Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
decarabas napsal:
nasadil som Alavis niekedy v stredu, ale paradoxne mám dojem, že ma z toho skôr rozboleli kolená...

to bude podle mně v hlavě...

No bud to.

Alebo ma proste bolia kolena

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Bic&tric

Benchpress maratón:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
5x1x130kg
4x3x120kg
4x3x110kg
4x5x100kg

Incline tlaky s VČ:
5x6x70kg voľná váha je hneď iné kafe ako multipress

Decline tlaky v MP:
5x6x100kg multipress je hneď iná káva ako voľná váha

Príťahy v predklone:

5x12x70kg technické, chrbát stále napnutý

Rozpažky s JČ:
1x10x14kg ľahké...
4x8x17,5kg jo

Biceps scott:
5x10x..?

Triceps stroj:
5x10x..?

Hodnotenie tréningu: No konečne nejaký poriadny tréning!

Na benchi to síce nevyzeralo na žiadnu slávu, čo sa váh týka, tá 130ka bola tak presne akurát, aby dobre bolo
Zato tam popadalo plno sérií, takže silovo to dalo zabrať. Najbrutálnejšie boli asi tie záverečné stovky, to pumpovalo jedna radosť a kozy som mal ako z betónu, naliate krvou jak prdel paviána, zase raz ten parádny feeling.

Potom som v našom novom zázračnom stojane, mimochodom, máme nový zázračný stojan, nastavil lavičku a po milión rokoch som si dal incline tlaky s veľkou činkou. Parááááda, chytalo to skvelo, veľký nezvyk a svaly sa tvárili ako ja u zubára - rýchlo to nejak odmakať a potom predýchať a skúšať si uvedomiť, čo to ku*a bolo
Decline naopak v novom multupresse. Iné, ale rovnako dobré. Prepumpovanosť level 1800. Krvou boli naliate už aj chlpy na hrudi. Tak som si dal príťahy v predklone, aby sa naliali aj chlpy na chrbte
Potom nejaké ruky, za čo sa mi chlapci smiali, pretože ja a biceps, no... Čo sa dá robiť, sú aj také dni. Ale to mi len závidia, lebo sú veľkí a svalnatí a ja som malý a chlpatý.

A vraj už nie som fitnessák, že som sa zväčšil

Petey

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poznas brofessora, to je velke plus k cviceniu asi sa budem opakovat, ale stale nechapem cim to dvihas. moze mat clovek silne kosti a slachy?
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezký benč, hromada těžký sérií, a to shazování v pyramidě už musela být pěkná vypalovačka :) pěkný posun, když už teď 130 bereš jako standard.
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petey: Čo ti mám povedať Zatiaľ ide a vládzem. Možno chlapi, čo ma v Prahe videli by ti vedeli povedať, či sú tie váhy k môjmu telu až tak neadekvátne
vlk: Tak štandard na jedno dve opakovania možno Ale je fakt, že progress tam je aj viditeľný aj silový. Ja ani neviem, ako to ide, nejaký konkrétny plán nemám, proste len viac sérií po menej opakovaní a volám to silovka

Petey

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak ma prichylia, buduci tyzden by som sa parkrat v arene zastavil, na mna zas povedia ze je sice velky, ale dviha hovno
ryvaru

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
poznas brofessora, to je velke plus k cviceniu asi sa budem opakovat, ale stale nechapem cim to dvihas. moze mat clovek silne kosti a slachy?

spíš síla svalu nezáleží čistě jenom na velikosti... jde tam o hustotu svalových vláken a o jejich využitelnost navíc carabas není žádnej kostroun

doufám, že jsem to napsal dobře... kdyžtak mně někdo opravte
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PM, díky :)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko

Sumola:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x5x130kg
1x3x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg Belt ON
1x1x210kg
1x1x215kg
1x1x200kg
1x10x180kg PR!!!

Zhyby:
3x8xCarabas
2x6xCarabas

Príťahy v predklone:
5x12x70kg

Glute ham raises:
5x6

Príťahy s oporou hrudníka:
5x10x102kg

Predkopávanie:
5x10x80kg

Krčenie ramien (mierny predklon):
5x15x20kg

Military press:
1x10x20kg
5x10x40kg

Hodnotenie tréningu: Beast mode ON!
Tak zase raz riadny tréning chrbta. Mal som parťáka na mŕtvolu (challenger) a to hneď sa ide úplne inak! Síce som nepotiahol nad 215 a už tá bola taká, že úplne akurát a na hrane technického prevedenia, ale vynahradil som si to záverečnou desiatkou so 180 kilami Priznávam bez mučenia, bolo to touch-n-go, ale parádne prepumpované, celkom som si pri tom asi aj zavrčal, pamätám si, ako mi od držky prskali sliny a zdesené pohľady neborákov, ktorí sa ma tesne predtým spýtali "máš tu ešte veľa?", na čo som pokojne, s nenúteným kľudom a nonšalantne odvetil "poslednú sériu" a potom som chytil totálny amok, rage a beast mode a dobre, že som činku neprekusol na dve jednoručky Tí dvaja vydesenci si potom naložili 60 kilo a skúšali mŕtvolu, potom zhodili na 50 kg a potom šli radšej na kladku, lebo sa nedarilo
Zhyby som robil v našom úžasnom stojane (prial by som vám vidieť ho. Je to formula medzi stojanmi. Každý by mal mať takýto stojan. Aj pápež, aj Obama. KAŽDÝ!!!) na hrubej tyči. Brutalita, po tretej sérii som umieral, ale technické prevedenie, žiadne kopanie, brada nad hrazdu, stlačený chrbát Akurát potom som z nejakého aktoXového dôvodu dostával kŕče do lýtok a ono sa to nezdá, chujovo sa strečuje lýtko, keď visíte z hrazdy ako ubolené jablko
Príťahy pumpovačka v supersérii s hamstringami. Ten cvik je niečo ako BDSM - aj to bolí, aj je to divné, aj je to super Potom som predkopával a zas pumpoval chrbát a tak ďalej, nuda nuda šeď Drepy som nedával, cítim, že nohy majú dosť, preto som zvolil skôr len také prekrvenie, nebudem to tam tlačiť cez bolesť, bolo by to zbytočné.

Skvelý tréning, pocit z dobre odmakaného chrbta je na nezaplatenia a zajtra na floorballe budem skučať, keď sa bude treba zohnúť k loptičke Ale ak chytím len spolovice taký beastbalbiryvarumode, ako dnes, tak pozabíjam polovicu protihráčov len pohľadom.

vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BEAST super osobák na mrtvole, tyhle závěrečné dorážecí série jsou nej ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky makáš, beast mode ti svědčí. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Hezky makáš, beast mode ti svědčí. :)

No hej, tiež som si myslel, než som si prečítal teba s vlkom

decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodina a pol florbal.

Kruté tempo, tričko durch mokré, samozrejme som prehral Už sme nemali silu vracať sa do obrany, riskli sme útok a nevyšlo Z protiútoku gól. Takže Sorayin tým zvíťazil a teraz sa mi bude celý víkend posmievať, ah joooo.
Mám kŕče v lýtkach, rozsekané hamstringy a nechce sa mi ani jesť.

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Ruky

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x4x70kg
1x2x75kg
1x1x80kg
1x1x82,5kg
1x4x70kg
3x3x70kg
1x2x70kg už to šlo do hajzlu
1x5x60kg

Tlaky za hlavou v MP:
5x6x70kg
3x20x40kg

Upažovanie s JČ:
5x20x6kg

Upažovanie v predklone:
5x20x6kg

Príťahy VČ k brade:

5x15x20kg

Biceps s JČ vsede:
5x10x12,5kg

Triceps - Kladka:
5x10x55kg

Hodnotenie tréningu: Uff uff akési ťažké Bol som uťahaný z celého týždňa a spal som do desiatej, hoci som plánoval vstávať o pol 9 Počasie mi tiež na energii nepridalo a tak celkom trvalo, než som sa trochu rozhýbal a bol schopný nejakého regulérneho fungovania - napríklad kolená sú v daždi jak hrdzavé pánty, bolia, vŕzgajú a celkovo mi spôsobujú všakovakú radosť. Naopak keď je slnko, šlapú jak namazaný stroj.
Military ťažké ako barák, ale techniku som udržal - možno pri tej najťažšej jednotke som už začal padať dozadu, ale oproti tomu, čo som predvádzal svojho času to bola striktná technika. Pretože sa pred každým opakovaním snažím zrovnať, stlačiť nohy a prdel, tak to vlastne všetko jazdím so stopkami a to je hnus a zároveň paráda na rozvoj sily Celkom som potešený, že aj keď je to náročné ako robiť drep počas hnačky bez posrania, som schopný čistou technikou dostať nad hlavu tých 80 kg bez opasku.
V poslednej sérii som nedokončil trojku, páč som sa nejak blbo nadýchol pred posledným opakovaním a úplne som stratil drive smerom hore Tak som to zabalil a šiel na multipress, tam som trochu prihodil pár kilo navyše, nech si to vynahradím. Tam som to teda dorazil a ešte som pridal tri high reps série.
Upažovačky som vyslovene plánoval vysoký počet s menšou váhou. Hrozný vypaľovák, na konci som nevedel dvihnúť ruky, pecka. Síce je paráda sledovať rôznych borcov, ako sa s 20kami v rukách mykajú a snažia sa lietať ako sfetovaný kohút, ale verím, že tento cvik potrebuje skôr nižšiu váhu a poctivú techniku.
Príťahy len tak z rozmaru, ale ramená už boli totál rozsekané, takže sa mi ku koncu ani nechcelo do ďalších sérií.

Biceps som mal v pláne vynechať ako vždy, keď sa dá, ale s veľkým sebazaprením som to dal aspoň posediačky Triceps len kladka, už som cítil lakte po všetkých tých tlakoch.

Trochu som musel zrýchliť tréning, lebo som jednak zaspal, jednak sa chystám na Deadpoola Takže potom pridám nejakú minirecenziu.

Aha, keďže Nabuko prešiel na "druhú stranu", tak:

Nabuko

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2016 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem za podporu v tazkych chvilach. Teda lahkych ale s vysokou intenzitou ... ale tak co. Ked som sa slubil tak to treba dodrzat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: