DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Riku napsal:
DiamonD má poslední dobou koukám větší ego než svaly

Tak jo, teď na těch Čechách všechny totálně rozsekám, protože to jsou sračky a vezmu jasný první místo

Z tebe roste druhej Grznár.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
diamonde, u mňa máš ozaj obdiv za sebadiscipléínu, o tom, potom, ale videl si diamonde ako vyzerajú bikinári? Lamku si videl? Myslím, že by ti to malo stačiť...

A kolik let posiluje Aleš? Já všehovšudy cíleně posiluju nějakých 8 měsíců - vršek jsem sice posiloval už při kanoistice, ale fakt mi v tý době nešlo o to, kolik mám na sobě svalů, ale o to, jak rychle zajedu kilák. Nohy jsem za celej svůj život neposiloval nikdy a začal jsem doopravdy před těmi osmi měsíci. Můžeš mi tady argumentovat tím, že v tom případě se mám na nějaký závody vysrat, ale já zas říkám - proč si to sakra nezkusit, když mě to baví? Navíc se stačí kouknout na konkurenci v klasické kulturistice minulý rok nebo před třemi lety a člověk vidí, že to vážně není nic závratného.
Zlata

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posledni dobou na me ronnie forum dycha hroznou depresi...co je to s nama lidiii?? proč se všechno tak hrotí?

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne čt květen 21, 2015 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Deadlift napsal:
DiamonD123 napsal:
Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct.
...pořád nechápu. Co bylo na mém postu debilního? Že Ti radím? Pardon teda pane. Psal jsem i člověkovi a ten si z toho něco vzal a ty jeho nohy vypadají výrazně lépe. Pokud je to tohle, tak pardon, za snahu. Chováš se ale jako rozmazlené děcko a ne jako dospělý chlap.

Jó možná kdyby mi ty lidi, co maj už nějaký úspěchy v kulturistice za sebou akorát nechoděj na ronnie bývali řekli, že to dělám blbě, tak asi svůj přístup doopravdy přehodnotím.

....už to chápu - mé rady a zkušenosti 20ti let ve fitku Ti nejsou dost dobré:o)...tak to potom jo. Jen to, že jako dorost jsem měl v 17ti navážených 94,65 kg a 4% tuku...Tobě je tak o pět let víc? No přes 80 kg...to při Tvojí výšce mají kluci v 16ti - takže rozumný přístup by byl vyslechnout si jejich rady a pokud se Ti nehodí, tak je jen nevyužít a nedělat ze sebe šaška. Protože ta ostuda, až se Ti to vítězství nepodaří a půl fora Ti to tady dá sežrat za to nestojí (a i kdybys třeba vyhrál, tak namyšlence nemá nikdo rád a tak by ses tu pochvaly asi nedočkal) Přeci jen, nějaká pokora by asi měla být. Připravil jsem na závody x závodníků a něco málo za těch 20 let snad vím, každopádně osobně bych byl rád za každou radu někoho kdo je zkušenější než ty...nemyslím sebe...kohokoliv-než tu psát co píšeš. Vidíš, že reakce jsou na to veskrze negativní, takže to není tak, že proti Tobě něco mám (co bych z toho měl), ale že je asi fakt něco špatně. Pokud nezvládáš přípravu a jsi nervozní, tak raději dvakrát zvaž co píšeš nebo nepiš vůbec. Každopádně jde prakticky o nic, takže nechápu ten Tvůj popudlivý ton.

Naposledy upravil Deadlift dne čt květen 21, 2015 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli chceš, tak já se ti klidně zeptám, kolik závodníků připravoval člověk, kterej mi každej tejden kontroluje formu a asi si nevymejšlí, že se to posouvá dobrým směrem Řekl bych, že jich připravil o pár desítek víc.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To cos napsal myslíš opravdu vážně?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seš moderátor, tak nejlíp uděláš, když zvedneš tu tvojí línou prdel a konečně budeš dělat svojí práci a smažeš tady ten OT. Nazdar.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Seš moderátor, tak nejlíp uděláš, když zvedneš tu tvojí línou prdel a konečně budeš dělat svojí práci a smažeš tady ten OT. Nazdar.

Ehm...no tak Ti nevím zda to není na BAN. Jako žádosti Ti vysloveně jdou.

Naposledy upravil Deadlift dne čt květen 21, 2015 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

typico a jeden by rekl, ze promazat OT lze ze zidle bez zvedani prdele

jestli můžu, BAN bych nedával, mě to docela baví číst
marzochi

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych mu ten ban dal, většího spratka a namyšlence sem nezažil, to je fakt k neuvěření.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to sice arogantni spratek, ale k banu urcite neni duvod. Dela kaspara akorat sam ze sebe a to je vetsi trest nez nejaky ban .
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
DiamonD123 napsal:

Ehm...no tak Ti nevím zda to není na BAN. Jako žádosti Ti vysloveně jdou.

Si děláš srandu ne? Celou dobu to tady Diamondovi zasíráte, aniž by to chtěl, na jeden jeho post tu je deset příspěvků uplně o ničem a ještě mu hrozíš banem?

ach jo

coder

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim nebanovat dlouho jsem se tak nezasmal jako pri cteni tohodle logu
Riku

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamonde chápu že tě asi sere jak tady do tebe každý reje, ale když už píšeš co píšeš tak by mě zajímalo kdo ti hlídá tu formu, protože tvou a možná lepší formu má kdejakej Franta streetworkouťák, kterej se na závody v kulturistice rozhodně nepřipravuje
Ale třeba nakonec překvapíš a vytřeš nám zrak, neříkám že bych ti to nepřál, nic proti tobě nemám a fandím ti, jen nechápu tvé chování poslední dobou.
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha jeho, já to fakt nechápu .... co se do něj furt všichni serete? Už vám několikrát taktně naznačil, že o vaše rady nestojí, a nic. Podle mého se chová pořád obdivuhodně slušně. Normální člověk by se na to, po zjištění, že o jeho rady a "konstruktivní" kritiku není zájem, prostě vysral a nechal ho bejt.

Neposlouchat dobré rady není moudré. Ale mít pravdu a cpát ji někomu, kdo o ni evidentně nestojí, je mnohonásobně větší pitomost.

Draper trénuje jak totální magor (a to píšu současně jako kritiku i kompliment) .... a to ve smyslu, že mu nejde o úspěch na nějaké pofidérní soutěži, ale o zdraví. A to opravdu. A skoro nikdo si už nedovolí mu do toho kecat. Co to zkusit i tady?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: