|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | diamonde, u mňa máš ozaj obdiv za sebadiscipléínu, o tom, potom, ale videl si diamonde ako vyzerajú bikinári? Lamku si videl? Myslím, že by ti to malo stačiť... |
A kolik let posiluje Aleš? Já všehovšudy cíleně posiluju nějakých 8 měsíců - vršek jsem sice posiloval už při kanoistice, ale fakt mi v tý době nešlo o to, kolik mám na sobě svalů, ale o to, jak rychle zajedu kilák. Nohy jsem za celej svůj život neposiloval nikdy a začal jsem doopravdy před těmi osmi měsíci. Můžeš mi tady argumentovat tím, že v tom případě se mám na nějaký závody vysrat, ale já zas říkám - proč si to sakra nezkusit, když mě to baví? Navíc se stačí kouknout na konkurenci v klasické kulturistice minulý rok nebo před třemi lety a člověk vidí, že to vážně není nic závratného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
posledni dobou na me ronnie forum dycha hroznou depresi...co je to s nama lidiii?? proč se všechno tak hrotí?
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne čt květen 21, 2015 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Deadlift napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct. | ...pořád nechápu. Co bylo na mém postu debilního? Že Ti radím? Pardon teda pane. Psal jsem i člověkovi a ten si z toho něco vzal a ty jeho nohy vypadají výrazně lépe. Pokud je to tohle, tak pardon, za snahu. Chováš se ale jako rozmazlené děcko a ne jako dospělý chlap. |
Jó možná kdyby mi ty lidi, co maj už nějaký úspěchy v kulturistice za sebou akorát nechoděj na ronnie bývali řekli, že to dělám blbě, tak asi svůj přístup doopravdy přehodnotím. |
....už to chápu - mé rady a zkušenosti 20ti let ve fitku Ti nejsou dost dobré:o)...tak to potom jo. Jen to, že jako dorost jsem měl v 17ti navážených 94,65 kg a 4% tuku...Tobě je tak o pět let víc? No přes 80 kg...to při Tvojí výšce mají kluci v 16ti - takže rozumný přístup by byl vyslechnout si jejich rady a pokud se Ti nehodí, tak je jen nevyužít a nedělat ze sebe šaška. Protože ta ostuda, až se Ti to vítězství nepodaří a půl fora Ti to tady dá sežrat za to nestojí (a i kdybys třeba vyhrál, tak namyšlence nemá nikdo rád a tak by ses tu pochvaly asi nedočkal) Přeci jen, nějaká pokora by asi měla být. Připravil jsem na závody x závodníků a něco málo za těch 20 let snad vím, každopádně osobně bych byl rád za každou radu někoho kdo je zkušenější než ty...nemyslím sebe...kohokoliv-než tu psát co píšeš. Vidíš, že reakce jsou na to veskrze negativní, takže to není tak, že proti Tobě něco mám (co bych z toho měl), ale že je asi fakt něco špatně. Pokud nezvládáš přípravu a jsi nervozní, tak raději dvakrát zvaž co píšeš nebo nepiš vůbec. Každopádně jde prakticky o nic, takže nechápu ten Tvůj popudlivý ton.
Naposledy upravil Deadlift dne čt květen 21, 2015 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli chceš, tak já se ti klidně zeptám, kolik závodníků připravoval člověk, kterej mi každej tejden kontroluje formu a asi si nevymejšlí, že se to posouvá dobrým směrem  Řekl bych, že jich připravil o pár desítek víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
To cos napsal myslíš opravdu vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
Seš moderátor, tak nejlíp uděláš, když zvedneš tu tvojí línou prdel a konečně budeš dělat svojí práci a smažeš tady ten OT. Nazdar.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Seš moderátor, tak nejlíp uděláš, když zvedneš tu tvojí línou prdel a konečně budeš dělat svojí práci a smažeš tady ten OT. Nazdar. |
Ehm...no tak Ti nevím zda to není na BAN. Jako žádosti Ti vysloveně jdou.
Naposledy upravil Deadlift dne čt květen 21, 2015 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
typico a jeden by rekl, ze promazat OT lze ze zidle bez zvedani prdele
jestli můžu, BAN bych nedával, mě to docela baví číst
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Ja bych mu ten ban dal, většího spratka a namyšlence sem nezažil, to je fakt k neuvěření.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Je to sice arogantni spratek, ale k banu urcite neni duvod. Dela kaspara akorat sam ze sebe a to je vetsi trest nez nejaky ban . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
prosim nebanovat dlouho jsem se tak nezasmal jako pri cteni tohodle logu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
Diamonde chápu že tě asi sere jak tady do tebe každý reje, ale když už píšeš co píšeš tak by mě zajímalo kdo ti hlídá tu formu, protože tvou a možná lepší formu má kdejakej Franta streetworkouťák, kterej se na závody v kulturistice rozhodně nepřipravuje
Ale třeba nakonec překvapíš a vytřeš nám zrak, neříkám že bych ti to nepřál, nic proti tobě nemám a fandím ti, jen nechápu tvé chování poslední dobou.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
Boha jeho, já to fakt nechápu .... co se do něj furt všichni serete? Už vám několikrát taktně naznačil, že o vaše rady nestojí, a nic. Podle mého se chová pořád obdivuhodně slušně. Normální člověk by se na to, po zjištění, že o jeho rady a "konstruktivní" kritiku není zájem, prostě vysral a nechal ho bejt.
Neposlouchat dobré rady není moudré. Ale mít pravdu a cpát ji někomu, kdo o ni evidentně nestojí, je mnohonásobně větší pitomost.
Draper trénuje jak totální magor (a to píšu současně jako kritiku i kompliment) .... a to ve smyslu, že mu nejde o úspěch na nějaké pofidérní soutěži, ale o zdraví. A to opravdu. A skoro nikdo si už nedovolí mu do toho kecat. Co to zkusit i tady? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|