|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WannaYourMother
|
Zaslal: po únor 18, 2019 3:42 pm Předmět: |
|
|
Já třeba funguju bez deloadů - resp mám dvoutýdenní cykly s tím, že první týden mířím k RPE8-9 a druhý týden se snažím překonat poslední max výkon na daném cviku - ale je fakt, že hodně pomáhá ta rotace hlavních cviků, jít 8w v kuse lowbar dřep, tak bez deloadu to nepůjde (když točím front squat, ssb squat, highbar, lowbar, tak je to pokaždé trochu jiné a nehromadí se mi to)
(ale ofc, u mě trochu hraje i roli jiná hladina hormonů, to je bez debat)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út únor 19, 2019 8:03 am Předmět: |
|
|
Veď sa časom naučím. Mal som pár siloviek, kedy som dal 10 týždňov bez deloadu, len odvtedy som starší a váhy šli hore a svet je nahovno a dnešní mladí len čumia do mobilu.
Oddychový tréning č 1
Drep:
1x3x20kg
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x150kg belt on, wraps on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
https://www.instagram.com/p/BuDSumgH0yO/
Bench press:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
3x10x40kg pomalá pumpa
Tlaky JČ vsede:
3x10x15kg ešte pomalšia pumpa
Hodnotenie tréningu: Kvôli mojej celotelovej rozjebanosti som sa rozhodol, že nič zo základných cvikov nepôjdem ťažko a keď, tak len jednotky, nech to nepreháňam. To sa mi podarilo dodržať, plus som si povedal, že je to dobrý čas skúsiť tie wraps bez toho, aby som si predtým rozsekal nohy pracovnými sériami, čiže aspoň zistím, ži mi niečo dávajú.
Podarilo sa mi to asi celkom dobre namotať, nohy ma z toho boleli iba pri 200ke, kedy som to netrafil, ale myslím, že som sa do toho asi celkom dostal. Ako vidieť na videu, tých 220 nebola žiadna ľahká malina, ale verím, že viac než nohy ma obmedzil unavený chrbát a oddýchnutý by som to dal lepšie. Ale nervózny som bol aj ja aj Rišo, lebo netuším, ako by sa to celé správalo pri zlyhávke a či by som spod z toho vedel uskočiť.
Potom som to už nechcel hrotiť, oddych je oddych, wrapy asi nejak fungujú, aj keď 210 - 220 dávam pomerne na istotu aj inokedy len v sbd. Ale je fajn zistiť, že výkon vo wrapoch je minimálne taký istý alebo aj lepší, ako len v sbd (hoci len z pohľadu súťaže, inak sú mi wrapy celé viete kde).
Bench som poňal rovnako, došiel som na 150 s rezervou, nemalo význam ísť vyššie, šľachy v lakti si tiež zaslúžia prázdniny, lebo to v poslednom čase schytávajú. Riša som hecol na PR - dvojku so 100 kilami, pôvodne chcel ísť jednotky s 92,5kg, ale kričal som naňho tak intenzívne, že radšej riskol boľavú smrť pod činkou.
No a potom už len pomalé precítené pumpovanie, samozrejme všetko bez zapájania spodného chrbta.
Zas sme sa vrátili do starého gymu, čisto a len kvôli tomu, že sa nám už nechcelo srať na opačný koniec mesta. Hneď po príchode ma so zdvihnutým obočím privítala Rasputinka, ale než sa mi stihla hodiť na hruď a dojato ma vybozkávať jazykom na krku, zjavil sa ten jej nešťastník a bolo po zvítavaní  Ale vraj tam prijali zas nejakú novú borku, podľa Maťa je pekná a hlúpa  Čo chcieť viac!
Kým sme tam neboli, majitelia vymenili bojler, takže teplej vody bude už naveky plno, ako som zistil včera, občas je jej aj priveľa. Keď som sa sprchoval, niekto spláchol  Ako som si len poskočil holatý oparený!
Samozrejme plno vrabčákov, ktorých som tam nikdy nevidel, alebo videl a nezapamätal, ale drepy (ako inak) nerobili a tak mi ani veľmi nevadili.
A videl som tetušku, čo robila na peck decku zadné ramená, ale v takom rozsahu, v akom ja nedokážem robiť ani normálny peck deck! Tie ruky jej poza chrbty šli do takých uhlov, že mi bolo na blití a nechýbalo veľa a volám exorcistu  Zaujímavé, že sa pri svojom jogínskom výkone tvárila absolútne nevzrušene, ba až znudene, hoci každý zdravý človek by už kričal od bolesti a s utrhanými svalmi čakal na sanitku
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út únor 19, 2019 8:40 am Předmět: |
|
|
Kdyby jsi s těma bandážemi potrénoval nějaké trojky, dvojky, myslím, že by ti to hodilo slušný čísla
těch 220kg bylo easy peasy
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 26, 2019 8:57 am Předmět: |
|
|
A mám po deloade. Ani som to neyapisoval, lebo nebolo čo. Každopádne chrbát si trochu odpočinul, robil som tisíc mobilít a strečingov, pred tréningami aj doma večer, kolená sa tiež zlepšili, ale tie ešte cítim a bude to chcieť viac práce.
Okrem toho mi včera urobil radosť nový SBD opasok a hneď som ho mohol vyskúšať na drepoch
Drepy intenzita:
1x6x20kg
1x3x100kg
1x1x150kg belt on
1x1x180kg
3x3x200kg
https://www.instagram.com/p/BuVVBKKnyOa/
Bench press intenzita:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x130kg
3x3x140kg
T-tyč:
3x10x70kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Military intenzita:
1x3x50kg
3x3x50kg
Hodnotenie tréningu: Tak ako som napísal, cítil som sa celkom oddýchnutý a v pohode. Drepy ťažké, ale to sa dalo čakať po deloade. Ale šlo to, osekali sme si s Rišom pracovný objem, nech to vieme v pohode regenerovať, dúfajme, že to bude prospešné z dlhodobého hľadiska.
Opasok fungoval perfektne, možno až priveľmi, bedrá mám teraz samú modrinu  Pri prvom drepe so 150 som ho mal blbo posunutý a myslel som, že mi to zláme rebrá  Potom to už šlo dopohody. Myslím, že ak by to šlo, mal by som s tým skvelým elegantným úžasným superopaskom sex, ale dierky sú na ňom predsa len príliš malé. Tak sme sa len maznali.
Benche ťažké preťažké. Splnené, ale v druhej som sa tak vycukal, že som myslel, že v tretej bude zával. Ale nebol - dlhšia pauza, poriadne sa hecnúť a šlo to ako po masle a bola z toho najlepšia séria.
Mŕtvolu som ešte nedával, nech si chrbát oddýchne, koľko sa dá. Pôjdem to až v piatok.
Premýšľam, že od 210 kilo drepov už nasadím wrapy. Nie preto, že by som takú váhu nedával v SBD, trojky som s tým už drepol, ale aby som si zvykal a naučil sa pred súťažou s tým robiť. Myslíte, že to má zmysel?
V noci sa mi snívalo, že som sa presúval s kočovným divadlom a potom ma prepadol Rando v takom čiernom ninjovskom obleku, ale hodil som ho o zem a on vzlykal ako ženská, tak som z neho strhol masku a Rando bol 160cm ženská, slovami Randa zo sna: "Len malá blbá lesba"  Netuším o čom mal byť ten sen a ráno som sa notne podivil, čo sa mi asi odohráva v hlave _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út únor 26, 2019 9:20 am Předmět: |
|
|
vy mi s tím opaskem s Pajasem dáváte... taky po něm šilhám... ne že bych s ním více zvedl, ale proč by si člověk na stará kolena nemohl pořídit ferári :D
s wrapama nemám žádné zkušenosti, takže ti určitě dobře poradím - zvykej si :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út únor 26, 2019 9:56 am Předmět: |
|
|
Za mě je ideální jezdit aspoň 9 týdnů jen wrapy.
Aby sis pořádně zvykl, jezdi bez wrapů do 160 kg a pak už jen wrapy. Tak to dělám já a dokážu z nich vytěžit randál. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 28, 2019 10:56 am Předmět: |
|
|
Zakopávanie na stroji:
4x6xvšetko
Zakopávanie na stroji uni:
4x6x20kg
Zakopávanie s expanderom uni:
4x10
Zanožovanie s expanderom:
4x10
Crab walk:
4x10
Hyperextenzie s dôrazom na prdel:
4x10
Príťahy s oporou hrudníka uni:
3x10x40kg
Close grip bench press:
1x5x60kg
3x5x105kg
https://www.instagram.com/p/Buafsf9HN8p/
Tlaky JČ vsede:
1x6x20kg
3x6x30kg
Brucho:
3x15
Hodnotenie tréningu: No taká klasická streda. Čelné drepy som vynechal, už musím uberať objemy, zameral som sa hlavne na zadné stehná a prdel. Expandery, verní kamaráti, mi rozsekali hamsy aj rite, takže som bol počas chôdze želatínkový a tu a tam som spadol medzi kotúče.
Hamsy som mal tak pumpnuté, že keď som pokrčil nohu, šla automaticky do kŕča, takže som na striedačku skučal od bolesti a od úľavy, keď som si nohu strečoval. Ale vraj šli nohy objemovo hore, vravel Maťo, takže ma buď balil, alebo mi išli nohy hore.
Inak za niečo stáli len úzke tlaky, preto som ich aj natočil, všetko ostatné boli len klasické nudné (ale potrebné) doplnky.
Aj militarko som zamenil za tlaky vsede, nech pošetrím chrbát na dôležité veci, ako sú drepy a mŕtvoly a bežný život.
Včera sa nám vyskytla malá predavačka z LIDLu, aspoň odtiaľ si ju teda pamätám. Keď sme boli so Sorayou pred časom nakupovať, tak som jej ukazoval, aké má borka predlaktia a tricáky s tým, že určite niečo dvíha  Odhadol som ju dobre, zhybovala, ťahala aj mŕtvoly, celkovo riadne makala a je to na nej vidieť. Je to taká správna trpaslíčka, má tak meter a pol, ale hranatá, ramenatá, svalnatá a pracky má väčšie jak Ustinov. Aj váhovka cca jak on.
A dovalil sa nejaký potetovaný nagelovaný módny kulturista, čo hučal pri drepoch v multiprese, čím sa diskvalifikoval u Štúra, ktorý nerešpektuje nikoho, kto drepuje v mulťáku alebo čokoľvek robí v mulťáku  Ale skôr mu len závidel obrovské stehná, aj keď teda, úprimne, ja mať také nohy, tak by som si asi naložil trochu inak.
Jo a majitelia ZVA-ŽU-JÚ nejakú platformu na mŕtvoly, tak som teda zvedavý.
V piatok mŕtvoly, stále mám nejaký dojebaný ten spodný chrbát a možno by už aj nebolo zle skočiť pozriet fyzioterapeuta, nie že by to bolelo, ale je tam neustále napätie, tak neviem, čo si o tom myslieť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: pá březen 01, 2019 10:38 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Expandery, verní kamaráti, mi rozsekali hamsy aj rite, takže som bol počas chôdze želatínkový a tu a tam som spadol medzi kotúče.
Hamsy som mal tak pumpnuté, že keď som pokrčil nohu, šla automaticky do kŕča, takže som na striedačku skučal od bolesti a od úľavy, keď som si nohu strečoval. Ale vraj šli nohy objemovo hore, vravel Maťo, takže ma buď balil, alebo mi išli nohy hore. |
Taky bych se rád zaměřil na tyto partie a protože nemám v posilovně přístup ke strojům (protože tam žádné nejsou), mohl bych tě poprosit o krátké instagramové video jak cvičíš hamy a zadek s expandery? Nejsou v tom žádné vedlejší úmysly, opravdu mě to zajímá z hlediska procvičení těchto svalů
Zkoušel jsem dělat "zakopávání" na míči, což je super jako warm-up, ale není tam žádná možnost progrese kromě počtu opakování.
Samozřejmě tě nemůžu a nechci nutit, ale třeba by to zajímalo i někoho jiného
Děkuji předem
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 04, 2019 8:56 am Předmět: |
|
|
| lipak napsal: | | decarabas napsal: |
Expandery, verní kamaráti, mi rozsekali hamsy aj rite, takže som bol počas chôdze želatínkový a tu a tam som spadol medzi kotúče.
Hamsy som mal tak pumpnuté, že keď som pokrčil nohu, šla automaticky do kŕča, takže som na striedačku skučal od bolesti a od úľavy, keď som si nohu strečoval. Ale vraj šli nohy objemovo hore, vravel Maťo, takže ma buď balil, alebo mi išli nohy hore. |
Taky bych se rád zaměřil na tyto partie a protože nemám v posilovně přístup ke strojům (protože tam žádné nejsou), mohl bych tě poprosit o krátké instagramové video jak cvičíš hamy a zadek s expandery? Nejsou v tom žádné vedlejší úmysly, opravdu mě to zajímá z hlediska procvičení těchto svalů
Zkoušel jsem dělat "zakopávání" na míči, což je super jako warm-up, ale není tam žádná možnost progrese kromě počtu opakování.
Samozřejmě tě nemůžu a nechci nutit, ale třeba by to zajímalo i někoho jiného
Děkuji předem |
Tak akože môžem spáchať niečo. Úplne to vidím ako také bikinárske video, spomalené zábery na moju chlpatú prdel, ako napínam v tesných trenkách svaly... Jo to by šlo
Piatkový tréning:
Mŕtvola - intenzita:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x150kg
1x1x180kg belt on
1x1x200kg
3x3x215kg hnus fuj boha sklamanie
https://www.instagram.com/p/BugCp6IHz-H/
Doťahy spod kolien:
3x6x170kg belt a trhačky
Drepy - objem:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x6x120kg belt on
3x6x155kg
Bench press - objem:
1x6x60kg
1x6x100kg
4x6x122,5kg
Brucho - kolečko
Hodnotenie tréningu: Mizéria. Mŕtvola je úplne v hajzli. Natočená séria síce bola najhoršia a predošlé dve boli (silovo) relatívne OK, ale tá tretia bola odjebaná až hanba a seriózne som chvíľu rozmýšľal, Že to ani nezverejním. Ale tak zas prečo nie, treba sa konfrontovať s realitou. Technika je zlá, netlačím kolená von, rvem to chrbtom ako debil, som zo seba vyslovene sklamaný. Musím s tým niečo spraviť, toto už nie je možné. Pozitívom je jedine to, že doťahy evidentne zaúčinkovali, lebo z takej mačaciny to ešte dotiahnuť, to chcelo koule a nejaké tie vzpriamovače. No, ale nasraný som na seba bol a som doteraz.
Drepy šli dobre, toto jedno sa mi ako tak drží a benche boli úplne easy, jak som ich nenávidel kedysi, tak teraz mám pocit, že to je jediné, čo mi ide. Je čas urvať si rameno alebo tricák, nech ten pozitívny dojem rýchlo zrovnám.
Gym bol prázdny, čo je dobre, aspoň nikto nevidel tie moje ťahy (len pol sveta na instagrame ), ale tým pádom asi ani žiadna legína. Aspoň myslím, moc som si okolie nevšímal a utápal som sa v sebaľútosti a zrejme by ma neboostla ani Rasputinka pokrytá šľahačkou a čokoládovým topingom
Ale beriem to tak, že nie som robot, raz to ide, raz nie, treba sa s tým proste vysporiadať a ako naturál sa s takýmito chujovinami budem potýkať častejšie.
Na druhú stranu som mal parádny víkend, s malým Pepkom sme sa boli voziť na jeho pompéznej káre, takže som si spravil náladu:
https://www.instagram.com/p/BuigV_3Hi6Q/
Šoféruje na tom ako pán, pochopil princíp volantu a síce ešte nie je stopercentný, ale keď som videl, ako s tým cúva a vytáča sa v úzkych priestoroch, došlo mi, že bude v našej rodine aspoň jeden dobrý šofér
V sobotu brutál mobilita a pumpičky na ruky, rozhýbal som sa a bolo to fajn, včera som tam poslal mekáč a tullamorka a svokra neprišla na návštevu a svet bol zas lepší. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 05, 2019 9:43 am Předmět: |
|
|
Drepy - intenzita:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x150kg belt on, wraps on
1x1x170kg
1x1x190kg
3x2x210kg
https://www.instagram.com/p/BunWyaknlyi/
Bench press - intenzita:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x1x130kg
3x2x142,5kg
Superset
Zhyby:
3x5xCarabas
+
Military press - intenzita:
1x6x20kg
1x3x55kg
3x3x80kg
Hodnotenie tréningu: No, takže ďalšie drepy za mnou, skúšam wrapy a válčim v nich, ale vôbec nemám odhad, či to ide dobre alebo nie  Od druhej pracovnej mi zas išlo rozjebať lýtko, nechápem, kde tam mám aké prepojenie, že pri stiahnutí kolena sa mi dostane pravé lýtko do kŕča. Nie je to nič moc, bolelo ma to potom celú noc a pri drepoch mi to na istote nepridalo. Ale aspoň ma to sralo tak, že nebol problém s agresivitou do drepu. Krívanie medzi sériami som si hrdinsky nevšímal.
Úprimne, myslím, že v každej sérke bola ešte sila na jedno opakovanie, ale musím sa držať na uzde a mať rozum.
Benche ťažké preťažké. Premýšľal som, či dám jednu alebo dve trojky, ale už v prvej sérii som vedel, že dnes nie je ten deň  Ale inak spokojnosť, mám aj video z poslednej sérky, trochu vytrápené, ale stále pomerne s istotou.
No a potom už som nehrotil nič, len také šašky, aby sa mi dobre spalo príjemne unavený (kecám, dojebaný som bol strašne, tešil som sa, že môžem ísť upadnúť do bezvedomia atrochu sa vyspať, ale pes ma zobudil o tretej ráno, že treba ísť von. Vonku si pocupkala po tráve, sadla si na prdel a kukala na mňa, akože fajn relax, ale inak jej netreba nič iné robiť. Nechýbalo veľa a už by som nemal psa...).
| decarabas napsal: | | benche boli úplne easy, jak som ich nenávidel kedysi, tak teraz mám pocit, že to je jediné, čo mi ide. Je čas urvať si rameno alebo tricák, nech ten pozitívny dojem rýchlo zrovnám. |
Nečakal som, že sa mi to podarí tak rýchlo. Doma po tréningu som si vyzliekal bundu, niečo puklo, prasklo a lakeť v piči. Neviem vystrieť ruku, hneď ma pichá v lakti, budil som sa na to ešte aj v noci. Takže paráda. Nabudúce čakám, že si zlomím rebro pri šnurovaní topánok, alebo vykĺbim rameno, keď si budem škrabať prdel. Zlomená panva pri kýchnutí by bola tiež frajerina.
V stredu teda natočím nejaké homo hamstringové videjká pre edukačné účely (čítaj zbesilú masturbáciu s obmedzeným prísunom vzduchu pre väčší pôžitok), tam mi lakte netreba, ale úzke benche sú v ohrození.
Sad mood.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út březen 05, 2019 10:26 am Předmět: |
|
|
V stredu teda natočím nejaké homo hamstringové videjká pre ejaukalčné účely |
Máš tam překlep. Opravil jsem ti to.
Co se týče toho zranění, ani to nebudu komentovat. Většinou se člověk zraní mimo posilovnu, o to to víc nasere. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: út březen 05, 2019 10:57 am Předmět: |
|
|
V stredu teda natočím nejaké homo hamstringové videjká pre edukačné účely (čítaj zbesilú masturbáciu s obmedzeným prísunom vzduchu pre väčší pôžitok), tam mi lakte netreba, ale úzke benche sú v ohrození.
|
Kapesníčky připraveny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
Zaslal: út březen 05, 2019 11:32 am Předmět: |
|
|
K té křeči do lýtka z wrapsů, nevím kde začínáš vázat bandáže, ale možná by mohlo pomoct začít vázat těsně přes jablko, tak aby byl wrap až nad lýtkem, aby zbytečně neškrtil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|