Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x4x110kg
1x1x140kg
1x1x160kg
2x1x190kg belt on
2x1x195kg 5kg pod sucasnym maxkom a bolo to citit
1x1x190kg
Drepy so stopkou:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg
T-tyc:
5x6x100kg
Pritahy v stroji s oporou hrudniku:
5x10x82kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Stahovanie kladky za hlavu:
5x8x65kg
Military press:
1x10x20kg
5x8x50kg
Pritahy VC v predklone:
1x20x50kg len taka pumpicka na zaver
Hodnotenie treningu: Tak som sa rozhodol, ze je cas skusit trosku navysit vahu pri tazkych jednotkach mrtvoly. Technika uz bola taka, ze akurat... Chrbat sice rovny, ale okolo ramien uz to zacinalo byt gulate kvoli tej vahe Ale nic tragicke - koniec koncov zacinam mat pocit, ze to cyklovanie vah a tahy z deficitu zacinaju prinasat ovocie. Tie rozbehy su naozaj trochu lepsie a to je len par tyzdnov, co som s tym zacal. Tak hadam je to sposob, ako potiahnut zase tie vahy trochu dalej... Som teda celkom spokojny so silou, aj ked, samozrejme, mrzi ma, ze nedokazem udrzat uplne cistu techniku Ale to je moj esteticky problem, ze motokros a zagulateny chrbat ci vystrelujuca prdel ma proste seru.
Drepy lahoda pohoda slniecko. Vzpriamovace uz boli riadne v pytli, takze tie mi robili jediny problem - nohy samotne klasika hydraulika, tam nie je ziaden problem a mam dojem, ze by som vydrepoval aj trabant, keby mi ho niekto nalozil Pritahy v predklone... No, tam zas tak moc velky predklon nie je - trup drzim viacmenej vzpriameny, aby mi to chytali trapezy a cast medzi lopatkami, kedze tam sa mi zda moj chrbat taky prazdnejsi. Plus mozno mi to pomoze aj pri tych mrtvolach drzat sa rovnejsie.
Zbytok uz len bohapusta pumpa, pretoze som proste plazovy fesak, co bali zenske na two-pack a nevyrysovane bicepsy s naznakom zily A charizmu. Nesmieme zabudnut charizmu!
Top hlaska treningu: Jeden 50kilovy pubertak v tielku hovori druhemu 50kilovemu pubertakovi v tielku pri cviceni bicepsu pred zrkadlom "Som si minule vsimol v zrkadle, ze uz mi trocha vidno sixpack" Zlatikovia, ale myslim, ze som ich vydesil, ked som s temnym vrcanim a pohladom sadistickeho sociopata s britvou schovanou v cizme a brokovnicou v rukach, prechadzajuceho sa po chodbach zakladnej skoly tahal tie mrtvoly a potom som tam na konci serie buchal t-tycou Na nieco take zjavne neboli v gyme pripraveni a opatrne ma sledovali z dialky ako nasraneho nosorozca na safari.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x4x60kg
1x3x70kg
3x2x80kg PR!!! jak delo
2x1x82.5kg
1x3x70kg
2x6x60kg
Klokov press v sede:
5x6x45kg
Bicepsove zhyby podhmatom:
5x6xCarabas + 10kg
Upazovanie v stoji:
5x10x10kg
Upazovanie vleze na lavicke:
5x10x10kg
Close grip benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
4x6x80kg
Biceps - kladka v lahu:
5x15x30kg
Franc. tlak na kladke:
5x10x30kg
Brucho:
6x
Hodnotenie treningu: Ma zmysel nieco pisat? Je uplne jasne, ze plesam radostou, lebo moje ramena sa rozhodli, ze zacnu trochu ako keby mat silu alebo co
Donedavna som pri 80 kilach na cinke (doslova) odpadaval a dnes som tam flakol 3 dvojky, ako keby nic Hned za tym dve jednotky s mojou predoslou maximalkou... Neviem proste, co dnes bolo vo vzduchu, ale tlakova sila nenormalna.
Tlaky za hlavou len s mensou vahou, tam nechcem moc riskovat, ale po military to bralo uplne paradne a napumpovalo to ramena az az. Striedane so zhybmi, tam som na seba zavesil 10kg a bicaky napumpovane a nazilovane po kazdej serii viac a viac
V ramci tricepsu som dnes skusil franc. tlaky, ale len na kladke, lebo s volnou vahou ma bolievaju lakte. Pri kladke ziaden taky problem nebol a pekne mi to pumplo rusisky. Aspon nejaka zmena. Do superserie k tomu brucho - plank a sklapovacky, cize to bol vlastne triset. Tiez dobry fukot
Idem na pivo a hermelin a zmrzlinu a kavu a kolace do mesta, ved je kraaaasne!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x1x160kg belt on
1x1x170kg
2x1x175kg s dopomocou, takze ziadne PR. Ale som sa nasral...
1x2x160kg
4x1x160kg
2x2x140kg belt off
Legpress:
5x8x300kg
Drepy s vlastnou vahou:
5x10xCarabas
Vypady s VC:
5x ... x40kg
Drepy s VC:
5x10x40kg
Predkopavanie jednou nohou:
5x10x40kg
Zakopavanie v stoji kazda noha zvlast:
5x10x40kg
Lytka v legpresse kazda noha zvlast:
5x10x60kg
Legpress na zaver:
1x50x60kg
Hodnotenie treningu:
Dnes cely den zacal mega. Grilovacka pri vode, ryba na uhli so salatom, pecene kridla, marinovane celu noc, jablkovy cider... Luxus relax pohoda. Vdaka tomu som veril, ze to dnes pojde dobre. Ale prd.
Drepy az po 170kg uplna pohoda. 170 kilo je moje sucasne maxko a ked som si ho dnes potvrdil s rezervou, povedal som si, ze je cas skusit nove PR... Tak, bohuzial. Pri prvom pokuse som prepadol dopredu a bolo ma treba zrovnat. Pri druhom uz som bol proste vyflusany a bez dopomoci by som to sam nedal No, kazdopadne, v ten moment zacalo peklo a masaker. Kedze si prekazky vzdy zosobnujem,aby sa mi s nimi lahsie bojovalo, zosobnil som si nohy a rozhodol som sa, ze ich proste za trest brutalne roz*ebem
Dalsie drepy som uz siel s minimalnymi pauzami medzi seriami, sekal som to zaradom a pekne agresivne Potom prisiel cas na legpress. Kym som si k nemu nesadol, este som nevedel, co s nimi pojdem v superserii. A ked som po prvej serii z neho zliezol, prve, co mi napadlo, boli drepy s vlastnou vahou Masaker. Zas kratke pauzy, nabudeny, nasrany, pot zo mna lial v prudoch. Po tomto som sotva liezol, ale napadlo mi, ze vypady v supersete s dalsimi drepmi budu genialnym dalsim cvikom Po prvej serii som lezal na zemi, tricko prepotene durch, nohy sa klepali a neveril som, ze dam zvysne serie. Ale dal som. Lebo som magor. Oo jee.
A kedze som stale nemal dost, hodil som tam este predkopavanie a zakopavanie. Potom lytka a potom, ako som tak kukal na ten smutny opusteny legpress... fukol som tam 50 opakovani so 60kg uz len tak na prekrvenie.
No, po sprche som po schodoch skracal ako novorodeny srnec, momentalne nohy tuhnu a netusim, ako budem zajtra chodit.
Ale co. Tie moje male chude slabe stehienka si to zasluzili!
normálne som si spomenul cez deň, že víkend, to má decarabas nohy hehe, a teda zadelil si iné peklo
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hodnotenie treningu: Tak dnes som vynechal zhyby, pretoze po vcerajsku ma pri tom chytali krce do hamstringov, ako som tlacil hrudnik dopredu Bench tym padom bez supersetu, ale aspon bolo viac energie, co sa odrazilo aj na vykonoch. Celkom pekne to slapalo a potesila aj celkom suverenna dvojka so 120kg. Trochu sa mi uz odlepovala prdel od lavicky, ale myslim, ze to je skor tym, ze je ta lavicka sakra nizka, nez zlou technikou (oh, ako milujem sebaklam! ).
Kliky na bradlach boli masaker po vycerpavajucich tlakoch, ale nejak som to pozliepal, aby to nebol uplny fail. Potesili pritahy VC, bez predoslych zhybov to slo fakt dobre .
Incline tlaky uz boli vydrete, ale dal som tam 80kg, nech je to trocha silovejsie. Ruky uz len dopumpovane a prekrvene.
Cele dobre!
Dnes zase dorazili funkcni chlapci. Do TRX miestnosti si odniesli: lavicku, 35kg velku cinku, bosu, fitloptu, svihadlo, nejake jednorucky... ale ked uz dvaja zacali odnasat veslovaci trenazer, to som uz nezmakol a zacal sa seriozne chechtat, ci stahuju posilku niekam inam. Funkcni chlapci pokrcili funkcnymi ramenami a sli skakat cez svihadlo na bosu s cinkou na pleciach, visiac pri tom na TRX. Alebo take nieco.
Zajtra sauna.
Tak toto je chvalabohu mimo moje storocie Ale videl som to nazivo, Poliaci a kdejaki "Rusaci" su v tomto solidni psychopati. Mimochodom, u vas v CR sa najde dokonca par reprezentantov na medzinarodnych sutaziach, ktori to seriozne zeru
Ja ked uz, tak tychto Poliakov, stretol som ich osobne, banda sympatakov, ale ten ich sefko so mnou zametal ako keby som bol Stephen Hawking - a tym nenarazam na jeho IQ, ale na bezvladne telicko
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne čt duben 16, 2015 7:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Mrtvola z deficitu:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
5x5x140kg deficit asi 3cm
5x1x150kg deficit asi 10cm
Celne drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg
Stahovanie kladky sirokym uchopom:
5x6x80kg
Pritahy VC v predklone:
5x10x70kg podrzane, stlacene
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Pritahy v stroji s oporou:
5x10x82kg
Krcenie ramien s kotucmi:
5x12x25kg
Hodnotenie treningu: Dnes tak nejak bez energie, zacalo sa menit pocasie, dosla na mna nejaka unava, aj v praci fofry. Ale kazdopadne som si tam dal z mensieho deficitu par opakovani so 140kg a potom mi napadlo, ze zvysim deficit az na 10cm a zameriam sa fakt na tu spodnu fazu len v ramci jedneho opakovania. A dost dobre. Draha pohybu bola nekonecna, fakt super to bralo.
Nohy riadne stuhnute este od nedele. Nie svalovka, ale nerozhybane, slabe, neohybne... Takze som drepy so stopkami vymenil za par celnych drepov s homo vahou, aby sa nepovedalo Len tak na prekrvenie.
Pritahy v predklone som dal lahke, ved tento pondelok uz som tam rval nejake tazke serie a sustredil som sa skor na techniku. Pekne to napumpovalo chrbat a v supersete so stahovanim kladky uplny luxus.
Ako tak pozeram, nakoniec ani nie zly trening. Mal som pocit, ze je nejaky pomaly a lenivy, ale skoncil som dokonca skor, nez obycajne Tak neviem uz...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru