Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk: Ja? Ty pokrytec
magumi: Snažím sa to kompenzovať mostom, že by sa za neho nehanbili ani v San Franciscu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát, nohy, ramená

Sumo deadlift touch and go:
1x6x110kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x190kg
1x1x210kg belt On
3x3x210kg PR ako hovädo
1x1x210kg koniec spanilej jazdy
1x5x190kg
1x4x190kg

Zhyby:
6x6xCarabas + 10kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x120kg
6x6x140kg

Military press:
6x6x55kg

Hodnotenie tréningu: Som tak vyžmýkaný, že sa mi ani písať nechce, ani jesť, ani rozmýšľať Krutosť riadna dnes... Na mŕtvolu som šiel ako na odstrel, presvedčený o tom, že to bude fail. Po prvú 210ku všetko ťažké ako sviňa... Potom tri celkom dobré trojky, cítil som sa fajn, nabudený, nakopnutý a potom zrazu... prd Horko ťažko som vytriasol s guľatým chrbtom jednu a pochopil som, že som sa proste vystrieľal v prvých troch sériách. Dlane dotrhané, holene rozsekané, chrbát plakal, ja som plakal, energia v prdeli, sedel som jak bez duše, pauzy mi pripadali krátke, série mi pripadali dlhé, celé nahovno, chcel som bábovku a teplé kakao a masáž nôh Zhodil som na 190 a nejak som sa s tým dokončil. Ale celkovo som spokojný, osobák na počet reps (a sérií) tam je a už sú to proste váhy, kde sa s nesplneným plánom tak nejako počíta
Pri zhyboch som väčšinu času visel na hrazde ako zažltnuté trenky na prádelnej šnúre. Sem tam som sa cukol a dvihol sa. A potom som zas visel ako sopeľ z nosa cigánskeho decka. A silný som bol práve tak.
Najhorší hnus ale boli drepy. Mal som utavený chrbát, utavené nohy, energia a nálada na nule, motal som sa a nech som robil čokoľvek, stále som mal pred sebou ešte milión sérií Nakoniec som to nejak odmakal, ale
Military puf pim pam, ľahko, ale že by to bolo nejaké energické nemôžem povedať.

Sebedeštruktor ma dnes prekvapil svojimi sociálnymi schopnosťami. Pripravil som si činku, začal som sa trošku rozcvičovať pred mŕtvolou a on prišiel a začal:
SebDeš: Môžem tu robiť mŕtvolu?
deC: No, tu idem ja.
SebDeš: (netrpezlivo)Tak sa budeme striedať, alebo čo?
deC: V šatni mám kamoša a budem sa striedať s ním.
SebDeš: Tak kým príde, ja si dám tri série!

A schmatol činku a začal tam s tým mávať Našťastie som sa ešte rozcvičoval a kamoš asi šiel srať (predtréningovka), takže tých pár sérii nejako odťahal bez toho, aby som ho omotal TRXkom a založil ho pod žinienky. Nemusím samozrejme podotýkať, že voľných činiek tam bolo viacero a nemusel sa pchať zrovna ku mne...

Vlk a Magumi B class zavítali zas. Magumi B robil deadlifty a Vlk B robil premiestnenia a nadhody. Šikovní boli, potom pozerali, ako sme ťahali mŕtvolu, celkom parťáci.

Po dllllhom čase sa objavil Creepy guy a stale je creepy. Sedí na lavičke a bez slova čumí a trochu sa ako keby na pol úst usmieva ako filmový psychopat, čo má záľubu v nožoch. Zabodnutých v ľuďoch. Čumí. Dlho. Divne. Ticho. Nežmurká. Len sa usmieva, lebo vie niečo, čo my nie. Pravdepodobne ako chutí ľudksé mäso.
Je to magor, ale nepoviem mu to, lebo mu prepne a uškrtí ma švihadlom, moje telo poští, znásilní a ohryzie mi prsty na nohách. Fakt.

Kde sú Teplí bratia?!

P.S: Súťaž federácie PEPO sa blíži. Mám presne mesiac. Čo sa týka mŕtvoly, vidím to takto nasledujúce týždne:
1, ľahký deadlift 6x6
2, ťažké jednotky po cca 220kg
3, ľahký deadlift 6x6
4, deload
a potom to proste rozbalím a zdvihnem aj slovenskú ekonomiku

Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkom rozumne si si to rozplánoval, akurát som zvedavý na ten 6x6 deadlift ako toto zašlape. To by ma skôr napadli nejaké speed pulls alebo práca na sticking pointe. Načo rvať do peaku pred súťažou volume tréningy?
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3x3x210 je super výkon
Jinak s rostoucí vahou je rozumný snižovat pracovní objem (ubírat pracovní série)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi borec, že jsi po těch těžkých trojkách ještě shodil, pokračoval, a po shybech v sobě našel energii na tolik dřepů. Fakt klobouk dolů.

Co se týče toho tvého plánu, taky bych před soutěží nehonil objem a spíš se jen soustředil na to, v čem budeš soutěžit - pozved na jedno opakování.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a sakra... to jsou tahy až mě rozbolela záda těžko si představit, že by se 210 dalo zvednout více než jednou a Ty tam napálíš hned 3x3 za poslední rok máš neuvěřitelný silový progres, fakt že jo.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vďaka chlapi, ale keď vidím tie vaše výkony, tak od toho decembra to sú hrozné skoky, čo ste zaznamenali. Pripadám si pri vás ako čerstvo narodené mačiatko.

Dám teda na kolektívnu radu, po budúcom týždni uberiem opakovania a začnem sa už pomaly zameriavať na "súťaž".

EDIT: Po súťaži by som ešte pár týždňov potom pokračoval v tomto programe (6x3 a 3x3), ale uberiem zo 10 kilo a trošku zapracujem na tom silovom základe.

Pre zaujímavosť moja ruka a noha po deadliftoch:
https://www.instagram.com/p/BGLdFp5yuz-/?taken-by=pete_mad_lennack
https://www.instagram.com/p/BGKZDR5yu6r/?taken-by=pete_mad_lennack

decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a Hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg belt on
1x1x180kg
1x2x180kg video
1x1x185kg
1x1x190kg video
1x2x180kg
1x2x170kg
1x5x160kg
1x12x140kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
6x6x100kg

Legpress:
6x6x240kg

Hodnotenie tréningu: Trocha som sa nechal uniesť V pláne boli trojky so 172,5kg, ale nejako som na to nemal chuť, tak som to hnal do vyšších váh. Nie, že by som bol priamo sklamaný, ale úprimne, dúfal som v trojku so 180 kilami. Ale bol som sám v gyme a netrúfal som si ísť nejako na hranu, takže to vyzeralo takto.
Dvojka so 180 kilami:
https://www.instagram.com/p/BGR6becSu6I/?taken-by=pete_mad_lennack

Jednotka so 190 kilami (už vytrápená riadne):
https://www.instagram.com/p/BGR8PwZyuw9/?taken-by=pete_mad_lennack

Extra brutál bol na záver, 5 opakovaní so 160 kilami a tesne po tom 12 opakovaní so 140 Všetko tradične ATG, verím, že s tou 140kou by padlo aj 15 opakovaní, ale už som tam tak reval, že som sa takmer skoro cítil až trápne, keby som to nemal totálne v pi*i Ale proste som to radšej zložil, lebo už po mne moc pozerali ľudia...

Benchpress na pohodu, tam nie je čo komentovať.

A legpress po dlhom čase - nemal som chuť na čelňáky, nadrepoval som sa viac než dosť. Tak pár šestiek s 240 kilami.

Včera mega dobrá správa - bratranec, s ktorým sme pomerne často v kontakte, pri zvítaní si podáme ruky a bez ostychu sa zhovárame, má kiahne (neštovice?) A pretože som kiahne jakživ nemal, obávam sa, že som to od neho chytil a že mi to zosmaží koule. Okrem toho by mi to celkom pokurvilo súčasný tréning a do Prahy by som šiel slabý ako mačiatko...
Druhá možnosť je táto - presne pred mesiacom ma sklátila záhadná viróza, bolesti hlavy, nechutenstvo a horúčky. Podľa Sorayi v tom období som mal aj podozrivo veľa jebákov na chrbte... Čiže môže byť, že som kiahne prekonal a nakazil naopak ja bratranca. V tom prípade mám koule už dávno zosmažené Miesto detí kúpim Sorayi šteniatko.

Tento týždeň skočím asi k doktorke, nech mi spraví krvný test, či som kiahne prekonal alebo nie a ak hej, asi si skočím niekde na testy, či som ešte stále chlap, alebo môžem s čistým svedomím prestať riešiť akúkoľvek antikoncepciu

Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dřepy jsou parádní; je skvělý, že ani při takové váze nešidíš techniku, nikde tě to neláme, pořád držíš dráhu... Moc pěkný.

decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Ty dřepy jsou parádní; je skvělý, že ani při takové váze nešidíš techniku, nikde tě to neláme, pořád držíš dráhu... Moc pěkný.

To je síce všetko pekné, ale tie váhy sú proste tragické

Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Magumi napsal:

To je síce všetko pekné, ale tie váhy sú proste tragické

Jsi kecka, ty váhy jsou moc pěkné, vždyť to cvičíš high-bar a atg. Low-bar těsně pod paralel by ti přidal klidně 10%.

decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník a chrbát

a biceps

Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x135kg
1x1x142,5kg PR
1x3x130kg posledné malinko dopomoc, netrafil som dráhu
2x1x130kg pa pá výkon
1x3x120kg
1x9x100kg furt tá posledná mi ujde
1x20x60kg

Kliky na bradlách:
6x6xCarabas + 30kg

Príťahy v predklone:
1x6x70kg
6x4x120kg technika taká že náááh, ale bralo, raz za čas cheat poteší
1x12x70kg

Biceps v sede s jednoručkami:

6x6x12,5kg slow motion

Ešte benchpress so 60 kilami a k tomu brucho, nech som vajčák sexi krásny v Prahe, keď už hovno dvihnem (je to pravda, po psovi zbieram ).

Hodnotenie tréningu: No a tak sa stalo, že mám v utorok zase benchpress. Žiadna sláva, vedel som, že trojky dnes nepôjdu. Sľúbil som to Vlkovi a ja som človek, čo plní sľuby Nemáš za čo, Vlku!
Na druhú stranu som si zvýšil osobák a vytlačil som si pre radosť 142,5 kilo. Šlo to brutálne pomaly, ale plynule, prdel na lavičke ako pribitá, technika dobrá, dráha super trafená, žiadny odraz od hrudníka.
Po osobáku už len tragédia & bieda, nevládal som už nič.
Kliky na bradlách tak akurát. Tých 30 kíl a 6 opakovaní je momentálne akurát, aby som to ešte robil poctivo. Nie ako príťahy v predklone, ktoré som ohavne cheatoval a mal by som sa hanbiť
Ešte nejaké bicáky a brucho, lebo leto sa blíži

Sebedeštruktor sa tentokrát snažil aj s parťákom napchať na benchovú lavičku. Došiel, že sa chce striedať, lebo potrebuje ísť presne vtedy presne na túto lavičku. Hovorím, že už sa striedam so sparingom a že už by nás bolo ako keby priveľa. On na to, že veď bude benchovať len 60 kilo. Ja som totálne nechápal, čo tým chce povedať, tak som ho posr... poslal doprdele, že sa mi nechce zhadzovať mu kotúče na 60ku a bolo. Taký je divný voľajaký Šiel preč, ale zazeral ako nasraný kocúr, čo potom z pomsty potrhá všetky záclony, keď je sám doma. A vyčúra sa na vankúš.

Po kiahňach zatiaľ ani stopy.

Po Teplých bratoch tiež ani stopy.

Po svaloch tiež.

Česť pamiatke Kimbo Slice-a. Verím, že všetci neboráci, ktorých umlátil na zadnom dvore domu v černošskom ghette cítia isté zvrátené zadosťučinenie.

spekounP

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super bench

přes 140kg už je chlapskej bench, tam já se nikdy nedostanu a navždy zůstanu svým výkonem v kategorii dorostenka do 52kg
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju. :) Ono se těch 2.5 kilo nezdá, ale je to docela dost, a i psychologicky to hraje roli - je to první krok ke 150. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
super bench

přes 140kg už je chlapskej bench, tam já se nikdy nedostanu a navždy zůstanu svým výkonem v kategorii dorostenka do 52kg

Keby si mal v cajku rameno, tak len smutne čumím na tvoje benche Keď zdravie nepustí, tak proste to nejde. Valcuješ v iných disciplínach.

Magumi napsal:
Gratuluju. :) Ono se těch 2.5 kilo nezdá, ale je to docela dost, a i psychologicky to hraje roli - je to první krok ke 150. :)

Hej, no, úplne cítim, ako ti šliapem na päty 150 jakživ nedám, čo si. Ale máš pravdu, s tými mojimi rukami, čo sú dlhé jak Sklenaříkovej nohy, je aj 2,5 kila citeľná váha. Navyše mám dojem, že tých 142,5 šlo technicky lepšie a ľahšie ako predošlých 140.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: