Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2019 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WannaYourMother napsal:
K té křeči do lýtka z wrapsů, nevím kde začínáš vázat bandáže, ale možná by mohlo pomoct začít vázat těsně přes jablko, tak aby byl wrap až nad lýtkem, aby zbytečně neškrtil

Ano, to napadlo aj mňa, ale na ľavej nohe to necítim, pričom to viažem rovnako Ešte mám čas, vychytám to.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2019 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ja mám z teba taký pocit

Tak sa daj dokopy

Tak... Napodobne! 😂😅😀
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2019 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
Ja mám z teba taký pocit

Tak sa daj dokopy

Tak... Napodobne! 😂😅😀

RaptorMira

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2019 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím žes to pořádně rozjel a jako klasický lifter si dokážeš urvat kvadrák na hajzlu a vykloubit rameno otáčením stránek v knížce Tak je to správně, držím palce
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2019 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
Vidím žes to pořádně rozjel a jako klasický lifter si dokážeš urvat kvadrák na hajzlu a vykloubit rameno otáčením stránek v knížce Tak je to správně, držím palce

Učím sa od najlepších.
Zranenia by už boli.

Ešte výkon nejaký by to chcelo.

Bench z pondelka:
https://www.instagram.com/p/Bup5DX2n2JS/

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2019 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lipak napsal:
Kapesníčky připraveny :)

Chápem, až ti slza ukápla od dojatia!

Zakopávanie s expanderom:
3x10

Zanožovanie s expanderom:
3x10

Crab walk s expandermi:
2x

Hyperextenzie:
3x10

Close grip bench press:
1x5x20kg
1x5x60kg lakeť drží
3x5x110kg lakeť podržal, juhú

Príťahy s oporou hrudníka - uni:
3x10x40kg

Tlaky JČ vsede:
1x6x17,5kg
3x6x32,5kg

Brucho:
3x10

Hodnotenie tréningu: Tak som sa teda podujal splniť Lipákovo zvrhlé želanie, prosím:
https://www.instagram.com/p/Busfh5pneBS/
Dá sa to šípkou posunúť doprava, kde sú ďalšie videá (pre instagramovo negramotných). Za prípadné masturbačné nehody nezodpovedám, len odporúčam použiť lubrikant a počkať, kým všetci doma zaspia!

Inak som poňal hamsy tentokrát ľahko, v piatok chcem trochu riešiť techniku mŕtvoly, tak nech si to nekomplikujem rozbitou prdelou (chi chi). Aj napriek tomu to bolo fajn, aspoň sme mali srandu počas natáčania (aj naše okolie, aspoň tí, čo nás poznajú, noví ľudia boli zhrození/prekvapení/vzrušení).
Obavy vzbudzoval môj utrápený lakeť, ktorý ešte počas dňa pobolieval pri namáhavých činnostiach, ako je voľné visenie ruky bez záťaže, položenie ruky na stôl alebo snaha o otvorenie dverí (neúspešná). Drbol som na to bandáž a pri tlakoch som to skoro necítil, takže super. Kto potrebuje ľavú ruku k normálnemu životu, hlavne, že sa dá cvičiť

Poctivo som odcvičil aj moje vyprasené tlsté brucho, nech má chrbátik preťažený trošku dopomoc pri ťažkých cvikoch. Moje naivné ružové detské sny o sixpekoch sa rozptýlili ako prd vo vetre, keď som večer žral vienetu.

Keď sme končili úzke tlaky, prišiel okuliarnatý chudko v tielku so svojimi špicatými cicíkmi, rukavice natiahnuté poctivo až po lakte, typický zmätený neborák z komerčného fitka a vraj koľko ešte máme. Tak sme ho milosrdne pustili, čo už s ním, keď sme aj tak skončili, tak sa hneď vrhol na placaté benche bez techniky. Stále to isté dookola. Chlapec celý pokrivený, zhyb nedá, nohy jakživ necvičil, ale bench je alfa a omega tréningu. Aj by mi ho bolo ľúto, keby nebolo 21 storočie a plné internety rád a návodov. Ale som si istý, že po namáhavom tréningu tam poslal proťák, lebo o tom to je.

Na recepcii miesto Rasputinky nová bloncka, taká 7/10 (po odlíčení 6/10), tak zas Štúra káralo a slintal ako komodský varan a aj Pali keď docvičil, tak z fitka odchádzal dobrú polhodinu, lebo samozrejme na ňu musel robiť dojem na báre. Nepoučiteľní sú tí chlapi!

lipak

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2019 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já moc děkuji za možnost prezentovat se zde jako zvrhlík
A samozřejmě děkuji i za samotné video. Jistě bude mít na instagramu mnoho shlédnutí a stane se z tebe hvězda sociálních sítí
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2019 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lipak napsal:
Já moc děkuji za možnost prezentovat se zde jako zvrhlík
A samozřejmě děkuji i za samotné video. Jistě bude mít na instagramu mnoho shlédnutí a stane se z tebe hvězda sociálních sítí

Dúfam, že ti to video pomôže (z tréningového hľadiska, ehm) a že sa nedostane niekde na nemecké temné weby, kde bude pôsobiť radosť a potešenie nejakým dúhovým Fritzlom

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2019 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mŕtvola - objem:
1x6x60kg
1x4x100kg
1x1x140kg
3x6x170kg belt on
https://www.instagram.com/p/Bux2dekHHMq/

Doťahy spod kolien:
3x6x170kg belt on, straps on

Drepy - objem:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg belt on
3x6x160kg

Bench press - objem:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
3x6x125kg

Hodnotenie tréningu: No hurá, konečne nejaký tréning mŕtvoly, čo nebol úplne nahovno.
Síce len malá váha, ale podarilo sa mi držať kolená stabilne von, vytáčal som viac špičky a prišlo mi to fajn, aj keď už som cítil, že mobilita bedier je na hrane. Som zvedavý, ako to pôjde s 200 a viac kilami. Zatiaľ z toho mám dobrý pocit, dúfam, že mi to vydrží.
Pri druhej sérii vrazil do gymu kvetinár Jackie Chan aj s malých Chančaťom, že veľmi búcham a že mám byť tichšie. Pokrútil som hlavou, ale drsný vietnamský kvetinár sa na mňa intenzívne mračil šikmými očkami, až som sa bál, že netrafí do dverí, ale nakoniec neochotne odchádzal zas dole. Tak mu treba, už tam v tom čase ani nemal byť, len chcel vydojiť MDŽ čo najviac, tak nechal otvorené až do večera. Na videu je vidieť, ako pekne nežne pokladám činku. Až po posledné opakovanie, kedy som si povedal, že naňho seriem a s chuťou som to práskol o zem
Doťahy easy, veľmi príjemné.
Drepy vo mne vzbudzovali obavy, ono to nie je ťažké, ale človeku sa proste už po tých ťahoch ani nechce... Naštastie ma moje vlastné dobité telo prekvapilo a oddrepoval som to raz dva s ľahkosťou baleriny na kokaíne zmiešanom s redbullom.
No a bench press sa tiež podaril, znížil som na tri série a bol to myslím rozumný ťah. Benchovalo sa s prehľadom a rezervou, lakeť držal a bolel až po tréningu a celú noc a aj teraz a bude aj zajtra. Znepokojuje ma to, lebo bench bol jediný cvik, kde všetko šlo dobre a sila rástla a zrazu prásk a ruka čau Budem to poctivo mazať, hádam do pondelka prejde.

Na bench sme sa takmer nedostali, ten neborák, čo som ho spomínal naposledy, so špicatými cickami v tielku sa zas vrhol robiť tlaky. Navyše je divný a rozpráva sa sám so sebou, tak neviem, no... Hádam nebude nebezpečný alebo čo. Každopádne som sa trochu rozladil, že nám prekáža a veľmi opatrne, decentne, v ústraní a nenápadne som kričal na Štúra cez celé fitko, že by ten Čaptoš mal kašľať na hrudníky a začať drepovať aby z toho niečo mal, pričom som si nevšimol, že onen darebák stojí za mnou. Ak sa ho to dotklo, nedal na sebe znať a ďalej pumpoval hroty svojich ostrých pŕs až kým som nešiel domov.

Rišo nebol, boleli ho triesla. Preklad = šukal so svojou chubby frajerkou a bál sa, že budem naňho zlý, že pre mladícke nerozvážnosti zanedbáva tréning.

decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďalší ubolený tréning

Drepy - intenzita (wraps):
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg wraps on, belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x210kg toto bolo celé zle
1x1x220kg
1x1x225kg
1x1x230kg
https://www.instagram.com/p/Bu5UxtlHOBO/

Bench press - intenzita:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x3x142,5kg dorovnané PR

Military press - intenzita:
1x3x20kg
1x3x55kg
3x3x80kg belt on

Hodnotenie tréningu: Indián Ten, ktorého bolí noha pokračuje v tréningu.
Skúsil som iný spôsob viazania wrapov a rozhodne to viac nakopáva zdola. Čo je dobre. Ale kurví mi to nohu, čo je menej dobre, ba dovolím si tvrdiť, že je to zle. Možno až kokotina.
Naplno sa to prejavilo pri 210ke. Dovtedy vcelku OK. Ale pri 210, čo mala byť prvá pracovná sa prejavili problémy. Kvôli náhlej bolesti som netrafil hĺbku, bolelo to neskutočne, nechápal som, čo sa deje a miesto dvoch troch opakovaní som to hneď nechal tak a nasraný som si sadol na schody. Potom som pochopil, čo mi tie bandáže vlastne robia - priškrtia mi (ale len na pravej nohe!) žily a napumpujú celé predkolenie. To je samo osebe nepríjemné, akurát pri drepe mi tá žila pod tlakom praskla. Momentálne sa mi rozkošná fialovozelená podliatina rozlieva okolo členku a je to fakt super pocit Takže toľko k tomu, keď napíšem, že ma niečo bolí, bolí to
Na druhú stranu ma to naučilo trochu pokrčiť nohu pri omotávaní a uťahovať menej. Ono to síce potom moc nepomáha a nekope zdola, čo je škoda, ale rozhodne to menej bolelo a umožnilo mi to dotrénovať nejaké jednotky až po 230 kilo s malou rezervou. Nakoniec som z toho nemal až taký zlý pocit, 230 celkom napohodu, aj keď na pravej nohe som tú debilnú omotávku asi ani nemusel mať, jak bola voľná Ostávam optimista, proste sa to naučím metódou pokus-omyl.
Okrem toho mi SBD opasok porobil modriny na rebrách a bruchu, ale s tým sa počíta a už to ani neriešim, na ten opasok nemôžem povedať nič zlé, je to ultimátny kus výstroje Ale aj tak si myslím, že ja keď dožijem do súťaže, tak to bude zázrak

Benche, to bolo hneď iné kafe! To šlo ako po masle. Video pridám zajtra. Skúsil som v poslednej sérii dať 4 opakovania, ale netrafil som dráhu a veľmi tesne som nedotlačil. Aj tak som veľmi spokojný, pamätníci si snáď vybavia, že minulý týždeň som s touto váhou horko ťažko dával dvojky. Včera trojky s rezervami. Zhyby som nedával, mám svalovku na bicáky, ako som si cez víkend krátil čas pumpovaním rúk na gauči.

Sebedeštruktor na instagramoch pridal video, kde drepol 300 kilo vo wrapoch. Nedalo mi to a keďže to drepol v našom gyme a poznám kotúče, prerátal som to. 280 kilo naložených. Stále úžasný výkon, bez debaty, ale miesto drepov by sa mohol občas zamerať aj na matematiku... Alebo vie počítať a sprosto klame, pretože už viackrát som si všimol, že sa takto "prepočítal", aby vyzeral lepšie. Okrem toho vyhlásil, že jeho maxko na bench je ľahkých 180 kilo, na čo Maťo povedal, že ho pri tom pokuse supportoval on a keby to z neho regulérne nezdvihol, chlapec to má za sebou Toľko ku sebezvanému košickému Kráľovi drepov, ktorý vyhlásil, že pomerom k váhe na drep pobije všetkých okrem Grznára

vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

těch 230 je super hloubka... jinak se pěkně mrzačíš.
cohen999

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Link na sebedestruktorove videjo by nebol? 😉
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Link na sebedestruktorove videjo by nebol? 😉

"Ale jiste", reklo kouzelne sluchatko. SZ.

A moja nozka update:

vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to vypadá jako výron... podvrtnutí hlezna by řekli doktoři. dáváš led?
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2019 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
to vypadá jako výron... podvrtnutí hlezna by řekli doktoři. dáváš led?

Ľadoval som včera.
Ale nie je to výron, hybnosť nie je nijako obmedzená, ani bolestivosť nie je, cítim len v celom lýtku tú pomletú žilu, taký pocit, ako keď ti stŕpne noha a potom sa ti obnoví krvný obeh.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: