DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
magion napsal:
since: tohle vše jsem mu psal už dávno, ale on má svou hlavu, je to přeci už trenér.. sory, ž e se do toho pořád strefuju, ale vážně nevím co tam v té trenerské škole učej... hrůza nenaučit nejzákladnější pohyb a jeho možné varianty.

Měl by si sem přestat psát a číst ten log. Očividně máš vážné psychické problémy.

Já vím, že to nemyslíš zle, ale měl by ses hodit do klidu Josefe. Magion je jeden z mála slušných a vzdělaných lidí tady na fóru a každému rád poradí, pomůže a každý normální člověk si jeho rady vezme k srdci, protože ví o čem mluví. Tak ti doporučuju místo té tvojí konstantní defenzívy, zkus jednou sklopit hlavu, vzít si k srdci konstruktivní kritiku a něco s tím udělat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

since napsal:
Já tě od ničeho odrazovat nechci, libí se mi, že ses takhle kousnul:).
Tak můžu použít někoho jiného, co takhle radom ? Třeba u benche máš stejnou váhu jako on v prvním týdnu, chceš mi říct, že si silnější než radom ?
Musíš u toho cvičení místo srdce používat taky mozek. Systematicky přidávat zátěž a nestagnovat to je to co potřebuješ, takhle jak to děláš ty se brzo akorát tak zraníš.

Já to beru z vlastní zkušenosti, taky jsem dřív takhle trénoval a dlouhodobě to nikam nevedlo, akorát tak k bolesti ramen, kolen a bederní páteře.

Pokud změníš přístup, vykašleš se na váhy a své ego a budeš maximálně koncentrovaný na svou techniku tak si myslím, že za rok by si tady hodně lidem mohl slušně vytřít zrak.

Radomovi jsem dnes koukal do logu. Moc jsem ty váhy nepochopil. Napíšu ti k tomu asi jen toto:

"Nesmírně důležité je správně nastavit startovací váhy v tomto tréninku, ale nebojte se, není nutné žádné počítání % z Vašeho maxima. Pro všechny cviky v rozsahu 8 sérií po 4 opakováních začínejte s váhou, se kterou provedete bez dopomoci právě 6 opakování. Pro cviky o 6 sériích a 6 opakováních začínejte s váhou, se kterou provedete právě 8 opakování, a pro třetí cviky 4x 8 začínejte s váhou, se kterou provedete právě 10 opakování. Podobně u doplňkových cviků si také nechte tuto rezervu 2 opakování."

A to jsem většinu cviků podsekl ještě o hoooodně víc, než jen o 2 opáčka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
since

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hádam, že to bude obrazně nebo si opravdu myslíš, že když jeden týden zvládneš dát 6× 100kg na bench tak další týden to bude 6× 105kg ?
U každého objemového tréninku je to o tom, že zezačátku podsekneš váhy, aby si se někam dostal. Tělo se musí adaptovat, ale nikdo se neadaptuje tak rychle a od toho je to podsekávání.
Pokud máš nějakou školu tak asi tušíš, že aby si rostl tak potřebuješ neustále zvyšovat závaží na čínce (dobrá technika).

S tím jak sis váhy na ten trénink nastavil vydržíš cvičit max 2-3 týdny pak tě to přestane bavit, protože už ti to nepůjde.
Mně to může být jedno, dělej si co chceš, ale pokud si vezmeš ty rady co tu padají k srdci a popřemýšlíš o tom, mohlo by tě to posunout dál.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.1 - volno
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.1 - Posilovna (Fitklub Ludvík) - Fest 1.týden

Mrtvý tah nadhmatem

20x20kg
10x60kg
5x90kg

4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg

Pár sérií bylo sumo, ale natáhnul jsem si u toho zase hamstring :D A když jsem jel klasicky, tak to bylo pocitově lehčí a i jsem z toho měl lepší pocit, ale v zrcadle byly prostě trochu kulatý záda, tak nevím . . .

Čelní dřep

20x20kg
10x60kg

6x70kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg

Paráda - tenhle cvik jsem jel v podstatě poprvé v životě a dobrý. Mám z něho mnohem lepší pocit, než z obyč dřepu - nevím jestli to je tou nižší vahou, ale na koleno i záda je to mnohem lepší než zadní.

Tlaky v MP incline

8x75kg
8x75kg
8x75kg
8x75kg

Tak MP prý nemá 20kg, ale 25kg - no alespoň zvedám víc

Biceps s VČ

10x35kg
10x35kg
10x35kg
10x35kg

Francouzský tlak s JČ v sedě

10x22.5kg
10x22.5kg
10x22.5kg
10x22.5kg

Lehký

Břicho

20
20
20
20

Nejtěžší asi z celýho tréninku

Hodnocení tréninku: Paráda - nějak jsem si stihnul včera odpočinout a dneska jsem byl čerstvej. Trénink byl úplně v pohodě tak snad to tak bude i ten další týden

Radom

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Narazil jsem na diskuzi i o mě, takže upřesním mé váhy, pokud to někomu není jasné. 21 dní jsem se válel doma s přítelkyní, užíval, jedl, prostě všecchno nezdravé a špatné, jen jsem necvičil. Musel jsem začít na nižších váhách. Dá se říct, že ještě první dva týdny dají odpočinek tělu (deita bude záhul, respektive jsem potřeboval odpočinek na klouby). Začínám na nízkých váhách (korte jsem jel jednou a začal vysoko, jsem poučen). Každopádně u benche končím nějakých 8x4 na 150 kg, jak bude síla, mrtvolu 8x4 200 kg, možná víc, nevím jak budu sílit a dřepy jsou individuální, protože jsem rád, že můžu nohy vůbec cvičit.
Na přítazích v předklonu podhmatem budu končit 110-135 kg, tlaky na rovné na 6x6 60-65 kg, takže si myslím, že jsem nezačal nízko a jestli to někdo nechápe, tak pochopí díky tomuto objasnění. Lepší je začít níž a mít to pod kontrolou, než výš a váhy budou kontrolovat tebe
Budu přidávat po 5-10 kg (bench, mrtvola, přítahy...), za 7 týdnů, když nepočítám první to může udělat 80-40 kg, což je celkem dost na série
280 kg 6x (ne úplně dolů)
Bench
170 kg 1x
19 let
Novic

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ludvík je to fitko, který je na Jižním Městě?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ludvík je to fitko, který je na Jižním Městě?

Jo
GodlikeX

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom napsal:
Narazil jsem na diskuzi i o mě, takže upřesním mé váhy, pokud to někomu není jasné. 21 dní jsem se válel doma s přítelkyní, užíval, jedl, prostě všecchno nezdravé a špatné, jen jsem necvičil. Musel jsem začít na nižších váhách. Dá se říct, že ještě první dva týdny dají odpočinek tělu (deita bude záhul, respektive jsem potřeboval odpočinek na klouby). Začínám na nízkých váhách (korte jsem jel jednou a začal vysoko, jsem poučen). Každopádně u benche končím nějakých 8x4 na 150 kg, jak bude síla, mrtvolu 8x4 200 kg, možná víc, nevím jak budu sílit a dřepy jsou individuální, protože jsem rád, že můžu nohy vůbec cvičit.
Na přítazích v předklonu podhmatem budu končit 110-135 kg, tlaky na rovné na 6x6 60-65 kg, takže si myslím, že jsem nezačal nízko a jestli to někdo nechápe, tak pochopí díky tomuto objasnění. Lepší je začít níž a mít to pod kontrolou, než výš a váhy budou kontrolovat tebe
Budu přidávat po 5-10 kg (bench, mrtvola, přítahy...), za 7 týdnů, když nepočítám první to může udělat 80-40 kg, což je celkem dost na série

Je fakt ze jsi mutant a silu mas obrovskou, kazdopadne tenhle tvuj post vypada spis jako ego masturbation
Radom

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to tak vyznělo, omlouvám se nebylo to myšleno tak, ale i já jsem si vědom, že jsem začal níž, ale víš co, klouby máme jedny a jen jsem chtěl říct, že budu přidávat víc, neber to jako ego, to vážně né, nemyslím to zle, jen jsem to chtěl vysvětlit (možná jsem to podal blbě).
To přepíšu na logu, abych nevypadal, že se vychvaluju nebo tak, to vůbec ne
Bench
170 kg 1x
19 let
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.1 - volno
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.1 - volno
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

since napsal:
Hádam, že to bude obrazně nebo si opravdu myslíš, že když jeden týden zvládneš dát 6× 100kg na bench tak další týden to bude 6× 105kg ?
U každého objemového tréninku je to o tom, že zezačátku podsekneš váhy, aby si se někam dostal. Tělo se musí adaptovat, ale nikdo se neadaptuje tak rychle a od toho je to podsekávání.
Pokud máš nějakou školu tak asi tušíš, že aby si rostl tak potřebuješ neustále zvyšovat závaží na čínce (dobrá technika).

S tím jak sis váhy na ten trénink nastavil vydržíš cvičit max 2-3 týdny pak tě to přestane bavit, protože už ti to nepůjde.
Mně to může být jedno, dělej si co chceš, ale pokud si vezmeš ty rady co tu padají k srdci a popřemýšlíš o tom, mohlo by tě to posunout dál.

Dufam ze nevadi ked trosku zaspamujem log

Podseknut je dolezite, ale treba si to nejak rozumne rozvrhnut a nepodsekavat zbytocne vela ale ani malo. Zalezi od toho kedy chcem dosiahnut vrchol formy. Takisto napr. mrtvolu by som kludne podsekol o viac kg ako napr. bencpres hlavne z dovodu regeneracie. Viem ze v tomto plane nie su ziadne % ale dobrym systemom je podseknut radsej o viac a potom kazdy tyzden navysovat to podseknute maxko. Napr.mam realne maxko 120 a 1.tyzden pocitam % zo 100, dalsi zo 105 atd. neskor kludne zvysujem len po 2,5kg. Zo zaciatku smiesne lahke a ku koncu uz mas co robit aby si splnil, ale aj po mnohych tyzdnoch sa da zlepsovat.
Radom

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědavý, jaký uděláš progress, celkem dost lidí ten trénink jede, věřím, že progress bude dostatečný
Bench
170 kg 1x
19 let
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom napsal:
Jsem zvědavý, jaký uděláš progress, celkem dost lidí ten trénink jede, věřím, že progress bude dostatečný

Uvidíme, zatím to asi jde - akorát mám zase ty svoje sračky - začíná mě to doslova srát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: