Hodnocení tréninku: Dobré - dnes jsem po tréninku v o půl stupňě menších sračkách, než v pondělí - je to na dobré cestě Ráno a dopoledne jsem se už dokonce cejtil v pohodě. Musím si věřit, aby to od pondělka šlo zas hezky na plno a neztrapnil se tak v prosinci před decarabasem
Dnes s bývalým deblistou a velmi dobrým kamarádem kajakářem. Navedl jsem ho, aby šel soutěžit na republiku v raw benchi, tak uvidíme, jestli se k tomu dokope :)
Bench
20x20kg
10x60kg
5x80kg
3x95kg
3x95kg
3x95kg
Sparing dal 1x150kg se stopkou :)
Mrtvý tah
10x60kg
5x100kg
4x130kg
4x130kg
4x130kg
4x130kg
A sparing si jel to samé na pohodičku se 150kg. Řekl bych, že by asi ani neměl problém to odjet se 170kg.
Hodnocení tréninku: Až po ty doplňky jsem se cejtil celkem v pohodě, ale pak zas na mě přišla ta divná slabost a byl jsem nějakej v píči, ale ty váhy na základních cvicích byly dost lehoučký.
Video: Přikládám video sparinga. Má 19 let a dělá rychlostní kanoistiku. Nijak zvlášť netrénuje bench a ani posilovna není to hlavní, na co by se soustředil. Možná to je trochu divný, že sem dávám video člověka, co nemá nic společnýho s ronnie, ale spíš je to krásná ukázka toho, že na to, abyste zvedali rance nepotřebujete sypat.
Jestli půjde na tu republiku v benchi, tak pokud se sejde podobná konkurence jako minulý rok, tak má na to, aby to vyhrál.
Moc pěkný. Jestli chce závodit, ať si dá pozor na to zvedání zadku a to stepování, to by byl no lift, což by byla škoda při té síle.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Moc pěkný. Jestli chce závodit, ať si dá pozor na to zvedání zadku a to stepování, to by byl no lift, což by byla škoda při té síle.
Toho stepování jsem si všimnul a právě jsem přemýšlel nad tím, jestli by mu to uznali, nebo ne, ale pak jsem si řekl, že možná jo. Zadek nezvedal - to spíš tak vypadá kvůli tomu stepování. Ještě kdyby se naučil pořádnej most a trochu potrénoval techniku, tak by mohl zazávodit se 160ti :)
Hodnocení tréninku: No ráno jsem byl u doktorky a ta mi zakázala posilovat. První dvě hodiny jsem jí poslechnul, ale pak jsem si řekl, že na ní seru Trénink byl celkem v pohodě - dřepy z toho všechno byly nejlehčí, což mě dost překvapilo. Po tréninku jsem se snad poprvé za poslední týden necejtil nějakej v prdeli. Tak uvidíme, jak to půjde dál.
Naposledy upravil DiamonD123 dne st listopad 25, 2015 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru