DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Riku: Turakam ich nema rad, lebo to uz nie je RAW a ja ich nenavidim, lebo ked fuka, stoja mi v nich bradavky!

Sranda bokom - nikto proti tym trickam samozrejme nic nema

Diamond: OKej, tak si teda my, tvoji verni fanusikovia, pockame na video

Tak od tebe to chápu jako legraci, ale u Turakama mi připadá že musí hejtovat všechno co jde.. i takovou blbost jako co má kdo na sobě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je spíš líto, že tentokrát mě tady za ten bench pochválilo pár lidí, ale když jsem to zvednul v listopadu před půl rokem, tak to byly jen samé kecy, že tam spotter měl ruce a když jsem následně asi po měsíci dal video, kde jsem se asi o 1 cm nedotknul hrudníku, tak taky nic. No pomalu aby pokaždý když si člověk něco napíše do logu, tak aby si to rovnou všechno natáčel, nebo ho všichni pošlou dopr
marzochi

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ti je na tom líto? Konečně si postnul regulerní benč a taky jsi za něj byl po právu pochválen.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba to, že když to není na videu, tak to není regulérní
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Tak od tebe to chápu jako legraci, ale u Turakama mi připadá že musí hejtovat všechno co jde.. i takovou blbost jako co má kdo na sobě

To je jako bychom se někomu smáli za vytahaný tepláky a roztrhané tričko. Třeba já bych si nic takovýho do fitka nevzal .

Navíc někdo, kdo se víc potí nebo naopak potřebuje zůstat v teple, kompresní oblečení ocení. Taky to dobře vypadá, když nejsi tlustej.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, s tymi roztrhanymi vecami si ma trafil, au, ale,mam pod nimi kompresne triko muhehege.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Slovensko takove vymozenosti jeste nedosli, tam jsou vrchol mody boty Convers
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Na Slovensko takove vymozenosti jeste nedosli, tam jsou vrchol mody boty Convers

Vies co vlku, chod do riti.
Riku

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Hehe, s tymi roztrhanymi vecami si ma trafil, au, ale,mam pod nimi kompresne triko muhehege.

To pak postrádá svou hlavní funkci pokud druhá vstva není taky funkční = odvádění potu ale třeba na něm máš roztrhané funkční tričko tak to je lepší, to ještě víc větrá díky dírám
Turakam

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A preco by neodvadzalo pot a neplnilo svoju funkciu, ked mas na nom este jedno obycajne...uplne normalny a standartny postup,neviem, co splietas za blaboly.
Riku

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když myslíš, já se hádat nebudu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
DiamonD123 napsal:
Jasně, kdybych se naučil pořádnej most, vzal si pásek a obandážoval se, tak bych možná i k nějakým 140-150 zvednul,

To věř že ne most ti přidá spíš stabilitu na pokusu, o kousek zkrátí dráhu atd, ale jestli by byl rozdíl pět kilo, to možná ani ne

V tom případě nevím, k čemu je ten most dobrej, když akorát zkrátí dráhu pohybu. Jak píše diamond, on chce velký kozy, jestli benchne na max 135 nebo 145 mu může být fakt jedno.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Majesty napsal:
DiamonD123 napsal:
Jasně, kdybych se naučil pořádnej most, vzal si pásek a obandážoval se, tak bych možná i k nějakým 140-150 zvednul,

To věř že ne most ti přidá spíš stabilitu na pokusu, o kousek zkrátí dráhu atd, ale jestli by byl rozdíl pět kilo, to možná ani ne

V tom případě nevím, k čemu je ten most dobrej, když akorát zkrátí dráhu pohybu. Jak píše diamond, on chce velký kozy, jestli benchne na max 135 nebo 145 mu může být fakt jedno.

čti v kontextu, diamond tam píše, že s pořádným mostem by dal o 10-20kg víc. Majesty ho jenom opravil na reálných cca 5 kilo.
eraZ

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Majesty napsal:
DiamonD123 napsal:

tak dobrý most, o dosť vypojí ramená zo záťaže, takže sa ramená šetria a z vlastnej skúsenosti mám pocit, že aj triceps menej zaberá
8Shade

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý most ti udělá z normal benče decline, kde je prostě člověk silnější. Tělo si vždycky hledá lehčí cestu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: