Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená a ruky

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
6x3x75kg video

Upažovanie - kladka:
6x6x18kg

Kliky na bradlách - úzko:
6x6xCarabas + 20kg

Biceps s EZ:
6x6x45kg

Hodnotenie tréningu: Pfú, nebola dnes sila na tlaky. Ako vždy...vlastne... A pritom som sa napapúškal ako to len šlo, viď:
https://www.instagram.com/p/BF9LR6Qyu91/?taken-by=pete_mad_lennack
Ale asi to bolo tým, že som odflákol raňajky. Alebo tým, že som slabý ako novonarodené šteniatko. Deň inak fajn, vybehal a vyplával som Leelu, pohodička na kávičke so Sorayou a tak, užíval som si relax. No a potom šup šup na tréning.
Military ani nebolo také ťažké, ale zas som sa dostal k tej debilnej pretáčavej ose a kvôli tomu mi odchádzala technika, viď:
https://www.instagram.com/p/BF9LR6Qyu91/?taken-by=pete_mad_lennack
Štve ma to, že som sa zas zakláňal ako debil a tunajší tlakári ako Turek, Magumi a ďalší na mňa prísne pozrú a urobia "No no no Petrík!", ako Vladka, keď bola menšia, ale aj na videu vidieť, ako mi to klopilo zápästia a fakt kurevsky to bolelo. No ale nie som tu na vyplákavanie, dal som to celé, s lepšou osou to bude zas oveľa lepšie.
Kliky na bradlách tentokrát na úzko, parádička, pumpa, dobre to chytalo, dalo by sa prihodiť.
Biceps trošku pridané, stále sa to dá, na to, aký som na to lempl hrozný

Dnes strašný objav! Štúr je fajčiar! Som zhrozený, človek, čo sa tak o seba stará a robí všakovaké jogínske veci a otravuje si telo nikotínom. Škandál Dúfam, že si vstúpi do svedomia, inak s ním už veru nebudem kamarát a nikdy mu neumyjem chrbát v sprche.

Spotený bežec Ginger sa zas objavil. To mi už hlava neberie, vonku nááádherný deň, fakt ideál na behanie a on príde na pás. Ale pochopil som, prečo to robil. Nie preto, aby všetko zmáčal fŕkancami potu - čo naozaj robil. Ani nie preto, aby zasmradil celú posilku kyslým spoteným smradom - čo robil tiež, ale preto, aby sa mohol pozerať do zrkadla vedľa pásu Behal s vykrútenou hlavou a obdivoval, ako krásne z neho prská pot na všetky strany ako zo zavlažovača na futbalovom ihrisku a ako sa mu zlatovlasá hlava leskne v lúčoch zapadajúceho slnka ako kučery Apolóna Asi je to romantická duša.

Vadik sa chystá na prijímačky do policajného zboru a tak robil zhyby Jajks, veľký zážitok snažiť sa dostať 115 kilové monštrum bradou nad hrazdu. Držím mu palce, ale som pomerne skeptický, čo sa týka vytrvalostných vecí a cvikov s vlastnou váhou Ale je to dobrá duša a charakter a odsypal Filipovi nakopávačku Chudák Filip sa spotil, keď si ešte len dával slúchadlá do uší. O chvíľku za sebou nechával slimáčiu mokrú stopu na koberci aj dlažbe, lialo sa z neho, prepotil aj tepláky, čo mal na sebe, keď sa napil vody, zasyčalo to a na chrbte sa mu okamžite zväčšila mokrá škvrna. Po pár minútach si ho obdivne obzeral aj premočený smrdutý Ginger Bohužiaľ som už odchádzal, ale počítam, že teraz sa obaja prepotenci svorne brodia po členky v pote a hrdzavejú im činky

A niečo, čo nahrávam do mobilu a hecne ma to na drepung a mrtvung:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2016 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten záklon není tak hrozný; hodně ses technicky zlepšil.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2016 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Ten záklon není tak hrozný; hodně ses technicky zlepšil.

Asi pomohlo sústredenie v Prahe, chcelo by to zorganizovať ďalšie

decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2016 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy + Hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x130kg
1x1x150kg stopka
1x1x160kg stopka
6x3x170kg Belt ON video
1x1x180kg len tak, pre radosť a šlo to

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
6x6x100kg ako stroj

Čelné drepy:
6x6x100kg

Strečing

Hodnotenie tréningu: S powerliftingovou hecovačkou v slúchadlách všetko ide lepšie!
Miestami som pomaly hrýzol činku, ako som bol nadrúsený a nadržaný na drepy, vrčal som tam ako nasraná čivava, po každej sérii som takmer okamžite chcel vletieť na ďalšiu. Brutal nálada
Celý deň na slnku, grilovačky, opekačky, prežraný hovädziny, zaliatej pivom, na to zmrzka, mal som v sebe energie ako jadrová elektráreň, nebyť tréningu, buchnem ako Fukušima.
Video z tretej série drepov:
https://www.instagram.com/p/BF_5qm1yu5Z/?taken-by=pete_mad_lennack
Už som bol asi aj celkom hlučný, ale to je ešte nič oproti dvom posledným sériám To už som si zakričal, ale aj tak v posilke skoro nikto nebol a Rasputin sa mi bojí čokoľvek povedať, lebo by som mu odhryzol hlavu, chytil ju za tú bradu, roztočil nad hlavou a zahodil do TRX miestnosti. Z hecu som si po tom celom skúsil dať 180 kilo a pohoda. Trochu som síce pobojoval, ale stále bezpečne a s istotou šla hore, hĺbka tradične taká, že mám na riti vyšúchané elasťáky od podlahy
Benchpress totálna pohoda a ľahkosť. Niekoľkokrát som prerátal kotúče, asi v živote som so stovkou nemával takto ľahúčko. Minimálne pauzy a stále bolo milión energie a ani známka únavy. Hodne som sa divil, kiežby to takto šlo aj na ťažkých trojkách. Takže cez bench som preletel ako žaluď hrdlom Sashi Grey a šlo sa na čelné drepy.
Tam prvé tri série ako nič a potom už začala nastupovať únava - pauzy sa predĺžili, nálada padala, ale stále som vstal ako bulldog a šiel to drepnúť, aj keď už s prázdnym pohľadom a úplne mechanicky.
Dnes proste perfektný tréning, fakt veľmi dobre bojovne naladený, sily bolo na rozdávanie a drepy ma vyslovene potešili.

Vadik zlatík zas zhyby, aby z neho bol ochranca práva a poriadku. Stále mu idú nevalne, nie je proste holt stavaný na cviky s vlastnou váhou, má 114 kilo, ale napríklad na brušáky v pohode splnil limit 80 brušákov za 2 minúty. Takže mu vo štvrtok svorne držme palce

V gyme nikto zaujímavý dnes, Smutný chlapec celý v elasťákoch tam síce mal peknú frajerku, ale akurát končili, keď som došiel.

Potom ešte došla bikina Saskia, ale len porobila kardio a šla preč. Každopádne ale chrbát má brutálny, to jej treba nechať, nabrala riadny kus mäsa.

Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle nadšené zápisy se moc dobře čtou; znám ten pocit, když se v posilovně daří, moc ti to přeju. Dřepy jsou parádní, ta čistota a hloubka, radost pohledět.

Mmch, chceme si před začátkem léta s Vlkem vyzkoušet maxka, nejspíš v Aréně, takže možná bychom se mohli domluvit na nějaký společný trénink, kdyby se ti chtělo udělat výlet.

decarabas

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Tyhle nadšené zápisy se moc dobře čtou; znám ten pocit, když se v posilovně daří, moc ti to přeju. Dřepy jsou parádní, ta čistota a hloubka, radost pohledět.

Mmch, chceme si před začátkem léta s Vlkem vyzkoušet maxka, nejspíš v Aréně, takže možná bychom se mohli domluvit na nějaký společný trénink, kdyby se ti chtělo udělat výlet.

Díky
Ohľadne výletu neviem, záleží na Sorayi, kedy dostane v práci voľno. Ja sa keď tak určite ozvem, plánujeme Praha - Kutná Hora - Mikulov niekedy v lete, s tým, že v Prahe tréning

Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:

Díky
Ohľadne výletu neviem, záleží na Sorayi, kedy dostane v práci voľno. Ja sa keď tak určite ozvem, plánujeme Praha - Kutná Hora - Mikulov niekedy v lete, s tým, že v Prahe tréning

S tebou potrénujeme rádi kdykoliv, nemusí to být zrovna zkouška maximálek. :) A Sorayiu samozřejmě na trénink vezmi taky. Pajas a Olejnas by se určitě taky přidali, možná bychom mohli zkusit ukecat i eWitchku. :)

Olejnas

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se mnou pocitejte na 100%

Kdyby se to naplanovalo nejak smysluplne, s odpovidajicim predstihem, jsem ochotny vzit sveho elektro Webera a na dvorku pred Arenou ugrilovat po treninku nejake bio mrtvolky, aby nam to rostlo rychleji, lepe a tak nejak vubec radostneji. Magumi muze vzit kytaru, Vlk foukaci harmoniku a zpev obstaraji Carabasovci (vysky) feat Pajas (tenor) :)))

PS: Kdyby prisla i Eva, byla by to skvela motivacka pro holky z APK, co cvici trojboj. Pokud se vam ji povede presvedcit, tak minimalne Klara bude moc rada.
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud naplánujete nějakou akci v aréně, určitě dejte vědět, rád se zúčastním.

Akorát s tím zpěvem si nejsem úplně jistý, že to dám. Moje paní učitelka na základní škole mi vždycky říkala, že zpívat mám jen v sebeobraně.
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak by som zaspieval, zhrdzavejú vám v Aréne činky a Magumimu by mohli prasknúť sklá na okuliaroch

Uvidíme kedy, už som Sorayi sľúbil, že tú Prahu dáme, hodne závisí na tom, kedy bude mať voľno. Dám vedieť v predstihu ako naposledy a nejak to dohodneme. Samozrejme, čím viac ľudí, tým lepšie, pokiaľ by došla e-witch, tak to namotivuje aj mňa, nielen mladé lifterky
Či sa zúčastní aj sama Soraya neviem Ste lifteri a máte hnusné vzpriamovače, ako ju poznám, skočí si s kamoškou radšej na kafe s výhľadom na Vltavu

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2016 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník / Chrbát / Biceps

Benchpress:
1x20x40kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x3x130kg PR
3x2x130kg
1x28x60kg

Kliky na bradlách:
6x6xCarabas + 25kg

Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
6x6x110kg
1x10x70kg

Biceps - kladka:
6x6x50kg

Hodnotenie tréningu: Tak síce nesplnený trojkový plán, ale vôbec nie som sklamaný. Nikdy som sám nedal trojku so 130 kilami a dnes rovno tri. Takže z tohto hľadiska vidím, že program ako tak funguje a sila rastie pomaly a nenápadne ako erekcia šesťdesiatnika. Škoda, chvíľku som si myslel, že by tam ešte pár troják mohlo padnúť, ale asi až inokedy Aj tak nie zle, na to, ako sa s tlakmi trápim. Hlavný je progress.
Na záver som si chcel dať 30 opakovaní so 60kou, ale po 28 ma beznádejne zavalilo a už som s tým nepohol Celkom trapas, keď som tam predtým frajeroval so 130 kilami. Ako naschvál sa práve vtedy všetci pozerali Tak som sa chvíľku tváril, ako že len dávam stopku, ale po pol minúte nehybného tupého kukania do stropu ma odhalili a musel som rolovať po bruchu.
Kliky na bradlách len pumpa, stále ľahké - niet sa čo diviť, 25 kilo na opasku je nič. Nabudúce tam budem môcť hádam zas prihodiť.
A príťahy v predklone na záver, fajn záležitosť, dokonca aj techniku som vcelku držal a chrbátik sa v obtiahnutom tričku nafúkol hádam aj na tri minúty.

Na benchi relatívne krátke pauzy, striedal som sa s Vadikom a Ottom. Možno aj to bol dôvod nesplneného plánu, šlo to rýchlo a mal som kratšie prestávky ako zvyknem. Ale aspoň sme sa nasmiali - drsný zamračený cool hustý badass seriózny profi lifting sa nekonal a série väčšinou končili závalom, lebo aktuálny benchujúci začul nejaký blbý fór a rozchechtal sa Ja nie. Ja som drsný zamračený cool hustý badass seriózny profi lifter.
A izoloval som sa slúchadlami.

Inak ale v gyme nikto zaujímavý, len zas Sebedeštruktor s kamošom sa chichúňali a mydlili v sprche a celé to ukončil Sebedeštruktor vetou "Ty si mi omočil uterák!" a potom podozrivo stíchli a ani nepípli.

Joj a pokiaľ všetko klapne, v polovici júla by som to videl na návštevu stovežatej, žiaľ asi cez pracovný týždeň, tak neviem, kto sa ako uvoľní na nejaký tréning.

spekounP

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju
hodně pěkný benche ( závidím ti hajzle ), hlavně se pořád po malých krůčcích zlepšuješ, což je fajn.
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Gratuluju
hodně pěkný benche ( závidím ti hajzle ), hlavně se pořád po malých krůčcích zlepšuješ, což je fajn.

Vďaka, snažím sa, aj keď tie benche sú pre mňa proste trest

vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže TŘI (TRI) trojky se 130 kg na benči píšu si... máš moc rychlej progres
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou šílenou dráhou, po které ten benč musíš tlačit, to máš fakt těžký; o to víc si ale takový krásný výkon zaslouží pochvalu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: