|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st březen 01, 2017 10:38 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | To je důvod, proč jsme s Vlkem po úvodních týdnech zapojili do programu legpressy a hackeny, místo bulharských dřepů a čelňáků po tazích, ... |
což mě ohromně potěšilo, protože jsem zjistil, že po těžkých dřepech nebo tazích není akrobacie má silná stránka a kompenzuji to nižšíma vahama... (kredit Bolgimu, který dává čelňáky i po sumo tazích). to si radši naložím a pořádně se do toho opřu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st březen 01, 2017 9:06 pm Předmět: |
|
|
Hrudník a chrbát
A najdôležitejšie - biceps!
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x3x110kg
5x5x120kg
tretia séria https://www.instagram.com/p/BRG03_nBCk-/?taken-by=pete_mad_lennack
a zabudol som AMRAPku
Protismerky - lano:
3x12x20kg
Predpažovanie krížom pred telo s JČ:
3x12x12kg
Zhyby:
3x10xCarabas
Biceps s Ezetou:
3x5x50kg
1x10x30kg
Nejaký tricák na kladke
Hodnotenie tréningu: Ešte stále trochu špekulujem, kým si nájdem svoje kombinácie. Ale tak základ je vždy ten hlavný cvik a tam už mám predstavu. Teraz len vydumujem doplnky. Najlepšie bude dva tlakové cviky a jeden rozpažovací. Dnes som skúsil jeden tlakový a dva rozpažovacie a to je blud.
Ja viem, že vkuse vymýšľam, učím sa za pochodu  Napokon, o nič nejde.
Čiže benche OK, budúci týždeň +2,5kg a myslím, že to ešte pôjde dobre  A až nepôjde, uberieme opakovania a pridáme sériu.
Zhyby pohoda, už som to zas rozhýbal, odkedy som tučné prasa, nešli veľmi, ale ako som sa na ne zameral, dokážem tú bravčovinu párkrát zdvihnúť
Dnes klasika so Štúrom, trošku z neho môžte vidieť na videu, ako mi spottuje. No nie je to fešák? Začína byť z neho veselý parťák, čo je fajn. Ale stovku ešte nevytlakoval, takže mu nemôžem otvoriť svoje srdce a ukázať zraniteľný a mäkký zamatový vnútrajšok plný citov a emócií. Až keď si to zaslúži!
Ž. dnes zas s olizovacím príveskom. A tak nejak... Je to tragédia, ale asi jej zmeníme meno. Odkedy menej cvičí a napcháva sa vysokokalorickou sladkou láskou so šľahačkou, jej prdel akosi ako keby stratila predošlý tvar a pevnosť. Takže zo Žula na... na... "Želé" tiež začína na "ž", ale to aj "žalostný" a "žiaľ". Tak neviem
Zato Rasputinova kočka dnes valcovala. Celú Žulu totálne rozsekala svojimi čiernymi tangáčmi zarezanými tak mocno, že hlbšie už sú len zvyšky dôstojnosti účastníkov slovenských reality show. Pod svetlými legínami to bolo vidieť tak pôsobivo, že Štúr odborne zahmkal a zaťahal sa za... bradu. Ona si dala najprv precítené uvzdychané drepy a potom hip thrustery, takže potešilo, zahrialo pri srdiečku a mal som pocit pekného záveru dňa!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st březen 01, 2017 9:33 pm Předmět: |
|
|
Nechápu, že zvládneš zatlačit tolik, když těma svýma rukama dosáhneš z lavičky až na strop. Takhle dlouhou dráhu pohybu nemá většina lidí ani na dřepu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 02, 2017 7:38 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Old man strength |
to bylo... na Carabase?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 02, 2017 9:56 am Předmět: |
|
|
Aaaa veď má pravdu.
Som staré tučné prasa a mám už viac šedivých vlasov, než hnedých  To je tým, že hnedé mi vypadávajú a sivé sa držia. Teda, nevypadávajú, svižne sa presúvajú z hlavy na ramená a chrbát. A tam sú dlhšie a hrubšie a tmavšie, než kedy boli na hlave
Práve mi prišla správa od kolegyne:
Peter? nevies mi pomoct - v pondelok som to na treningu prehnala a doteraz neviem dvihnut ruky vyssie ako mam plecia ani ich vyhovnat v laktoch. Aj mam spuchnute svaly viem si nieco na to kupit v lekarni ???
 Zlatík. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt březen 02, 2017 11:22 am Předmět: |
|
|
5x5x120kg bench je už trochu jinej level, jsem zvědavej na maxko
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 02, 2017 11:45 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | ...mám už viac šedivých vlasov, než hnedých To je tým, že hnedé mi vypadávajú a sivé sa držia. Teda, nevypadávajú, svižne sa presúvajú z hlavy na ramená a chrbát. A tam sú dlhšie a hrubšie a tmavšie, než kedy boli na hlave
|
Největší zrada je, že to šedivění pokračuje směrem dolů, nejdřív vlasy, pak vousy, kdo ví, kde se to zastaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 02, 2017 11:46 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | 5x5x120kg bench je už trochu jinej level, jsem zvědavej na maxko |
Stopadesát tam padne stopro. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt březen 02, 2017 3:00 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím. Já mám rekord 5x5-110 kg a tak tak jsem 150 kg nedotlačil, takže padne. Jen je to potřeba pěkně vypeakovat. Ale nebudu tlačit, jen si dej ještě jednou těch 5x5 s 122.5 kg _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 04, 2017 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | spekounP napsal: | | 5x5x120kg bench je už trochu jinej level, jsem zvědavej na maxko |
Stopadesát tam padne stopro. :) |
Jedine, že mi padne na hlavu, inak to moc ružovo nevidím
Chrbát, nohy a ramená
Mŕtvola:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg belt ON
1x1x190kg
5x2x200kg
druhá séria: https://www.instagram.com/p/BROSF1BjYaP/?taken-by=pete_mad_lennack
Drepy:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x120kg
3x6x140kg belt ON
https://www.instagram.com/p/BROXasyjblh/?taken-by=pete_mad_lennack
Príťahy T-Tyč:
3x6x100kg
Sťahovanie kladky - úzky paralel:
3x8x100kg
Military press:
1x6x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x1x75kg
1x1x80kg
1x1x90kg
1x5x80kg PR
1x6x60kg
Tlaky za hlavou v MP:
3x8x50kg
Upažovanie s JČ:
3x10x16kg
Hodnotenie tréningu: Pim pam a dve hodiny to trvalo
Po dvoch týždňoch mŕtvoly a dobre padli, aj keď som dnes fakt málo jedol a ťahy boli také bez energie ako sex z povinnosti na výročie.
Ale dvojky s 200 nie sú žiaden hardkór, to sa začne kurviť až tak pri 210 kilo. Ale začínam takto opatrne, aby som si neodpálil spodné chrbty. Mám len dva a nechcem si ich poničiť.
No, potiahol som to tak, ako je na videu Viac k tomu asi netreba...
Drepy tiež len ľahké dopohody, nechcem to hneď zo začiatku narvať na max, aby som po troch týždňoch neplakal Chcel by som plakať až po štyroch...
Jo, spravil som si nové maxko na military, 5 reps s 80. Beriem, žiaden zázrak, ale dobre padlo po mŕtvolách a drepoch. Bez opasku, posledné piate už celkom záklon, ale hádam ešte uznateľné Mnou určite áno!
Štúr zlatík dnes nabehol, že ide na mŕtvoly. Tak som ho trošku poinštruoval s technikou a puf, potiahol 150, čo je 20 kilo osobák z tréningu na tréning Síce už to technicky šlo trochu do kopru, ale maximálka je maximálka. Nabudúce dá na moje rady a pôjde s menšou váhou, ale s čistou technikou. Som rád, že som ho odchytil, dlhodobo takto ťahať, môže so Sebedeštruktorom a Vadikom robiť závody na invalidných vozíkoch, pri ktorých by si Sebedeštruktor utrhol ruku a Vadikovi by uleteli kolesá, lebo váži tristo kíl.
Ale na záver tréningu sa podvolil mojim homosexuálnym požiadavkám a cvakol mi prasoformu:
https://www.instagram.com/p/BROf2yIjCoh/?taken-by=pete_mad_lennack
94 kilo nalačno ráno. Keď idem spať a som solídne nažraný ako priemerná štvorčlenná rodina na Vianoce, mám aj 97 Asi ťažké kosti alebo čo...
Potom mi zas dával návrhy on, tak som ho tiež odfotil, ale tie fotky nemám a keby som aj mal, nedám ich sem Ale formu nemá márnu, darebák bradatýmalý chudý
Legíny žiadne, ale lepšie tak, buď sa ocucávajú so smutnými frajermi alebo provokujú zarezanými tangáčmi, človeka to len rozptyľuje a zabudne si počítať sérky
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne březen 05, 2017 7:34 am Předmět: |
|
|
hodně pěkná dynamika u toho suma, takovou rychlost momentálně nedokážu u suma vyprodukovat ani se 170kg.
Jinak MP 5x80kg je luxus a jen to potvrzuje tvojí momentální luxusní tlako-formu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 05, 2017 12:41 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | hodně pěkná dynamika u toho suma, takovou rychlost momentálně nedokážu u suma vyprodukovat ani se 170kg.
Jinak MP 5x80kg je luxus a jen to potvrzuje tvojí momentální luxusní tlako-formu |
Dík, mne sa to práve zdalo príšerne lenivé a pomalé Nevedel som sa k tomu nejak dobre poskladať, myslím, že za to môže šermbal (florbal), čo hrávame vždy v piatok večer. Mám po ňom unavené ťažké nohy.
A s tlakmi máš pravdu, mŕtvola stagnuje, drepy raz lepšie, raz horšie, ale tlaky teraz idú hore. Asi ako na seba pomaly lepím nejakú hmotnosť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|