Paráda teda nesplnit v prvním týdnu když mám končit na 4x8x105kg Lehce mě to nasralo, ale zas se není čemu divit, když na to nejsem sakra zvyklej .
jj, je potřeba se do toho dostat, já měl taky fail hned v prvním týdnu cyklu na 4x10x82.5, protože jsem nebyl zvyklej. tak vydrž. jinak pěkný objem tréninku teď dáváš.
Paráda teda nesplnit v prvním týdnu když mám končit na 4x8x105kg Lehce mě to nasralo, ale zas se není čemu divit, když na to nejsem sakra zvyklej .
jj, je potřeba se do toho dostat, já měl taky fail hned v prvním týdnu cyklu na 4x10x82.5, protože jsem nebyl zvyklej. tak vydrž. jinak pěkný objem tréninku teď dáváš.
Tak já jezdím objem +/- vždycky stejnej - to je zrovna jedna z věcí, kterou neměním. Co ale měním je provedení cviku a to mez v tomhle případě kurevsky zaskočilo a nečekal jsem, že mi to ubere tolik.
Hodnocení tréninku: No začal jsem dost pozdě, tak jsem dost pospíchal, abych to na pohodu stihnul do práce, ale nakonec jsem to celkem v klidným tempu stihnul cca. do hoďky.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty dotahy taky nechapu, dam tam min jak na normal mt
Jinak co jidlo, uz si v nejaky diete nebo porad drzis vahu?
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
A na jakych hodnotach b/s/t se pohybujes cca? Jen tak pro porovnani nas ektaku
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
A na jakych hodnotach b/s/t se pohybujes cca? Jen tak pro porovnani nas ektaku
Cca. 400S, 180B, 50-100T ale fakt jen cca. Odvíjí se to od toho, jestli mám tréninkový den nebo netréninkový, popř. refeed.
Ale co jsem nedávno počítal, tak jsem v jeden den, kterej byl zrovna slabší co se týkalo příjmů, tak jsem měl přes 3000kcal. Ono já jsem nikdy nepočítal bílkoviny a tuky v přílohách když jsem si orientačně počítal svůj denní příjem, ale ono to naskáče :D takže v objemovce jsem si jistej, že jsem stoprocentně měl přes 4000 povětšinou.
Jo tak to mame podobne no. Ono kazdej rika jakou ma ektak vyhodu, jak muze jist.. ale me to spis sere, ze musim natlacit tolik potravy
Jo tak to mame podobne no. Ono kazdej rika jakou ma ektak vyhodu, jak muze jist.. ale me to spis sere, ze musim natlacit tolik potravy
Souhlasím, já to soustavně do sebe nejsem schopnej nasoukat. Když jsem měl 85kg (190cm), tak při 4000 kcal denně a 8 hodinách sezení u PC (+trénink 3x týdně) jsem přibíral zhruba 0,2 kg tejdně .
Naháním to věcma jako je plnotučný mlíko a ořechy, ale i tak to není easy.
_________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru