Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Ten bench ti šel nějak nahoru, 10ky s 90 to by se mi taky líbilo

Taky jsem koukal a jak to bylo lehke...nebyt toho podelanyho loktu, dnes by padaly velky cisla :) Jenze u te 3. serie uz to bylo, jak jsem psal, se studenym potem v zadech a mel jsem pocit, ze to zvedam uz jen tou zdravou rukou a ta s bolavym loktem byla jan jakysi "drzak", takze jsem se na to vykaslal.

Mr. Muscle: dik :) Nejake slusnejsi vykony snad jen u treninku zad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, už ti někdo řekl , že si TOTÁLNÍ magor

20 serií hlavou nahoru, po 70 kgx10 v podelanym MP, přiznej se, kolik lidí to jelo

Nechápu u tebe tu výdrž, hodil by ses mě na baráku, denska sem vesloval lopatou 3 kubíky betonu , celkem maskar

Ještě bych si rýpnul, má to nejakej smysl, jet tolik sériíí ? přeci jen 20 je dost

Taky sem mel driv problemy s lokty u benche, pomahala me koňská mast a voltaren.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to jednoduche, nemuzu ted pouzivat vyssi vahy, tak jsem si trenink uzpusobil a trochu zintenzivneil, zkratil jsem pauzy a jel toho o neco vice. Dlouhodobe je to samozrejme blbost, ale pokud by tohle kazdy pokrocilejsi cvicenec (i ty) cas od casu zaradil, verim, ze by na to telo reagovalo, protoze by to pro nej bylo pekny shocking. Podivej se jak cvicim, partie procvicim skoro obden, na zada okolo 50 serii na prsa o neco malo mene, zarazuji ruzne intenzifikacni metody superserie, shazovaci serie atd, coz skoro nikdo nedela, po treninku jeste aerobka a muzu rict a dam za to klidne ruku do ohne, ze je to zatim nejlepe fungujici trenink bez sypky, co jsem kdy jel i kdyz se to vymyka vsem psanym zasadam.

A druha vec je, ze i kdybych tech 20 serii (vlastne 30 serii, protoze to bylo pak jeste hlavou dolu:) ) zarazoval kazdy trenink, protoze me to bavi, tak to kazdy trenink zarazovat budu, protoze to ze me to bavi, je pro me hlavni.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je jasný, že tě to baví :) určitě by to byl pro tělo šok a jinak by reagovalo souhlasím. Kdo to má, ale vydržet :) ale respect, tohle jsou opravdu šílené tréninky, pěkně se to čte.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Je jasný, že tě to baví :) určitě by to byl pro tělo šok a jinak by reagovalo souhlasím. Kdo to má, ale vydržet :) ale respect, tohle jsou opravdu šílené tréninky, pěkně se to čte.

Tak treba zrovna ten dnesni trenink oproti vcerejsimu, coz jsou dva naprosot nesrovnatelne treninky, byl tak az nudne nenarocnej (krome aerobky), ze me skoro ani nebavil, i presto ze jsem si ho okorenil 30 seriema na MP s kratsima pauzama. Tady opravdu krome aerobky nebylo nic HC :)
Shalke

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat jak dlouhé děláš pauzy mezi sériemi? např. u MT, benche..
Předem díky za odpověď. (:
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drapere taky tě zajímá ten vznik velmi zajímavého smajlíku (:
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprvé jsem to viděl u Zachara, a psal to protože mu na chatu vadilo, že se stoho udělal klasickej smail, či tak nějak.
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v posledni dobe to vidim dost i na faceboocku a tak
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shalke napsal:
Můžu se zeptat jak dlouhé děláš pauzy mezi sériemi? např. u MT, benche..
Předem díky za odpověď. (:

Muzes se zeptat, ale odpovedi se nedockas :), protoze to opravdu nevim. Drive jsem to poctive meril 60-90 sec, ale ted se ridim pouze na pocitem a ten se odviji od predchozi serie a taknejak uz za ta leta vim, kdy jsem na dalsi serii pripraven.

citace:
drapere taky tě zajímá ten vznik velmi zajímavého smajlíku (:

Jo toho smajla jsem si taky vsiml kdysi u Zachyho. Nejprve to vypadalo, ze je Zacharo porad nasranej a nebo v nejake celozivotni depresi a pak mne vysvetlil, ze je to vlastne smejici se smajlik jen obracene (:
RAT

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tenhle deníček si zaslouží moji pozornost - já taky nevylezu z fitka dřív jak za 3 hodiny, konečně nějaká spřízněná podobně postižená duše Hodně sympatický výkony, jen tak dál Nejvíc se mi líbí, jak u aerobky uvádíš do závorky i ty sekundy . Jen nechápu, jak ti s takovou muskulaturou vůbec může lézt něco do tuku? Ty přece musíš vydat strašný energie jen tím, že vůbec existuješ
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On není ze Země =)
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
Tak tenhle deníček si zaslouží moji pozornost - já taky nevylezu z fitka dřív jak za 3 hodiny, konečně nějaká spřízněná podobně postižená duše Hodně sympatický výkony, jen tak dál Nejvíc se mi líbí, jak u aerobky uvádíš do závorky i ty sekundy . Jen nechápu, jak ti s takovou muskulaturou vůbec může lézt něco do tuku? Ty přece musíš vydat strašný energie jen tím, že vůbec existuješ

A ty ses z jake planety? Treba nas tu vyprdla stejna vesmirna lod, jen tebe teda asi o 3 roky pozdeji :) Ale je to podezrele, ta zavislost na vlockach, minimalne 3 hodinove trneinky a kdovi co jeste :))

Ty sekundy v zavorce: To vis, presnost to je moje :D A kdybych napsal jen 40 minut na tu vzdalenost 4,6km, tak bych tady na foru lhal, protoze bych si pridaval na vykonu

Jinak ten muj metabolizmus. Ja ho bohuzel nemam od prirody nejak turbo rychlej, ale udrzuji si ho timhle cvicenim a staci, abych se par dni nehybal, hned pribiram. Ted posledni mesic jim asi o 300g sachru vic nez predtim a pribral jsem minimalne 4 kila

Naposledy upravil Draper dne čt září 01, 2011 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beztak RAT je Draper jen si hraje na ženskou. Ronnie mu to zaplatil, aby oživil forum.
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/9 ZADA, BRICHO, AEROBKA

stahovani kladky na hrudnik
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
95kg x 8
100kg x 6 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 12 + 50kg x 15
80kg x 12
-standartni zacatek

pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 6
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 6
100kg x 10
100kg x 10
-opet super jako poslednich par treninku, rano jsem se musel na youtube podivat na nejaka motivacni videa tohoto cviku, coz mne vzdy hodne pomuze :)

mrtvy tah (no belt, magnezko)
190kg x 5
200kg x 5 (PR)
200kg x 4
200kg x 4
200kg x 4
200kg x 4

190kg x 5
190kg x 5
190kg x 5
160kg x 12 (PR:) )
-tak strasne se mne dnes do tech mrtvol nechtelo a uz vubec ne do nejakych tezkych, ze jsem chvili opravdu vahal, jestli je dnes jet nebo ne, ale myslenku, ze bych se na ne vy*ral, jsem mel v hlave asi tak 2 sekundy, takze bylo jasne, ze si je dnes dam. Ted byla otazka, jestli lehce nebo tezce. Preci jen uz odpocitavam posledni treninky a bez toho dnesniho uz zbyvaji zada jen 1x, takze proto a take proto, ze jsem ted 2 dny mrtvoly necvicil, takze bych mel byt odpocatejsi, jsem se rozhodl pro tezke tahy. Minule bylo 8x5x190kg, dnes jsem si to chtel dat jeste jedno, ale zaroven me neco nutilo pridat si, alespon na par serii. Nechtel jsem troskarit, takze jsem tam jebl rovnou 10kg s tim, ze to dam maximalne 3x a i to jsem si rikal, ze bude dobry (minule bylo 200kg 2x). Od prvniho opakovani jsem taknejak vedel, ze ty 3 budou urcite, 4. bylo uz tezsi, ale porad rezerva, takze jsem nevahal ani vterinu a jebl tam 5., ktete bylo sice hodne tezke, ale neda se rict, ze to bylo uplne na krev, i kdyz 6. by uz bylo asi prasacke, hlavne protoze bych uz nemohl jit tolik do drepu. Na dalsi serie jsem nechal 200kg a dojel to po 4op, mozna by u nekterych i to 5. slo, ale preci jen respekt k memu kolenu, ktere navic vcera bylo jak ve sveraku, otekle a priserne bolelo. I tak ale 4x4 celkem na jistotu, jen u te 3. ctyrky jsem si nerovnomerne chytl cinku a porad se mne prevazovala, coz nebylo moc prijemne. Pak jeste nejake 5ky se 190kg a na zaver 12x160kg touch and go reps (PR). Dnes opravdu maximalni spokojenost, jedine, co me ale sere je to, ze jsem to nenatocil, jednak proto, ze v posilovne bylo silene lidi a nebylo kam polozit mobil a jednak take proto, ze jsem absolutne necekal, ze s 200kg dam 5 slusnych opakovani. Musite mne to proste verit, svedku mam kdyztak dost:D Pokud budu do priste (do posledniho treninku) dostatecne zregenerovanej, zkusim si 5x200kg jeste jednou.

pritahy JR
50kg x 8 + 40kg x 10 + 30kg x 12
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 10
45kg x 15
-kdyz uz jsem tech 5 shazovacek jel minule, tak jsem si to zakonite musel dat i dnes, jinak by mne asi cely trenink hlodalo v hlave, ze nebylo neco v poradku Laty opet ve stavu, ze jsem myslel, ze si je s kazdym dalsim opakovanim urvu :) Celkem 38 serii, 302 opakovani :)

pritahy kladky v leze nasiroko
70kg x 12
75kg x 12
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 8
100kg x 8 + 80kg x 10 + 70kg x 12 + 60kg x 15 + 50kg x 20
80kg x 15
-a na zaver moje oblibena dorazecka

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-gut

pritahy nohou v sede
15
15
15
15
15
-byly to takove zviho - pritahy, protoze ty kolena respektive to koleno uplne neohnu a tudiz nepritahu, ale brisaky to bralo pekne

predklony na stroji
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
-kdyz uz jsem se to toho bricha pustil, tak jeste jeden cvik, ale uz to byl fofr, aby mne nekde nevlezl na pas

pas (chuze do kopce)
40 minut (+80 sekund :) ) (4,6km, 6,6-6,8 km/h, 15% sklon, 557kcal)
-po tech zadech je vzdy trochu mene energie a nohy jsou tezsi, ale nebylo to nic hrozneho a dal jsem, co jsem chtel, i kdyz funel jsem u toho hrozne. Holt fyzicka uz neni jako za dob beach boy formy

-dnes predposledni trenink zada a zatim absolutne nejlepsi me vykony v tomto splitu. Citim, ze forma vrcholi a vrcholi asi v pravou chvili a myslim, ze ta pauza bude tak akorat v cas. Sice se necitim unavenen, ale takhle trenovat samozrejme dlouhodobe nejde a drive nebo pozdeji by prislo v lepsim pripade pretrenovani v horsim zraneni. Ovsem vubec jsem necekal, ze se jeste dostanu u mrtvoly na 200kg a to pro 4-5 op v seriich a jeste k tomu po tezkych pritazich v predklonu. Je ale fakt, ze sila roste s rostouci hmotnosti (cca 5kg jsem za posl. par tydnu nabral). Bohuzel ale diky tomu, ze prijmu denne 800+ sacharidu z toho jeste vetsina v poznich hodinach, to jde i do tuku, ale zaroven rostou i svaly a s nima sila. Ted ale budu muset tenhle prijem energie velmi zredukovat, protoze chvili nebudu cvicit a takhle se vykrmovat si nebudu moct dovolit. Bude to ale hodne tezke, protoze mam ted sileny apetit No to je jedno, kazdopadne dnesni trenink absolutne super. Zitra nevim, co vymyslim s tim mim loktem, asi zase nejake blbosti na MP, peck decku a tak, nic jineho cvicit nemuzu, protoze si ani nejsem schopnej sundat tricko jak to nehorazne boli.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: