Ok, příště neudělám tu píčovinu, že na to půjde bez rozcvičení. Pocitově ta první série byla dost nechutná
Rozpažky s JČ
8x20kg
8x20kg
8x20kg
8x20kg
TRICEPS
Stlačování protizáváží jednoruč
4x40kg
4x40kg
4x40kg
4x40kg
Heh měl jsem v hlavě, že si to vyzkouším, jaký to bude a nebylo to zas tak zlé. Jen mi vadí, že dráha je šikmá. Ještě se rozmyslím, jesli to zařadím jako tréninkovej cvik nebo ne.
Stahování kladky
8x25kg
8x25kg
8x25kg
8x25kg
Hodnocení tréninku: Rychlej a dobrej trénink. Pěkně to nafouklo. Jen musím příště podseknout ty tlaky s JČ.
Hodnocení tréninku: Hodně rychlej trénink - pomalu si říkám, jestli nedávám moc lehký váhy, nebo moc málo sérií, ale odpovím si sám a ne! Zítra asi volno a v neděli další videolog. Sice tím přijdu o jeden trénink zad a bicáků, ale nic se neděje
Hodnocení tréninku: Super, bavilo mě to, ve více lidech se vždy cvičí líp. Tenhle videolog zkusím sestříhat spolu s Kubou a uděláme to podle něj, tak třeba to bude i lépe vypadat. Se sílou spokojenej sem, s formou nejsem
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru