Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2023 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ta tvoje "předúnava", to je teda vynález ale Rišo je frajer, že to jede s tebou.

Keď ono to fakt funguje...

U Riša dokonca až tak dobre, že už nebude chodiť na legdays nejaký čas. O mesiac má svadbu a jeho stehná zareagovali tak dobre, že z oblekových nohavíc má elasťáky Takže bohužiaľ, pár týždňov to zasa pôjdem sólo, než si Rišo konečne zničí život svadbou a potom hádam bude drepovať znova.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 22, 2023 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejaké rehabky na nohy, zakopávanie, predkopávanie a tak

Predúnava
Rozpažky JČ:

1x20x12kg + 1x20x10kg + 1x20x5kg + 1x20x10kg + 1x20x12kg
+
Plate press:

1x10x15kg + 1x10x10kg + 1x10x10kg + 1x10x15kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x4x120kg
1x2x130kg
1x7x100kg
1x20x60kg

Superset
Kliky na bradlách:

3x10xCarabas + 10kg
+
Široké kliky:

3x6xCarabas + 10kg

Superset
Incline bench press:

3x12x50kg
+
TRX pazhyby:

3x12xCarabas

Triset:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Ctw1LDerxxs/

Nohy jaksi doničené ešte z pondelka. K tomu sa pridala nejaká búrková fronta a kolená boli nepoužiteľné. Využil som to a dal som si len rehabkové cviky. Mal som síce v pláne tým stehnám dať zabrať, ale nebudem to lámať cez koleno (doslova, hah). Aspoň zakopávania som si dal pomerne náročné, takže úplne som to neodflákol a popracoval na hamstringoch.
A potom už začal cickový rachot.
Len predúnava mi trvala 6 minút Pauzy boli akurát, aby som si vzal inú činku/kotúč. Šiel to so mnou aj Rišo, ten sa natrápil desne, aj keď robil menej opakovaní. Nakoniec si ale pochvaľoval, lebo pumpa akú v živote nemal a hlavne máva občas problémy s ramenom - to zahrial tak precízne, že o ňom potom už nevedel.
Benche som chcel ťažšie, keď som tam mal parťáka a využil som to na max. Dostal som sa na vytrápenú dvojku so 130. Dosť ma to potešilo, v deficite po predúnave takéto kaskadérske kúsky som nečakal. Reálne tých 145 by tam niekde mohlo byť zahrabaných, pri troche šťastia hádam aj 150, keby som mal dobrý deň Iba žeby nie.
Hneď potom som šiel zhadzované benche, aby som dohnal objem, a bol som totálne hotový. Rišov netechnický bench mu spolu s hrudníkom napumpoval aj tie jeho gigantické guľaté tricepsy, takže som mu po zvyšok tréningu ticho zatrpknuto závidel
Nevýhodou jeho prepumpovaných tricákov bolo, že nedokázal robiť kliky na bradlách. To som našťastie mohol aspoň ja, lebo nevlastním tricepsy, ktoré by sa nebodaj prepumpovali. Bolo to lepšie ako minulý týždeň, telo už asi zhruba vedelo, čo sa od neho čaká a tak aj tie hlboké kliky medzi boxkami šli celkom dobre. Nie svižne. Ale neumrel som.
Aaaaa tlaky hore hlavou už boli len z nutnosti, cecky sme mali na totálku, Rišo dokonca šiel len s prázdnou tyčou. Už v nás proste nebolo nič....

Ale triset nepustí! Nebol to úplne triset, lebo zatiaľčo biceps a triceps pozostávali naozaj len z jedného cviku, ramená obsahovali tri Arnoldove tlaky, upažovanie a potom tlaky za hlavou. Morda, masaker, pot, smrť, bieda, ryčali sme tam, nechávali sme po sebe mokré mastné fľaky všade... Ale endorfíny na max, Rišo spokojný, ja happy, celé dobre!!!

Skúšal som výpady, na doplnenie repertoáru cvikov. Keď som mal dofakované ľavé koleno, šli a robil som ich pravidelne.
Tak som skúsil.
Paradox je, že mám problémy s pravým kolenom a nevedel som urobiť ľavý výpad Nebol problém sa zdvihnúť cez pravú nohu, napriek určitému nepohodliu, ale naopak cez ľavú, keď bola pravačka vzadu a okolo poraneného kolena vznikol streč. Ale keď sa hodne hecnem, zatnem zuby a ignorujem bolesť, pôjde to aspoň s vlastnou váhou, keby náhodou...

decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2023 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bol aj v piatok tréning, ale už si ho nepamätám, nerobil som deadlift, takže nič dôležité

Včerajšok bol lepší:

Predvyčerpanie
Predkopávanie zhadzované:

3x10 + 3x10 + 3x10
+
Spanielsky drep:

3x10
+
Rumuny:

3x10x100kg + 3x10x60kg + 3x10x24kg

Leg press:
1x10x50kg
1x10x100kg
3x10x170kg

Leg press naúzko:
3x20x100kg

Drepy:

1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg belt on
3x6x140kg
1x10x100kg

Superset
Výpony s VČ:

3x10x100kg
+
Lýtka na legpresse:

3x10x100kg

Superset
Incline bench press:

1x10x20kg
3x10x60kg
+
Príťahy kladka:

3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Ct9wJPYRy83/

Včera bez Riša, lebo CHUDÁKOVI strašne rastú stehná, bu hu hu, neboráčik, určite to musí byť hrozný pocit, ktorý ja nikdy nespoznám
Bez parťáka sa ťažšie dostávam do psychotického stavu nadšenia, tak som si ho vynahradil aspoň väčšou paletou cvikov a vyšším objemom v sérii.
Predvyčerpanie taká klasika, pridal som tam španielske drepy, ktoré sú mega, ale cítil som, že ucukávam od zraneného kolena a musel som to vedome rvať cez neho, nech sa zapája aj moja biedna pravá noha. Ale asi bolo dobré počasie alebo neviem čo, lebo skoro som o ňom nevedel. Teda, nie že by som sa sťažoval, samozrejme, každý deň bez boľavého kolena je sviatok.
Na spomalené legpressy som fakt nemal morál, tam potrebujem niekoho, kto ma vyhecuje, tak som pridal nejakú váhu, aby som si to sťažil a šiel som normálne obyčajné fádne tlaky nohami. A doplnil som si to úzkymi legpressmi s menšou váhou. Ale nebolo to ono, vôbec sa mi nechcelo grcať, ako minulý týždeň Akože pumpa bola, ale meh.
Ešte aj tie drepy išli dobre! Bol som skoro sklamaný, ako dobre sa to hýbalo... Ale zasa, celý víkend som mal cheat, takže rátam, že mäso o váhe jeden a pol mamuta a sedem sudov piva, zasypaných náklaďákoém koláčov mi dodalo trochu energie v tej mojej diéte
Ak to nebolo tým a som proste úžasne silný, načisto ešte budem musieť dvíhať váhy alebo si v rámci predvyčerpania bodať nožom do stehien, aby som si to trochu skomplikoval...

V noci už ma začal chytať soplík a hrdlo. Počítam, že ma prefúklo predošlej noci, keď som sa na striedačku potil a mrzol pri otvorenom okne v prievane, lebo čerstvý vzduch je dôležitý a tak Dnes to vyčajíkujem, hádam sa to zlepší, lebo je celkom gay byť chorý, keď je vonku slnko a teplo

Jo a budúci pondelok teda vyrážame do Prahy. Sme tam, ak sa nič neposerie, v utorok ráno. Pretože budeme asi riadne rozmontovaní po ceste, nevidím to na nejaké veľké výlety a podvečer by som určite zvládol pár pív a nejaké to jedlo. Tak pokiaľ niekto bude mať chuť a čas, smelo sa ozvite (4.7.)

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2023 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, rýmička sa nekonala, Wolverine healing sa zaplo, takže tréning

Výpady:
3x20x10kg

Predkopávanie jednonož:
3x20

Superset
Rozpažky zha/nahadzované:

1x20x17kg + 1x20x10kg + 1x20x5kg + 1x20x2,5kg + 1x20x5kg + 1x20x10kg
+ 1x20x17kg
+
Plate press:

1x10x15kg + 1x10x10kg + 1x10x15kg + 1x10x10kg

Tlaky JČ:
1x10x22kg
1x6x32kg
3x6x42kg
3x8x32kg
1x10x22kg

Triset
Kliky na bradlách:

3x10xCarabas + 10kg
+
Kliky:

3x8xCarabas + 10kg
+
TRX pazhyby:

3x12xCarabas + 10kg

Incline JČ tlaky:
3x10x22kg

Triset ramená a ruky:
3x10

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CuC9yVENkcG/

Zas bez Riša, už to nemá zmysel ani komentovať, furt má nejaké straaaašne dôležité veci na práci, ako príprava svadby a podobné kktiny.
Koleno sa cítilo moc moc fajn, tak som si dal dokonca výpady. Len s 10kg vestou, ale aj tak dobre. Beztak nohy sú totálne dead z pondelka, hlavne hamstringy a prdel. A dynamika a elegancia pohybu pri tých výpadoch vyzerala adekvátne tomuto faktu Zbieral som sa z každého výpadu, ako keby som mal na chrbte klavír a robil ich naboso v hromade sklenených črepov a hrdzavých klincov.
Potom ešte predkopávané rehabky a šlo sa na zlatý klinec programu.
Predvyčerpanie morda, jak furt. Bolelo to tak hrozne, že video sa radšej vyplo samé od seba pred plate pressmi. Asi ani kamera už sa nevládala pozerať, ako trpím.
Keď som si nemohol bez Riša odoberať ťažšiu veľkú činku, rozhodol som sa pre jednoručky. Tie som síce odobrať vedel, ale nebolo to teda o nič ľahšie. Keď už, tak kvôli rovnováhe a balansu to hrozilo oveľa horším zranením, ako klasický bench Chvalabohu váha nebola nijak dramatická a pomerne bezpečne a čisto som si to odtlakoval a potom si pridal ešte nejaké odľahčené série.
Nasledovali kliky a kliky a pazhyby. To už silno zaváňalo crossfitom a bolo mi zo samého seba zle, ako hlboko som klesol. Okrem toho som si urval mozol až do mäsa, čo som si pri všetkom tom nasadení a adrenalíne všimol, až keď som si do rany nadrbal
magnézko. To bolo radosti!
Crossfit som zdarne prekonal a v cickách som mal tlak, čo by rozpučil milionársku miniponorku ľahšie, ako 3000metrová hĺbka, tak som zhtol ego a inclinetlakoval som len 22kg. A to podotýkam, že som to dokončil len tak tak.

V rámci možností dobrý trenál, zamrzí urvaný mozol pred piatkovým deadliftom. Hádam sa dovtedy nejak... niečo... prinajhoršom holt trhačky, no.

Forma sa už moc nemení a sila sa podozrivo drží. Z toho usudzujem, že priveľa žeriem Je čas seknúť 100-200kcal smerom dolu. Fňuk.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2023 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20

Leg press jednonož:
3x20x30kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x6x170kg

Pendlay rows:
3x10x80kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas + 15kg
+
Decline DB press:

3x20x22kg

Milión zhadzovaných sérií na ramená a pracky

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CuIC69WMawS/

Včera som oslávil 38my rok môjho motkania sa na tomto svete. Nemohol som to samozrejme osláviť lepšie, ako sám zavretý v suterénnom fitku (Erik kdesi hrá futbal, ale už ozajstný, vybrali ho na nejaké majstrovstvá Európy, či čo to!!!, a dilino Rišo má furt svadby alebo nejaké rozlúčky so slobodou alebo chystá nejaké svadobné oznámenia alebo už neviem čo, je to otrava, v živote som nevidel chlapa, čo by bol taký vlhký z jednej dementnej svadby, po ktorej sa nič nezmení a ak, tak len k horšiemu ).
A tak som si doprial.
220 kilo deadlift potešil. Technika už pokrivkávala a chrbát nebol zrovna podľa pravítka, ale uhral by som to hádam ešte na neutrálnu polohu chrbtice Ale nič nebolí, nezranil som sa, čo je v MOJOM VEKU ( ) a v kalorickom deficite najdôležitejšie.
Dlho predlho som nešiel pendlay rows, ale musím uznať, že mi v tréningu chrbta chýbajú nejaké ťažšie príťahy, tak to budem musieť zaraďovať. Chrbát si občas pýta niečo ťažšie a len kladkami a jednoručkami to nespravím. Pendlay nerád jazdím v pivnici, lebo to robí celkom rachot, ale podarilo sa mi to včera dobre brzdiť, takže asi to pôjde aj do budúcna.
Zhyby klasika, pridal som nejaké to kilko na opasok, nech to neflákam a šlo to prekvapivo dobre po tých príťahoch.
A na ten môj zo stredy rozjebabraný hrudník som zvládol už len nejaké ľahké tlaky vo vysokom objeme. Ale potrápil som sa a tie kozy fakt boleli.

Klasicky najhoršie boli potom ramená a ruky. Upažovania som narobil s rôznymi váhami hádam... no nie hádam, ale presne 100 opakovaní v jednej gigantickej sérii A podobne na tom bol aj zvyšok rúk, jeden masaker. Keď tak dumem, mám vlastne aj celkom svalovku.

A dal som si aj malú kontrolu formy (kvalita fotky naprd, svetlo o siedmej večer bolo absolútne v hajzli), no, do Ustinova ešte ďaleko, ale má predo mnou náskok 2 roky, tak čo Aj tak som spokojný, na starého fotra dobre, ale chce to podusiť ešte kalórie, nech to vylezie lepšie. A opáliť by sa tiež neuškodilo, lebo vyzerám, ako keby som v tom tmavom suteréne bez slnka aj býval.

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2023 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma a výkony jako vždy velmi slušné .o) Poslední dobou jezdíš brutálně ty shazované série, gigasety a jiné šílenosti, asi se ti i slušně zvedla fyzička, ne? Nebo to nemáš jak poznat?...
cohen999

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2023 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie je to zueee, ako hovorieval Junior ked mal dva roky.
MilanT

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2023 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady vypadas jak profesionalni wrestler

// Jestli chces neco tezsiho na zada, zarad Kroc Rows, je to s jednoruckou a je to solidni
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2023 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Forma a výkony jako vždy velmi slušné .o) Poslední dobou jezdíš brutálně ty shazované série, gigasety a jiné šílenosti, asi se ti i slušně zvedla fyzička, ne? Nebo to nemáš jak poznat?...

Fuuuu, no fakt to nemám veľmi ako posúdiť. Určite je to lepšie, než keď osm bol vyžraný na 105 kilo, to bez debaty. Jediné, v čom by som to vypozoroval je, že sa mi tie gigamegahypersety robia oveľa ľahšie, než keď som s tým začínal. Plus vidím, ako Rišo zdochýna, keď sa pridá.
Ale zas ono sú to väčšinou izolované cviky alebo nejaké gay kombinácie ako bench press + zhyby, k drepom alebo mŕtvolám nič nepridávam

cohen999 napsal:
Nie je to zueee, ako hovorieval Junior ked mal dva roky.

Zlatý. Mne junior hovorí "tato, si tučný"

MilanT napsal:
Tady vypadas jak profesionalni wrestler

// Jestli chces neco tezsiho na zada, zarad Kroc Rows, je to s jednoruckou a je to solidni

Ah kdeže, moja wrestlingová kariéra už je dávno za mnou Neviem, kam som dal masku. A kolenám by to tiež nesvedčilo, hlavne, keď sme nemali mäkký wrestlingový ring a pokúšali sme sa o kaskadérčinu v klasickom boxerskom. Ale hrdo vyhlasujem, ýe ring sa zlomil skôr, než my. Len potom boxeri, čo tam trénovali, boli nasraní

Keoc rows poznám (nie pod týmto názvom) a čas od času zaraďujem.

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veľký návrat strateného syna

Superset
Leg press naširoko:

1x10x50kg
1x10x100kg
6x10x145kg
+
Leg press naúzko:

1x10x50kg
1x10x100kg
6x10x145kg
1x50x100kg

Lowbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
2x1x180kg
1x1x200kg
3x10x100kg

Superset
Predkopávanie:

3x20
+
Incline DB press:

3x15x22kg

Superset
Zakopávanie:

3x10
+
Príťahy DB v predklone:

3x15x22kg

Hodnotenie tréningu: Video nemám, dosť sme si s Erikom zavadzali, tak nebolo kedy a kde ukladať trojnožku. A beztak ste to všetci už videli.
Tak tu je aspoň kompilácia fotiek z Prahy:
https://www.instagram.com/p/CufVlCTR_VD/

Inak tam bolo bezva, decká to dávali v pohode, nachodili sme kilometre (čo je fajn, aspoň som vychodil nejaké tie alkojednotky), popozerali zaujímavé veci, stretli kamarátov a tak ďalej, skrátka príjemný výlet s rodinou. Akurát po týždni bez cvičenia som sa cítil ako roztečená plastelína a forma ma trochu opustila, ako vo mne pivko a sladkosti držali vodu Ale voľno padlo vhod a oddýchol som si.

Až tak, že som to v gyme hneď napálil na max

Vedel som, že to nebude sranda, Rišo samozrejme nikde a Erik si išiel svoje, tak som si plný odhodlania vzal predtréningovku. Nabudilo ma to preukrutne (tak, že som potom o tretej ráno pozeral do stropu) a pretože som mal časový sklz, preskočil som predvyčerpania a neviem aké rozcvičky a vletel rovno pod legpress.

Erik mi zabral drepovací stojan, tak som si pridal pár sérií legpressu navyše a celé to ukončil ubolenými 50timi opakovaniami (naúzko a hĺbka nebola nijak oslnivá, pri tom postavení chodidiel to inak ani nejde). Nohy sa zdali byť v pohode, tak som si dal okamžite drepy. Pôvodne som chcel dať nejaké objemy, ale keď tam bol Erik, povedal som si, že mám istenie a môžem ísť ťažšie jednotky.

Erik po sérii so 120 odišiel preč...

aj tak som šiel ťažšie jednotky.

Ešte tých 180 vybehlo hore pozoruhodne ľahko a hoci som pôvodne plánoval nechať to na tejto váhe, nakoniec som si naložil 200... Nooo, to už také svižné nebolo, okrem toho niekde okolo paralelu som šiel správne lowbarovsky do predklonu a jak som v tom dusne a horúčave nemal triko, činka mi vybehla po spotenom chrbte hore na krk a jejda, zrazu som drepoval highbar Chvalabohu som to ukontroloval a dodrepoval, aj keď už to bol dobrý nápor na telo. Verím, že tých 210 by tam po psote biede ešte bolo, ale rozhodne som to nemienil skúšať a riskovať - koleno už aj tak mlelo z posledného.
A tak som zhodil na polovičnú váhu a dorobil si nejaké boľavé, upotené, udýchané, mizerné desiatky.

Nohy sa už nezdali v pohode, tak už som si dal len nejaké predkopávanie a zakopávanie v supersérii s vrškom. To mi malo ušetriť čas. Ale v konečnom dôsledku som musel tak strašne predýchávať medzi sériami, že to neušetrilo nič. V tom dusne bez kyslíka, horúčave a páľave som lapal po dychu a pri pohľade do zrkadla som videl, že somt o prepálil - bledý ako smrtka, chcelo sa mi grcať, cukor výpálený kompletne. Zaťal som zuby (ako gesto vzdoru a aby nič husté zo mňa nevyletelo, keby som sa dobľul ) a dorobil si tie supersety, ale bol som rád, keď som vypadol von na vzduch a doma si dal niečo sladké, čo ma vrátilo do života.

Nohy dnes komplet hotové, unavené, ale som spokojný. V stredu ale netuším, čo budem robiť na nohy Predkopkladám, že ma bude bolieť aj stáť...

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 13, 2023 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
4x10

Superset
Bulharské drepy s vlastnou váhou:
5x10
+
Incline bench press:
4x10x70kg

Kliky na bradlách:
3x10xCarabas + 20kg
3x10xCarabas

Rozpažky JČ:
4x10x22kg

Superset
Bench press:

1x6x60kg
3x3x100kg
3x10x60kg
+
Príťahy JČ:

3x10x22kg

Plate press:
3x10x10kg

Triset na ramená a ruky:
3x10

Hodnotenie tréingu: Absolútny chaos a zmätok.
Keď som prišiel do gymu, Erik už makal - benche mal takmer za sebou a pokračoval incline tlakmi. Tak som tam rýchlo dal zakopávania a bulharov a pridal sa k nemu na tlakoch.

Bulharské drepy fajn. Nohy neuveriteľne rozsekané ešte z pondelka a netušil som, ako to pôjde hlavne skrz to pravé koleno - bál som sa o rovnováhu a kontrolovaný pohyb, ale nakoniec pomohli zakopávania a bol som schopný poctivých hlbokých bulharských drepov s kontrolovaným pohybom v celom rozsahu. Potešilo ma to, asi začnem pomaly pridávať nejaké rozumné záťaže. Bulharské drepy mám rád asi ako kolonoskopiu ostnatým drôtom, ale uznávam, že je to prínosný cvik. Nielenže buduje stehná, ale má benefity aj na kontrolu pohybu a udržanie balansu, proste všetko, čo moje nebohé kolienko potrebuje.

No a samozrejme bez rozcvičky skočiť na incline tlaky bol tiež super nápad Ale už mi bolo jedno, tak či tak moja typická tréningová štruktúra bola rozsypaná, tak som to poňal ako návratový poprahový tréning a dal to na pankáča. Aj tak Rišo neprišiel a nebolo nikoho, s kým by sme sa hecovali a snažili sa o nejaké výkony (musel vziať budúcu pani Rišovú do mesta, aby ju rozveselil, lebo mala splín... No comment...).
A tak som sa plantal od cviku k cviku
Pridal som na klikoch a skoro umrel, aké to bolo ťažké, tak som zas ubral, ale nepomohlo.
A na benchi ma skoro zabila blbá stovka, jak som už bol vyflusaný.
Ale pumpa bola dobrá a konečne v zrkadle bolo niečo, čo si pamätám spred Prahy a knedlíkov a piva.
Na záver, to už bez Erika, som si dal triset. Alebo štyriset, furt tam ešte čosi zamiešam. Včera napríklad to bolo militarko up to 80 kilo, čo po benchi považujem za pekný výkon pri BW 93kg a absolútnej absencii akéhokoľvek seriózneho tréningu OHP.

Nakoniec príjemný tréning bez nejakého hrotenia v tom teple, poučený z minula som si pochlipkával ionťáčik, aby so mnou nešvihlo. Uvidíme, čo bude v piatok, nohy mám stále dead, myslel som, že to tými bulharmi rozhýbem, ale miesto toho som si len zľahka natiahol hamstring a cítim koleno

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2023 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie s gumou:
3x10

Legpress jednonož:
1x20x15kg
3x20x50kg

Lýtka v legpresse:
6x20x50kg

Deadlift:
1x6x70kg
1x6x120kg
3x6x150kg belt on, trhačky on

Pendlay rows:
3x10x70kg

Zhyby:
3x6xCarabas + 20kg

Triset
Kliky na bradlách:
3x10xCarabas
+
Kliky:

3x6
+
Príťahy JČ na lavičke:

3x10x22kg

Ramená a ruky
Biceps:

10x10x20kg
+
Triceps:

10x10
+
Ramená:

10x10x7kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CusFMr6rWnB/

Konečne sa ukázal Rišo a tak bol tréning trochu zábavnejší. Samozrejme som najprv musel nenásilne rozhýbať nohy, čiže nejaké pumpičky s gumou a na legpresse.
Potom sa šlo na serióznu robotu.
Deadlift lietal jedna radosť, aj v tom dusne to pekne fičalo, asi budem môcť pridať váhu. Nie že by sa mi chcelo a deadlift stále nenávidím, ale zasa bavkať sa s týmito váhami je trochu gay...
Pendlay rows mi teraz vyhovujú. Váha prispôsobená Rišovi, nabudúce prihodím. Povedal som mu, že to je pre mňa príliš ľahké, tak vraj som "silný buzerant". Beriem to ako poklonu
Zhyby ťažké, ale dobré.
Na hrudník som si dal len ľahké kliky na bradlách v supersete s normálnymi klikmi. Pohodička, akurát na prekrvenie - dal by som normálne niečo ťažšie, ale potrebovali sme lavičku ešte na cvičenie chrbta.
Najväčšia zábava bola úplne na konci. Inšpiroval ma k tomu Ustinov, keď mi na instagrame miesto videí polonahých šlapiek poslal nejakých gymbros, ako cvičili bicák - s rovnou tyčkou, 10x10, jeden dokončil sériu, podal druhému činku a tak dokola.
Riša nebolo treba moc ukecávať, akurát sme vzali lomenú tyč, lebo ma z rovnej bolia zápästia a šlo sa na vec. Solid. Nevedel som vystrieť ruky a ešte dnes mám naliate bicáky a úplne zhoreté bicepsové úpony...
Ale potom mi bolo blbé nedať si tak aj tricepsovú kladku a upažovanie. A tak sme si to dali, upažovanie sme navyše zakončili 30 sekundovým satickým držaním jednoručiek. Spotili sme sa pri tom viac ako pri celom predošlom tréningu. Ale Rišo sa tešil, bola to výzva a asi si nejakú podobnú blbosť ešte zopakujeme

Dnes prechádzka s rodinou v prírode, grilovačka a pózovanie pred vodopádom, takže konečne mám nejakú fotku aj s prirodzeným svetlom a nie len pod žiarovkou. Nie že by to nejak pomohlo teda

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Leg press s pätami pri sebe:

1x10x65kg
3x10x160kg
+
Leg press s chodidlami pri sebe:

1x10x65kg
3x10x160kg

Leg press naširoko:
1x50x100kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
4x6x140kg

Predkopávanie jednonož:
3x10

Superset
Lýtka s VČ:

3x10x140kg
+
Lýtka v legpresse:

3x10x100kg

Superset
Incline bench press:

1x6x50kg
3x6x70kg
+
TRX pazhyby:

3x12xCarabas

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CuzxuwYsV6a/

Sólo leg day. Po riešení shitu so psom (staručký kardiak nad hrobom, doslova) cez víkend a zároveň výletovaní s rodinou celkom vyžmýkaný. Okrem toho došla búrka, čo na jednu stranu ochladilo vzduch (ale nie dosť, ako vidieť na videu), ale vyplo ma to tak, že by som radšej driemkal na gauči No, ale drepy sa samé neoddrepujú a tak som proste kopol do vrtule a šlo sa.
Chvalabohu kolená pomerne dobre šliapali navzdory zmenám počasia, asi som ich dobre rozcvičil, než som reálne vliezol pod leg press. A tam už začal rachot.
Najväčším problémom tohto legpressu je, že nohy sa po chvíli odkrvia a je to celkom masaker, prinútiť pracovať sval, z ktorého všetka krv zlezie Pumpa sa dostaví paradoxne vždy až po sérii, keď sa človek postaví a krv sa vráti a idú mu explodovať stehná.
Ale neľutujem, je to epický leg press a mám ho rád!
Preto som si dal na záver ešte 50 opakovaní s malou váhou. To bol už ale riadny hnus, mal som pocit, že vkuse pauzujem, nešlo to dať vcelku. Ale účel to splnilo a nohy boli rozbité ešte pred drepmi.
Drepy bomba, akurát, keď som končil, došiel Erik, aby ma povzbudil Díky. Ale 4 pracovné odrobené, hoci som sa už musel premáhať. Chvalabohu mi nabehla v telefóne dobrá muzika, čuchacia soľ ma tiež trochu kopla a tak som to dobojoval.
Potom už bolo všetko easy peasy a to je fajn, lebo sme sa s Erikom zakecali a tréning sa extrémne spomalil.
Ale endorfíny po legdayi sú stále bomba a Erik mi navyše z cesty do Nemecka priniesol nejaké fajnové pivko, tak som večer obetoval trochu jedla, aby som sa vošiel do kalórií a užil som si ho.

Cez víkend sme boli s chalanmi na kúpalisku. Zhorel som ako svieca, pretože som na pobyt na horúcom letnom slnku prispôsobený ako oholený ľadový medveď.
Ale inak celkovo som ostal zhrozený.
Aby som bol JA najväčší muskulatúrny brúsič na kúpalisku, to som ešte nezažil. A teraz nemyslím len svalovo, OK, veď nie každý dvíha železo. Ale fakt som tam nevidel jediného chlapa, čo by mal bežnú štíhlu športovú postavu. Úplné panoptikum mäkkých rozgajdaných pupkov a gýčových tetovaní, mľandravých tiel, udržiavaných pivkom a cigami.
Smutné je, že ženy na tom boli ešte horšie, videl som za celý deň hádam dve, čo boli štíhle alebo športové, zvyšok boli proste 50ročné tučné tety po troch deťoch a to napriek tomu, že niektoré nemali ešte ani 25 rokov a nemali vôbec žiadne deti. Aspoň Soraya spokojne vyhlásila, že má zo seba lepší pocit Mne sú obvykle cudzí ľudia pomerne ukradnutí, ale tá prehliadka celulitídy a morbídnej obezity ma dosť zhrozila, hlavne preto, že v nej boli zapojené aj bacuľatučké trasľavé deti, ktoré po vzore rodičov v živote pre svoje zdravie nespravia nič a budú do seba presmažený presolený shit hádzať lopatami a ešte si budú ťukať na čelo, že niekto sa hýbe a dbá na to, čo zožere...

vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty leg press varianty mi něco připomínají... krevety můžeš grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, s majonézou, s olejem, krevety s ananasem, s citrónem, kokosem, na pepři, polívky, dušený krevety, saláty, s bramborama, do hamburgerů, do sendvičů... a to je asi tak všechno

ale chápu, kdo by odolal, mít v home gymu takovou hračku
cohen999

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a preto nechodim na kupaliska, kto by sa na to pozeral. Uplne si vystacim sam pred zrkadlom. Bez tetovania. 😅

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 367, 368, 369 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: