Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
vlk: těžiště činky úchopem nezměníš, tzn. chybu bych hledal třeba v tom, že při střídavým úchopu máš jednu ruku výš a druhou níž a připadá ti tím pádem jedna strana těžší. osobně se snažím střídat leva, pravá, pokud na to nezapomenu.

však mě nešlo o těžiště činky, ale o těžiště "ruky", tj. o bod na ose činky, kde ruka tahá nejvíc - jestli pokud stejnou ruku zarovnám na stejnou rysku jednou nadhmatem a pak podhmatem (jednou ukazováčkem a pak malíčkem), tak jestli se ty dva body liší. připadá mi, že by mohly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
XXL už nedávej nebo mě začneš sr*t. 5x5x200, jestli si to pamatuju správně, jsi psal, že byl tvůj cíl před zraněním. Nebo aspoň mám ten pocit. Takže to už by byl pidi krůček.

Jo to byl takovej mini cil na letosek, ktery jsem ovsem nesplnil. Ve sve letosni silove top forme nekdy v unoru padlo 6x5x195kg a v dalsim treninku 7x4x200kg, ale to byl strop, prepalil jsem to a sila i technika sly trenink od treninku do haje, tak jsem DL chvili necvicil a cvicil to s JR, pak jsem se az do nedavna drzel tak okolo 170kg v petkovych seriich, ted jsem ale zacal o dost vic jist, nebo mozna i zmena treniku ci co a zase se to pekne pohlo nahoru. Mozna bych to mohl zkusit bez tech pritahu pred tim, ale myslim ze ty mne moc vykon nekazi.

Doufam, ze tvuj cil 5x225kg stale plati a doufam, ze jednou necekane prekvapis i nejakym peknym uletem na desitkovych serii
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
madball napsal:
vlk: těžiště činky úchopem nezměníš, tzn. chybu bych hledal třeba v tom, že při střídavým úchopu máš jednu ruku výš a druhou níž a připadá ti tím pádem jedna strana těžší. osobně se snažím střídat leva, pravá, pokud na to nezapomenu.

však mě nešlo o těžiště činky, ale o těžiště "ruky", tj. o bod na ose činky, kde ruka tahá nejvíc - jestli pokud stejnou ruku zarovnám na stejnou rysku jednou nadhmatem a pak podhmatem (jednou ukazováčkem a pak malíčkem), tak jestli se ty dva body liší. připadá mi, že by mohly.

Tak nějakej cenťák by tam mohl lítat, ale zas to může být i proto, že je jedna strana těla silnější než druhá.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Doufam, ze tvuj cil 5x225kg stale plati a doufam, ze jednou necekane prekvapis i nejakym peknym uletem na desitkovych serii

Cíle platí, ale už vím, že tenhle rok to nebude, stejně jako všechno ostatní, co jsem tam napsal.
Rušit to nebudu, ale v hlavě už mám do konce roku reálnější čísla, se kterýma se spokojím, ale ty radši už nepíšu, abych se pak nemusel na cvičení vykašlat.
10ky klidně, akorát nevím, kdy se na ně budu cítit.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26/8 VOLNO

TH 105kg

-takze nejake 2-3kg sly hore. Jeste jsem si byl nechat zmerit tlak a 110/80
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27/8 ZADA, AEROBKA

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8
100kg x 6 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 12 + 50kg x 15 (PR)
80kg x 12
-dnes to sedlo technicky az moc dobre, sice jsou ty tezke serie s cheatingem, ale vse dotahuji az na hrudnik, 95kg dnes 8x, takze jsem tam pak napral kilo :), coz je bez dvou cihlicek plnej kotel a nikdy jsem to se stovkou nejel, takze takova mala bezvyznamna radost hned na zacatek treninku :)

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
100kg x 10
100kg x 10
-dnes jsem citil silu a technika byla od prvnich serii paradne pumpujici, takze jsem dal lehce 6x110kg a prihodil rovnou na 120kg, coz jsem myslim jeste nikdy nejel. Tezko sam muzu posoudit techniku, kdyz se nevidim (jen v zrcadle). ale rekl bych ze urcite lepsi nez na videiich, co jsem nedavno postoval. Opet jsem to tahal vice po stehnech k spodni casti bricha a zada drzel mnohem rovnejsi a diky tomu z toho uzasne citim laty. Rekl bych ze nejlepe pumpovaly prave ty tezke serie se 120kg.

mrtvy tah
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
160kg x 10
-do posledni chvile jsem nebyl rozhodnutej, jak to dnes pojedu, ale vzhledem k tomu, ze predevcirem byly tezke tahy, tak dnes jsem se rozhodl dat si to lehce a to tak, ze si zopakuji a potvrdim svuj PR z uterka 8x10x160kg, i kdyz slovo "lehce" je v tomto pripade velmi zavadejici. S prehledem muzu rict, ze to bylo asi nejbrutalnejsich 8 serii, co jsem kdy v zivote na DL jel, tech 5x5x190kg z minula byl proti tomuhle odpocinek :) Hlavne posledni 3 serie byly hodne na krev a nevymackl bych z toho uz ani ctvrt opakovani :) Uplne nejvic hard core byla 7. serie, takze pred tou posledni jsem si dal o neco delsi pauzu a i kdyz byla totalne na doraz, tak o neco malo mene nez predchozi. Jinak ale splneno do puntiku, i kdyz totalne na krev a to doslova, protoze uz asi vic jak mesic mam sedrenou pravou holen, vzdy se mne tam udela strup, ktery si ale v kazdem treninku samozrejme strhnu a je to porad dokola. Dnes jsem si ho strhl tak, ze jsem mel na teplakach krvave kolo velikosti dlane a v noze pekny krater :) Priste si zase zopakuji 5x5x190kg, i kdyz jsem si po minulem treninku rikal, ze tuhle vahu uz nechci do operace na cince videt :)

pritahy JR
50kg x 10 + 40kg x 10 + 30kg x 12
55kg x 8
55kg x 8
45kg x 15
-po desitkovych mrtvolach jsem byl chvili pekne vystavnenej podobne jako predmilu, kdyz jsem to jel, takze jsem tusil, ze tohle dnes bude opet peklo a samozrejme jsem tusil spravne :D Ovsem po prvni serii jsem chytl druhy dech a i kdyz s velikym vypetim sil, tak jsem tim krasne proplul (a to doslolva ve vlastnim potu :) ), techniku jsem take nastesti chytl, kridla napumpovany, ze jsem jsem mel pocit, ze zacnu litat :) a proste spokojenost.

pritahy kladky v leze na siroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 8
100kg x 8 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50kg x 20
80kg x 15
-naprosto luxusni cvik

kolo
40 minut
-mel jsem cas uz jen asi 45 minut, pasy byly oba zabrane, takze jsem nevedel co. Na kolo se mne nechtelo, takze jsem si chtel dat bricho, ale preci jen aerobka je aerobka :) tak jsem se na to kolo usadil a i kdyz se pas po 10 minutach uvolnil, tak me to kolo tak chytlo, ze jsem na nem zustal a dal si 40 minut, coz me celkem prekvapuje vzhledem k tomu, ze k nemu mam momentalne neskutecny odpor :) Tempo nebylo nijak vrazedne, rekl bych, ze jsem se bohuzel drzel v aerobni zone (tzn v zone pro lemply ), ale to je jedno, hlavne ze me to bavilo :) Kdybych mel o neco vic casu, dal bych celou hodinu.

-dnes mely byt sice prsa, protoze zada byly predevcirem, ale po vcerejsim nic nedelani, celkem vydatnemu jezeni a mensimu alkoholovemu opojeni jsem mel dnes chut se poradne zmasakrovat a to u treniku prsou a bicepsu moc praktikovat nejde, takze zada byly jasna volba. Po mtrvolach ze ctvrtka spodni zada nebolely a nebolelo ani nic jineho, takze nebyl duvod si je nedat :). Trenink to byl naprosto bezchybny, nekde jsem pridal, zopakoval jsem si PR na DL, zada paradne napumpoval, energie jsem mel hafo, jen uz nebyl cas, jinak bych k tomu dal jeste triceps a bricho. Sice jsem byl bezkonkurencne nejzpocenejsi v cele posilovne, ale dnes to nebyl takovy ten agresivni pot, kdyz ze me vali proudy vody a jsou po me vsude stopy, ovsem suche misto na me zarucene nebylo :) Zitra prsa a biceps.

Naposledy upravil Draper dne so srpen 27, 2011 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

120 omfg.... s tím bych nacheatoval max tak 1 rep :D

S kým si popíjel? Spolubydly?
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
120 omfg.... s tím bych nacheatoval max tak 1 rep :D

S kým si popíjel? Spolubydly?

ne ted tu zadna neni nastesti

Jinak nevim, jak moc to cheatuji, ale asi ne zase tak moc, kdyz mne to nijak neubere silu na mrtve tahy a u tech pritahu mne pripada, ze spodni zada vubec nedostavaji nejaky zahul, kdezto drive jsem je mel i po 4 seriich rozsekany, ze jsem pak musel na mrtvoly snizit 20% vahy. Ale tuhle vyrazne lepsi regeneraci spodnich zad pozoruji od doby, co jsem uplne vyradil pasek a take pravidelne zacal cvicit bricho, coz by me zajimalo, jestli ma souvislost.
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28/8 PRSA, BICEPS, AEROBKA

bench press na MP hlavou nahoru
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
70kg x 15
70kg x 15
-loket totalne v hajzlu. Boli uz od posledniho treninku tricepsu, coz bylo nekdy myslim zacatkem tydne, takze jsem tusil, ze to dnes nebude nic moc, ale doufam jsem, ze se to treba rozcvici. Zacal jsem benchem, vedel jsem, ze do vah dnes urcite nepujdu, bohuzel prvni serie s 80kg byla nesnesitelna, takze jsem se na to vy*ral a sel na MP, preci jen alespon bude zmena. Ty 90ky silove uplne v pohode, celkem kratke pauzy, ale s kazdym dalsim opakovanim loket bolel vic a vic, takze jsem to nechal na 6op a radeji jsem to nepokousel, silove by to bylo tak na 8ky. Pak jsem sundal 10kg a zhruba to same, posledni 2 opakovani uz s velkou bolesti, takze jsem vzdy serii ukoncil na 10op. I kdyz me to sralo, tak je to alespon prijemna zmena a celkem jsem napumpoval horni kozy.

protismerky
22,5kg x 20
25kg x 20
27,5kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
32,5kg x 12 + 27,5kg x 12 + 25kg x 15 + 22,5kg x 15 + 20kg x 20 + 17,5kg x 20 + 15kg x 30
25kg x 25
-tady nastesti loket bolet nemuze, takze jako vzdy paradni pumpovacka

bench press na MP hlavou dolu
60kg x 12
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-co dal? Chtelo to neco na spodni kozy, ale u toho to boli jeste vic. Zkusil jsem nejprve jednorucky, jenze tam jsem si pres bolest nenadhodil ani 25ku, takze jsem zkusil znovu bench na rovne lavicce. 60kg - ani ho*no :), takze jsem pokracoval dal a opet se usadil na MP, kde jsem doufam, ze to tolik bolet nebude. Nikdy jsem to na MP hlavou dolu nejel, vahu jsem dal nejakou rozumnou a nastesti to celkem slo, ale ze by to nebolelo vubec ,to se rict neda.

tlaky na stroji v sede
50kg x 15
55kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10 + 50kg x 15 + 40kg x 15 + 30kg x 30
60kg x 12
-na dojeti jeste toto. Chtel jsem to jet alespon v SS s peck deckem, ale byl obsazenej, tak jsem to dal takhle. Loket sice bolel (hlavne pri poslednich opakovanich), ale bylo to snesitelne

bicepsovy zdvih JR
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 10
22,5kg x 8
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
27,5kg x 6 + 17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 20
20kg x 16 (PR!)
-vzdy brecim, ze se strasne potim, dnes jsem brecel, ze jsem byl uplne suchej, teda az do te shazovaci serie na biceps, kdy jsem konecne zacal citit, ze cvicim :) V bicakach dnes plno sily, i ty 25ky nebyly nejak HC a vsude celkem kratke pauzy. Dnes jsem prekonal svuj stary PR a dal 20ky 16x (na kazdou ruku samozrejme)

bicepsovy zdvih EZ
50kg x 8 + 37,5kg x 12 + 20kg x 20
-do tohohle se mne popravde moc nechtelo, protoze tenhle cvik, ac to nevypada, tak boli neskutecne a je to silenej hnus (ale takovej ten endorfinoidni hnus :) ) no ale prsa mne nic moc nedaly, tak to chtelo nejaky masakr a trochu se zapotit a tohle v tomto ohledu nikdy nezklame. Chcipal jsem od prvni serie, ale dal jsem to dle planu a bicaky totalne na prasknuti a ja konecne mokrej :)

pas (chuze do kopce)
40 minut (4,6km, 6,6-6,9km/h, 15% sklon)
-nejprve byly pasy opet zabrany, takze jsem dal asi 5 minut kolo, pak se uvolnil, tak jsem na nej honem sel. Slo se pekne, hlavne druha polovina, ve srovnani s kolem ze vcerejska ovsem mnohem vetsi peklo a mnohem vyssi tepovka. Bohuzel uz nebyla ani minuta casu, jinak bych dnes dal jeste, protoze me to ke konci opravdu pekne chytlo

-krome po*ranyho loktu, ktery mne totalne ku*vil trenink psou to byl ok, u bicaku a na aerobce jsem si spravil naladu. Ty kozy taky nebyly nejhorsi, co se tyka prociteni a pumpingu, ale nebyl tam zadny poradny cvik, coz me stve. Ten loket nijak ted nebudu resit, do pauzy mne zbyva stejne uz jen tyden, tak dalsi trenink prsou dam nejaky lehky a treba s kratkyma pauzama, vice superserii, shazovacek atd.....
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/8 ZADA, BRICHO, AEROBKA

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8
100kg x 6 + 80kgx 10 + 70kg x 12 + 60kg x 12 + 50kg x 15
80kg x 12
-u tohoto cviku jsem se jako u jedineho obaval, ze bude bolet loket, protoze vzdy, kdyz mne drive bolel, tady jsem ho citil, ale nic se nastesti nedelo, jen paradni pumping :)

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 6
100kg x 10
100kg x 10
-tenhle cvik je cimdal lepsi a trenink od treninku me bavi vic a vic. 120ky krome prvni serie sedly opet vyborne, coz soudim podle toho, jak z toho citim zada a citil jsem je luxusne.

mrtvy tah
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5 (pokladani cinky)
190kg x 5 (odrazeni cinky a evidentne mnohem lehci)
190kg x 5
200kg x 2
170kg x 8
170kg x 8
170kg x 8
-minule jsem psal, ze si tech 5x5x190kg chci do operace jeste jednou zopakovat, jen jsem netusil, ze to bude uz dnes, protoze preci jen je to 4. trenink mrtvol po sobe jen s jednodenni pauzou mezi nima, coz nechapu, jak muzu uregenerovat a ze vubec necitim spodni zada ( mozna mam misto vzprimovacu implantovane ocelove panely ) Moc se mne do toho nechtelo, navic mam po vcerejsku pekne namozeny ramena z MP a mam ztuhly koleno, takze jsem tomu daval sanci tak 5% :D , rozcvicovaci serie se 130kg a 160kg samozrejme tekze jak prase, takze me sance klesly asi tak na 2%, no ale nalozil jsem to a uvidime, co to pujde. Na prvni serii maximalni koncentrace a najednou jakoby cinka zlehkla o polovinu a i kdyz byla tezka, tak jsem vedel, ze to dnes pujde. Nevim cim to, ale dalsich nekolik serii mne prislo jeste lehci i pauzy jsem daval kratsi nez minule, takze z toho nakonec bylo 8x5x190kg, ztratil jsem se ovsem v pocitani, a tak myslim, ze jich bylo 9. protoze jsem si pro jistotu dal navic tu jednu, kterou jsem si nebyl jisty. Po tech 8 seriich me napadlo, ze si tam jeste 10kg prihodim jen tak na zkousku a zkusim alespon 1x200kg jako pred par dny. Dal jsem to 2x celkem lehce, u tretiho jsem chvili vahal, ale nakonec preci jen respekt k memu kolenu a take zadum, protoze to bylo bez pasku a navic uz jsem mel za sebou 8 tezkych serii. Pak jsem to jeste dojel 3 seriema po 8 opakovanich se 170kg, ktere ovsem byly hodne heavy. Sice jsem videa se 190kg uz daval, ale 2 serie jsem natocil, myslim ze to byly bud 7. a 8. nebo 6. a 7. to je fuk. Dnes jsem to stridal tak, ze jsem jednu serii jel s pokladnim cinky, dalsi s tukanim nebo mirnym odrazenim, ty s odrazenim byly samozrejme lehci a dokonce nekde byla i mala rezerva. Do operace jeste 2 treninky zad, takze jeste jednou si to asi dam a nejspis i pridat, ale to nechme osudu :)

pritahy JR
50kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 10
45kg x 15
-po mrtvolach jsem mel vic energie nez pred nima , takze vubec nehrozilo, ze by dnes neprobehly shazovacky a kdyz guruhonza dal minule 4, tak draper dnes musel dat 5 :) Naprosta parada, sice jsem se zpotil, ze na me nebylo suche misto, ale nebyl to takovy ten hnusny agresivni pot, ktery ani nejde odsavat a kdy jsou podemnou kaluze, takze me to nemelo co kazit :) I jsem to dnes lepe udychaval nez jindy a laty opet na prasknuti :)

pritahy kladky v leze nasiroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 12
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 8
100kg x 8 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50kg x 20
80kg x 15
-dopumpovani na zaver, lepsi cvik pro tyhle ucely snad ani nemuze byt obzvlaste s tim sirokym adapterem.

zdvihy nohou v sede
15
15
15
15
15
15
15
15
-prvne jsem chtel dat cvicku, ale lavicka byla obsazena, tak jsem zacal timhle. Bricho bylo odpocate, tekze to bralo vyborne

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-to same jako predchozi cvik, bricho dnes naprosto super

pas (chuze do kopce)
40 minut (+ cca 90sec) (4,6km, 6,6-6.9km/h, 15% sklon)
-aby byl trenink 100% dokonaly, musi byt i aerobka. Dnes se slo opet vyborne, hlavni je neprepalit to na zacatku, idealni rychlost na max sklon je pro me 6,6-6,7km/h, je to tempo, pri kterem sice nejsem schopnej plynule mluvit, ale da se to vydrzet. V polovine jsem dal opet minutku pauzu na napiti se a abych trochu ulevil noham, jen jsem si asi 4 minuty pred koncem zase vytrhl tu bezpecnostni snurku nebo co to je, cimz se pas automaticky vypne, ale behem asi 20 sec jsem se "rozjel" znovu :)

-nejlepsi trenink zad ever :) Zitra me cekaji kozy a nevim co k tomu, ale vubec se na to netesim, protoze zadne benche, tlaky JR atd neprichazi v uvahu a to ani s lehkou vahou, takze budu doufat, ze alepson na MP neco pujde a kdyz ne, tak dam 50 serii peck decku do selhani :D To same ramena, ktera bych rad dal take, ale tam mne loket take moc nedovoli. Kazdopadne si to zabandazuju a uvidime.

Naposledy upravil Draper dne po srpen 29, 2011 3:58 pm, celkově upraveno 2 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D:D:D:D esi nebude v pátek ani v sobotu fotbal a esi nezapomenu, tak zkusím 6 schazovaček :D:D:D zkusíš pak 7?
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D:D:D:D esi nebude v pátek ani v sobotu fotbal a esi nezapomenu, tak zkusím 6 schazovaček :D:D:D zkusíš pak 7 ?

ne 10 :)
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30/8 PRSA, RAMENA, BICEPS, AEROBKA

bench press
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
70kg x 15
70kg x 15
70kg x 15
-na hovno. Loket jsem si sice zabandazoval a moc nebolel, takze po dukladnem rozcviceni a zahrati jsem zkusil 90kg. Prvni serie bolela, ale az posl. opakovani, druha uz podstatne vice, treti ta uz byla se studenym potem na zadech :) a ctvrtou s 90kg jsem zabalil po 3. opakovani. Celkem me ale prekvapilo, jak ty 10ky s 90kg byly silove lehke, skoda no. Pak jsem 20kg ubral, ale ta posledni uz take bolela. Takze jsem sel na MP, coz jedine muzu cvicit bez bolesti.

bench press na MP hlavou nahoru
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
trosku ulet, ale co jineho mne zbyvalo. Do vah jsem jit nemohl ani tady, takze jsem zvolil 70kg a jel 10ky s kratkyma pauzama (okolo 60 sec). Celkem fajn zmena a doufam, ze alespon trochu shocking :) 20 serii bylo urcite, ale zrejme jich bylo o neco malo vice

bench press na MP hlavou dolu
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-po 20 seriich hlavou nahoru jsem se rozhodl, ze by to chelo mensi zmenu, a tak jsem zmenil polohu lavicky. Sice trochu neprakticke, ale dnes se nedolo nic delat :) Tady uz loket bolel vice, ale porad to bylo snesitelne. Pauzy uz o neco malo delsi asi...

protismerky
22,5kg x 20
25kg x 15
27,5kg x 15
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12 + 27,5kg x 12 + 25kg x 15 + 22,5kg x 15 + 20kg x 15 + 17,5kg x 20 + 15kg x 30
25kg x 20
-kdyz uz dnes byl takovy special trenink, tak jsem tady mohl vymyslet neco originalnejsiho, at to nejedu porad stejne. Mohl jsem to dat v SS s necim, ale v posilce celkem narvano a mel jsem strach, aby mne tam nekdo nevlezl.

peck dec
55kg x 15
60kg x 15
65kg x 15
70kg x 12
70kg x 12
70kg x 12 + 60kg x 12 + 50kg x 12 + 40kg x 25 + 30kg x 35
60kg x 15
-tak jeste jedna blbost na zaver a kozy sbohem :)

tlaky na MP pred hlavu
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-loket jsem si opet zabandazoval, prvni 3 serie celkem sly, pak uz na hovno, takze se slo na bicak

bicepsovy zdvih JR
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 10
22,5kg x 8
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
25kg x 7
27,5kg x 6 + 17,5kg x 10 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12 + 10kg x 15 + 7,5kg x 20
20kg x 15
-na to, ze byl ted bicak nejakym zpusobem zatezovany ve vsech ze 4 treninku po sobe, co byly at uz primarne nebo sekundarne, tak neni znat vubec zadna unava a stale je plno sily. Zada a bicepy jsou proste me nejsilnejsi partie a nejlepe regeneruji.

bicepsoby zdvih EZ skotovka (plny rozsah)
30kg x 15
35kg x 12
40kg x 10
45kg x 7
45kg x 7
45kg x 7
45kg x 7
40kg x 10
40kg x 10
30kg x 20
-dlouho jsem to nejel, takze super zmena.

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
10kg x 15 + 10kg x 15
-kdyz uz jsem ty ramena nacal jednim cvikem, i kdyz stal uplne za ho*no kvuli loktu, tak jsem je jeste dorazil timhle. Tohle byl asi nejmasakrovatejsi cvik z celeho treninku a teprve tady jsme se zadychal a zapotil.

pas (chuze do kopce)
40 minut (+62 sekund) (4,6km, 6,6-7,0km/h, 15% sklon, 556kcal)
-trenink nebyl nic moc a jak neni nic moc ani na tu aerobku se mne nechce, ovsem asi ve me zbylo hodne energie, kterou jsem do treninku nedal a aerobka byla dnes luxusni. Od zacatku jsem valil celkem nezvykle v tempu a citil jsem hodne energie a to me pak i vice bavi diky tomu i cas stransne rychle ubihal, sice tepovka hodne vysoka, ale tak to ma byt, poslednich 10 minut uz ale docela HC

kolo
20 minut
-uz jsem chtel koncil, ale to kole vedle bylo jako magnet, takze jsem se na nej usadil s planem dat si 5 max 10 minut na dojeti, cemuz jsem stejne neveril, protoze me nebavi. Prvnich par minut nic moc, ale pak jsem chytl tempo a krome mensiho failu, kdy se mne zamotala tkanicka od bot do slapatka, to bylo naprosto super a nakonec jsem si dal krasnych 20 minut. Ale to uz jsem jednak nemel cas a jednak jsem byl total nacuclej vodou, takze radeji konec.

-anaerobni trenink dnes nic moc, byl uzpusobeny loktu, takze zadne vetsi vahy, ale jen spise takova pumpovacka, hlavne prsa a ramena. I kdyz mam pumping rad, tak me to az tak nebavilo, protoze tam chybely poradne cviky s tezkou vahou. Navic nejsem moc vyspanej, takze to bylo celkove krome aerobky takove nudne a ospale a bylo to hlavne o tom nejak tim proplout a vydrzet to. Trenink byl celkem nenarocny, kdybych si sedl k telce, dal nohy na stul a popijel kavu, asi bych se citl stejne :) az pak u aerobky jsem se poradne zapotil a mel pocit, ze neco delam :)

-do operace jeste max 4. treininky, coz je dobre, uz to s tim loktem nejak dosmrdlam a pak si alespon odpocne. Kdybych pred sebou nemel pauzu, tak bych ho uz nezatezoval, protoze samo to asi neustoupi a chce to proste klid.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten bench ti šel nějak nahoru, 10ky s 90 to by se mi taky líbilo
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně dobrej log kámo. A ty výkony...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: