Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2022 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy s gumou:
1x6x20kg
1x6x70kg
6x6x120kg belt on

Box squats:
4x6x170kg

Superset:
Rumuny:

1x10x70kg
4x10x100kg
+
Predkopávanie:

4x20

Superset
Incline bench press:

3x10x70kg
+
Biceps

3x10

Superset
Peck deck:

3x10
+
Biceps:

3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdEQAI7js_G/

Starý dobrý pondelkový legday po náročnom víkende a ako som už písal predtým, chcel som skúsiť nejaké opatrné drepy. To koleno je také prapodivné, že niekedy dobre, niekedy to cítim viac, ale všeobecne keď sa veľmi sústredím na techniku, tak viem niečo málo oddrepovať bez nejakého extra zlého pocitu. Váhu som zvolil tak opatrne, aby som to neprehnal (popravde som nedrepoval tak dlho, že aj tých 120 bolo celkom dosť, čo madosť mrzí, lebo ego au au) a kolená som pomotal gumou, tá mi pomáha posilniť prdel aj sa viac sústredím na otváranie bedier. Nakoniec to šlo tak dobre, že som koleno necítil takmer vôbec a na posledné dve série som zhodil gumu. Kolená zrazu lietali kristakrážom, lebo im chýbala opora, ale po jednom dvoch opakovaniach sa telo rozpamätalo, ako sa robia drepy a šlo to technicky a bezbolestne, aj keď nejaký shift do strany tam bol, čiže asi problém s mobilitou. Takže hodnotím to pozitívne. Dnes kolienko cítim také potuhnuté, ale len malinko, na dotyk to bolí stále rovnako Tak ja neviem, je to posun vpred?
Dosedy 170 kilové, zaskočilo ma, aké ťažké to bolo po odobratí, odvykol som si. Ale nakoniec solídna robota, keď som tam cez všelijaké pohádzané kotúče a činky robil gymnastiku, aby som mohol zložiť kotúče z činky, už som cítil, ako sa mi klepú nohy Ah jaj, úplne som zhnil za takú krátku dobu, ale čo sa dá robiť.
Hamstringy klasicky posekané rumunmi. Ten cvik mám rád, krásne to cítim dá sa odmakať aj celkom dobrý objem. Som v pokušení prihodiť váhu, ale ako sa poznám, urval by som si hamstring Lýtka som totálne zabudol, lebo malé veci ignorujem.
Potom sa už Erik sťažoval, že cvičíme a cvičíme a nič sme dokopy nespravili, tak doplnkové cviky sme hodili do supersetu a pim pam, za pár minút sme to mali hotové v takom tempe, že som skoro nebol schopný dorobiť incline press ani so 70kou Chvalabohu som sa hecol, inak by to bola preveliká hanba.

Celkovo teda spokojnosť. Som schopný odcvičiť nohy tak, aby dobre bolo, na druhý deň to nebolí. Na Cypre si telo odpočinie pri váľaní sa na pláži, jedení junku a plávaní. Ale zmierujem sa pomaly s tým, že asi sa nevyhnem nejakej návšteve športového doktora, aby mi aspoň povedal, čo s tou nohou mám. Ja osobne tipujem nejaké zranenie väzov úponu kvadráku na koleno.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2022 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x3x110kg
2x3x130kg no ci boha uf
4x8x100kg

Incline JČ:
4x10x30kg

Decline JČ:
1x6x40kg ne ne, to nepôjde takto
3x8x30kg

Superset
Chest press:

4x10
+
Peck deck:

4x10

Zhyby:
3x5xCarabas

Veslo - guma:
3x10

Ramená

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdJYZZUDnMx/

Erik zas len na prvý cvik (teda, on stihol dva, lebo tam do toho motal ešte skracovačky, ale to tak, keď je niekto hyperaktívny) a po benchi utekal na futbal spáliť 800 kalórií a potom sa čudovať, že nevie pribrať.
Benche ťažké jak hovädo. Skúsil som 130, nejak som horkoťažko vypučil 2x3 (v prvej sérii mi to Erik blbo podal, missol som dráhu a hore som to rval netechnicky len silou a vyčerpal sa), ale ďalej to nešlo, skrátka nebola energia. Ešte trošku a dostaví sa depka, že som slabý Yes, mám rád moje poruchy osobnosti a insekjurity.
Našťastie po zhodení na 100ku sa to hýbalo pekne a osmičky sú dostatočný objem, aby som si dobre zamakal.
Na incline som vzal jednoručky, lebo Erik už bol fuč a došlo mi, že keby došlo na zával, jednoručiek sa zbavím ľahšie, ako veľkej činky. Takto som uvažoval aj pri decline tlakoch, ale tam som si pôvodne naložil 40 kilo. Ono nie že by nebola sila, ale musel som si to nahadzovať sám a skladať sa tam na tú lavičku, ktorá nie je moc stabilná - skrátka a dobre, ak som nechcel riskovať, že sa pred dovolenkou zmrzačím alebo "skrášlim", bolo lepšie zhodiť na 30 kilo. Ono hrudník bol už aj tak uvarený natvrdo, takže mi veľa nebolo treba. Dumal som aj nad dipmi, ale ten stojan sa na bradlá prerába celkom blbo, keď je človek sám, tak som od toho upustil. Radšej som sa dorazil supersetom na strojčeku a bolo to tak akurát. V zrkadle to skoro vyzeralo dobre, keď si odmyslím tú moju džungľu, čo mi rastie na hrudi a slabý chrbát, ruky a ramená a široký pás a strapatá vlasy a herpes na pysku, čo sa mi urobil, keď som si na opekačke pchal špekáčky do huby špinavými paprčami.
Chrbát ľahko, tak, ako to podľa plániku má byť. Zhyby tentoraz pekné, rovné, žiadne ťahanie len jednou stranou.
A na koniec ramená, kde som nevedel, kedy dosť a zmordoval som sa, až mi skoro bolo smutno, ale neplakal som, lebo by som aj tak nevedel dvihnúť ruku a utrieť si slzy.

BW dnes ráno prvýkrát pod sto kilo. Presnejšie 99,9kg. Cítim, ako sa s každým kilom vytráca moja mužnosť, ale čo narobíme. Občas je dobré aj spraviť niečo pre svoje zdravie a estetiku. Moja mamka, zlatík, nikdy nesklame - včera sa na mňa zadívala a že "Ale si schudol. Ale tak dobre!" Ešteže ju mám, Soraya mi len vraví, že som tučko, čo je celkom nefér, keď uvážime, aké má ona brucho!!!

Inak zlyhal nám odvoz do Budapešti v pondelok, budeme sa asi musieť trajdať vlakom tri a pol hodiny, potom sa nejako dostať na letisko. A potom tri hodiny v lietadle. To bude epický deň asi Nemá náhodou niekto cestu z KE do Budapešti presne v pondelok 9teho medzi 8-10?

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2022 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
3x10x100kg ooopatrne

Single leg glute bridges:
3x10

Lýtka superset:
6x10

Zhyby:
6x6xCarabas

Príťahy VČ:
4x10x70kg

T-tyč:
1x10x50kg
4x10x80kg

Triceps superset:
5x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdOjOMCD8b8/

Erik sa tentoraz dostavil na komplet celý tréning - oficiálne. V skutočnosti ale stihol ísť so smetím, na poštu a cestou stretnúť nejakých známych, takže vyše polovice tréningu som odcvičil sám Aspoň som nemusel veľmi prehadzovať váhy. A mohol som si dať na začiatok nohy, ktoré Erik neplánoval ísť, takže pohoda.
Nechcem zakríknuť, ale marí sa mi, že koleno je malinko lepšie. Skúsil som teda opatrné ľahké drepy a šlo to celkom fajn. Cítil som to, ale nie tak, že by som nemohol normálne oddrepovať. Uvidíme, keď tomu dám teraz na dovolenke týždeň pokoj. Možno sa to ešte trochu zlepší
Drepy ma dobre naladili, ale nie natoľko, aby som sa hecol na mŕtvolu. Celý nasledujúci pondelok presedím vo vlaku/v lietadle a tak sa mi nechcelo nijak zvlášť rozbíjať si spodok chrbta, lebo dlhé sedenie by mi potom fakt nerobilo dobre Okrem toho som bol nejaký lenivý a bez energie. Radšej som si dal zhyby, tie, odkedy som pochudol, idú svižnejšie. Aj rameno ma prestalo bolieť pred časom - asi ako nehrotím váhy na benchi plus cvičím zadné ramená, čo vyrovnáva dysbalancie, takže zhybovalo sa fajn. Žiaľ tá hrazda je stále skurvene tenká a ohnutá, čo mi veľmi nesedí
Dal som si aj príťahy v predklone a potom s t-osou. Veľké objemy, primeraná váha, tak, aby som nebol za baletku, ale zároveň si nerozhasil regeneráciu. Dal by som ešte nejaké preciťovačky s gumou alebo na kladke, ale Erik, ktorý už asi 15 minút súvisle cvičil, sa sťažoval, že nejak veľa chrbta a bolo by načase cvičiť aj niečo iné Kto by to čakal, že počas "heavy back day" budeme robiť veľa chrbta.
Celý tréning sme zakončili supersetom na triceps a to bolo hádam najhoršie a najvytrápenejšie z celého tréningu Pumpa fajnová a spokojnosť.

Inak moja diéta je bezva. Napríklad včera som mal na večeru langoše, dnes som bol v mekáči, ale váha sa buď drží alebo klesá. Zatiaľ veľká spokojnosť. Nie že by som mal nejakú super formu, ale som rád, že si môžem aj dopriať a stále napredujem a pupek zlieza. Zajtra oficálne váženie pred dovolenkou, aby som vedel, čo sa mi podarilo zhodiť za ten extra krátky čas (diétka začala 1 apríla, ako vtip, ktorý jaksi pretrval doteraz).
Neviem, ako budem zapisovať na dovolenke, určite by som čo to rád pocvičil aspoň s vlastnou váhou, ale minimálne instagram budem spamovať fotkami a videami. Prinajhoršom budem veľa chodiť a plávať

decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2022 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK ranná váha (klasika, vážim sa vždy ráno nalačno po WC) ukázala 99,7kg.

To je 5 týždňov od začatia diéty presne 6 kilo dole. Spokojnosť zatiaľ. Samozrejme, nie je to finálna forma, furt som tlstý ako prasa a čaká ma ešte asi raz toľko kilo zhodiť. Ale hýbe sa to správnym smerom, takže dobre. Pre predstavu, porovnanie, prvý deň diéty vs dnešok (mínus chlpy, lebo ma čaká váľanie na pláži):

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2022 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně slušný rozdíl. Je vidět, že ti jdou tuky slušně dolu. Ale toho oholení je škoda, není nic lepšího než chlupatý strýko na pláži .o)
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2022 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mala ist dole aj brada 😁
decarabas

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2022 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jáááj, no tak som nazad.

Bola to paráda, veľký relax a oddych od stresu, fyzicky zas až tak moc nie Telo si síce odpočinulo od činky, ale zase sme denne v priemere nachodili takých 25 000 krokov Špeciálne v prvý večer, keď sme nejedli cca od 12tej (posledné jedlo aj voda vo vlaku smerom do Budapešti), lebo sme nič nestíhali, sme nachodili podľa hodiniek 19km a prežívali sme na solených orechoch z kiosku.
Aby toho nebolo málo, prvú noc sme strávili na ubytovni na poschodových posteliach, kde nejaká mladá poľka s rozmermi sumo zápasníka chrápala prvú ligu NONSTOP celú noc, takže som skončil na verande na gauči, kde okolo mňa behali šváby a od tretej ráno rumunskí robotníci, ktorí čakali na odvoz kamsi Erik bol v totálnom zombie móde, lebo ten ešte v Košiciach ťahal bez spánku kvôli nejakej oslave, či čo to. Našťastie McDonalds zachraňuje životy kávou a muffinmi a boli sme schopní nejak fungovať, nakoplo nás aj more a slnko. Potom Erikovi pípla výplata, on sa potešil a hneď aj nasral (na poľku) a splašili sme lepšie ubytko. Od toho momentu už bolo všetko v cajku, žiadni poliaci ani rumuni, boli sme bližšie centru mesta a pláži a tak sme miesto 19km nachodili denne len 14
Ale bola to pecka, pozreli sme si miesta, kde sme kedysi pracovali (takmer aj slzička ukápla, nebudem klamať) a dokonca sa nám nejakou šialenou mágiou podarilo dať dokopy skoro celý team spred 14 rokov. Chýbal len bulhar Rosen, ktorý je v UK a moja exka, ktorá je tak nejako vysvitlo, že to tu príležitostne číta, takže hupsík a radšej si tie humory nechám pre seba . Musím povedať, že väčšina ľudí ma na prvý šup vôbec nepoznala. Nechápem prečo, veď je to len 14 rokov zmeny:

Forma inak celkom došla, pomohlo samozrejme oholenie, opálenie a nekonečné kardio s minimom jedla. Napriek tomu, že som si doprial kadejaké sladkosti a lakocinky a alkohol, výdaj bol taký parádny, že som schudol ešte pol kila. Ku koncu už som ale začal mať pocit, že sa fakt zmenšujem Tá troška plávania a váľanie na pláži asi svalom veľký impulz nedali. Ale tak dnes už je tréning, to zas bude trápenie, než sa naladím na režim.
Tak ešte pár fotiek formy, samozrejme nie je finálna, ešte to chce takých 4-5 kilo zhodiť z pupku a bude dobre. Ale inak už mi vyskočila žila na ramene, čo beriem ako znamenie, že sa hýbem správnym smerom:

Naposledy upravil decarabas dne st květen 18, 2022 11:54 am, celkově upraveno 2 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2022 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x3x120kg belt on
6x3x150kg
4x10x100kg

Lýtka superset:

4x

Rumunské ťahy:
1x6x70kg
4x6x120kg trhačky

Superset
Incline bench press:

1x6x70kg
4x6x80kg
+
Biceps:

5x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdoR3YMjLWn/

Návratový podovolenkový tréning. Koleno sa mi zdalo v pohode, tak som si povedal, že ho treba zase odrovnať Plus bol som lenivý vymýšľať nejaké ďalšie cviky na nohy, tak som proste dal veľký objem drepov a fuck it.
150ky po veeeeľmi dlhom čase. Pomerne dobré, to rizikové miesto ma tuším pichlo len raz za celý tréning, možno sa to zlepšuje, ktovie. Ale istota v kolene nulová, aj keď som sa snažil vedome ho zaťažovať a necukať. V zrkadle som si všimol hipe shift - uteká mi prdel doprava. Nebolo to kvôli kolenu, lebo som sa snažil sa na to zamerať. Rýchlym faber testom som prišiel na to, že mobilita pravej kyčle stojí zahovno a že to bude tým. Tááákže ďalšia robota predo mnou Ktovie, či sa to podieľa aj na tom pokurvenom kolene, to si netrúfam odhadnúť. Ale určite to nepomáha.
Inak ale drepy dobré, koleno to relatívne zvládalo, nohy sa vyslovene tešili, že niečo konečne robia, a ja tiež. Keby som aspoň takto mohol drepovať, tak by som nemal veľké depky
Potom lýtka a hamstringy - na rumuny som bol lenivý a tak som si dal väčšiu váhu, aby som mohol ubrať opakovania. Po drepoch aj hamstringy boli celkom v péčku, takže som sa dosť prerátal a trápil som sa s tým. Chvalabohu to netrvalo dlho
Incline tlaky s rezervou, nechcel som dávať viac. Stále to bol len návratový tréning, tak načo to hrotiť. Nabudúce pridám, keď sa mi bude chcieť. Biceps sme dali v supersete s tlakmi, lebo Erikovi bolo zas dlho Kým ja si užívam dlhé relaxačné tréningy, on je energizer a najradšej by odcvičil za 35 minút, aby mohol ešte ísť na futbal/behať/napivo/dokina/domesta/nanávštevu/pratať/jazdiťvaute. Holt, nemá ešte rodinu a nevie oceniť, aký to je úžasný relax na dve hodiny sa od nich odtrhnúť a robiť si svoje bez tlaku a stresu
Cestou domov sme si všimli suseda s krvavou hlavou, ako sa ho parta ľudí snaží postaviť. Borec mal dosť ťažký covid, tak sa učil znova chodiť. Pretože sa potom bál vírusu, dal sa zaočkovať a vakcína ho dojebala úplne rovnako a učil sa znova chodiť. Včera zapíjal žiaľ z prehry s Kanadou, čo je určite ideálna kombinácia s jeho vekom a zdravotným stavom, no a tak s ním na parkovisku jeblo o zem. Skončil s krvavou hlavou, ale jak je to taký vcelku slušný pán, zdvorilo odmietal pomoc cudzích ľudí. No tak sme nabehli s Erikom a keďže tam bývame 30 rokov, berie nás za známych a dovolil nám, aby sme ho zdvihli a dostali domov Úspešný deň, darmo.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2022 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V prvom rade pozdravujem "anonymného" bonzáčika, ktorý lustruje môj log v snahe vyhrabať na mňa nejaký shit. Good luck with that. Dúfam, že si pri utieraní zadku prerazíš prstami papier.

A teraz k štandardnému programu.

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x110kg
4x6x100kg

Incline bench press:
3x6x80kg

Kliky na bradlách:
3x4xCarabas + 25kg
3x6xCarabas

Superset
Incline rozpažky:

3x20x7kg
+
Zhyby:

3x5xCarabas

Superset
OHP v sede:

3x6x50kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

3x15

Triset ramená

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdtgKWMjPx8/

Erik sa zdržal len na bench press a potom už jednoducho MUSEL ísť hrať futbal, takže som ostal sám a mal som dosť času sa vyblbnúť, dokonca narcisticky bez trička, aby som sa mohol obdivovať v zrkadle a hladiť sa po lesklom spotenom tele. Napriek všetkým týmto rozptýleniam som nahodil celkom slušné tempo, takže veľmi skoro som vyhorel Bench začína slušne padať. Myslím silovo, nie že by som to tam "sázel", ako sa vraví. Erik odišiel akurát po tých 4 sériách so 110 kilami a vzhľadom na to, ako som sa tým trápil a ako veľmi sa mi nechcelo zo seba rolovať činku, zhodil som na rovnú stovku a dotlakoval som s tým. Čiže miesto 6 pracovných sérií bolo 8 a skoooro vôbec sa to nepodpísalo na ďalšom výkone
Incline tlaky číra tragédia. Nevládal som ani prd. Ono ani nebol problém so silou, ale po dvoch troch opakovaniach ten podvyživený sval holt nemá z čoho brať a príde zával. Začínam si zvykať, že som chudák, ale krásny
Kliky na bradlách jasný fail. Turek sa musí za hlavu chytať, čo stváram. Tá 25ka ma vytrestala hrozne, chcel som s tým robiť 5ky, ale bez šance. Tricepsy totálne na sračku, hrudník tiež, failoval som zaradom, tak som to už len na konci trošku dopumpol bez závažia. Štve ma to, ale čo sa dá robiť, aspoň rameno podržalo a nebolelo vôbec. Inak v tom čase pumpa na hrudník už neskutočná, keby som sa pokúsil o obyčajný klik na zemi, tak zahryznem do linolea.
Preto už len ľahúčke pomalé rozpažky v supersete so zhybmi. Zhyby super, tie robím teraz častejšie, aj v rámci rozcvičky, čiže ani nezapisujem, ale je to bezva. Ako som ľahší, technika je čistejšia, pumpa lepšia. Tam našťastie netrpím ako pri bradlách.
Potom kladka a nejaké tlaky vsede s veľkou činkou. Samozrejme s tými zničenými tricepsami už to bolo skôr o sile vôle, než svalov, rozumne som naložil 50 kilo, s čím sa dá ešte v takom stave pracovať Nejak ma to netrápilo, lebo som vedel, že príde ešte triset a tým sa dorazím - a tak aj bolo Len malé váhy, ale bez páuz a vo veľkom objeme a ramená som mal ako balóny a vydržalo im to skoro než som zavrel okno, prezul sa, zamkol gym a vyšiel na ulicu Doma som už mal staré dobré ploché malé ramená.
V piatok nejaký ťažší chrbát a ľahšie nohy, tak som zvedavý, čo z toho bude. Koleno v poslednom čase relatívne dobré, možno by zvládlo ľahké dosedy alebo čosi podobné.

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2022 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čelné drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg belt on

Glute bridges:
4x15

Lýtka superset:
3x10

Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
6x6x100kg

Zhyby:
4x6xCarabas

T-tyč:
4x15x45kg

Facepulls:
4x15

Triset superset:

5x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CdyptSgD6rQ/

Klasika. Erik sa tešil na tréning, to znamená, že sa vôbec nezúčastnil Odovzdal mi kľúče a zmizol niekde komusi kdesi pomáhať s rezaním nejakého dreva, či čo, lebo v Košiciach nikto nič nemôže robiť bez toho, aby mu Erik pomáhal. Na konci sa ešte ukázal, ale to už som fakt balil krám a šiel preč.
Začal som nohami v naivnej nádeji, že bude preč len chvíľku a kým skončím, akurát sa vráti a budeme si môcť dať spolu chrbát (znie to gay, ale už to neprepisujem). No, zaradil som ešte aj lýtka a Erik stále nikde, takže... Čelňáky bezva, koleno som cítil len málinko, hip shift doprava sa nekonal. Uvidíme v pondelok, trochu som makal na mobilite, tak som zvedavý, či to bude také zlepšenie aj pri lowbaroch. Potešilo, že čelné drepy fungovali relatívne bezbolestne, aj váha nebola už úplne detská. Hĺbka myslím takisto fajn a dnes necítim nijaké výrazné zhoršenie alebo bolestivosť.
Deadlift som vynechal. Z pondelkových rumunov som cítil nejaký načatý hamstring, tak som si povedal, že nebudem pokúšať osud. Už som mal dojebanú nohu celkom dosť, nepotrebujem si ešte urvať hamstring Pri tej mojej biednej strave teraz musím byť opatrný, telo nemá toľko materiálu na stopercentnú regeneráciu. Navyše som deadlifty, hoci rumunské, robil v pondelok, nebolo sa kam hnať.
Miesto toho som si dal nejaké príťahy s väčšou váhou a cheatovaním. Celkom solídna robota, rozhodne som z toho pekne cítil chrbát. Plynulo som potom prešiel do zhybov, tam už to také ľahké nebolo, ale už som sa začínal prehrievať a zhodil som triko, a ešte horšie boli príťahy s t-tyčou, lebo tam som zas šiel vysoký objem. Už som nemal energiu na nič, len pár facepulls na kladke.
Pretože nám prišla nová lomená tyčka s priemerom na olympíjske kotúče, musel som ju hneď vyskúšať. Okrem tradičného tricepsového supersetu som hneď skúšal aj bicáky, hoci som to nezapísal (nezapísal som ani chest press, čo som si dal v rámci rozcvičky). Pumpička pekná, tyčka je parádna, dobrý kauf to bol a som rád, že sme sa zbaili tej šrubovacej s 30mm priemerom, tá bola tak nezmyselne zalomená, že to lámalo zápästia. Zhruba v tom čase došiel Erik, že teda ako čo sa deje a či cvičíme alebo čo. Tak sa dialo akurát to, že som sa pomaly prezúval a odpratával som náčinie, aby som mohol ísť do obchodu Vraj pôjde cvičiť zajtra (teda dnes vlastne), ale auto tu nemal, takže zas sa niekde flákal a hral futbal, alebo pomáhal. A potom plače, že nič nepriberá
Dnes váha 97,5kg, čo robí 8 kilo dole za 7 týždňov od začiatku škrtenia kalórií. Začína to vyzerať dobre, ešte pár kilo a možno už sa ukáže aj nejaký detail na bruchu, lebo zatiaľ je to len veľká kožená taška plná sadla, pripevnená k predku môjho tela.

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2022 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x6x20kg
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
4x10x120kg

Bulharské drepy:
3x10

Superset
Predkopávanie:

4x20
+
Zakopávanie:

4x10

Superset Lýtka:
4x15

Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x100kg no to by šlo
1x6x70kg ok, až taký slabý nie som, takže...
3x12x70kg

Biceps:
veľa

Brucho:
nie až tak veľa

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cd6T1dHDRYF/

A zas pondelok a zas drepy.
Mal som pocit, že koleno je na tom nejak lepšie posledné dni, tak som sa rozhodol overiť, či je to pravda, alebo je to len môj dojem a realita ma vylieči z naivity. Určite by bolo super dojebať sa teraz, kým je v nemocniciach normálny režim a môžu ma zoperovať bez covid opatrení. Plán bol vybehnúť po jednotkách na nejakú serióznejšiu váhu, overiť, ako veľa sily pošlo do večných lovíšť vďaka diéte a slabším tréningom nôh, a tiež sa trošku psychologicky nahodiť nazad na drepy, lebo kvôli tomu kolenu si na ne neviem úplne naladiť hlavu a mám tendenciu flákať.
Pozitívne bolo, že vďaka práci na mobilite sa zlepšil hip shift. Teda, zhoršil, lebo keby sa zlepšil, znamená to, že sa mu darí lepšie. Či?
No, skrátka, je menší. Udržal som ho v rozumnej miere a skoro neznateľný až po 190 kilo. Potom už sa trochu prejavil, ale ani zďaleka nie toľko, čo minule. Čiže očividne mobilita bol problém a dá sa s tým pracovať. Ovšem, to znamenalo aj rovnomernejšie rozloženie záťaže na obe nohy, teda aj na to zrakvené koleno Jupí..?
200ka nebola taká ťažká, ako vyzerá na videu, len žiaľ som to musel hoooodne spomalene kontrolovať a nevyužívať dynamiku, aby koleno podržalo. Od 170 vyššie už som ho cítil, presne ten jeden bod z vonkajšej strany tesne nad patelou. Nič hrozné, ono s tým oddrepujem stále (koniec koncov som s tým drepol 240 nedávno), otázka je, čo to spraví nasledujúce dni.
Aby mi nebolo málo, zaradil som potom aj nejaký vyšší objem so 120 kilami. To šlo fajn, ale v takom rýchlom tempe a väčšom objeme už sa začal občas ukazovať ten hip shift doprava, so stúpajúcou únavou už tá technika nebola taká čistá. Aj tak som ale spokojný - butt wink minimálny, hip shift takisto, koleno bolelo len toľko, čo inokedy. Idem to nazývať úspech, OK?
Dnes koleno cítim zatuhnuté, trochu bolestivé na tlak - tak isto ako po minulom týždni. Reálne sa nezhoršilo, proste šľachy pracovali a tak sa stiahli. Pomazal som to hrejivkou a s gumou na kolenách posilujem adduktory a to odoberá tlak z kolien, že ich takmer vôbec necítim. Keby to bolo to najhoršie, čo sa mi s kolenami bude diať, som ochotný tak fungovať
Pokračoval som bulharmi, ale len kvôli tomu, aby som posilnil aj každé koleno zvlášť. Nebral som si ani váhu, to bola skôr rehabková záležitosť. Potom superset zakopávania a predkopávania. Prekopávanie v počte 20 reps a zakopávanie 10 reps v sérii, lebo predkopávam obomi nohami naraz, ale zakopávam len jednou
Incline tlaky som si chcel skúsiť stovku. Stále sa šmrdlám so 70kami a 80kami, lebo mi to nemá kto podať (Erik v tom čase obvykle hrá futbal alebo ktovie čo kde robí, radšej sa ani nepýtam) a trochu ma to štve. Tak som si overil, že so stovkou ešte pohnem aj keď som podvyživený neboráčik. Potom som zhodil zas na samostatne si podávajúcich 70 kilo, ale aspoň som tam nasekal po 12 opakovaní na sérku, takže spoko.
S novou tyčou som neodolal a rozsekal som si bicepsy na cimpr campr. A potom som si dal ešte bruško, lebo to nerobím a bolo by dobre. Nie kvôli sixpekom ale zo zdravotného hľadiska, lebo zadnú stranu si rozbíjam vkuse a predok je také zanedbané biedňatko.

Dobrý tréning, spokojnosť s drepmi, aj keď jasné, rád by som tú 200ku drepol 4-5krát ako kedysi. Ale som realista, v diéte, s doliečovaným kolenom to ešte chvíľku nebude možné Ale aspoň viem, že si stále môžem pridať a trošku poškádliť aj CNS a produkciu testosterónu

EDIT: Ešye že som nakukol do Kellyho logu. Zabudol som sa pochváliť progresom v diéte. Včera ráno navážených 97,1kg, čo robí 8,5 kila dolu od začiatku apríla. Spokojnosť, žily a také tie veci ešte nie sú, ale SBD opasok už uťahujem na predposlednú dierku a začína sa mi rysovať 4pack. Chcel by som 6pack, ale moje spodné brucho má v péčku moje plány, nádeje a sny a tvrdohlavo si odkladá tučíky na prípadný hladomor.

vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2022 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
EDIT: Ešye že som nakukol do Kellyho logu. Zabudol som sa pochváliť progresom v diéte. Včera ráno navážených 97,1kg, čo robí 8,5 kila dolu od začiatku apríla.

vy jste všichni tak dobří... tahle disciplína mi zatím nejde, ale čerpám inspiraci ;)

a s tím kolenem přeji ať to během léta přejde a na podzim seš fit, seš ještě mladej než abys řešil něco většího než únavu, namožení, natažení, pohmoždění a tak.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2022 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
EDIT: Ešye že som nakukol do Kellyho logu. Zabudol som sa pochváliť progresom v diéte. Včera ráno navážených 97,1kg, čo robí 8,5 kila dolu od začiatku apríla.

vy jste všichni tak dobří... tahle disciplína mi zatím nejde, ale čerpám inspiraci ;)

Kto má prirodzený šarm, nepotrebuje sixpeky, si v pohode

Bench press:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
3x2x130kg
1x9x100kg
2x8x100kg

Incline bench press:
3x8x80kg + 1x6x70kg puf a vyhorenie komplet

Kliky na bradlách:
4x10xCarabas

Superset
Peck deck:

4x10
+
Príťahy jednoručiek v predklone:

3x10x32kg

Superset
OHP vsede:

3x10x40kg
+
Krčenie ramien s JČ:

3x10x32kg

Triset ramená:
3x20

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cd_gk9jD-E_/

Prekvapenie preveliké - Erik nemal futbal! To už tu dlho nebolo, tak sme nahodili pekné tempo a vrhli sme sa na cvičenie.
Bench ťažký preťažký. Nejak som sa dostal na 130 a dúfal som v trojky, ale načisto to tam včera nebolo. Bol som rád aspoň za dvojky. Ale tak čo by som chcel momentálne, že... Aspoň som potom zhodil nazad na stovku a skúsil s tým nahnať aký taký objem. To sa celkom podarilo, ale za cenu kompletnej odstávky všetkého, čo by sa ešte mohlo v budúcnosti podieľať na tlačení takže som už tušil, že zvyšok ttreéningu nebude úplný ideál To sa ukázalo hneď pri inclinoch, kde som horko ťažko zmanažoval nejaké tlaky s 80kou, na záver som rýchlo zhodil na 70 a skúsil "dopumpovať". Celé pumpovanie vydržalo 6 roztrasených opakovaní, než som to zdesene odložil s vidinou, ako sa dusím činkou po tom, čo sa mi nekontrolovane strepala na krk, lebo už ju nebolo čím brzdiť.
Preto som sa ani nepokúšal strápňovať sa s nejakým závažím, keď došlo na dips. Ego sem, ego tam, nasrať Na to ešte peck deck a s tou pumpou som mohol ísť hrať do Marvelovky. She Hulk.
Chrbátik s jednoručkami v predklone, rozsah pohybu oproti veľkej tyčke úplne iný level. Tak pekne mi to chytalo chrbát, a hlavne trapézy, až mi to pripomenulo trapézy a že ich nikdy necvičím samostatne Tak som si dal krčenie ramien, totálne nanič cvik, ale už nebola para vymýšľať niečo seriózne. Toto v supersérii s ramenami posediačky mi v zrkadle vyrobilo figúrku, na ktorú som celkom pozeral, že ok, ok, smeruje to k dobrému cieľu. Chrbát pumpnutý, hrudník pumpnutý, ramená guľaté, trapézy nafúknuté, stehná schované - dokonalosť
A na záver triset na ramená s jednoručkami, 20 opakovaní v sérii, skoro mi utrhalo ramená od kosti, kňučal som tak ako zbitý pes, ale paráda. Pot sa zo mňa lial, leskol som sa ako Vin Dieselova hlava, ale bol som spokojníček.

Dnes má Erik strašne veľa rokov 9toľko isto strašne veľa rokov budem mať o mesiac), tak som mu objednal proteín. Fňuká, že málo papká a že by to chcelo proteín. Tak som mu objednal jeho obľúbený nechutný slaný karamel. Vidím to tak, že mu to nepomôže v ničom, akurát bude na tréningu prdieť ešte dvakrát viac, než včera. Vraj jedol kapustnicu, ale to mi bolo vcelku jedno, len som vždy znervóznel, keď si usral a padala omietka.

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2022 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x110kg
1x1x150kg
1x1x180kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
3x3x180kg

Príťahy JČ v predklone:
4x10x37kg

Superset
T-bar:

4x20
+
Sťahovanie kladky:

4x20

Highbar box squats:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x10x110kg

Triceps superset:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CeEjuO7Dhwx/

Na deadlift mávam v poslednom čase chuť asi tak často ako Dáda Patrasová na čistú vodu. Napriek tomu včera v akomsi pominutí zmyslov som sa rozhodol, že skúsim nejaké "ťažšie" jednotky. Poslal som tam nejakú predtréningovku, aby som nasimuloval chuť cvičiť a pustil sa do diela. Dielo mi skoro zlámalo chrbticu, ale hrbatých 210 kilo potiahnutých. Žiadny veľký zázrak, ale keď uvážim moju podvýživu, frekvenciu deadliftu v posledné týždne a opasok na holom tele, aby som dostal viac lajkov na instagrame od Hansa, Karla a Jurgena, dopadlo to ešte celkom dobre. Aby som nebol za úplnú princezničku, dal som si na záver ešte akože objem so 180 kilami. Mám dosť zasa aspoň na mesiac
Pretože som mal traumu z veľkej činky, rozhodol som sa príťahy robiť s jednoručkami. To je veľmi dobrý cvik, popravde mám z neho oveľa lepší pocit zapojenia svalov ako pri veľkej činke. Ktovie, či je to väčším rozsahom pohybu, prirodzenejším uhlom úchopu, rovnomerným zapojením oboch strán tela alebo bezočivým sebaklamom, aby som sa vyhol ťažkým cvikom s veľkou tyčkou. Na výsledku to nič nemení, chytá to krásne.
Pretože Erik, ktorý v pauzách 17 minút kecal o vzťahoch so ženami a zážitkoch z práce a novom aute a vyúčtovaní energií, mal pocit, že nám tréning dlho trvá (nechávam vstrebať vtip...)

pokračovali sme supersetmi. Samozrejme superset o 20+20 opakovaniach som vymyslel ja a za odmenu ma aj najviac všetko bolelo Mám peknú svalovku dnes, nijak nepomohlo, že som sa ráno pateticky pokúsil o strečing.
Na nohy som si dal len dosedy s malou váhou, ale nemal som ani návleky, ani opasok, takže to bolo nakoniec pekné kardio. Koleno popichalo, ale podržalo a dnes som skoro ani nekríval, juchú!
Na úplný koniec ešte troška tricepsu, ale nehrotili sme to, beztak vkuse niekde benchujeme alebo tlakujeme. Okrem toho Erika ťahala nejaká šľacha či čo. Nezapísal som zopár sérií chest pressu z nudy, čiže vlastne som si dal zasa fullbody.

BW dnes ráno 96kg. To je teda za dva mesiace 9,5kg dole. Nie zlé po pive a pečených krídlach a zmrzline. Začínam sa sám sebe páčiť v zrkadle. Myslím ešte viac, než obyčajne. Užívam si to, v priebehu leta sa to postupne pretaví do znechutenia z toho, aký som plochý, malý a slabý a ako potrebujem ísť objemovku, vyžrať sa a potom sa zraniť pri korte

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2022 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
2x1x200kg
3x6x140kg

Predkopávanie:
4x20

Superset
Rumuny s JČ:

4x10x70kg dokopy
+
Lýtka:

4x15

Superset
Zakopávanie na stroji:

4x20
+
Lýtka:

4x20

Superset
Incline bench press:

1x6x20kg
1x6x80kg
3x4x100kg + 1x12x60kg
+
Biceps s EZ:

6x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CeMY1y_DeEF/

Podobný systém ako minulý týždeň - po jednotkách sa dostať na nejakú váhu a potom zhodiť a poslať tam aj trochu objemu. Takáto forma tréningu sa mi páči, ale obávam sa, že pre koleno to nebude to pravé orechové. Reálne 200ka ľahká, ale v prvej sérii, ktorá našťastie nie je na videu, mi tak neisto ušli kolienka kade tade, že to vyzeralo celkom nepríjemne. Pri druhej som sa spamätal a už to šlo OK. Pozitívum je, že hip shift mizne so zlepšujúcou sa mobilitou pravého bedra. Aspoň toto pomáha. Koleno, naopak, má totálne uprdele, čo s ním robim. Rehabky môžem skúšať, mazať môžem, strečovať, rozcvičovať, proste keď chce bolieť, bolí Je to taký paradox, drepy mám asi technicky najčistejšie, čo som kedy mal, a bolia. Keď som to tam rval hlava nehlava hrbatý s buttwinkom a hipshiftom, neboleli. Tak ako čo to má byť? Nabudúce to nechám oddýchnuť a nepôjdem do váh, nechám to do 140 kilo, beztak sa v tej diéte bez energie ako tí nebohí 14roční chlapci pred naším obchodom, ktorí si, chudáci, od samého rána musia k cige dať aj jeden dva Monstery, inak by nevládali stáť pred obchodom a kupovať si Monstery.
V rámci rehabilitácie/ničenia kolien (jeden hovorí tak, druhý inak) som si dal ľahké predkopy o vysokom počte opakovaní. Neviem, čo to urobilo kolenám, ale stehná horeli celkom slušne. Páči sa mi, ako málo mi v poslednom stačí na rozbitie, keď som slabý O chvíľku si dvakrát sadnem na záchod, zdvihnem sa a budem to považovať za ozajstný legday.
Naopak precvičené hamstringy určite kolenám pomohli, niekde medzi ne som ešte vpasoval pár sérií brucha, ale to ani nezapisujem. Rumuny s jednoručkami sú bezva, asi by sa zmestilo aj viac opakovaní s tou ľahkou váhou - nabudúce.
Dnes sú nôžky príjemne tuhé, ale žiadna svalovka, ľavé koleno menej ohybné, ale to je len vec rozcvičenia. Ono tá zatuhnutosť kolena ma až tak neserie, skôr ten jeden bod, v ktorom ma divne pichne, keď idem do hlbšieho drepu
Incline benche s veľkou nádejou, že to pôjde. Po prvej sérii pá pá nádej Bol som rád, že som to nejak pozliepal aspoň do 3x4x100 podoby. Najvýživnejšia bola samozrejme posledná sérka so 60kou po zhodení, tam som parádne cítil prekrvenie, pumpu, energiu, miesto boja o holý život so sto kilovou kktinou rovno nad mojou hlavou Ale biceps išiel dobre, lebo máme novú tyč a s ňou je všetko bezva

Kúpil som si v LIDLi veľmi chytrú váhu, ktorá zas až tak moc chytrá nebude, keďže mi tvrdí, že mám 26% tuku. Nie že by som si akože nejak extra namýšľal, ale pri obryse 4packu, žile na ramene a na bicáku a váhe pod 96kg (ou jea bejbe, cieľová váha sa blíži) je to malinko pochybné číslo a asi ani v objemovke som toľko nemal, lebo to už by bola solídna prasoforma

A pretože som narcis a páči sa mi, že už nevyzerám ako Mr Osvienčim 1944, urobil som si Cyperskú porovnávačku po 15 rokoch.
Mierka by cca mala sedieť, len inak stojím na každej z fotiek, ale úplne ma desí, ako môžem mať dvakrát hrubšie ruky (a pás, ehm), pričom ani teraz nie sú nijak extra veľké (zato pás je!) A začínam si myslieť, že musím mať ppči charakter alebo zmysel pre humor, keď moje EX so mnou boli ochotné zdieľať čas i lože (bonzáčik, chytro chytro, spomenul som ex, pošli jej to ).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: