Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Na biceps - 296 opak.
Tricák - 302 opak.

Nepočítám kladky a nepočítam zapojení tricepsu u hrudniku..

Já tě prostě nechápu. Nic ve zlym.

tak v tom případě chudák biceps.... draper mu dluží 6 opak.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Na biceps - 296 opak.
Tricák - 302 opak.

Nepočítám kladky a nepočítam zapojení tricepsu u hrudniku..

Já tě prostě nechápu. Nic ve zlym.

dik, nedavno jsem nevedel, jaky byl muj PR na veslu a ty jsi mne to rekl, tak ti asi vymyslim nejakou specialni funkci, neco jako muj tiskovy mluvci, poradce, osobni sekretar nebo tak neco.

grogy napsal:

tak v tom případě chudák biceps.... draper mu dluží 6 opak.

Dnes byl od zacatku slabsi, tak jsem mu dal trochu vic odpocinku

Naposledy upravil Draper dne ne červenec 24, 2011 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je smutné ,že už i ty to flákáš
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je nesmysl jet stejnej objem treningu na bicak jako tricak. Biceps je oproti tricaku malej sval, kdezto tricak ma 2 hlavy a je vetsi.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
to je nesmysl jet stejnej objem treningu na bicak jako tricak. Biceps je oproti tricaku malej sval, kdezto tricak ma 2 hlavy a je vetsi.

jestli jsi to jeste za posledni asi 2 roky nepochopil, tak celej muj trenink neni nijak prilis smyslny a je mne to opravdu jedno, Hovnivale, takze opravdu dekuji za radu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sem taky nepsal tobe, ale tem co na to poukazujou, ze si udelal min reps na bicak jak tricak chapes to ? Ja ti nepisu nic jak mas cvicit, jen vysvetluju ostatnim neznalkum...
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
to sem taky nepsal tobe, ale tem co na to poukazujou, ze si udelal min reps na bicak jak tricak chapes to ? Ja ti nepisu nic jak mas cvicit, jen vysvetluju ostatnim neznalkum...

aha aha tak promin, uz mlcim klidne jim to dal vysvetluj :)
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25/7 ZADA, RAMENA, AEROBKA

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 7 + 70kg x 12 + 60kg x 15
80kg x 15

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
110kg x 6
90kg x 15
-tady jsem mel obavy, ze to nebudu moct cvicit, ale nastesti ok

pritahy JR
40kg x 12
45kg x 10
50kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
40kg x 15
-mrtvoly bohuzel opravdu ted nemuzu ani kdybych se po*ral, zkusil jsem s JR, ale take nelze, jeste musim par dni pockat, takze jsem si to musel nejak vykompenzovat, a tak jsem si dal o 2 shazovaci serie navic. Vetsi peklo jsem snad jeste nezazil a myslim, ze u zadneho cviku jsem nevypotil tolik potu, jako tady Sice to takhle nevypada, ale celkem to dela, pokud dobre pocitam, 36 serii , pokud pocitam to, ze to cvicim na kazdou stranu tela zvlast.

pritahy kladky v leze
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8 + 75kg x 12 + 65kg x 12 + 55kg x 15
100kg x 6 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 15
80kg x 15
-dnes na tento cvik nejak moc sily, bez jedny cihlicky to byl plnej knedl, coz jsem snad jeste nedal :)

superserie: stahovani kladky ve stoje s naputyma rukama + pritahy spodni kladky nasiroko
25kg x 12 + 60kg x 12
25kg x 12 + 60kg x 12
25kg x 12 + 60kg x 12
25kg x 12 + 60kg x 12
25kg x 12 + 60kg x 12
-sice uz celkem zbytecne, ale ta absence mrtvol mne proste porad zrala Sice jen mala naplast a kladkama to nikdy nedozenu, ale alespon jsem se jeste trochu dofoukl :)

tlaky JR v sede
17,5kg x 15
20kg x 12
22,5kg x 10
25kg x 8
27,5kg x 6
27,5kg x 6
27,5kg x 6 + 20kg x 8 + 15kg x 10 + 10kg x 14
27,5kg x 6 + 20kg x 8 + 15kg x 10 + 10kg x 14
20kg x 10
-ramena dnes o neco slabsi, cela posledni shazovaci serie total na krev

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 20 + 10kg x 20
-brutalni

pas (rychla chuze do kopce)
30 minut (sklon 12-15%)
-dnes jsem vetsinu casu sel na max sklon, ale snizil jsem asi o pul km rychlost (6,5 nebo 6,7km/h, uz nevim) a prislo mne to o neco namahavejsi, ale hlavne se mne tolik nepletly nohy a ta chuze byla o neco prirozenejsi. Chtel jsem jen 20 minut, ale prekvapive me to nejak bavilo oproti vcerejsku, tak jsem dal 30, ovsem po te pulhodine jsem byl total KO.

-opet trochu omezeny trenink, jednak chybely mrtvoly a bez nich to nikdy nemuze byt 100% trenink:), dale nemuzu veslovat a cvicit bricho, ovem i tak to byl asi hlavne diky shazovacim seriim, kterych bylo celkem dost, nehorazny masakr a to doslova, kdy jsem totalne durch propotil 3 tricka a ke konci mne uz cvachtal pot i v botech Byl jsem nevyspanej a spechal jsem, ale i tak spokojenost.
-zitra volno ani rotoped nemuzu
Luuza

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
tricak ma 2 hlavy

Nemá náhodou 3 ?
Poman

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luuza napsal:
hovnival napsal:
tricak ma 2 hlavy

Nemá náhodou 3 ?

A někdo má i víc:)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo mas pravdu sou 3, jenze ten malej zmetek nepocitam :) Btw Drapere to je lol, ze davas na bicak s JC stejne vahy jako na ramena JC tlaky :) Sem si vsiml, ze nejezdis shyby a taky bradla nevidim proc ? Ja sem taky shyby necvicil a byla to chyba, ted je tam mam pokazde :)
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnivál postreh to je dobrý, ale odpoveď už poznáme vopred, draper je okrem antibenčare ešte aj zarytý antizhybista
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pritom pritahy a tahy ma paradni a jeste k tomu skrz to koleno nema nejak moc kg na nohach, takze si myslim, ze by to mel mrskat po 10ti aspon. Ja su bachratej, takze to jedu po 6ti :))
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drejpr má hlavně svůj styl který popírá všechny známé a odůvodnitelné věci a jede si prostě to svoje už asi tisíc let. A pak se objeví vždy někdo kdo to tu nečetl, nechápe to a musí přidat svou moudrost....
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jo mas pravdu sou 3, jenze ten malej zmetek nepocitam :) Btw Drapere to je lol, ze davas na bicak s JC stejne vahy jako na ramena JC tlaky :) Sem si vsiml, ze nejezdis shyby a taky bradla nevidim proc ? Ja sem taky shyby necvicil a byla to chyba, ted je tam mam pokazde :)

V bicakach jsem mel vzdy vetsi silu, vzdycky jsem je dokazal procitit a napumpovat vic jak jakoukoliv jinou svalovou partii a jak jsem nedavno psal, staci abych se podival na cinku a predstavil si, jak ji zvedam, uz se mne bicepsy nafukuji :))Naopak tlaky a obzvlaste JC byly vzdy slabe. Na ramena jsem kdysi dal maximalne 5x35kg a to byl jeste jako prvni cvik v treninku a byl jsem najuicovanej (alespon myslim)

Co se tyka bradel a shybu, Nez jsem nedavno zmenil trenink, mel jsem bradla pravidelne v kazdem treninku, tzn 3-4x tydne nejakych 40 serii se zavazim i bez, takze jsem se tak trochu prebradloval a davam prednost jinym cvikum. Pokud jde o shyby nikdy me tenhle cvik nejak moc nechytl, shybovaval jsem akorat kdysi doma, kde jsem mel hrazdu na ktere se mne perfektne shybovalo, tady na tu lomenou ve fitku jsem si nikdy nezvykl a kdyz jsem na ni drive cvicil, slo to blbe. Navic shyby mne moc nesly a nebavily, ted se vytahnu tak mozna 2x maximalne, ale da se to rychle natrenovat a kdysi jsem se celkem rychle vyshyboval z nejakych 3 opakovani na 15.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: