Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dave1913

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dost. Ale u mě je ta 150tka zakletá.
3 roky zpět jsem dal na pohárovce s odrazem 145 kg. Roky zpět jsem dal na MČR 145 kg se stopkou. A letos? 142,5 kg se stopkou :D ale hrály tam roli zdravotní problémy s ramenem.
Teď jsem nějak poladil techniku, která je na rameno šetrnější, pokud nedám příští rok v dubnu těch 150 kg, už se na to fakt vyprdnu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že na těch 150 Carabas má, i se svýma dlouhýma rukama. Stačí se toho nebát a vytrvat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulka, po těch trojkách se 130 se dalo čekat, že tam ta síla na 140+ je... tak jste mě zase odstrčili nakonec

Dave1913

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
gratulka, po těch trojkách se 130 se dalo čekat, že tam ta síla na 140+ je... tak jste mě zase odstrčili nakonec

Určitě je. I na víc. Já jsem dal zhruba 3-4 týdny před závody 3x3-130kg a 2x2-136,5kg a na závodech 145 jakš takš, 150 po dlouhém boji už nedotlačeno.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulki... u nas pavoukorukych jedincu je kazde kilo nahoru vyvazeno litry slz a potu.

navic je mi jasne, ze to je tvoje taktika ala dramaticka vsuvka, nechat si rezervu, abys nas pak v praze vyskolil zase o trochu vic :)
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak od 18teho júla mam dovolenku Žiaľ to vychádza na pracovný týždeň, takže neviem, kto každý bude schopný a ochotný prísť si niečo málo drepnúť do Arény.

Samozrejme sa poteším komukoľvek z fóra a po tréningu sa nebudem brániť pivku a dobrému jedlu.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Olejnas

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro tyhle pripady buh vymyslel homeoffice, takze az budes mit chut zajit do APK, dej vedet. Milerad budu delat mažoretung se svym "no calves bro" Moochou :)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a ramená a pupky

Ľahká sumo mŕtvola:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
6x6x150kg pekne položené

Zhyby:
6x4xCarabas + 20kg

Drepy:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x160kg belt On
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x185kg
1x3x150kg

Military press:
1x6x20kg
1x6x40kg
6x6x60kg

Upažovanie s JČ:
6x6x12,5kg

Brucho:
6x10

Hodnotenie tréningu: Fajn tréning dnes, zbehol extra rýchlo. Prvé dve série mŕtvoly boli ťažšie, než kedy 150kilo malo právo byť a celkom ma to štvalo, pripadal som si ako srábek... Ale potom sa to rozbehlo a už to lietalo. Každopádne spodok chrbta tradične zborený Ale popasoval som sa s tým statočne. Bacuľatý chlapec ma zas obdivne sledoval, ale on už vlastne nie je bacuľatý. Urobil kus roboty, zhodil a celkom pekne maká. Len mu musím asi poradiť, nech zhodí opasok aspoň keď cvičí lýtka
Na zhyby som sa rozhodol prihodiť na 20 kilo a dal som s tým pár štvorák. Mohli byť aj 5ky, ale nechcelo sa mi kaziť techniku. Takže po štyri, pekne poctivé, brada nad hrazdu a dole do vystretých rúk Chrbát naliaty krvou ako nenažraný komár na africkom dieťati.
No a ešte pár jednotiek drepov. Ešte aj tá 185ka bola plynulá a v pohode, hoci hodne pomaláa, čo ma po mŕtvolách celkom potešilo. Ale na viac som sa necítil, aspoň nie bez nejakého istenia a v gyme nebol nikto známy, len samí ču (r)dáci
A zabil som to military pressom a rozpažkami, ramená v poslednom čase flákam, ale šlo to super... Až prekvapivo Dúfam, že mi to vydrží

Fitko dnes bolo plné, ale nikto známy. Rasputin tam drtil Jednookého chlapca, ktorého nútil drepovať, Smradľavý Ginger zas došiel na pás a čumel pri behu do zrkadla - klobúk dole pred jeho koordináciou, ja by som určite zakopol a roztrepal sa na páse, ktorý by ma vyhodil niekam medzi jednoručky. Elastic man si tam zase doviedol bandu modeliek, ale žiaľ, zavrel sa s nimi do TRX miestnosti. Netuším, čo robili, no na záver si spoločne zatlieskali a moja zvrátená fantázia sa hneď rozbehla na plné obrátky Nejaký postarší pupkáč robil v multipresse štvrťdrepy a kolená mu lietali v polmetrovom rozsahu dnu a von, až sa na to nedobre pozeralo. Vlk B class robil overhead squats, snažil sa aj o nejaké vzpieračské techniky, prehodili sme pár slov, je to pohoďák.
Ahá a na Sebedeštruktora nadávala polovica šatne, nejak proste ľudí serie už len tým, že je Neviem, ako to robí, asi je to DAR.

A Praha rezervovaná, čiže niekedy 16.7. večer vyrážame a 17teho v nedeľu som tam. Cvičiť by som šiel až v pondelok 18teho, keď sa spamätám z cesty a pobeháme so Sorayou mesto

Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní trénink. Píšu si to do kalendáře, pondělí osmnáctého. :)

vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18. 7., to abych si vzal dovču, pokud to nezačne v pozdně-odpoledních hodinách ;) hezký volume jedeš.
decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená a ruky

Military press:
2x10x20kg
1x6x40kg
1x2x60kg
1x2x70kg
1x2x80kg
1x1x85kg
4x2x80kg
1x6x60kg

Upažovanie - kladka:
6x6x22kg

Klokov:
6x6x40kg s dvojsekundovou pauzou na trapézoch

Triceps - kladka
6x6

Biceps - kladka
6x6

Hodnotenie tréningu: Síce sa mi nechcelo totálne, celý dnešok som sa na striedačku váľal - varil - pratal, ale nakoniec som zistil, že "Dooo piče, to je už toľko hodín?", rýchlo som zbalil uterák, ponožky a Sorayu a bežal do gymu.

Stretol som tam plno známych, ako Železničiar Maťo, Filip bez prezývky, FaktVeľmiKozatá legína a jej Sponge Bob a ďalší.
Tak som prehodil so Železničiarom Maťom pár milých slov (mal tam hecovačku frajerku, revala na neho pri deadliftoch tak, že aj Tkadlčíkova kočka by jej závidela tých 12 oktáv a jej "Dělej, naser se!!!" by úplne zaniklo), s Filipom bez prezývky som si dohodol na zajtra spoločný drepung a on vyhlásil, že umrie, FaktVeľmiKozatú legínu som si obzrel z každého uhla a v každej polohe, do ktorej sa veľmi ochotne nastavovala, a Sponge Boba som úspešne ignoroval (Sponge Bob je to preto, že je naliaty vodou ako špongia. Ešte pred mesiacom-dvomi to bol štíhly chlapec, zrazu vyzerá ako veľký hnisom naliaty vred, ktorý sa skladá z ramien a bicepsov a gélu na vlasy, určite to má z tvarohu na noc a vaječných bielkov).
Na military som si dal nejaké ťažšie dvojky. Šlo to výborne, sám som bol prekvapený a poprosil som Sorayu (ktorá nechápala, ako môže FaktVeľmikozatá legína chodiť s tak hnusným Bobom a hrdinsky uznala, že akože kozy fakt dobré), aby mi natočila video. Video som si hneď pozrel a zistil som, že práve v tejto sérii som sa pri druhom opakovaní zaklonil tak, že som si mohol prakticky zubami depilovať prdel chĺpok po chĺpku (ja viem, že ste si to predstavili ), čiže som to video okamžite zneškodnil tlačidlom Delete a poriadne nakričal na Sorayu, že to celé skurvila No dobre, toto som si vymyslel, ale záklon tam už trochu bol a tak som to video sklamane zmazal (ale vážne sa to stalo len v tej jednej sérii).

Filip bez prezývky mi tvrdil, že som najsilnejší u nás v gyme. Fakt. Vtedy mi to došlo. Ako rana palicou. Zamyslel som sa a je to tak. Ako som to mohol nevidieť? Evidentne chodím do fakt úbohého fitka plného chudákov Inak si nedokážem vysvetliť, že som ja v nejakej miestnosti najsilnejší

Ramená som dorazil rýchlym sledom upažovaní a klokovmi. Nemusel som to robiť tak rýchlo, ale pri kladkách sa nachádzali kozy, primontované na legínu, vystavené v dekolte tak hlbokom, že nazrieť tam bolo ako zízať do Grand Canyonu, tak som sa chodil potešiť a spomenul som si na Vlkove a Magumiho kubánky. Keby si dali závod v atraktivite, verím, že táto slečna by ich porazila o prsia! Navyše FaktVeľmikozatá legína netrpí prehnaným ostychom a celkom ochotne sa predkláňala mojím smerom a natriasala Himalájami, až som radšej zavrel oči a sústredil sa na precítenie ramien.

Potom ešte biceps a triceps, ale len tak lenivo na kladke. Ale pumpička pekná.

Po rýchlom pohľade do zrkadla som zistil, že som malý, chudý, slabý a tenký a biedny a že mojich vysnívaných "konečne nad 90 kilo" je stále málo

Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, že jsi nejsilnější v posilce, to mě vůbec nepřekvapuje. V normálních komerčních nikdo tolik nezvedá, my to máme s Vlkem stejně. Ale zároveň mám pořád v hlavě jednoho vzpěrače v naší věkovce a váhovce, kterého jsem viděl v Aréně nalehko dřepovat 250 (jméno jsem zapomněl), a to mě drží při zemi. :)

Olejnas

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Jasně, že jsi nejsilnější v posilce, to mě vůbec nepřekvapuje. V normálních komerčních nikdo tolik nezvedá, my to máme s Vlkem stejně. Ale zároveň mám pořád v hlavě jednoho vzpěrače v naší věkovce a váhovce, kterého jsem viděl v Aréně nalehko dřepovat 250 (jméno jsem zapomněl), a to mě drží při zemi. :)

Asi myslis Libora, jenze on je trosku jina liga :)
http://powerlifting.ronnie.cz/c-5382-libor-waelzer-rozhovor.html
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Magumi napsal:

Asi myslis Libora, jenze on je trosku jina liga :)
http://powerlifting.ronnie.cz/c-5382-libor-waelzer-rozhovor.html

JJ, to byl on. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2016 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak takíto ľudia MAJÚ právo byť za najsilnejších Nie šašovia, ako som ja

https://www.instagram.com/p/BGjI1SySu4M/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: