Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2010 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/12 TRENINK c.24

bench press
92,5kg x 5,5,5,5,5,5,5
-pridal jsem 2,5kg, u benchu je to lepsi pridavat takhle malo, ale za to pravidelne. Minule 6ky s 90kg, dnes 5ky s 92,5kg, ale o jednu serii vic. Daval jsem celkem kratke pauzy, kdybych daval delsi, tak by sly i 6ky, ale nechci to prepalit, do cilovych 5x5x100kg jeste preci neco chybi. Jinak jak uz jsem psal minule, bench me ted bavi a i dnes to sedlo vyborne.

mrtvy tah
140kg x 5,5,5,5,5,5,5
-posledni 2 treninky byla jakasi krize, zasekl jsem se na 135kg a vubec jsem z toho nemel dobry pocit, protoze to bylo tezke, dnes jsem opet tusil, ze to bude stat za houbec a vahal, jestli nemam dat DL s jednoruckama, ale zkusil jsem to a pak jsem si vzpomnel na vetu, kterou tu ma nekdo v podpisu "kdyz nemuzes, pridej si" ,a tak jsem pridal a byla to ta nejchytrejsi vec, co jsem dnes zatim udelal :) Bylo to uplne neco jineho nez minule, mnohem lepe mne to sedlo a pocitove to bylo lehci nez tech 135. Myslim, ze by sly krasne i 6ky, ale ted to budu drzet na 5kach, protoze cil u DL je 5x5x150kg, coz si myslim, ze je realne. A kdyby slo jeste vic, tak by to bylo super.
4. serie:
5. serie: (skoda, ze ta prdel nemuze jit kvuli tomu kolenu jeste trochu niz)

premisteni a tlak
60kg x 7,7,7,7,7,7,7
-treti hlavni cil dnesniho treninku splnen a dokonce nad ocekavani. Opet jsem pridal 2,5g, chtel jsem s tim dat 5x6, ale dnes byl proste den "D" a od zacatku se mne to zdalo nejake lehke, tak jsem jel 7ky a krome posledni serie, ktera ani nebyla v planu, ale dal jsem ji, protoze predchozi 2 cviky jsem take jel po 7 seriich :), to nebylo nejak extra tezke. Tazke naprosta spokojenost. Priste asi necham vahu a zkusim 8ky. Tady kdyby se mne casem povedlo 5x5x70kg, tak bych byl maximalne spokojenej, ale nevim nevim, uvidime.Asi bych ten cvik musel dat na zacatek treninku a ne ho jet az po BP a DL.
5. serie: (stale se snazim jet to co nejdynamicteji)

bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10,10,10,10,10
-dnes opet vsech 5 serii po 10op a uz celkem na jistotu

kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,8,8
-francii jsem kvuli loktu moc davat nechtel, protoze je to cimdla horsi, takze jsem sel na bradla, uz to byl 5 cvik, takze jsem si nedelal nadeje, ze dam 5x10 jako kdyz tento cvicim jako prvni v treninku. Prvni serie bylo hodne lehka, pak uz to ale ku*evsky tezko a posledni uz total na krev. Tady nastesi loket vubec neboli.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10
-minule 8ky s touto vahou, dnes 10ky a celkem v pohode, krasne to bralo laty.

tlaky JR hlavou dolu
27,5kg x 10,10,10,9,10
-prvni 3 serie ok, u 4. byl nejaky vypadek :) a 5 tak akorat. Pekny pumpig spodnich prsou.

superserie: francouzsky tlak EZ + bicepsovy zdvih JR - kladivo
32,5kg x 11,11,11,11,11 + 17,5kg x 11,11,11,11,11
-sice loket bolel a trochu jsem te ruce uhybal, ale pak jsem nasel techniku, kdy se to dalo. U bic. zdvihu ke konci serie odchazelo predlokti, ale jinak oba cviky super

upazovani s JR
10kg x 12,12,12,12,12
-jeste trochu polechtat ramena, aby jim to nebylo lito. Nasel jsem trochu jinou techniku a zda se to byt lepsi.

swing
20kg x 15,15,15,15,15
-gut, citil jsem hlavne bricho jako vzdy a taky pekne nohy, protoze je to pri tom zhoupnuti vlastne takovy ctvrt drep a jelikoz mam nohy vice rozkorocene, tak mne to dovoli i to zranene koleno a to je to, z ceho mne vzdy druhy den boli kvadricepsy a take citim, ze rostou. Aby taky ne, kdyz 2 roky nic nedelaly.

svicka (na mirne naklonene lavicce)
15,15,15,15,15
-i kdyz mozna to ani tak neni svicka jako obracene zkracovacky a nebo neco mezi :) kazdopadne ac se to nezda, tak je to neskutecne narocnej cvik

pullover
30kg x 15,15,15,15,15
-uz jsem ho davat nechtel, protoze jsem tam byl trochu pres cas, ale bez toho by to proste nebylo ono :)

TIME: 2 hodiny 21 minut (na 71 serii, to jde :) )

-Tenhle trenink nemel chybu a asi byl nejlepsi, ze vsech 24, co jsem od pauzy jel. Puvodne jsem chtel dat "jednoruckovy" trenink tzn. premisteni a tlak s JR, Dl s JR atd, protoze jsem ho ted 2x po sobe vynechal, ale nejak me uz nebavi tolik, jako kdyz tyto cviky cvicim s velkou cinkou, a tak jsem se na posledni chvili rozhodl, ze dam toto. Opravdu neskutecne me to dnes bavilo, mel jsem strasne moc energie a i kdyz ze me od zacatku do konce totalne lilo (Zlutej muze potvrdit:) ), tak jsem mel porad chut cvicit dal, jenze uz jsem odcvicil to, co jsem chtel i neco navic :), a tak jsem bohuzel musel koncit :)
-hodne zeru, speky, svaly, sila, vsechno jde pekne hore :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20/12 TRENINK c.25

bench press
92,5kg x 6,6,6,6,6,6
-vaha stejna, pridal jsem jedno opakovani do kazde serie, tezke tak akorat pro 6x6. Priste 5ky s 95kg.
3.serie:

mrtvy tah
140kg x 6,6,6,6,6,6
-to same jako u predchoziho cviku, vaha stejna a pridal jsem jedno opakovani. Takze tak akorat, unava ani nejak nebyla znat na to ze jsem to jel predevcirem . Priste pridam 5kg. Vim, ze ty videa jsou trpny, protoze je to porad dokola, ale treba se nekdo najde a rekne, co kde delam blbe :)
4. serie:
5. serie:

premisteni a tlak
60kg x 8,8,8,8,8,8
- tak tohle byl opravdu neskutecny masakr a opravdu jsem u toho ze sebe vydal skoro maximum. Vahu jsem take nechal a pridal jsem jedno opakovani do kazde serie, coz byl dnes plan u vsech 3 hlavnich cviku a vsude splneno.
5. serie (tady u posl. opakovani uz mensi pauza pred vytlacenim cinky nad hlavu, predchozi serie sly jeste plynule o coz se maximalne snazim)

bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 8,8,8,8,8
-pridal jsem 2,5kg, vaha tak akorat, pekne to bralo

kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,9,9
-sice mela byt francie, ale od zacatku jsem vedel, ze by to kvuli loktu nebyl dobry napad, coz me fakt sere, ale nebudu to pokouset, takze bradla. Jako 5. cvik, takze jsem si moc iluze nedelal, ale prekvapive jsem toho dal o neco vic nez minule. Celkem spokojenost.

pritahy VC
80kg x 10,10,10,10,10
-dobry, zada citim, ale technika by mohla byt asi lepsi, hlavne od 3. serie to ke konci drhlo.

sikmy bench na MP
70kg x 10,10,10,10,10
-tlakova sila roste a i tady je to znat. Naposledy jsem s touto vahou jel 5x8, pak jsem par treniku tento cvik vynechal a dnes v kazde serii o 2 opakovani vic, coz je pekny progress. Posledni serie ovsem byla ultra na krev.

superserie: bicepsovy zdvih JR v sede + extenze JR ve stoje
15kg x 12,12,12,12,12 + 27,5kg x 12,12,12,12,12
-loket u extenze trochu bolel, ale dalo se. Jinak prijemna kombinace na ruce

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15
-minimalni pauzy, celkem 10 serii, takze pekna aerobka jako vzdy

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12,12,12,12,12 + 22,5kg x 15,15,15,18,18
-super pumpovacka, minimalni pauzy, takze celkem masakr na zaver.

TIME: 120 minut (bez 20 sekund :) ) - 63 serii

-po minulem treninku jsem byl pekne rozbitej a kdyby me vcera nekdo rekl, ze dnes pujdu cvicit, tak bych to odmitl, ovsem rano jsem se vzbudil celkem zregenerovanej ne uplne 100% ale dalo se to (vcera jsem nic moc nedelal a hodne jedl, takze i to asi melo vliv) a i kdyz jsem chvili vahal, jestli jit, tak jsem nakonec sel hned rano na 7h a byl to super trenink. Vsude, kde jsem chtel pridat (bud vahu nebo opakovani), jsem pridal, takze maximalni spokojenost. Ted 2 dny volna, pak jeste trenink ve ctvrtek a pak 4 dny volna, coz taky bude ok. Ve ctvrtek bude BG zavreno (protoze budou menit koberec nebo co stejne tak i ve stredu), takze potrebuji najit fitko, kde maji stejne vybaveni od Grunu jako v BG (stare osy a stare kotouce), protoze si nerad zvykam na jine :)
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sem zvedavej kam až tě pustí ten benč , už tam je docela pěkně naložíno
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
sem zvedavej kam až tě pustí ten benč , už tam je docela pěkně naložíno

to ja taky, chci dat 5x5x100kg, coz bude mozna moje naturalni PR :)
jinak ono je to vzdy takove obdobi, kdy jde nejaky cvik pekne nahoru, technika mne sedi, nic me u toho neboli a v kzdem treninku jde sila pekne nahoru, pak najednou prijde zlom (treba z niceho nic z treninku na trenink), kdy to jde totalne do sracek (klesa sila, neni technika, nebavi me to...) a trva treba i nekolik mesicu, nez se to zase vrati zpet.
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som rád, že ideš naturálne, len tak dalej, moj obdiv k výkonom klesá úmerne s množstvom užitých anabolík.
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Som rád, že ideš naturálne, len tak dalej, moj obdiv k výkonom klesá úmerne s množstvom užitých anabolík .

no jasny, ted uz to vidim taky tak. A to nejlepsi anabolikum je to, ze to cloveka bavi :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v CR je hlavne ten zakon ohledne AS, takze bych to nikomu nedoporucoval zkouset, pokud nechce bejt v base. Stejne muzou uzivat anabolika jen blazni a hazarderi ...
agnez

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SI ZABIL
lookzoR

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
no jasny, ted uz to vidim taky tak. A to nejlepsi anabolikum je to, ze to cloveka bavi :)

přesně tak, já to mám skoro jak závislost :)
NBD

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sry draper za spam, ale musim napisat ze s tzm prispevkom suhlasim na 100 pro

naturalne 5x5x100 nie je nic extra, sam sice nemam sancu a ani vacsina ludi v posilovniach avsak ak sa tomu neitko venuje dostatocne precizne tak by nemal byt po urcitej dobe takyto "vysledok" vytlacit
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23/12 TRENINK c.26

bench press
70kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
-predevcirem me tak strasne bolel loket, ze jsem se ani nebyl schopnej poskrabat na hlave a myslel jsem, ze mam dotlakovano, vcera o 50% lepsi a dnes uz skoro bez bolesti, ale i tak jsem snizil vahu a dal 10x10 s kratkyma pauzama, protoze jsem to stejne chtel udelat uz minule, at je nejaka zmena. Vaha tak akorat, prvnich 6 serii opravdu jen minimalni pauzy, pak to zacalo tezknout, takze jsem je trochu natahoval, 8. byla na krev, 9. a 10. jsem dal palcovym uchopem a byly vyrazne lehci. Celkove to bylo prijemne a jsem rad, ze jsem to dal, priste 5ky s 95kg.

mrtvy tah
145kg x 5,5,5,5,5,5,5
-dnes jsem byl cvicit ve Valcu, protoze v BG je zavreno, takze jsem se obaval, jestli to nebude moc tezke, protoze v BG, jak je znamo, je vse lehci :) No ale i tak jsem pridal a bylo to uplne v pohode, jediny problem a ze zacatku me to celkem rozhodilo, byl v tom, ze jsou tam dost ohle osy a casto se to behem serie v ruce protaci,cimz totalne povoli uchop. Stalo se mne to nekolikrat, a tak jsem musel cinku vzdy polozit a znovu chytit, coz ale vlastne take neni na skodu. Tech 7 serii bylo tak akorat, spokojenost. Tech 5x5x150kg mam uz v kapse, uvidime kam to pujde dal. Naturalne, s pokladnami cinky na zem (bez odrazeni) a bez pasu nebo trhacek by to byl muj asi nej vykon.

premisteni a tlak
60kg x 8,8,8,8,8,8
- minule to bylo hodne na krev, a tak jsem to nechal, tusil jsem, ze me to cele bude ku*vit ta prohla osa a take ze celkem jo, navic jak se to protacelo, tak mne u par serii neustale ujizdelo zavazi na jedne strane, takze jsem se musel soustredit na vyrovnavani cinky. Prvni 3 serie hodne lehke, dokonce jsem si rikal, ze bych mohl jet 9ky, ale pak to zacalo tezknout, 4. tak akorat, 5. tezka jak prase a 6, kde se mne to nejvic protacelo, diky cemuz povoloval uchop a musel jsem cinku pokladat a znovu chytat, byla tak na krev jako nikdy v zivote u tohoto cviku, ale tech 8 jsem musel dat :) Krom te ohle osy to ale bylo paradni.

bicepsovy zdvih JR
20kg x 9,9,9,9,9
-pridal jsem po jodnom opakovani do kazde serie

kliky na bradlech
tlustej Draper x 10,10,10,9,8
-tady loket nastesti neboli, takze ok a celkem me ten cvik i bavi, jen skoda, ze tam neni zrcadlo, abych si mohl kontrolovat hloubku.

pritahy JR
40kg x 10
42,5kg x 10,10,10,10,10
-ve Valcu nejsou klasicke JR ale maji tam jakesi starsi lite,se kteryma se cvici naprosto vyborne. Vzal jsem 40ky, ale bylo to moc lehke, takze jsem vzal jeste o stupen tezsi a bylo to tak akorat. Nevim, jestli to bylo tema JR, ale technicky mne to dnes sedlo vyborne, lepe nez poslednich par treninku.

sikme tlaky JR
27,5kg x 10,10,10,10,10
-minule jsem to jel s 25kama, tak jsem zkusil pridat, posledni sice na krev, ale jinak luxus

superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + upazovani s JR
35kg x 10,10,10,10,10 + 10kg x 14,14,14,14,14
-na bicak to same jak minule, ale dnes uz jako druhy cvik, kdy by melo byt mene sily, ovsem nebylo a upazovani sice s lehkyma JR ale za to procitene a myslim ze tenchnicky. Jak uz jsem psal nedavno, nasel jsem trochu jinou techniku (trochu jiny pohyb cinky) a zda se to byt pro ramena efektivnejsi.

superserie: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
55kg x 12,12,12,12,15 + 22,5kg x 15,15,15,15,18
-u techto doplnkovych cviku radeji lehci vaha a snazit se co nejvice izolovat svaly, ktere je treba a take jsem to jel v rychlem tempu, jen minimalni pauzy.

military press
57,5kg x 7,7,7,7,7
-na ramena krome premisteni a tlaku nedavam zadny jiny cvik, tak jsem si dal jeste toto. Cinka uz byla nalozena a nechtelo se mne to prehazovat, ale myslel jsem, ze to na konci treniku bude uz tezke, ale naopak prvni 4 serie prekvapive s rezervnou, jen ta posledni u posl. opakovani s mirnym odrazem. Na tomto cviku jsem se nadavno zasekl a nebavil me a par treninku ho vynechal, coz se vzdy osvedci a sila a chut se vrati

zkracovacky na mici
20,20,20,20,20
-co jsem prestal chodit do BigOne, tak mne tenhe cvik neskutecne chybel, je to jeden z nej cviku na bricho a zaroven citim, jak se unej krasne uvolnuji spodni zada, takze jsem vyuzil toho, ze je ve Valcu mic a dal jsem si 5 krasnych serii

swing
20kg x 15,15,15,15,18
-tento cvik take nesmi chybet. nevim, jak to technicky vypadalo, ale mne to sedlo pekne :)

predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-dojizdecka

pullover
30kg x 17,17,17,17,20
-stale plno energie a moc jsem se na tenhle pumping na konec tesil. Pekne protazeni a napumpovani a ani ne na krev jako minule s touto vahou po 15op

nigga bench
60kg x 10,10,10,10,10
-na triceps jsem toho dnes dal malo, abych setril loket, ale porad jsem nemel dost a tak jsem si dal jeste toto. Na konci treninku a po pulloveru tak akorat vaha, ale pekne jsem procitil tricepsy. Ty posledni serie byly lehco nez ty prvni.

TIME: 2h 58 minut (94 serii )

-dnes jsem sel do posilovny s tim, ze to musi byt masakr a trochu to osolit oproti normalu, abych byl nasledujici 3 dny, kdy bude volno, trochu vice znicenej a nemel tak abstak, ze nemuzu jit cvicit, takze jsem pridal par cviku a zrychlyl tempo. Byl jsem odpocatej a vse se povedlo, byl to naprosto luxusni trenink, lilo ze mne od zacatku az do konce, ale popravde musim rict, ze kdyby bylo co, tak cvicim jeste dal, protoze mne aboslutne nedochazela energie a tak jsem si to jeste strihl z Valcu pecha domu a stavil se na nakupy, ale porad plno energie

-co se tyka me formy, roste to ted nejak moc rychle, bohuzel ale zdaleka ne jen svaly a sila, ale sadla a vody je pozehnane. Bricho mam jak jsem uz dlouho nemel a i kdyz me to trochu sere, tak to nejak moc neresim. oblikani je me male, sako, kterym jsem nedavno malem propadl, nedopnu a pokud ano, ustreluji mne knofliky , klahoty taky nektere praskaji diky velke prdeli atd no ale co, objem tak objem,hlavne at se mne to nevymkne z rukou

-jinak jak uz jsem psal, dnes jsem byl poprve ve Valcu, kdyz pominu to, ze jsem myslel, ze vim, kde to je, ale vedel jsem prd a skoncil jsem nekde skoro na Lesny a pak pecha zpatky, tak to tam je celkem prijemne, hlavne co se tyka prostoru, tak je to naprosto perfektni, tolik mista jsem v zadnem fitku jeste nevidel, v prostorach jsou umistene stoly a zidle, bylo tam velmi malo lidi, na konci uz jsem tam byl uplne sam a celkove to fitko pusobi prijemne, nevyhoda jsou prohle osy a pro nekoho (ovsem ne pro me) to, ze je tam celkem zima, na coz me I.N.G. upozornoval, ale to byla otazka tak 5 minut a uz jsem varil. Satny a sprchy take nic moc, ale to jsou detaily, vstup 80kc je ok....

-ted 3 dny volno a snaha trochu stahnou sachry a hlavne bilkoviny Pak zase normalni cca 2 hodinovy trenink :) a az mne tohle prestane bavit, tak split alespon na chvili
Morico

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je tak masakr trenink! Mam chut si to nekdy zkusit odjet presne jak si to jel ty, ale asi bych se zblil uz tak v pulce, klobouk dolu! To premisteni taky parada, ja posledne jel 5x10x55 a posledni serii uz sem nedal a tak mi to vyridilo, ze nechapu, jak si moh po tom jeste odjet tolik cviku.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc diky. Vahy nejsou samozrejme nic moc (zatim :-) ) ale to tempo, treninkovy objem a vydrz si celkem chvalim a mozna to bude znit trochu moc sebevedomne, ale jeste jsem nevidel timhle zpusobem nikoho ve svem okoli cvicit a pochybuji, ze by to moc lidi vydrzelo. Ovsem je to jen o treninku, pred par lety bych toho nedal ani polovinu.
NBD

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper, hezký svátky a mimochodom nemas tu na fore niekde fotku z cias najlepsej formy? Ked tak PM pokojne. Log rad citam
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 23, 2010 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Draper, hezký svátky a mimochodom nemas tu na fore niekde fotku z cias najlepsej formy? Ked tak PM pokojne. Log rad citam

Lonska forma, nevim jestli top forma, ale celkem to uslo.

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1291151807_1.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1291151807_2.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1291151807_3.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1291151807_4.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1291151854_1.jpg

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: