carabas není žádnej kostroun
doufám, že jsem to napsal dobře... kdyžtak mně někdo opravte
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 10, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 11, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko
Sumola:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x5x130kg
1x3x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg Belt ON
1x1x210kg
1x1x215kg
1x1x200kg
1x10x180kg PR!!!
Zhyby:
3x8xCarabas
2x6xCarabas
Príťahy v predklone:
5x12x70kg
Glute ham raises:
5x6
Príťahy s oporou hrudníka:
5x10x102kg
Predkopávanie:
5x10x80kg
Krčenie ramien (mierny predklon):
5x15x20kg
Military press:
1x10x20kg
5x10x40kg
Hodnotenie tréningu: Beast mode ON!
Tak zase raz riadny tréning chrbta. Mal som parťáka na mŕtvolu (challenger) a to hneď sa ide úplne inak! Síce som nepotiahol nad 215 a už tá bola taká, že úplne akurát a na hrane technického prevedenia, ale vynahradil som si to záverečnou desiatkou so 180 kilami  Priznávam bez mučenia, bolo to touch-n-go, ale parádne prepumpované, celkom som si pri tom asi aj zavrčal, pamätám si, ako mi od držky prskali sliny a zdesené pohľady neborákov, ktorí sa ma tesne predtým spýtali "máš tu ešte veľa?", na čo som pokojne, s nenúteným kľudom a nonšalantne odvetil "poslednú sériu" a potom som chytil totálny amok, rage a beast mode a dobre, že som činku neprekusol na dve jednoručky  Tí dvaja vydesenci si potom naložili 60 kilo a skúšali mŕtvolu, potom zhodili na 50 kg a potom šli radšej na kladku, lebo sa nedarilo
Zhyby som robil v našom úžasnom stojane (prial by som vám vidieť ho. Je to formula medzi stojanmi. Každý by mal mať takýto stojan. Aj pápež, aj Obama. KAŽDÝ!!!) na hrubej tyči. Brutalita, po tretej sérii som umieral, ale technické prevedenie, žiadne kopanie, brada nad hrazdu, stlačený chrbát  Akurát potom som z nejakého aktoXového dôvodu dostával kŕče do lýtok a ono sa to nezdá, chujovo sa strečuje lýtko, keď visíte z hrazdy ako ubolené jablko
Príťahy pumpovačka v supersérii s hamstringami. Ten cvik je niečo ako BDSM - aj to bolí, aj je to divné, aj je to super  Potom som predkopával a zas pumpoval chrbát a tak ďalej, nuda nuda šeď  Drepy som nedával, cítim, že nohy majú dosť, preto som zvolil skôr len také prekrvenie, nebudem to tam tlačiť cez bolesť, bolo by to zbytočné.
Skvelý tréning, pocit z dobre odmakaného chrbta je na nezaplatenia a zajtra na floorballe budem skučať, keď sa bude treba zohnúť k loptičke  Ale ak chytím len spolovice taký beastbalbiryvarumode, ako dnes, tak pozabíjam polovicu protihráčov len pohľadom.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 12, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
BEAST  super osobák na mrtvole, tyhle závěrečné dorážecí série jsou nej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 12, 2016 10:55 am Předmět: |
|
|
Hezky makáš, beast mode ti svědčí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 12, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Hodina a pol florbal.
Kruté tempo, tričko durch mokré, samozrejme som prehral  Už sme nemali silu vracať sa do obrany, riskli sme útok a nevyšlo  Z protiútoku gól. Takže Sorayin tým zvíťazil a teraz sa mi bude celý víkend posmievať, ah joooo.
Mám kŕče v lýtkach, rozsekané hamstringy a nechce sa mi ani jesť.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 13, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Ruky
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x4x70kg
1x2x75kg
1x1x80kg
1x1x82,5kg
1x4x70kg
3x3x70kg
1x2x70kg už to šlo do hajzlu
1x5x60kg
Tlaky za hlavou v MP:
5x6x70kg
3x20x40kg
Upažovanie s JČ:
5x20x6kg
Upažovanie v predklone:
5x20x6kg
Príťahy VČ k brade:
5x15x20kg
Biceps s JČ vsede:
5x10x12,5kg
Triceps - Kladka:
5x10x55kg
Hodnotenie tréningu: Uff uff akési ťažké  Bol som uťahaný z celého týždňa a spal som do desiatej, hoci som plánoval vstávať o pol 9  Počasie mi tiež na energii nepridalo a tak celkom trvalo, než som sa trochu rozhýbal a bol schopný nejakého regulérneho fungovania - napríklad kolená sú v daždi jak hrdzavé pánty, bolia, vŕzgajú a celkovo mi spôsobujú všakovakú radosť. Naopak keď je slnko, šlapú jak namazaný stroj.
Military ťažké ako barák, ale techniku som udržal - možno pri tej najťažšej jednotke som už začal padať dozadu, ale oproti tomu, čo som predvádzal svojho času to bola striktná technika. Pretože sa pred každým opakovaním snažím zrovnať, stlačiť nohy a prdel, tak to vlastne všetko jazdím so stopkami a to je hnus a zároveň paráda na rozvoj sily  Celkom som potešený, že aj keď je to náročné ako robiť drep počas hnačky bez posrania, som schopný čistou technikou dostať nad hlavu tých 80 kg bez opasku.
V poslednej sérii som nedokončil trojku, páč som sa nejak blbo nadýchol pred posledným opakovaním a úplne som stratil drive smerom hore  Tak som to zabalil a šiel na multipress, tam som trochu prihodil pár kilo navyše, nech si to vynahradím. Tam som to teda dorazil a ešte som pridal tri high reps série.
Upažovačky som vyslovene plánoval vysoký počet s menšou váhou. Hrozný vypaľovák, na konci som nevedel dvihnúť ruky, pecka. Síce je paráda sledovať rôznych borcov, ako sa s 20kami v rukách mykajú a snažia sa lietať ako sfetovaný kohút, ale verím, že tento cvik potrebuje skôr nižšiu váhu a poctivú techniku.
Príťahy len tak z rozmaru, ale ramená už boli totál rozsekané, takže sa mi ku koncu ani nechcelo do ďalších sérií.
Biceps som mal v pláne vynechať ako vždy, keď sa dá, ale s veľkým sebazaprením som to dal aspoň posediačky  Triceps len kladka, už som cítil lakte po všetkých tých tlakoch.
Trochu som musel zrýchliť tréning, lebo som jednak zaspal, jednak sa chystám na Deadpoola  Takže potom pridám nejakú minirecenziu.
Aha, keďže Nabuko prešiel na "druhú stranu", tak:
|
|
| nahoru |
|
 |
Nabuko

|
Zaslal: so únor 13, 2016 3:29 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za podporu v tazkych chvilach. Teda lahkych ale s vysokou intenzitou  ... ale tak co. Ked som sa slubil tak to treba dodrzat _________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|