Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/7 PRSA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

tlaky JR v leze
25kg x 15
27,5kg x 12
30kg x 10
32,5kg x 10
35kg x 8
37,5kg x 6
40kg x 5
40kg x 5
40kg x 5
40kg x 5
40kg x 5
32,5kg x 10
32,5kg x 10
-bylo toho trochu vic, ale cekal jsem na protismerky. 5x5 x 40kg opet splneno dle planu, ale hodne na krev. Opet trochu problem se stabilitou hlavne diky slabsi prave strane a povolujici prave ruce, diky cemuz nekdy neudrzim primou drahu pohybu a trochu to lita. Pokud u tech tezkych serii nahodou drahu udrzim, tak je cela serie mnohem lehci a prijemnejsi. Celkove to ale bralo vsechno pekne.

protismerky
22,5kg x 15
25kg x 15
27,5kg x 15
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12 + 25kg x 15 + 22,5kg x 15 + 20kg x 15 + 17,5kg x 20
25kg x 20
-no comment

bench press hlavou dolu
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 10
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
80kg x 10
80kg x 10
60kg x 20
-gut, ta posledni serie s 90kg byla u posl. op s dopomoci, protoze mne to od zacatku litalo a ujizdelo na slabsi pravou stranu. Posledni dobou s tou pravou stranou mam cimdal vetsi problem a mam pocit, ze nejak vic silove zaostava???

rozpazky hlavou nahoru
15kg x 15
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12
17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12
17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12 + 10kg x 20
17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12 + 10kg x 20

bicepsovy zdvih JR
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 10
22,5kg x 8
25kg x 6
27,5kg x 5 + 17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 10 + 10kg x 15 - au :)
20kg x 10
-zase jsem si chtel dat shazovaci serie s VC, ale dnes jsem nemel stesti, nebylo dost volnych os, kazdopadne tohle bylo ale super, samozrejme hlavne ta predposledni serie, tohle ja si vychutnavam i kdyz je to hnus :)

bicepsovy zdvih EZ - skotovka
30kg x 12
35kg x 10
40kg x 10
45kg x 6
45kg x 6
40kg x 10
40kg x 10
30kg x 20
-gut

francouzsky tlak s VC
40kg x 10
40kg x 10
40kg x 10
40kg x 10
45kg x 7
45kg x 7
45kg x 7
45kg x 7
30kg x 20
-jel jsem to trochu divne :) Nechtel jsem jit pres 40kg, loket bolel, ale postupne jsem nasel tu svoji drahu pohybu a nebylo to ani nijak na krev, tak jsem pak pridal. Tech 5kg navic ale udelalo hodne.

extenze JR za hlavou
25kg x 12
27,5kg x 10
30kg x 10 + 20kg x 10 + 15kg x 12
30kg x 10 + 20kg x 10 + 15kg x 12
30kg x 10 + 20kg x 10 + 15kg x 14
25kg x 12
-ani nevim, jestli tech shazovacek nebylo vic :)

bicepsovy zdvih na kladce
30kg x 10 + 25kg x 10 + 20kg x 10
-Asi nejvetsi peklo dnesniho treninku a naprosto brutalni pumping bicepsi a to myslim fakt jako brutalni :) . Potismerne kladky s ocelovym lankem byly zabrane, tak jsem si to dal na kladku s retezem, takze jsem musel o polovinu snizit vahy. Uplne jinak to zabira, pritom je to ten samy cvik.

tricepsove stahovani kladky
-kdyz jsem si tuhle "perlicku" dal na biceps, musel jsem si to dat zakonite i na triceps. Tez masakr, ale u bicepsu vetsi :) Kazdopadne ruce po tehle 2 cvikach (cvicich ??) uplne na sracku

veslo
10 minut (2720m, 258W, odpor 6) - PR
10 minut (2680m, 251W, odpor 6)

-skoro jsem byl rozohdnutej, ze na veslo dnes kaslu, protoze po dnesnim treninku a i jako nasledek vcerejsiho jsem citil, ze uz svaly maji dost, ale na druhou stranu me to strasne lakalo a moc dobre jsem udelal, protoze z toho byl PR.

-ramena dnes trochu vic unavenejsi nez obvykle, preci jen ty vcerejsi shazovaci serie + 1 novy cvik jsou znat, ale nijak vyrazne se to na sile nepodepsalo a byl to opet vynikajci trenink. Nejak mne posledni dny zacinaji ujizdet sachry a to v ne zrovna idealni dobu, snad to nepujde tam, kam nema
-pristi tyden to bude hodne na pi** , vubec nevim, kdy se dostanu do posilovny. Kazdopadne zitra volno, pondeli bych musel az odpoledne a to se mne chtit nebude, pak vubec nevim, ale asi toho moc nenacvicim. Od patku budu tak trochu dobrovolne, ale castecne i nedobrovolne :) chvili mimo, nevim, jak dlouho, ale snad jen par dni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omfg ty schazovačky, to je maso.. schazovat třikrát je tvrdý, ty tam někdy šoupneš i 5. schazovací sérii... užíváš si to sadomaso.
5x5x 40kg je pěkný, já včera poprvé zkusil taky 40ky a asi snima začnu pár týdnů cvičit místo benche s VC, kerej mi kurví zápěstí nějako

Extenze JC za hlavou, to sem nikdy v superserii nezkoušel. Jak tam máš ruce? tlačíš lokty k sobě, nebo je máš tak, jak bejt chtěj?

btw, kam na příští víkend bereš spolubydlící?:D to musí bejt něco velkýho, když to bude pár dní
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U tech 40ek uz mne zacina delat problem slaba prava strana a dost casto se vychyluji z drahy pohybu a povoluje predlokti, coz se hodne podepise na cele serii.

U tech extenzi se samozrejme snazim mit lokty u sebe, coz je zakladni vec, aby zabiral triceps, jinak by ten cvik celkem postradal smysl.

A ta 3. vec, co ze to bylo? Uz jsem to zapomnel a nechce se mne klikat zpet
marash

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To veslování je paráda, párkrát jsem ho zkusil zařadit po tréninku jako kardio a bavilo mě to. Akorát jsem z toho měl pokaždý normálně rozedřenou prdel, takže bohužel...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"U tech extenzi se samozrejme snazim mit lokty u sebe, coz je zakladni vec, aby zabiral triceps, jinak by ten cvik celkem postradal smysl "

to nejak nechapu a kdybys mel lokty od sebe, tak ti bude pracovat jakej sval ? Ja bych rekl, ze furt tricak. To same uzkej bench jak kazdej mele lokty u tela a pritom ja to cejtim nejlepe, kdyz necham lokty loktama a at jsou tam kde to je pro ne prirozene, to same FR tlak nebo bradla, proste nevidim duvod proc met lokty furt u tela u kazdeho cviku na triceps...

stejne jako to jede tady Tomas, myslis, ze ty cviky postradaj smysl ? Tricak to proste bere fest, ja kdyz dam u uzkeho benche lokty k sobe, tak se stane jen to, ze zacnou hodne pracovat kozy a pak je mam vic napumpovane nez tricaky...

madball

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
to nejak nechapu a kdybys mel lokty od sebe, tak ti bude pracovat jakej sval ? Ja bych rekl, ze furt tricak. To same uzkej bench jak kazdej mele lokty u tela a pritom ja to cejtim nejlepe, kdyz necham lokty loktama a at jsou tam kde to je pro ne prirozene , to same FR tlak nebo bradla, proste nevidim duvod proc met lokty furt u tela u kazdeho cviku na triceps...

Pod to se musím podepsat. A platí to pro všechny cviky, obvzlášť s volnou váhou. Vždycky, když jsem se snažil dělat něco podle rad typu: "...mít lokty co nejblíže u těla", to dopadalo akorát tak, že začal být problém s úponama nebo kloubama. Pro mě už je teď priorita naprosto přirozenej pohyb, samozřejmě do doby, než ho začne k*rvit váha.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash: Pokud nejsi z cukru a pokud by te to veslo opravdu bavilo, tak te nejaka oderka na prdeli :) nemuze zastavit a pochybuji, ze sis ji za tech par minut rozedrel natolik, abys nemohl veslovat :) Ja jsem drive vic jak ctvrt roku v kuse kazdy den hodinu vesloval a na prdeli jsem mel puchejr velikosti dlane, ale i s tim jsem vesloval :) Jinak ale mas pravdu, veslo je naprosto super vec a jak uz jsem psal mockrat, je to jedna z nejkomplexnejsich aerobek a muze ti dat i mnohem vice.

hovnival: Nejaky ten patek uz cvicim, takze vim, jak a kdy mne vice zabira triceps a pokud mne podstatne vice zabira s lokty u sebe, tak to tak cvicit budu i nadale. To same plati u uzkeho benche. U franc. tlaku je mam trochu vice od sebe kvuli bolesti loktu, protoze tak mne tolik neboli, ale stale u me plati to, ze cim mene je tlacim vne, tim lepe citim tricepsy-

Naposledy upravil Draper dne ne červenec 17, 2011 9:06 am, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/7 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,94km
rychlost: 42,94m/h
zatez: 8-9/9
spalena energie: 979kcal
RPM 115
tepova frekvence: ****

-dnes se jelo naprosto paradne, krasne to uteklo, bylo hodne energie a melo to proste stavu (to urcite delaji ty sachry, ale mel bych je krotit )
madball

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
hovnival: Nejaky ten patek uz cvicim, takze vim, jak a kdy mne vice zabira triceps a pokud mne podstatne vice zabira s lokty u sebe, tak to tak cvicit budu i nadale. To same plati u uzkeho benche. U franc. tlaku je mam trochu vice od sebe kvuli bolesti loktu, protoze tak mne tolik neboli, ale stale u me plati to, ze cim mene je tlacim vne, tim lepe citim tricepsy-

Trošku tvrdohlavej přístup.
Podle mě rozhodně není dobrej nápad, když cvičíš s rovnou osou zbytečně tlačit lokty k sobě. Pokud chceš mít ruce nejblíž u sebe, tak si vem nejvíc tvarovanou ezetu. Sice si tam člověk musí dát o něco menší váhu, ale tricy procítíš mnohem víc. Pokud budeš tlačit lokty s rovnou osou k sobě, tak si je budeš akorát ničit.
Nebo zkusit cvičit s rovnou podhamtem, ale to nevím, nikdy jsem to nezkoušel.
Každej má trochu jinou stavbu těla, takže každej bude mít tu šířku jinou, ale pořád bych zůstaval u co možná nejvíc přirozeného pohybu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smarja vsak ano. Ja to netlacim nejak neprirozene a nasilne, proste ten pohyb je takovy, jaky mam vzity, u ktereho mne nejvice zabiraji tricepsy a ktery mne tak pripada prirozeny. U fr. tlaku rozhodne nemam lokty ulne u sebe (to by se mne ten pravej asi rozsypal), ale ani mne nejdou nejak moc od sebe, proste tak, jak to citim. A co se tyka EZeky, tak s tou tricepsy procitim mnohem mene nez s rovnou osou a o to vice s tou uplne krivou, ktera je myslim primo pro tento cvik.
madball

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, tak jsem to asi špatně pochopil.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ok, tak jsem to asi špatně pochopil.

Jeste abych toda objasnil :) Lokty k sobe tlacim co nejvic, protoze si myslim, ze cim mene jdou od sebe tim lepe zabiraji tricepsy, ale zaroven je davam k sobe jen do takove miry, aby to nebolelo a nebylo to moc neprirozene. A take kdyz uz tam mam vetsi vahu, coz je malokdy:), tak uz to ani tolik nejde a preci jen se ti trochu rozjizdi zvlast ke konci serie, kdyz se blizi selhani, coz mne pomuze serii dokoncit v planovanem poctu opakovani.
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/7 ZADA, BRICHO, KARDIO

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x10
85kg x 8
90kg x7
80kg x 15
-tenhle cvik me zacina bavit cimdalvic a opet jako v predchozich trenincich mne nejvice braly laty u tech nejtezsich serii

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
90kg x 12
-uz ta stovka byla hodne tezka, takze jsem se puvodne ani do vyssich vah poustet nechtel, ale alespon jednu serii jsem si chtel zkusit. Take byla tezka respektive asi ne uplne idealni po technicke strance, ale i presto jsem mel laty nejak moc napumpovany, tak jsem si dal jeste jednu, ta uz se mne libila vice, dalsi dve serie zhruba stejne. Technika ne nejidealnejsi (Zlutej muze zkritizovat:) ), ale zada jsem citil ku**vsky pekne, coz mozna bylo i tim, ze jsem to tahal vic po stehnech a brichu, takze spokojenost.

mrtvy tah
130kg x 10
140kg x 10
150kg x 10
160kg x 8
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
170kg x 6
150kg x 10
-to same jako minule, akorat jsem si u te serie se 160kg nechal rezervu, protoze minule byla na krev a podepsalo se to na nasledujicich seriich. Dnes jsem to jel se svoji ligo osou a bylo to hned lepsi, jednak se lepe drzi v rukach a hlavne se neprotaci a neni ohnuta. Prvni 2 serie se 170kg tezsi nez ty dalsi 3, celkove to bylo vicemene na doraz a trochu vice jsem cinku odrazel od zeme nez jsem chtel, ale v dolni fazi, jak se cinka dotkla podlozky, jsem se to snazil pohyb vzdy trochu zabrzit, at ten odraz neni moc velky. Celkove to ale sedlo vyborne, krasne me to napumpovalo a hlavne probralo, coz jsem po dnesni noci potreboval jak sul.

pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
40kg x 15
-nez jsem zacal, tak jsem si opet rikal, ze to dnes dam normalne bez tech shazovacek, ale mam pocit, ze jsem si na tom vypestoval zavislost a jakmile to v treninku zad neni, tak to neni 100% trenink :)
. Sice to takhle na papire zdaleka nevypada, ale je to naprosto silenej masakr na udychani a neskutecne potu jsem pri tom vypotil, ale ty napumpovany laty za to stoji :) Tohle je snad nejlepsi vec, co jsem kdy v treninku zad delal :)

pritahy kladky v leze
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15
90kg x 8 + 70kg x 12 + 60kg x 15
80kg x 15
-dalsi naprosto dokonaly cvik, na kterem jsem si vybudoval zavislost

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-gut

predklony na stroji
50kg x 20
55kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
-podruhe super

zdvihy nohou v sede
15
15
15
15
15
-a dotretice super. Bricho dnes naprosty luxus

veslo
10 minut (2690m, 251W, odpor 6)
10 minut (2680m, 250W, odpor 6)

-vecer jsem absolutne nemohl usnout, nevim, co to bylo, ale mozek porad srotil a nemohl se zklidnit, hlavou se mne honila jedna myslenka za druhou, pritom absolutne nic podstatneho a jen same nesmysly, takze jsem usnul mam poccit nekdy pred druhou hodinou, jenze rano po 6 hodine jsem musel vstavat k doktorovi, takze jsem dnes spal celkem kritickych 4-5 hodin a jelikoz jsem nemohl spat, tak jsem samozrejme v noci zral a samozrejme zase tunu sachru Rano jsem se vzbudil jak kdybych spal srolovanej nekde v popelnici :), ale musel jsem jit k doktorovi, takze jsem sel :) Trenink jsme planoval tak napul v zavislosti na tom, kdy skoncim a jak se budu diky tomu nevyspani citit. Skoncil jsem brzo, ale citil jsem se blbe , ale i tak jsem na trenik samozrejme sel :) a dobre udelal. Sice jsem byl trochu prejetej a citl jsem se po tom zrani tak trochu jak balvan, ale trenink to byl naprosto vynikajci a i kdyz se to mozna nezda, tak opravdu narocny a jeste k tomu ve skoro prazdne posilovne :) Jen jsem z casovych duvodu, protoze jsem prisel az nekdy pred 10h, vynechal ramena na ukor bricha a vesla. Vsechny 3 veci bych dnes nestihl, takze jsem si vybral sice tu o neco mene prijemnejsi variantu, ale za to uzitecnejsi a mam z ni potom vzdy lepsi pocit :) Ramena si dam ve stredu samostatne.
-jinak 6.9. mam termin operace kolene :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere ted o prazdninach cvicis v Mezu, nebo v Brně ?

Já jen, kdyby to bylo v Mezu, tak se na ty zabijácký treninky přijdu podívat
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Drapere ted o prazdninach cvicis v Mezu, nebo v Brně ?

Já jen, kdyby to bylo v Mezu, tak se na ty zabijácký treninky přijdu podívat

Ja uz ani nevim, jak VM vypada :). Kdyz tam jedu, tak zhruba jednou a ctvrt roku, pozdravit babicky a dedecky a po dvou hodinach na me jde deprese z malomesta Jinak tam je to s posilovnama na houby, ale pry se tam ted otvira nova, jen nevim kdo a kde.

btw: Brno ma taky kousek, zvlast po dalnici :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: