Hodnocení tréninku: No z dřepů mám dobrej pocit - tam by neměl bejt problém přidat 5, 10, 15 kilo, ale u tahů a benche nevím nevím no. Při nejhorším ale chci 4 týdny. Jinak vždycky po tom trojboji se mi fakt nechce na ty doplňky - je to hnus, ale kterej by měl přinést výsledky
to asi mas v prasku ze.. tak si to spocti, abys mel aspon kolem 250mg EPA a DHA denne.. samozrejme ve strave taky neco bude, tak bych to strilel od oka
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
to asi mas v prasku ze.. tak si to spocti, abys mel aspon kolem 250mg EPA a DHA denne.. samozrejme ve strave taky neco bude, tak bych to strilel od oka
ty vole
ja kupuju od walmarku, das 3 kapsle a nemusis nic vazit cenovka je taky solidni
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Přišlo mi to dost lehký - možná to nebylo 40 - musím si zase někdy vzít váhu do fitka a zvážit abych věděl na čem jsem
Triceps
Stahování kladky
8x65kg
8x65kg
8x65kg
8x65kg
Hodnocení tréninku: Nejlepší trénink z celýho týdne - dnes jsem už cítil sílu i na benchi. Dřepy zase v pohodě, jen ta mrtvola trochu zlobí. Teď dva dny volno - už byly potřeba
U mrtvoly se teď potýkám s problémem, že ještě než začnu pracovní série, tak mám pocit, že mám spodní záda na sračku. Dnes jsem to naštěstí jakž takž rozhejbal a od druhé sérky se 155 to nebylo moc cítit. Celkem mě to sere - snad je nemám nějaké přetížené.
Dřepy
10x60kg
5x80kg
3x100kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
4x110kg
Bench
20x20kg
10x60kg
5x80kg
5x95kg
5x95kg
5x95kg
5x95kg
5x95kg
Třetí a čtvrtá série byly pomalé negativky se stopkama, ale už to bylo kurevsky těžký.
Doplňky: Záda + Prsa
Záda
Částečné stahování kladky
8x100kg
8x105kg
8x105kg
8x105kg
Veslování
6x100kg
6x100kg
6x100kg
6x100kg
Spodní kladka jednoruč
12x15kg
12x15kg
12x15kg
Prsa
Decline tlaky v MP
8x80kg
8x80kg
8x80kg
Poslední sérka na krev, ale mám za to, že MP váží víc, jak 20kg, takže tam asi bylo víc naloženo.
Rozpažky incline
12x18kg
12x18kg
12x18kg
Hodnocení tréninku: Ale jo, šlo to - jen mě trápěj trochu ty spodní záda - asi dostávaj dost na prdel. Nicméně rezerva by zatím měla být na všech cvicích a to i na tom MT i když mi přišel celkem těžkej.
Zase rozsekanej jak debil - po včerejšku hlavně nohy a záda. Překvapivě se dost přidaly i bicepsy. Pozitivní je alespoň to, že kozi na tom nejsou až tak špatně, tak by zítra ten bench mohl jít.
S těma JČ ve stoje to je mnohem těžší, než jsem čekal. Bylo to nadoraz
Biceps
S JČ ve stoje
8x21kg
8x21kg
8x21kg
8x21kg
Triceps
Horní kladka v prodloužení
8x45kg
8x50kg
8x50kg
8x50kg
Hodnocení tréninku: Zníčil jsem se pořádně, ale měl jsem neskutečnou energii a trénink mi strašně sednul - tyrosin zafungoval :D Tak snad zvládnu odjet v neděli ten pondělní trénink heh
Video:
Aktuálka: TH - 99kg
Naposledy upravil DiamonD123 dne pá prosinec 04, 2015 4:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru