Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13/12 TRENINK c.22

bench press
87,5kg x 6,6,6,6,6,6
-pridano a splneno. Pocitove snad i lehci nez minule, snad se k tem 5x5x100kg dobenchuju jeste driv nez se pretrenuju

mrtvy tah
135kg x 6,6,6,6,6,6
-dnes tezke, ale to jsem cekal, protoze byl mezi treninky jen jeden volny den a tady se to vetsinou projevi. Priste vahu necham. Mezi seriema porad chel borec pomahat na benchu, co me moc netesilo, ale do prdele jsem ho samozrejme neposlal, i kdyz bych radeji sedel na lavicce, pak chtel jeste vysvetlovat, jak se cvici MT a to uz jsem ho do ni slusne poslal.

premisteni a tlak
57,5kg x 7,7,7,7,7,7
-tak konecne jsem pridal a radeji jsem si to jeste 3x prepocital. Vse splneno, tezky to bylo, ale nebylo to uplne hard core, takze priste zkusim 8ky.
5.serie:
6.serie: (posledni opakovani uz tezke)

bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10,10,10,10,10
-konecne 10 opakovani ve vsech seriich

francouzsky tlak
40kg x 10,10,10,10,10
-nechapu, kde se dnes vzala sila na 5x10, kdyz minule to bylo po 8 opakovnich, tricaky ted sili asi nejvic

pritahy JR
40kg x 8,8,8,8,8
-gut

sikmy bench na MP
70kg x 8,8,8,8,8
-treti trenink ta sama vaha, ale pokazde mne to pripada lehci a davam kratsi pauzy.

superserie: extenze JR ve stoje + bicepsovy zdvih JR - kladivo
27,5kg x 11,11,11,11,11 + 17,5kg x 11,11,11,11,11
-gut pumpa

swing
20kg x 15,15,15,15,15
-dobry, ale trochu

svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
-uff uff uff

pullover
30kg x 15,15,15,15,15
-super, dnes vsechny serie po 15op

TIME: 127 minut

-super, ale fakt narocny trenink, zvlast po ranu.Sice jsem psal, ze si to rozdelim do dvou casti, ale nejak se mne dnes chtelo a ta hodina mne prisla celkem malo, i presto ze jsem byl jak kdybych vylezl ze sprchy. A kdovi, jestli by se mne zitra chtelo. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

píšeš zde time 127 minut neodchazej ti z toho svaly?? jinak cvičit přes dvě hodiny to by byla moje smrt a asi i vetsiny cviřenců,máš můj obdiv
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
píšeš zde time 127 minut neodchazej ti z toho svaly?? jinak cvičit přes dvě hodiny to by byla moje smrt a asi i vetsiny cviřenců,máš můj obdiv

ja nevim, ted to spis roste, protoze jsem nedavno chytl druhy dech a take zeru podstatne vic nez drive, ale bohuzel rostou nejen svaly. Co se tyka delky treninku, tak tohle je takovy muj prumer, byly doby, kdy jsem po 2 i vice hodinovem silovem treninku daval jeste hodinu na vesle nebo na pase, takze takove treninky trvaly 3-3,5h
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen malý dotaz. Studuješ, nebo pracuješ? 2-3 hodiny trénink bych asi časově nezvládal.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
patrikdundych napsal:

ja nevim, ted to spis roste, protoze jsem nedavno chytl druhy dech a take zeru podstatne vic nez drive, ale bohuzel rostou nejen svaly. Co se tyka delky treninku, tak tohle je takovy muj prumer, byly doby, kdy jsem po 2 i vice hodinovem silovem treninku daval jeste hodinu na vesle nebo na pase, takze takove treninky trvaly 3-3,5h

Tak to si borec....nechápu proč necvičíš jednou za měsíc třeba 15 hodin v kuse, určitě si vyznavačem - čím víc tím líp. Takhle by ti vyšel čas a energie minimálně ještě na jeden sport.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se hrozně líbí, jak se tu všichni už snad od začátku tvého logu diví, že trénuješ tak dlouho, a proč, a jestli to není špatný pro tohle a tamto, a ty jim to furt opakuješ a vysvětluješ dokola a dokola. Jsem sice rybář, ale tvojí trpělivost bych asi neměl . Já tě třeba chápu, mě taky nedělá problém trénovat 3-4 hodiny denně, hlavní je, že to baví, i když to může být v mnoha pohledech kontraproduktivní. Dělnící taky venku makaj, kopou, nosej trámy a pražce třeba celý den, a zvládnou to. Rytíři ve středověku taky na sobě museli nosit 20-30->60kg zbroj a ještě s ní bojovat po dlouhou dobu, a taky to zvládli.
Teď je asi moderní trénovat 60min a pak stop! Víc se nesmí, blabla, bude ti to spalovat svaly, vyčerpá se ti tohle tamhleto atd. (v tomhle mě neberte úplně vážně, měl jsem chuť to napsat )

Do mně!! To bude kritika

Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 13, 2010 1:20 pm, celkově upraveno 1 krát
jari

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim čemu se divíte, mrkněte draperovi do podpisu
frode

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis marja, kazdej ma proste jinej styl a jiny zpusob cviceni. Neni na tom nic nepochopitelnyho, proste ho to bavi, tak proc by to tak nedelal. Jsou lidi, kteri travi sportem v treninku ci jinym konickem jinde mnohem vice casu nez treba Draper.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyt jo. Po obědě vlézt do fitka a večer před zavíračkou se hádat s provozním že by ještě pul hodky potřeboval cvičit tak to musí mít sakra kuráž a chuť cvičit....a hadry nosí jednu velikost nebo po tom maratonu potřebuje i větší boty? Nebo kolik že to přibere za trénink?Nebo vysuší......
Rozhodně si nemyslím že má tělo i mysl v rovnováze. Co když ten člověk doopravdy má chut cvičit 10 hodin denně ale tělo mu po 3 řekne, jdi se vysrat!? Hm docela podezřelej to človíček........
digitalm

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako neviem naco to tu vobec rozoberate, iba mu zasierate log (ja tymto postom spravim to iste, ale musim )... ja osobne keby som mal ist do posilky na 45-60 minut, tak to povazujem stratu casu a ani by sa mi koli tomu nechcelo do tej posilky vobec cestovat, natoz sa prezliekat... takze moje treningy trvaju cca 90-120 minut a nevidim v tom ziaden ale absolutne ziaden problem.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Vždyt jo. Po obědě vlézt do fitka a večer před zavíračkou se hádat s provozním že by ještě pul hodky potřeboval cvičit tak to musí mít sakra kuráž a chuť cvičit....a hadry nosí jednu velikost nebo po tom maratonu potřebuje i větší boty? Nebo kolik že to přibere za trénink?Nebo vysuší......
Rozhodně si nemyslím že má tělo i mysl v rovnováze. Co když ten člověk doopravdy má chut cvičit 10 hodin denně ale tělo mu po 3 řekne, jdi se vysrat!? Hm docela podezřelej to človíček........

Zajímavý, Draperovi logy čtu už dlouho a dementi tvýho typu se v nich objevují s železnou pravidelností
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
dunnoWayne napsal:

Zajímavý, Draperovi logy čtu už dlouho a dementi tvýho typu se v nich objevují s železnou pravidelností

Zajímavý by ti mělo přijít že sem Drapera nechtěl napadat ale spíš odpověd kdy by sám uznal Kdy už je trénink doopravdy dlouhej a nezajímavej. Koneckoncu vím o čem mluvím, za mlada jsem spolu s klukama hrál ráno fotbal, odpoledne boxoval, pak šel cvičit, po tom bazén i sauna a po večeři šel hlídat jak ty píšeš "DEMENTY" to je celý.....Mě jen nejde na rozum tolik zbytečnýho usilí kolem činek. Něco co by mohlo být doopravdy zábavnýho...At si každej nasere do huby, já jen řekl, když jsou 2-3 hodiny normální tak 4-5 hodin nebude problém ani do budoucna.
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Mě se hrozně líbí, jak se tu všichni už snad od začátku tvého logu diví, že trénuješ tak dlouho, a proč, a jestli to není špatný pro tohle a tamto, a ty jim to furt opakuješ a vysvětluješ dokola a dokola. Jsem sice rybář, ale tvojí trpělivost bych asi neměl . Já tě třeba chápu, mě taky nedělá problém trénovat 3-4 hodiny denně, hlavní je, že to baví, i když to může být v mnoha pohledech kontraproduktivní. Dělnící taky venku makaj, kopou, nosej trámy a pražce třeba celý den, a zvládnou to. Rytíři ve středověku taky na sobě museli nosit 20-30->60kg zbroj a ještě s ní bojovat po dlouhou dobu, a taky to zvládli.
Teď je asi moderní trénovat 60min a pak stop! Víc se nesmí, blabla, bude ti to spalovat svaly, vyčerpá se ti tohle tamhleto atd. (v tomhle mě neberte úplně vážně, měl jsem chuť to napsat )

Do mně!! To bude kritika

Tohle jsi napsal vyborne, presne takto o tom uvazuji take

Jinak diky za komentare

A ty Moskyto si bez radeji hnetat prsa a nedelej mne tu z logu cirkus :-)
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to myslel z té praktické stránky. Dvě až tři hodiny bych do denního programu těžko zařadil. Tvoje tréninky jsou fajn a pokud ti přinášejí uspokojení a výsledky, nemůže říct nikdo ani popel.

P.S.: Chystáš se na Ronnies training day? Chci od tebe podpis
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sir Lukas ze Strmilova napsal:
Já to myslel z té praktické stránky. Dvě až tři hodiny bych do denního programu těžko zařadil. Tvoje tréninky jsou fajn a pokud ti přinášejí uspokojení a výsledky, nemůže říct nikdo ani popel.

P.S.: Chystáš se na Ronnies training day? Chci od tebe podpis

Presne tak, nedelal bych to, kdyby me to nebavilo. Zacatkem rijna jsem mel 2-3 tydenni obdobi, kdy se mne cviceni hnusilo a tak jsem proste necvicil, ted me bavi, tak cvicim, bavi me cvicit 2 hodiny, tak cvicim 2 hodiny no. Jinak ted uz si take nemuzu dovolit travit v posilovne pul dne jako drive + mnoho casu, co zabraly veci okolo (jidl atd.....), ale ty 2 hodiny tam vecpu a to tak, ze si rano proste privstanu. Drive jsem chodil cvicit v 11-12 a byly to pro me ranni treninky, ted jdu tak na pul 8 a take to jde, zvykl jsem si a nevadi me to a to hlavne proto, ze me to bavi.
Jinak co se tyka srazu, nevim.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: