Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie zhadzované:
3x12 rozcvička
3x12 + 3x12

Superset
Drepy o dvere:

1x12xCarabas
3x12xCarabas + 10kg
+
Leg press:

1x12x65kg
2x20x125kg
1x30x125kg

Highbar drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
1x1x150kg belt on
1x1x160kg
2x6x160kg
1x8x160kg

Superset
Výpony s VČ:

3x10x160kg
+
Lýtka v legpresse:

3x10x125kg

Triset
Tlaky s VČ vsede:

1x6x20kg
3x6x60kg
+
TRX pazhyby:

3x12xCarabas
+
Brucho:

4x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C6oq0mNrZzQ/

Stihol som to za nejakú hodinku a pol. Čo je celkom fofr, hoci sa to na prvý pohľad nezdá.

Na legpresse som sa trošku utrhol z reťaze, ale neľutujem. Bol to masaker. Problém by ani nebola tá váha alebo opakovania, ale ležať v tom inštrumente je vcelku nepohodlné, nohy sa postupne odkrvujú a je to proste tortúra. Chce to silného ducha (a nohy), aby sa človek hecol do takéhoto objemu práce v tak nepohodlnej pozícii.
Ale samozrejme neľutujem, je to rok, čo tohto hrdzavého drobčeka vlastním (viem, že v máji sme ho doviezli) a nohám to určite pomohlo.
Nohy som mal ako rozvarené špagety, ale chcelo to ešte drepy. Aby som nemal debilné nápady a nechcel prekonávať 12ky so 150 kilami, rovno som naložil 160 kilo s tým, že ma to zamáčkne a nebudem vymýšľať chujoviny bez spottera.
A mal som pravdu V poslednej sérii som sa síce nejak odhodlal a dal osem vydretých opakovaní, ale to sa ešte dá.

Stehná samozrejme napadrť a tak som spokojne mohol pokračovať v tréningu, kde sa už nič zaujímavé nedialo a šlo len o to, dokončiť a odkrivkať domov.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty high-bary jsou hodně pěkné, vzhledem k té před-únavě

taky to musel být celkem kvapík, kdy vůbec odpočíváš, když máš super-série, asi si u toho jednoho cviku vždycky odpočineš od toho druhého :)

a na ty dveře by to chtělo nalepit nějakou kluznou podložku ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ty high-bary jsou hodně pěkné, vzhledem k té před-únavě

taky to musel být celkem kvapík, kdy vůbec odpočíváš, když máš super-série, asi si u toho jednoho cviku vždycky odpočineš od toho druhého :)

a na ty dveře by to chtělo nalepit nějakou kluznou podložku ;)

No, rozhodne to fičalo Keď nie je ukecaný Erik a som tam sám, čo by som tiež robil v pauzách... Tak váhy nie sú veľké, reálne stačilo len sa vydýchať a mohlo sa ísť na ďalšiu sérku.

No a nejaká podložka by sa hodila, hlavne ako sa človek spotí, tak tie dvere kladú celkom brutálny odpor Tá vesta má našťastie celkom kĺzavý povrch.

Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, jak zvládneš tohle oddřepovat po všech těch sériích na nohy, co máš předtím. A ještě to vypadá technicky dobře. Klobouk dolů. Budeš mít parádní pracovní kapacitu, až se opřeš do silovky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2024 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Nechápu, jak zvládneš tohle oddřepovat po všech těch sériích na nohy, co máš předtím. A ještě to vypadá technicky dobře. Klobouk dolů. Budeš mít parádní pracovní kapacitu, až se opřeš do silovky.

Ja ani sám neviem, asi je to iný pohyb alebo čo Alebo jak ma nebolia kolená, tak to skrátka ide

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
1x1xCarabas + 40kg
3x6xCarabas + 40kg
2x6xCarabas + 20kg
2x6xCarabas

Superset
Incline bench press:

1x6x20kg
1x3x60kg
1x1x80kg
3x6x80kg
+
Veslo - kladka:

5x12

Superset
Incline bench press:

3x6x60kg
+
Zakopávanie v stoji:

5x6

Tlaky JČ na rovnej:
1x6x22kg
1x8x42kg
2x6x42kg
3x12x22kg

Triset:
3x8

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C6toHbSNqfg/

No vyšalil som sa Kliky super, zo začiatku som síce bol nejaký potuhnutý, tak som začínal opatrne, ale keď som sa rozjel, fakt som sa cítil komfortne a silno. Neviem síce povedať, či to má nejaký benefit na gejny, ale tak hádam čosi tam bude... Zatiaľ to robím, že ma to baví a som na tom vcelku silný na moje pomery, kor keď chudnem.

Incline som si dal s takou váhou, ktorú viem sám bezpečne odobrať, keďže Erik sa nekonal. Až budem veľký, chcem incline tlakovať ako malý Milan Dal som do supersérky chrbát, ale ten skončil a ja som mal ešte zhodené sérky, tak som rovno zaradil aj zakopávanie, čím som si odmakal zvyšok tela a mohol som sa pekne sústrediť na tlaky na rovnej lavičke.

Tam už som bol vyhoretý, ale napriek tomu som zmákol v prvej sérii osem opakovaní. Paradoxne najťažšie bolo zdvíhať to zo zeme a nahadzovať na hrudník s tou pokurvenou šľachou bicepsu. Ale odbojoval som si to, pridal aj zhadzované série, ale to už bolo ako kopať do mŕtvoly, hrudník už bol napumpovaný tak, že nebolel, nefungoval, nereagoval, len tak tam nejak visel na tých kostiach

Triset fajn, paradox je, že biceps s tou rukou cvičiť môžem vcelku bez problémov. Fakt by ma zaujímalo, čo tam mám pojebané, že zhyb neurobím a cielený bicepsový cvik môžem pumpovať aj hodinu

Výborný tréning, cítim sa fajn (mínus bicák), forma sa zlepšuje, dovolenka sa blíži. Dokonca som si včera užil čokoládový puding s ovocím a šľahačkou (síce som po tréningu mohol zjesť už len tri vajíčka a paradajku, ale to sú detaily, ktoré som ani nevnímal v tom cukrovom rauši ).

decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2024 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yates rows:
1x10x60kg
4x6x100kg belt on
1x10x60kg

Superset
Veslo - kladka:

3x12
+
Reverse flyes:

3x12

Sťahovanie kladky zhora:
3x12

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x160kg belt on
3x6x160kg

SSB squat:
1x6x24kg
1x6x74kg
3x10x124kg belt on

Superset
Výpony s VČ:

3x12x124kg
+
Výpony s BW:

3x20

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
3x6x110kg

Triset:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C6zE2rMLzIC/

Veselo veselo. Po minulotýždňových extra cheatoch som ubral z yates rows a dal si pohodlnú stovku. Bolo to aj o niečo čistejšie, aj šetrnejšie na hladujúce telíčko. Ale dal som aspoň o sériu viac, nech to nie je úplne odfláknuté.

Naopak na obe kladky som pridal. Na všetky závažia som dal činky, ako obvykle, a na ne ďalšie činky Nie veľa, ale pri tom objeme je cítiť každé kilko. A musím byť opatrný, aby som zas neurval kábel

Deadlifty super. Lietalo to prekvapivo dobre, aj ma to celkom bavilo. Ale nie zas natoľko, aby som pridal kilá na činku.

SSB drepy rozumne ubraté. Minulý týždeň tých 154 bolo strašne brutálnych. Okrem toho som mal svalovku ešte z pondelka. Nie veľmi, ale cítil som ju, toľko k Magumiho otázke, ako to oddrepujem. No, tak, že potom 5 dní sú nohy KO Aby som sa necítil ako pussy, pridal som aspoň opáčka a robil s tým desiatky, no...

Benche bez zmeny, pri prvej jednotke som sa zľakol, aké je to ťažké, ale poddalo sa to chvalabohu a normálne som odtlakoval. Ale rezerva veľmi nebola

Pohrávam sa s myšlienkou na dovolenke nafotiť nejaké obrázky s morom v pozadí, niečo na štýl silver era bodybuilderov.
Odrádza ma niekoľko vecí - hlavne to, že nie som taký nabušený, ako vtedajší borci (aj keď teda našli sa rôzni, aj celkom biedni ) a to, že by som si musel hanebne oholiť nohy a do toho sa mi teda veľmi nechce
Okrem toho nemám slipkové plavky.
Ale to mi nebránilo vyskúšať si nejaké klasické oldschool pózy:

decarabas

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2024 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranná váha zastabilizovaná na 94kg. Spokojnosť.
Popravde na takejto váhe som ešte nebol v takej plnej forme. Pás sa dostal na tú magickú hranicu, že keď si stiahnem opasok na poslednú dierku, ešte ako tak pomáha, ale už nie veľmi
Už to asi budem len držať plusmínus v takejto podobe až do dovolenky.

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopáavanie zhadzované:
2x10 rozcvička
3x12+12+12

Superset
Leg press:

3x30x125kg
+
Drepy s vestou o stenu:

3x12x10kg

Highbar drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x110kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg
3x6x160kg

Triset
OHP:

1x6x20kg
1x6x40kg
3x6x60kg
+
Upažovanie JČ:

3x6x5kg
+
Lýtka v leg presse:

3x20x125kg

Príťahy v predklone:
3x12x60kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C66y29rLt3-/

Ďalší veselý, slnkom zaliaty leg day
Predkopávanie mi prišlo pri rocvičke ľahké, tak som pridal jedno zhodenie do každej série. A potom už to vôbec ľahké nebolo a už po prvom cviku som mal tak extrémne napumpované stehná, že mi praskali švy na trenkách.
Druhý cvik bolo naťahovanie bandáží - minule som spomínal, že kvôli foteniu Silver era záberov na pláži to bude chcieť oholiť nohy. Nuž, ten deň nastal v nedeľu a bola to celkom groteska, ale Soraya sa mi len smiala, avšak nechcela sa rozviesť, takže asi dobré. Rovno som si skúsil aj nejaký oldschool pózing a aj to sa celkom podarilo, len som tak mocno zatínal lýtka, že som mal (a stále mám) ohavnú svalovicu. Aaaa to už sa veľkým oblúkom dostávam k včerajšiemu naťahovaniu SBD bandáží
Zistenie: oholené napumpované lýtka a SBD neoprénové bandáže dokopy nefungujú! Bojoval som s tým fakt dlho, spotený a červený jak po maratóne, nakoniec som vyhrabal kdesi zvyšky púdru, čo tam mám kvôli deadliftom a prípadným zapareným vajciam, a nohy som napudroval. Takže s oholenými napudrovanými nohami v legínach, ako pravý drsný muž, som ešte chvíľku bojoval a nakoniec sa mi podarilo tie posrané SBDčka na seba narvať.
Skoro takmer vôbec sa to ani trochu nepodobalo na epizódu Priateľov, kde sa Ross snažil na seba narvať kožené gate:

Ale keď sa mi to podarilo, pokračoval som plynule v likvidácii každého svalu (a šľachy, čo si budeme ), čo sa objavil na nohách.

Minule som si dal jednu 30kovú sériu na legpresse, tak mi napadlo, že by som mohol dať takto všetky tri. Báječný nápad! A keď som k tomu do supersetu pridal drepy s vyvýšenou pätou, bolo vymaľované. Nohy ako keby mi nepatrili, boli úplne cudzie a ja som len dúfal, že ten neznámy nešťastník bude mať dosť síl ešte čo-to podrepovať

Apropós drepy - chcel som skúsiť 200, aby som vedel, ako na tom som. Som na tom mizerne. Ale ohavných pokrkvaných 200 sa mi podarilo vypučiť, hoci opasok neopaskoval (začína mi byť voľný) a stehná nestehnili. Trochu som ľutoval, že za mnou nestojí Erik, ale keď mi sľuboval, že príde, ešte nevedel, o ktorej je hokej Takže kým naši bojovali s USA, ja som bojoval sám so sebou a s činkou. Chvalabohu obidve bitky dopadli dobre a naši to nejak uplácali a ja tiež.
A potom pracovné šestky pre radosť, ale vážne som toho mal plné kecky.

Zvyšok tréningu som sa fakt len motal, žiadne šialené čísla ani výkony, už šlo len o to zozbierať zvyšky energie, čo to odcvičiť a odpotácať sa domov - a vyšliapať si tých 12 poschodí ako poslednú výzvu.

Bol to absolútny brutál a svalovku budem mať zas do soboty (na pravú nohu väčšiu, nech žijú dysbalancie) Ale bavilo ma to!

vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepy high-bar 200 moc pěkný! jenom to v půlce vypadalo, že tě zlomí, jak jsi teď hubený :D chtělo by to fakt menší opasek ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta dvoustovka je parádní, zvlášť po tom všem objemu předtím.

decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, bol to boj, jak som taký neduživý podvyživený Ale som na seba hrdý, že som to dal a že to nemusím v najbližšej dobe opakovať.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2024 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kliky na bradlách:
2x6xCarabas
1x6xCarabas + 10kg
1x3xCarabas + 20kg
1x1xCarabas + 40kg
1x1xCarabas + 50kg
2x1xCarabas + 60kg
3x6xCarabas + 40kg
3x6xCarabas + 20kg

Superset
Incline bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x80kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

4x12

Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x12x22kg
3x8x42kg
3x12x22kg
+
Zakopávanie v stoji:

4x12

Triset:
3x12

Brucho:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C7AB2Eirh-k/

Fjú, trochu som tomu prikúril. Mám 9 dní do dovolenky, tak to ešte malinko vyžmýkam, nech som na pláži sexy. So sádrou, keď to preženiem
Našťastie k tomu zatiaľ nedošlo.
Minule sa mi kliky zdali so 40 celkom v pohode, tak som skúsil vybehnúť na 60 kilo. Celkom to šlo, spravil som dve jednotky. Vidieť, že po prvej som váhal, či skúsim ešte jedno opakovanie, ale nehrotil som a radšej to nechal tak. Ramenám sa to zas tak moc nepáčilo, aj keď nič kritické, aj hĺbka bola veľmi slušná.
Nahnal som tam potom nejaký objem so 40kou a 20kou, celkom dobrý kusisko roboty.

Samozrejme na incline už nebolo toľko energie, ale zase dal som všade stopky a reálne to pekne cítim aj s malou váhou. Žiaľ, nebol Erik a tak som nemohol skúsiť tiež niečo ťažšie - a incline sa mi odoberá extrémne blbo, keď je to nad 80 kilo.

Rovné tlaky som si polepšil, miesto 6 opakovaní, ako minule, som dal 8. Takže super. Hádam by šli aj nejaké ťažšie, ale zasa - nemá mi to kto podať a s tou bicepsovou šľachou to trhať zo zeme je celkom tanec na ostrí noža
Tak či onak, neskutočná pumpa na hrudníku. Čo sa benchu týka, ten asi postupne upadá kvôli nízkej frekvencii cvičenia, ale forma ide hore nenormálne. Keď pozerám fotky z minulého roka. Som cca v rovnakej forme, čo sa týka tuku, a pritom o skoro kilo ťažší. Počítam, že niečo šlo do nôh, niečo do chrbta.

Fakt dobrý tréning, ktorý mi kazia obvykle len kadejakí mládežníci a ožrani, čo mi hneď za oknom vedľa fitka hulákajú, chľastajú a smrdia s cigaretami. Ale holt, to je daň za free súkromné suterénové fitko Možno ich tam láka dobrá muzika, čo si púšťam, ktovie

decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2024 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yates rows:
1x10x20kg
1x12x60kg
4x12x100kg belt on

Veslo - kladka:
3x12

Príťahy JČ:
3x12x32kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
3x6x170kg

SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
3x10x124kg belt on

Výpony s SSB:
3x20x124kg

Bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
3x8x100kg

Triset:
3x12

Hodnotenie tréningu: Bez videa.

Zas sa mi podarilo urvať lanko na kladke. Bol som nenažraný a prihodil som na celý ten komín závaží ďalšie činky. A čo sa nestalo, v štvrtej sérii puf a letel som dozadu Mohol by som zohnať ten istý shit, ako doteraz, ale nejaké káble majú aj na Forward fitness a tie by teoreticky mali byť silnejšie. Skúsim im napísať a popýtať sa na nosnosť.
Najlepšie by bolo zohnať si nejakú poriadnu kladku, ale výhoda tej veže je predkopávanie... Budem to musieť prebrať s Erikom. Tak či onak, chce to nové lanko na vežu.

Deadlift sa mi vôbec nechcelo. Na šestky som nemal náladu, tak som si naložil 170 kilo a reku dám si trojky. Boli z toho tri šestky A ani to nebolo také ťažké, na to, koľko som schudol za posledné dva mesiace. Moje telo je zázračné - ale cítim, že už dostáva celkom na prdel. Tréningy sú vcelku dosť brutálne a ja si cez ne hopsám v kalorickom deficite, akoby sa nechumelilo
Nevadí, o týždeň dovolenka a tam si oddýchnem.

Čo ešte...

Jo, drepy hnus, nechcelo sa mi, ale našiel som morál na dokončenie. Benche so svalovkou zo stredy boli výzva, ale dal som si celkom pekné osmičky.

Dobrý tréning, ale taký nejaký unavený.

Magumi

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2024 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš to dobře naplánované, když ti nastupuje únava týden před dovolenou. A pořád zvedáš parádní váhy i objemu, dieta nedieta. Hezky se to čte.

decarabas

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2024 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Máš to dobře naplánované, když ti nastupuje únava týden před dovolenou. A pořád zvedáš parádní váhy i objemu, dieta nedieta. Hezky se to čte.

To nebol plán Ako sa blíži dovolenka, tak idem all in. Či all out? Skrátka to prepaľujem a prejavilo sa to tak, že som zmordovaný.

Uvidíme, čo dnes na legdayoch, Sorayu skosila nejaká divoká viróza od detí, tak tŕpnem, či sa to prejaví aj na mne... Alebo sa to objaví až sa budem snažiť váľať na pláži

Okrem toho som urval lanko kladky a predkopy budem musieť nejak odimprovizovať.

Ranná váha 93,8kg, podarilo sa mi to pekne podržať a nepadnúť zbytočne nižšie. Za dva mesiace som dal dole 4,5kg špekov bez nejakej extra diéty a vyzerá to zdravšie, aj sa fakt cítim oveľa ľahší a atletickejší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: