Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, tento trenink 9/7 ZADA, RAMENA, KARDIO, máš psaný JR na zada. To jedes, že si klekneš na lavičku a přitahuješ jednoručku ze země k prsům ?
Jestli jo, tak te nechapu, nebot ja tam mam 52 a odjedu po 3x6 a pomalu tu jednoručku neudřžím v ruce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo je to ten cvik, ale s tim rozdilem, ze si nemuzu kleknout na to mrzacke koleno, takze se jen o lavicku opiram o lavicku (o vyvysenou cast lavicky). Co se tyka vahy, tak to zrejme jedes lepsi technikou, ale na druhou stranu jsem mel vzdy vyrazne lepsi tahove cviky oproti tlakovym, takze si muzu dovolit vetsi vahy. Jak rikam, technika asi neni ucebnicova, ale latissimy z toho vzdy citim paradne a to tim se ridim.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14/7 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,80km
rychlost: 42,80km/h
zatez: 8-9/9
spalena energie: 977kcal
RPM 115
tepova frekvence: ****

- OMG

Tesne po dojeti jsem si rucne zmeril tepovku a nameril jsem 38/ 10sec

Naposledy upravil Draper dne čt červenec 14, 2011 10:37 am, celkově upraveno 1 krát
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to si me pekne nasr.... a člověk si myslí, jak je silnej : ( nehlede na vahovej rozdil TH.

Paye

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to kardio je hodně dobrý, musíš mít hodně dobrou fyzičku:)
taky se spíš zaměřuju na tu kondičku, má to daleko větší využití, než mít 130kg a nevyjít schody bez toho, aby se člověk nezadýchal :o)
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:

taky se spíš zaměřuju na tu kondičku, má to daleko větší využití, než mít 130kg a nevyjít schody bez toho, aby se člověk nezadýchal :o)

Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hezky pánové, ale uvědomte si, že každej má jiný fyzický dispozice a nemá nárok být třeba 80kg. Tím neříkám, že fyzička není potřeba.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
To je hezky pánové, ale uvědomte si, že každej má jiný fyzický dispozice a nemá nárok být třeba 80kg. Tím neříkám, že fyzička není potřeba.

tady nikdo nic nepsal o 80 kg, to nema ani draper ani Paye si myslim, btw timhle si me dost pripomel Johnyho, ten ma taky prece uplne jine fyzicke dispozice a nemuze bejt jako normalni clovek, coz je samozrejme nesmysl, kazdej muze met vysekane bricho a kazdej muze met kondicku, jen to maji nekteri proste tezsi. Nekdo proste sedi kadej den u MC a nedela zadne kardio a ma zily na brise a nekdo jinej musi zase drzet prisnou dietu a musi poradne makat, aby toho dosahnul. Proste kdyz se nekdo vykecava, ze to ma dany, tak je me s toho na grcku :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnival:

Je fakt, že Coleman měl dokonalou fyzičku, to videjko z jeho pripravy na MRO, jak se potil s tuzkou a papirem v mistnosti a malem zkolaboval.

Nevidel sem 140kg hovada nejak extreme rychle behat.

Mno me je zas na grcu z tohodle

Nidke sem nenspal ze kluci maj 80 a psal sem, ze fyzička je potřeba.

Zbytečný OT
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu co sem pletes 290lb tezkyho borce s 4% tuku, kterej do sebe pere plno latek na spalovani tuku a zrychlovani metabolismu, takze se clovek poti, aj kdyz sedi, nehlede na to, ze v tom texasu sou pekna vedra, proste uplne mimo srovnani, ono je rozdil jestli se nekdo poti, protoze ma na sobe 30kg tuku a nebo protoze ma na sobe extreme moc svalu, ktere potrebujou kyslik a ktere vytvarej takove teplo a zrychlujou metabolismus, takze je logicky, ze takovej clovek se bude potit a bude zadejchanej pri namaze...
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnivale, jdes do extremu, tak mam ukazat na nejakyho torbojare, nebo stogmana, co nema 4% tuku ale 20%?

Osobně si nedovolím tvrdit, že tyhle lidi stojej zahovno, když neudělal v posilce 20 serii na paritii, ty jo ?

Ty ses strasne chytlavej, jak neni po tvým hned to lítá.

Každej prostě nemůže dělat co chce a vypadat, jak chce.

Jak chceš po někom fyzičku, když má Astma bronchiale a plíce na 70% ? trošku soudnosti. Nebo v prdeli klouby ani si neklekne na lavičku viz. Draper.

Musíš se smířít s tím, že zde žijou i tu na Ronnie NORMÁLNÍ lidi, kteří maj problém A,B.

Radši nic nepsat, hned má člověk držkovou. Možná, i moje odpověď kam zmizelo staré osazenstvo Ronnie.cz.

Klidně ať to nejak mod smázne, tohle akorát je zasírání Drejprova logu.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha ja jdu do extremu a ty tu vytahnes poticiho se Colemana pred Mr.O ?? Ja nejsu chytlavej, jen sem reagoval na tvuj post o fyzicke dispozici. Tak se hned necerti, ja ti nenarizuju, abys prestal jist nezdrava jidla a zacal delat denne hodinu kardia . Jakoze bys mel :))
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč to vztahuješ na mě, ty seš vážně kousek :)
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím súhlasiť s hovniválom, ono je v ľudskej povahe vždy radšej si hľadať akúkoľvek obkluku zdôvodnenia porečo je tamto tak a tak, prečo je taký-onaký, ale množstvo vecí môže byť kľudne inak, keby človek fakt zaťal zuby a pod. nevynímajúc mňa osobne. A príkladov na to je habadej: Branch a jeho štúdium/súťaženie, Lesnar a jeho štúdium/súťaženie/minimum peňazí na stravu/bývanie/pomôcky, Arnold a jeho ranné roky v Amerike atd. atd.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/7 ZADA, RAMENA, BRICHO, KARDIO

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 7
80kg x 12
-velmi prijemne na zacatek. Obvykle to byva tak, ze pokud u tohoto cviku napumpuju laty a sedne technika, tak to bude dobry trenink :) Opet je zajimave, ze nejvic je citim u tech nejtezsich serii, kdy uz to vice cheatuju.

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
100kg x 10
90kg x 12
-konecne me tenhle cvik zase zacina bavit, citim u nej zada a technika, i kdyz neni asi zdaleka optimalni u tech nejtezsich serii, se trenink od treninku lepsi. Mam slibovane video pro Mikru, pak to sem hodim, nemuzu najit kabel.

mrtvy tah
130kg x 10
140kg x 10
150kg x 10
160kg x 10
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
150kg x 12
-par treninku jsem mrtvolu vynechal, nejak se mne do ni posledni dobou nechtelo, ale dnes jsem se citil od rana opravdu perfektne a hned jsem vedel, ze si ji dnes dam, ale jelikoz to bylo uz po pritazich, coz se na sile vzdy projevi, tak jsem cekal, tak 6ky se 150kg a ze vic nepujdu, coz by nevadilo. Ovsem od zacatku to bylo lehke a az do 10x160kg jsem nechapal, ze je sila porad stejna jako kdyz bych ten cvik dal pred pritahy. U 170kg jsem cekal, ze tech 8 opakovani jako vzdy dam, ale najednou to ztezklo, jak kdybych si nepridal jen 10kg ale tak 50kg. Problem byl ale z velke casti v tom, ze jsem to cvicil s jinou osou, se kterou to nikdy necvicim a jeste k tomu s tou nejvic ohlou a nejen ze je oproti ligo ose hrubsi a totalne mne to drtilo me naprosto znicene ruce (pukliny, natrzene mozoly atd) a opravdu to bylo pres neskutecnou bolest, ale jak byla osa ohla, tak se protacela a trochu me to vyvadelo z koncentrace. Od 3. serie to ale zacalo byt ok a 3., 4 a 5. serie byly mnohem lehci nez ty prvni 2. Posledni serie na "dojezd" 12x150 na krev. Celkove obrovska spokojenost a opravdu jsem si to uzil. Ale priste svoji ligo osu :)

pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
40kg x 15
-po mrtvolach jsem byl na me nezvykle suchej a porad plnej energie, puvodne jsem si rikal, ze pokud dam pritahy VC a mrtvy tahy, tak ze se na pritahy JR uz vykaslu, ale energie dnes bylo opravdu plno a byl jsem do treninku od zacatku spravne zapalenej, tak by byla skoda toho nevyuzit a samozrejme jsem si to musel okorenit shazovackama "ala guruhonza" :) Myslel jsem, ze to bude uz tezsi nez obvykle ale prislo mne to minimalne stejne tezke a nebo mozna i lehci a laty jsem brutalne napumpoval :) Ovsem uz po prvni shazovaci serii jsem byl durch a po skonceni cviku podemnou potopa.

pritahy kladky v leze
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 17
80kg x 12
-paty a posledni cvik na zada, lepsi tecka za treninkem zad nemohla byt. Zada dnes opravdu luxusne procviceny a napumpovany.

tlaky JR v sede
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 12
22,5kg x 10
25kg x 8
27,5kg x 6
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5
30kg x 5 + 20kg x 10 + 15kg x 10 + 10kg x 12
30kg x 5 + 20kg x 8 + 15kg x 12 + 10kg x 16
-dnes byl proste den "D" co se treninku tyka, takze jsem pridal vahu i u tlaku u me slabiny. Tezke to bylo, ale ramena to bralo vyborne, po 3. serii me napadlo, ze bych si mohl dalsi serii trochu "okorenit", takze jak jinak nez poradnou shazovackou :) Prvni serie byla naprosto super, tak jsem si musel dat jeste jednu, ale tady uz to bylo podstatne horsi a hodne a total na krev. Kazdopadne ale prijemna zmena a paradne napumpovany ramena.

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
-tohle naprosto dorazilo ma uz pekne zmasakrovana ramena. Predpazovani jsem dlouho nejel, takze prijemna zmena.

zdvihy nohou v sede
15
15
15
15
15
15
15
15
15
15
-dnes to sedlo extremne pekne, tak jsem toho vyuzil a dal si o par serek navic.

mohamedany ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-tenhle cvik sedna malokdy, ale dnes sedl perfektne.

veslo
10 minut (2680m, 249W, odpor 6)
10 minut (2690m, 251w, odpor 6)

-naprosto dokonale zavrseni dokonaleho treninku :)

-nevim, co se dnes deje, ale tohle byl absolutne nejlepsi a imho nejkvalitnejsi trenink od doby, co jsem presel na split a pripadal jsem si naprosto neunavitelnej, jeste ted bych se tam nejradeji vratil a dal si druhou fazi :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: