Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jelikoz nohy cvicit primo nemuzu, tak to neni tak strasne, kvadricepsy jsou zaostaly, hlavne ten u zranen nohy je porad atrofovanej, ale rostou ted hamstringy a prdel. 2 kalhoty mne uz praskly kdyz jsem se predklonil a dnes, kdyz jsem jel mrtvoly, tak jsem mel neprijemny pocit, ze se tak stane opet :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prsatej muž

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se Tě zepta, jakej máš kreatin...?
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

creapure od Smartlabs
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.12 TRENINK c. 20

bench press
85kg x 6,6,6,6,6,6
-od minule pridano 2,5kg a splneno celkem s jistotou. Bench mne ted posledni dobou bavi, priste zase pridam 2,5kg

mrtvy tah
130kg x 7,7,7,7,7,7
- od minule pridano 5kg a zachovan stejny objem cviku, bylo to o fous tezsi, ale rozhodne to nebylo na krev. S timhle jsem zatim celkem spokojenej, protoze po predchozi pauze na prelomu jara a leta jsem s timhle daval 5ky a jeste s paskem. Nevim, proc me mrtovla vzdy tak pumpuje laty, mozna je to tou moji technikou, ale kazdopadne je to prijemne:) Priste +5kg a po 6 opakovanich
4. serie:

premisteni a tlak
55kg x 8,8,8,8,8,8
-dalsi muj velmi oblibeny cvik, ovsem tady me nasralo to, ze jsem si celych 6 serii myslel, ze tam mam 57,5kg, jak jsem chtel, ale az jsem uklizel cinku, tak jsem zjistil, ze tam mam 55kg jako minule. Porad jsem mel strasnou radost, jak je to lehke a ze davam kratsi pauzy, ale pak jsem zjistil, ze je to proto, ze tam mam to same jak minule. No alespon jsem pridal jednu serii, ale chtel jsem pridat vahu, protoze uz 3. trenink jsem na 55. Tak priste a radeji si vezmu kalkulacku :)
5. serie:

bicepsovy zvih EZ - skotovka
35kg x 10,10,9,9,9
-posledni 2 serie na krev, ale ty napumpovany ruce za to staly :)

francouzsky tlak
40kg x 8,8,8,8,8
-to same jak v predchozim treninku, ale to jsem psal, ze to bylo na krev a ze to byla vah tak pro 7opakovani, dnes ovsem podstatne lehci a kratsi pauzy, takze to beru jako progress.

pritahy JR
40kg x 8,8,8,8,8
-technicky mne to dnes uplne tak nesedlo, ovsem laty jsem u toho citil hodne......asi to bude tim kreatinem :) Cvik je to sice celkem narocny, coz poshoitovi neberu, ale je to hlavne proto, ze jedu kazdou ruku zvlast, takze je horsi na udychani, ovsem ve srovnani s mrtvolama, premistenim atd, je to porad oddychovka :)

sikmy bench na MP
70kg x 8,8,8,8,8
-opet stejna vaha jako minule, ale mene na krev a kratsi prestavky

superserie: extenze JR ve stoje + bicepsovy zdvih JR v sede
27,5kg x 10,10,10,10,10 + 15kg x 10,10,10,10,10
-na extenzi jsem pridal, u bicaku jsem vymenil cvik - misto kladiv jsem dal klasicky bic. zdvi v sede. Oboji super.

swing
20kg x 15,15,15,15,15
-citim to naprosto vyborne (bricho, prdel a nohy, hlavne teda to bricho, protoze se soustredim na to, abych se narovnal prave silou bricha) a mam z toho skvely pocit, ovsem na videu to zase stoji za hovno. Snazim se tlacit prdel dozadu a jit vic do drepu, ale problem bude asi v tom, ze niz mne koleno jit proste nedovoli a takhle, jak to jedu, je jen diky orteze, jinak bych nedal ani tohle
3. serie:

svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
-opet masakr a strasne zdlouhavy cvik, pri kterem se zapotim tolik jako pri mrtovle a podobne, ale dnes to opet sedlo vyborne

predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-sice jen stroj, ale taky to dnes sedlo luxusne. Celkove byl dnes trenink bricha vyborny.

pullover
30kg x 15,15,15,15,12
-perfektni cvik

TIME: 129 minut (daval jsem dnes kratsi pauzy a pritom jel stejny treninkovy objem jako minule v tomto treninku a diky tomu jsem usetril 6 minut zivota :) )

-pri minulem treninku jsem opet nebyl uplne zregenerovany a i kdyz jsem vse dal, jak jsem chtel, tak jsem byl po nem 2 dny pekne rozbitej, cili 2 denni pauza se osvedcila. Dnes sice strasne malo spanku, ale trenink to byl paradni, ale opravdu brutalni, jako vzdy jsem nezpocenejsi clovek v posilovne od zacatku do konce :) . Vsude, kde jsem chtel, jsem pridal, tedy krome premisteni a tlaku, kde jsem blbe pocital ale jinak spokojenost maximalni
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2010 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak slape ten kreatin od Smartlabs? Rozmyslim co rict segre at me koupi... bud od Weidra nebo prave Samartlabs, ale asi ten Smartlabs protoze je levnejsi a segra by asi nebyla rada, kdybych si vybral ten drazzsi.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Jak slape ten kreatin od Smartlabs? Rozmyslim co rict segre at me koupi... bud od Weidra nebo prave Samartlabs, ale asi ten Smartlabs protoze je levnejsi a segra by asi nebyla rada, kdybych si vybral ten drazzsi.

jestli Smartlabs nebo Weider je uplne jedno, protoze se to vyrabi na stejnem miste v BRD .
slape celkem dobre, na me kreatin vzdy pusobil :)
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11/12 TRENINK c.21

premisteni a tlak s JR
30kg x 10,10,10,10,10,10
- Napadlo me, ze bych mohl trochu prehazet cviky a na prvni misto dat premisteni a tlak, abych vedel, jaky bude silovy rozdil kdyz budu relativne odpocaty (obvykle to jezdim az jako 3. cvik v rade) a opravdu jsem necekal, ze to budou 3 opakovani v kazde serii. Minule jsem s timto jel 7ky a dost na krev, dnes jsem doufal, ze by mohly jit 8ky, ale prvni serie me prekvapila svoji lehkosti, a tak jsem zacal 10ky a odjel jsem s tim vsech 6 serii. Nic lehkeho to nebylo, ale vse zvladnutelne, jediny problem byl v posledni serii u 9. opakovani u prave ruky, kdy se mne cinka nepovedla dostat nad hlavu a zasekla se nekde v pulce, ovsem 10. opakovani uz zase bez problemu.
4. serie:
5. serie:

mrtvy tah s JR
50kg + 50kg x 11,11,11,11,11 (haky)
-mrtvy tah dnes jako druhy v rade a jelikoz jsem mel po prvnim cviku slusne odrovnany ramena a predlokti a celkove to byl slusny zaber, tak jsem si vzal rovnou haky, protoze bych nemel sanci to udrzet. Vaha tak akorat pro 5x11, nejlehci byla 4. serie a jelikoz mne diky hakum nelimitoval uchop, tak jsem se soustredi u kazdeho opakovani v horni fazi cviku na stlaceni lopatek k sobe, diky cemuz to lepe bralo. Ovsem ta unava v ramenach byla po prvnim cviku znat a pekne mne tahly dolu. Priste dam zase tezke mrtvoly uz s 55kg a lehke premisteni a tlak s JR (tzn. lehci vaha a vice opakovani a co nejdynamicteji) takto to bude asi stridat.

kliky na bradlech
Draper + 5kg x 7,7,7,6,6
-prvni dva cviky byly neskutecna vystavnovacka a perda pro CNS a do tech bradel se mne vubec nechtelo a uz vubec se mne nechtelo davat nejaky 10ky, a tak jsem si pridal alespon 5kg a vic nez toto jsem z toho nevydrel.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 8,8,8,8,8
-tady to bylo dnes oproti predchozim treninku nejake lehke, takze +1 rep do kazde serie

tlaky JR hlavou dolu
27,5kg x 10,10,9,9,8,8
-celkem dobry, ale kazda dalsi serie jak kdybych tam mel o 10kg vice

pritahy VC
85kg x 9,9,9,9,9,9
-+5kg od minule a nejaky podezrele lehky

tlaky VC v sede (volna vaha)
50kg x 10
55kg x 7,7,7,7,7
-military press me ted nejak nebavi a nemuzu se hnout z mista, tak jsem to zkusil v sede, no a silove to zadny odvaz taky nebyl, i kdyz ramena to bralo celkem dobre, ovsem asi ten cvik vyhodim, protoze ramena dostavaji zabrat dost u jinde

superserie: francouzsky tlak EZ + bicepsovy zdvih VC
32,5kg x 12,12,12,12,12 + 37,5kg x 12,12,12,12,12
-gut

upazovnani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15
-gut, aerobka

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
65kg x 12,12,12,12,12 + 22,5kg x 15,15,15,15,15
-pumpa na zaver dnesniho vrazedneho treninku :)

TIME: 120 minut (bez 20 sekund :) )

-trenink byl super, ale od zacatku do konce jsem "umiral". Prvni 2 cviky daly me CNS pekne zabrat a bylo to znat. Nejvetsi radost mam samozrejme z prvniho cviku viz. koment pod nim, to jsem opravdu necekal, jinak ale vse taky celkem fajn, jen vzdy rychle dochazela v seriich sila. Jeste par tehle treniku, porad jsem na relativne vysokem poctu opakovani, takze je kam pridavat, ale brzy dam zase neco jineho, asi split, uvidime.
-zeru kreac, asi funguje, hlavne taha vodu. Behem 2 dni mne 4 lide rekli, ze nejak kynu respektive ze jsem se nejak spravil, z cehoz tedy moc radost nemam dokonce mne dnes jeden v posilovne rekl, ze se objemy blizim k tomu, jak jsem vypadal drive, jen ze nejsem vyrysovanej, coz me "potesilo" jeste vic. Holt zeru a zeru a bez kardia to neni takova spalovna jako kdyz jsem denne hodinu vesloval nebo byl na pase. No ale neva, ted chci objemy.
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S rostouci intenzitou roste i narocnost treninku a na ty doplnky po zakl. cvicich uz nebyva tolik sily, takze si asi trenink rozdelim a to tak, ze jeden den odjedu zakladni cviky a druhy doplnky, pak bude volno a opet zakladni cviky a doplnky.
Bude to vypadat nejak takto: (sice to budou kratke treninky, ale alespon budu cvicit casteji)

bench
mrtvy tah
premisteni a tlak
biceps skotovka
francouzsky tlak
swing

sikmy bench na MP
pritahy JR
tlaky JR v sede
bicepsovy zdvih kladivo
extezne JR
svicka

bradla
mrtvy tah s JR
premisteni a tlak JR (obcas toto davat jako prvni cvik)
bicepsovy zdvih VC
bench hlavou dolu / tlaky JR

military press
pritahy VC
francie EZ
bicepsovy zdvih JR
pullover
zadni delty
neco na bricho

co se tyka vah, tak tam se nic nemeni, pojedu stejny system jako jedu ted, jen si jeden trenink rozdelim do dvou dnu, coz bude asi i produktivnejsi
digitalm

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

len si daj pozor, aby si sa neodpalil (ako planujes nastavit intenzitu v jednotluvych treningoch?), vzhladom na to, ze chces cvicit partie 4x tyzdenne ...
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
len si daj pozor, aby si sa neodpalil (ako planujes nastavit intenzitu v jednotluvych treningoch?), vzhladom na to, ze chces cvicit partie 4x tyzdenne ...

co se tyka intenzity, tak pojedu tak, jedu do ted jen je tu ten rozdil, ze si 1 dlouhy trenink rozdelim do dvou kratsich, zadna veda....
digitalm

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
digitalm napsal:

co se tyka intenzity, tak pojedu tak, jedu do ted jen je tu ten rozdil, ze si 1 dlouhy trenink rozdelim do dvou kratsich, zadna veda....

ok no som zvedavy, ako ti to bude slapat
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ani ne, vim ze to slapat bude stejne tak, jak slape tenhle trenink

jeste bych mohl zacit veslovat, ale asi ne, jednak mam ted k veskermu kardiu odpor a jednak, kdybych nahodou zacal a nahodou by me to zase zacalo bavit, tak by se to opet zvrhlo v kazdodenni hodinove maratony a to bych se zase mohl pomalu rozloucit s tim, ze chci nabrat zpatky nejake svaly a silu :-)
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jedes to premisteni a vyraz od prsou (celkovy nadhoz)
neslo by to v te 1. fazi v tom premisteni na prsa trochu dynamicky?
zda se mi ze to tahas jen rukama, podle tvojich videi a az se dostanes na vyssi vahy tak zjistis, ze uz to rukama proste tahat nepujde, zkus to jet vybusneji.
nejak takto:
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano taham to rukama, protoze u toho ty nohy moc zapojit nemuzu, to koleno nesnese nejake prudsi dynamicke pohyby. Mozna si nekteri mysli, ze je to vymluva, ale opravdu ne. Nedrepnu zdaleka ani na paralel, nekleknu, ohnu ho jen v urcitych polohach a navic zdaleka ne plne, kdyz sednu na kolo, tak ani jednou neprotocim pedal atd , takze na to musim byt opatrnej. Nedavno jsem u polsedniho opakovani military pressu sel do push pressu a trochu se odrazil a myslel jsem, ze se mne to koleno rozsype
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jo, ja zapomnel ... :/
at se ti to koleno zlepsi

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: