RAMENÁ + RUKY
Superset
Tlaky s jednoručkou v kľaku:
1x10x12kg
1x10x20kg
3x10x25kg
+
Spanish squat:
4x
Superset
Upažovanie na kladke:
3x15x10kg
1x25x5kg
+
Upažovanie v predklone:
3x10x20kg
1x22x12kg
Superset
Close grip bench press:
1x10x20kg
1x10x70kg
3x5x110kg
+
Kladivové zdvihy JČ v stoji:
1x10x12kg
3x10x20kg
Superset
Reverse grip bench press:
3x10x75kg
+
Biceps EZ:
3x8x40kg
Hodnotenie tréningu: Pekný ranný tréning. Akurát som sa moc nevyspal a zíval som na celý svet, ukazujúc všetky plomby, ale aj tak dobre. Oproti bežným sobotám som si dokonca dal kafe a raňajky, takže som
grgal celý tréning a cítil som sa lenivý a mastný a zdutý mal plno energie!
Na tlaky jednoruč som pridal 2,5 kilo, aby som bol fešák mocný silný s mohutným ramenami a pevným stredom! Už sa neviem dočkať, keď sa aspoň jedno z toho prejaví.
Tieto homovýkony majú jednu veľkú prednosť, na rozdiel od ťažkého militarka, kde som pri každej sérke odpadával, hlava sa mi točila a chrbtica mi praskala pod náporom, toto odtlakujem oveľa rýchlejšie a nepotrebujem potom medzi sériami lapať po dychu a úprimne ľutovať hriechy pre prípad, že by so mnou seklo a zrazu by ma spovedal môj svätý menovec pred nebeskou bránou. Samozrejme, impozantnú tlakovú silu, ktorou by som ohúril všetkých dvoch čitateľov logu tým nevybudujem, ale o to mi teraz aj tak nejde.
O to svižnejšie som potom naskočil na upažovanie s kladkou. To bolo veeeľa preveľa opakovaní, asi trošku pridám váhu a uberiem reps, lebo to je nekonečné. Napumpované ramená síce vyzerajú husto, ale za trvanie jednej takej série by aj veľryba grónska (Balaena mysticetus) chcípla na starobu.
Našťastie som kvôli slabému spánku a skorému vstávaniu upadol do takého polotranzu, keď som si veľmi neuvedomoval, čo sa so mnou deje, takže ani neviem ako a ramená boli hotové.
Ako som spomínal, že som si čítal staré zápisky z obdobia korony - písal som tam, že mám biceps 43cm. A k tomu 105 kilo. A cez brucho toľko centimetrov, že ani kotevnou reťazou Titaniku by som sa neopásal. Fujky.
Naproti tomu mám teraz 92kilo, pás síce nie úzky, ale rozhodne to je ešte pás a nie prierez Eurotunela. A biceps stále 43cm

Ale samozrejme 43 je málo, tak sa šlo na ruky!
Pridaných 10 kilo na úzke tlaky. Dúfal som v šestky, ale dnes nebol ten deň. Neprekvapivo, keď sa pozriem na včerajší zápis

Ale pridal som aj na reverse grip bench press, to bolo super a pekne som tie tricepsy potrápil.
A bicáky tiež dobré, golfový lakeť mi dovolil pridať pár opakovaní na ezetke, tak som spokojný. Do leta musí byť 44, inak sa nehrám!!!