|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út květen 21, 2024 8:04 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie s expanderom:
4x20
Superset
Drepy o stenu:
1x12
4x12x22kg
+
Leg press:
1x12x60kg
4x12x150kg
Highbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
2x6x170kg
1x8x170kg cool, drepujem ako Vlk
Superset
Výpony s VČ:
3x10x170kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x150kg
Superset
OHP:
1x6x20kg
1x6x40kg
3x6x60kg
+
Príťahy jednoručiek:
3x12x22kg
Triset:
3x12
Brucho:
3x15
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C7M1EtDt_f8/
Asi ma lízol covid, aspoň teda Soraya sa dušuje, že to je to, čo ju tak vyplo. Každopádne, je 2024 a nie 2020, takže nasrať.
Pre istotu som dal vedieť Erikovi, aby si radšej skočil s kočkou do komerčného gymu, nech ho nevypnem pred dovolenkou (nakoniec sa pridávajú aj oni), a šlo sa cvičiť. Mám chytené len horné dýchacie cesty, ako vlastne stále, keď sa o mňa táto čínska radosť pokúša. A to pri tréningu nijak nevadí.
Predkopávačka je stále pokurvená (rozhodujem sa medzi opravou s nejakým silnejším lankom z forward fitness, čo má nosnosť 250 kilo, alebo kúpou hornej/dolnej kladky s podobnou nosnosťou), tak som improvizoval a pomotal som sa expanderom. Nakoniec to šlo - nebola to žiadna silová pumpovačka, skôr len príjemná rozcvička a rozhýbanie kolien.
Tak aby som si to vynahradil, pridal som:
1. váhu na drepoch o dvere
2. váhu na legpresse
3. jednu sériu navyše tohto celého supersetu
4. váhu na drepoch
Po supersete som už mal dosť, už mi neprišli tie predkopy nejaké slabé a potácal som sa v gyme jak námorník na palube za búrky. A to ma čakali ešte drepy.
Myslel som, že zhodím opakovania na nejaké štvorky, ale nakoniec som sa zaťal a dal pekné šestky.
Do poslednej série som sa potom naozaj oprel a dal vycukaných osem reps. Aby som ráno otvoril fórum a videl, že Vlk si to dal len tak hop čip medzi rečou  Tak díky jako. Nohy hotové a môžem len dúfať, že raz na nich tie výkony bude aj vidieť.
Na lýtka overkill, 170 na výpony je veľa, ale bol som lenivý to zhadzovať.
A potom nejaké ramená a ľahúčky chrbát v rýchlom tempe. A pretože v sobotu už sa fičí a cestujeme, rýchlo som tam poslal ešte jeden triset, hoci v pondelky v pláne nie je.
Brucho naopak v pláne je a tak som ho rýchlo zamontoval.
Po tréningu som si vyhopsal na dvanáste (ak je čaptavé vlečenie nôh zo schodu na schod hopsanie) a mohol som si s malým Pavlíkom kopať hodinu loptu, lebo je maniak _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 22, 2024 10:04 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | akorát, že ty se předtím zrušíš na kladkách, pořídíš si covid, dáš to high-barem, raději až ve třetí sérii a ještě vážíš o deset kilo míň ale to nevadí, motivace není nikdy dost |
- kladky: no práve, som super rozcvičený a nebolia kolená!
- covid je benefit, lebo vieš, že nemáš čo stratiť. Zajtra môže byť po tebe, tak sa do toho proste oprieš
- highbar mi nezaťažuje kríže
- do tretice mám predsa najviac šťastia!
- som ľahký, lepšie sa mi dýcha, som pohyblivý
Vidíš, je to len mindset Nabudúce dáme 8x180! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 23, 2024 7:58 am Předmět: |
|
|
Kliky na bradlách:
2x5xCarabas
1x3xCarabas + 10kg
1x1xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 40kg
1x1xCarabas + 50kg
1x1xCarabas + 60kg
1x1xCarabas + 70kg PR
1x1xCarabas + 75kg nepočítam si, štrajchol som o stenu
1x1xCarabas + 75kg PR
3x4xCarabas + 50kg
3x8xCarabas + 25kg
3x10xCarabas
Superset
Incline tlaky VČ:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x85kg
+
TRX pazhyby:
4x12
Tlaky JČ na rovnej:
1x6x22kg
3x5x45kg
3x12x22kg
Rumunské ťahy s jednoručkami:
3x12x22kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C7SAz1-tC0v/
Od posledného tréningu hrudníka som sa pohrával s myšlienkou, že by tam na klikoch mohla byť jedna 70ka... A tak som nad tým špekuloval a dumkal, až som sa teda rozhodol to skúsiť!
Preto tie nástupy len po jednotkách, postupne som sa k tomu prepracovával rovnako, ako na drepoch alebo benchoch.
Naložil som 70 a puf, bolo to tam. Žiadna extra rýchlosť, ani hĺbka, ale v pohode uznateľné.
No a tak mi napadlo, že veď aj 75 je pekné číslo...
Prvý pokus som naložil na veľmi krátku reťaz, čo zapríčinilo, že som sa dostal do predklonu a šuchol pätami o stenu. Na videu to vyzeralo, ako keby som si pomohol nohami a to teda nemôžem!
Pozitívne bolo, že som vedel, že to dokážem dať, len som nevedel, nakoľko ma utavil ten podarený pokus. Tak som sa rozdýchal, napil, pustil nejakú muziku a puf, bolo to tam - tesne a vycukané, ale padlo nové PR.
Happy Petrík.
No a potom už zhadzovaná klasika, ktorej objem som si uvedomil až teraz, keď som to zapísal
Incline tlaky som sotva dokončil - pridal som 5 kilo a bolo to sakra cítiť. Hrudník, ramená, tricáky, všetko kaput, takže som to dobojoval ltt.
Veľmi podobne aj jednoručky. Tiež som pridal zo 42 na 45 a masaker. Prvé tri sa mi zdali ľahké a potom už nijak raz sa to nehýbalo  Ale aj 5ky sú dobré, no ne?
Zvyšok pumpičky, zábavky, predýchavačky.
Absolútne epický tréning a mám radosť, že som sa zlepšil aj v takejto neočakávanej disciplíne
V piatok pred cestovaním už len niečo easy na rozhýbanie, bez mŕtvoly, aby mi neumreli kríže, keď väčšinu dňa budem sedieť v buse/lietadle. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 23, 2024 1:58 pm Předmět: |
|
|
gratulace k PR na disciplíně s volnou váhou!
kterou bych mohl zase vyzkoušet... ovšem bez té volné váhy :D
a těším se na fotky plážového plájboje ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 23, 2024 4:35 pm Předmět: |
|
|
A bola tam rezerva, 85 by šlo, si dobrý! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne červen 02, 2024 1:18 pm Předmět: |
|
|
Tááák a máme bohužiaľ po dovolenke. Čo už, to tak býva, ako sa človek teší, tak to zbehne ako nič. Nevadí, užili sme si to.
Tréning : Nakoniec sme mali hotelové fitko celkom slušné a tak sa mi podarilo udržiavať sa v pohybe. Cvičil som skoro každý deň fullbody. Boli činky, boli kladky, bola kalistenika. Všetko ľahké váhy, oddychové. Keď som necvičil, veľa som chodil a plával. Celý čas nejaká aktivita, takže určite som len nehnil pri hotelovom bazéne.
Strava : Pecka. Samozrejme, žiadne suplementy, takže len mäso, ryby, vajíčka, syry a hromada zeleniny. Obrovské porcie, ale ak nerátam občasnú zmrzlinu, vôbec som neprasil. Jedol som hádam čistejšie a kvalitnejšie ako doma. Kalórie som nepočítal, lebo síce som striktný, ale nie debil
Alkohol : Minimum. Za týždeň dovolenky som mal možno tri pivá, tri miešané drinky a to je tak všetko. Som trápny nudný suchár  Holt, nie je dovolenka ako dovolenka. Dávať pozor na syna a piť alkohol sa veľmi nedá kombinovať.
Oddych : Spánok celkom peklo. Mamka chrápe, malý Pepek škrípe zubami alebo padá z postele  Ale nejakých 6 hodín spánku som mal každý deň, plus psychický relax. Takže dobré a nesťažujem sa.
Fotenie : Des a hrúza  Chvalabohu zďaleka som nebol jediný v takých divných plavkách. Zaujímavé, že okrem mňa to boli kadejakí postarší páni so sivými chlpmi na chrbte. Alebo naopak mladí neboráci so špicatými kozami, mäkkými bokmi a fúzikmi s hustotou tyčiek v plote.
Pri pumpovaní s expanderom a klikoch som urobil príjemný dojem na skupinku pohľadných slečien od 19-25 rokov, takže celkom nepokryte ma spokojne sledovali. Byť mladý, neženatý a nerodič, mohla z toho byť príjemná párty, ale takto som sa proste cítil ako divný starý úchyl, na ktorého sa pozerá priveľa ľudí
Potom som si všimol, ako nejakú kozatú dievčinu vo vlnách natáča jej vlastný otec (aspoň teda dúfam, že to nebol len starší milenec, lebo bol fakt hnusný a ona dosť sexy) a došlo mi, že som každému uprdele a tak som sa pomazal olejom a začal šaškovať.
Cieľ teda bol séria fotiek, inšpirovaných kulturistikou striebonej éry, takže niekde v rozpätí 1930-1950. Ja osobne som celkom spokojný, aj keď teda pózovať neviem a muskulatúrou sa na borcov načisto nechytám. Ale daný cieľ splnený a dokonca niektoré fotky sa mi celkom regulérne páčia, keď si odmyslím môj ksicht a zavreté oči kvôli slnku. Blbé je, že napriek poctivému pumpingu to zas tak nenapučalo, lebo som v ten ďeň mal len raňajky a až po fotení večeru, takže svaly boli pomerne prázdne a ploché. Ale sral pes:
A podarilo sa mi dokonca urobiť aj jednu v prístave alá 80te roky
A jednu potréningovku v hotelovom gyme
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne červen 02, 2024 2:08 pm Předmět: |
|
|
to ale rychle uteklo...
nevím, jestli jsi trefil "striebornu éru", ale fotky jsou parádní, Arnold hadr :D alespoň některé tedy ;) řekl bych, že potomci a pra-potomci a... budou pyšní, koho mají v rodokmenu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne červen 02, 2024 4:28 pm Předmět: |
|
|
Vypadáš na těch fotkách parádně, o takovém postavě může většina chlapů jen snít a po čtyřicítce už ani to ne.
Jsem zvědavý na tvůj trénink, teď když ses vysekal a odpočinul.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 03, 2024 7:03 am Předmět: |
|
|
Super. Skoro jako Arnold tak v 15ti. To zní jako urážka, ale on už vypadal šíleně asi ve 13
Jinak na dovče se to snažím dělat stejně (pokud jsem ve stylu all inclusive a necestuji po hnusné indii žeroucí čočku z kýblu) hromadu masa, zeleniny a pak něco.
Minule v sauně morbidní pán vyprávěl, jak na all inclusive přibral 7 kilo, protože žral 2 snídaně a 2 večeře.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 04, 2024 8:28 am Předmět: |
|
|
Ďakujem za slová pochvaly, sám som sa smial, že konečne na prahu 40ky vyzerám ako mladý Arnold
Je tam milión roboty stále, ale som na dobrej ceste. Len s tým stareckým ksichtom, postupujúcimi kútmi na hlave a čertovskou bradou asi už v živote nebudem vyzerať ako naleštený Steve Reeves v 25 rokoch.
Inak k priberaniu atď na dovolenke - ja som teraz schudol vyše kilo. Jasne, nemal som kreatín, tréningy boli ľahšie, hoči každý deň... Ale proste toho pohybu bolo milión a stravu som držal pekne a kvalitne.
Okrem toho, komu by sa v tých horúčavách chcelo nejak prežierať, veď to je hnus.
Opatrný návratový tréning po dovolenke:
Predkopávanie s gumou:
3x20
Superset
Leg press:
1x12x60kg
3x12x150kg
+
Drepy o dvere:
1x12
3x12x32kg
Drepy highbar:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x180kg
3x6x150kg
Superset
Výpony s VČ:
3x12x120kg
+
Lýtka v legpresse:
3x12x120kg
Superset
TRX pazhyby:
4x12xCarabas
+
OHP:
1x6x20kg
1x6x40kg
3x6x50kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C7yO_wJt2T4/
Ako píšem vyššie, na dovolenke som schudol niečo málo cez kilo. Počítam, že to bude nejaká stečená voda, žiaden problém - ale na sile sa tá pauza prejavila hneď.
Kladka je stále dobabraná, takže som robil predkopy s gumou. Včera som ale už objednal nové lanko, tak hádam tento týždeň to nejak dám dokopy a v piatok by som už mohol kladkovať.
Legpress dobrý, 150 kilo pomeerne fičalo. Ale to asi len preto, že som nemal možnosť roztrepať stehná na predkopoch.
Tak som aspoň pridal na drepoch o dvere  A tam to začalo drhnúť. Doslova - jak som bol spotený, triko sa prestalo šmýkať o dvere a riadne som sa vycukal. Ale veď prečo nie, konieckoncov je to tréning a mám sa potrápiť
Drepy ale hnus. Necítil som to veľmi - teda, cítil som, že je to ťažké jak barák, ale dynamika nula, nemal som vôbec hlavu nastavenú na drepy. Asi ešte dojazd z dovolenky, plus počasie sa rapídne menilo a na Košice sa valili búrky. Jak som citlivý na počasie, mohlo to zohrať svoju úlohu. Tak som oddrepoval aspoň také nutné minimum. Nabudúce sa to zlepší.
Zvyšok veľmi ľahké pumpičky len na rozhýbanie. To bolo v pohodičke.
Tréning dobrý, aj keď po pauze bolo všetko ťažké. Inak ale ostávam ešte na tomto tréningu, vyhovuje mi, na leto a diétu je vhodný, lebo nemá veľké požiadavky na regeneráciu a zvládam ho aj v deficite. Potom na jeseň nastavím niečo iné, silovejšie na objemovku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červen 06, 2024 8:23 am Předmět: |
|
|
Zakopávanie s gumou:
3x20
Kliky na bradlách:
2x6xCarabas
1x6xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
3x5xCarabas + 50kg asi objemové PR, neviem, kto by si to pamätal po tých rokoch
3x8xCarabas + 25kg
3x12xCarabas
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x1x70kg uuuf, hm
3x6x70kg
+
Príťahy JČ:
4x12x22kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x6x22kg
3x5x42kg
3x12x22kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C72G8ODNWKN/
Taaak druhý tréning v rade po dovolenke. Trooochu možno lepšie, ako pondelkový, ale stále si prídem nejaký drevený a slabý.
Napriek tomu kliky na bradlách išli pomerne dobre. Pracovné série s 50 kilami sú už na moje pomery celkom výkon a reálne mám dojem, že ten hrudník sa zlepšil. Najmä ak vezmem do úvahy, že klasický bench robím len raz do týždňa a hrudník celkovo idem len 2x týždenne.
Čiže kliky bezva.
Akurát, keď som zliezol z bradiel po celom tom objeme, zistil som, že zvyšok hrudníka už bude trápenka. Pumpa skoro až desivá (až ľutujem, že som takú nemal na fotení na Cypre), tricepsy uvarené. Ale napriek tomu som teda bojoval.
Incline hanba, horko ťažko šestky so 70 kilami. Síce som dával pauzy a pokladal to oldschoolovo ku krku, ale aj tak... Dúfam, že sa pozviecham
Posledným klinčekom do rakvy boli tlaky s jednoručkami. Sotva po psote po biede som dal 3x5 so 42kami  Ale už som bol fakt desne vyžmýkaný. Dopumpoval som to ešte s ľahšími jednoručkami a bol som rád, že sa na to môžem vysrať.
Triset super, bicáky som rozbil mega (nie všetko je zapísané  ) a tricepsy boli rozbombardované ešte z klikov, takže im veľa nebolo treba.
Pecka tréning, spokojný som. Zajtra možno deadlift, ak sa mi bude chcieť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: pá červen 07, 2024 7:08 pm Předmět: |
|
|
Perfektní forma carabasi!
Klobouk dolů. Dvě děti, dieta, tréninky a vypadáš líp jak 99% naturálů 30+.
Můžeš být na sebe hrdej! _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 08, 2024 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Perfektní forma carabasi!
Klobouk dolů. Dvě děti, dieta, tréninky a vypadáš líp jak 99% naturálů 30+.
Můžeš být na sebe hrdej! |
Díky Dejve, popravde za to vo veľkej miere vďačím tolerancii mojej ženy, podobne ako ty. Nemať ju... Nemal by som ani deti a mohol by som trénovať aj 7x do týždňa
Ale nie, proste sa mi trochu podarila forma a o zvyšok sa postaralo dobré svetlo a morská kulisa a Erikova trpezlivosť s foťákom
Predkopávanie :
5x10
SSB drepy :
1x6x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg belt on
3x12x124kg
Superset
Výpony s SSB:
3x12x124kg
+
Výpony s BW:
3x20
Yates rows:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x120kg belt on
1x6x70kg
Kladka - veslo:
4x12
Kladka zhora:
4x12
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
3x6x150kg belt on, trhačky on
Bench press s nohami na lavičke:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x80kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C77Jx7bNfGw/
Vo štvrtok som sa dve hodiny tr... no nie trápil, ale fakt som sa JEBAL s tým káblom. Erik mi neprišiel pomôcť (vraj som mu mal o tom povedať, čo som aj urobil, ale... Erik ) a tak som nakúpil udělátka a fidlátka v OBI a vyrazil sa mordovať s káblostrojom. Netrvalo to skoro ani dve hodiny usilovnej práce s mastným neohybným káblom (toto NIE JE metafora!) a preklínania a bolo hotovo
Chcelo to hoooodne improvizácie, lebo moje plány samozrejme hneď na začiatku pohoreli a niektoré súčiastky z pôvodného kábla sa žiaľ nedali recyklovať. Ale nič, čo by pár kúskov plechu a zbesilé mlátenie kladivom o 20tej hodine v suteréne baráku nespravili A to myslím teraz vážne. Doslova som z kusov plechu vykoval súčiastku, vďaka ktorej som to dal dokopy. Dobre vedieť, že som okrem neskonalej krásy a inteligencie ešte aj manuálne zručný Ešte je otázka, koľko to vydrží, než sa to urve a zabije ma to v strede série.
No, to je fuk, skrátka vo štvrtok som sa natrápil jak čurák a v piatok som mohol žať plody mojej práce na kladkách.
Konečne predkopávanie. Zľahka som overil, čo lano vydrží. Lano vydrží viac než nohy A tak som si prepumpoval stehná aj kolená a mohol som bezbolestne podrepovať.
Drepy som si dal ako prvé, lebo ku koncu tréningu sa mi ich fakt nechce robiť. A nakoniec to šlo naozaj celé nejak ľahšie, keď som to najväčšie svinstvo sfúkol hneď na úvod
Chrbát na kladke pecka. Tam som už nahádzal kadejaké závažia navyše a seriózne testoval nosnosť kladky. Všetko držalo parádne. Samozrejme, nechcem predbiehať a hocikedy sa to môže urvať, ale ZATIAĽ to drží.
A asi som otestoval kladku veľmi poctivo, lebo mám svalovku na chrbte. To tu už nejaký čas nebolo a takmer by som povedal, že mi hrozia na chrbte nejaké seriózne gainy, lebo by som mohol ísť kadejaké zhadzované sérky a podobné zloby, čo doteraz nebolo dosť dobre možné, lebo zhadzovať z ľahkej váhy na ešte ľahšiu ako keby nemá ten efekt.
Deadlift celkom fičal, ale prvá pracovná ma zastihla nepripraveného. Mal som pocit, že si odtrhnem všetky svaly v chrbte po predošlých cvikoch Ale nakoniec dobré, kľudne som mohol dať aj 170 kilo. Nevadí, nemám sa kam hnať, stále je to podovolenkový režim.
Benche som dal ľahké, lebo od stredy ma držala hrozivá svalovka na celé tlakové partie. Nakoniec som sa ale podcenil, mohol som dať v pohode viac ako 80 kilo, ale sme sa striedali s Erikom, tak som to nechal tak. Sto kilo by tam bolo asi v pohode, ale nič to, aj oddýchnuť si človek musí a nabudúce prihodíme pod kotol.
Suprový tréning, potešila kladka aj to, že som konečne trochu vládal. Odchádzal som veľmi dobre zmordovaný. Ale dumem, že jeden chrbtový cvik vynechám a pichnem ho na stredu, lebo piatkový tréning je už tak desne dlhý. Možno hornú kladku... uvidíme! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|