Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověče Drape, my bychom byli ve fitku parťáci k pohledání.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 3:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Člověče Drape, my bychom byli ve fitku parťáci k pohledání.

taky me to parkrat napadlo
medwed

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Frozz. napsal:
Mě se hrozně líbí, jak se tu všichni už snad od začátku tvého logu diví, že trénuješ tak dlouho, a proč, a jestli to není špatný pro tohle a tamto, a ty jim to furt opakuješ a vysvětluješ dokola a dokola. Jsem sice rybář, ale tvojí trpělivost bych asi neměl . Já tě třeba chápu, mě taky nedělá problém trénovat 3-4 hodiny denně, hlavní je, že to baví, i když to může být v mnoha pohledech kontraproduktivní. Dělnící taky venku makaj, kopou, nosej trámy a pražce třeba celý den, a zvládnou to. Rytíři ve středověku taky na sobě museli nosit 20-30->60kg zbroj a ještě s ní bojovat po dlouhou dobu, a taky to zvládli.
Teď je asi moderní trénovat 60min a pak stop! Víc se nesmí, blabla, bude ti to spalovat svaly, vyčerpá se ti tohle tamhleto atd. (v tomhle mě neberte úplně vážně, měl jsem chuť to napsat )

Do mně!! To bude kritika

Tohle jsi napsal vyborne, presne takto o tom uvazuji take

Jinak diky za komentare

A ty Moskyto si bez radeji hnetat prsa a nedelej mne tu z logu cirkus :-)

No nevim ale kdykoli jdu kolem jakekoli stavby tak tam je treba 8 delniku a z toho 1 maka a ostatni se opiraji o lopatu apod takze nevim jestli je tento priklad zrovna dobry... A rytiri zrovna taky nebyli vzorem rychlosti pohyblivosti a ostatne ani bojeschopnosti a opravdu neverim tomu ze s tim tezkym mecem ve zbroji dokazali svrdlat vic jak 5 min ...
Ale abych nebyl uplne OT tak i ja si myslim ze si clovek muze delat a cvicit jak dlouho chce a treba kdyby vas poslechl mozna by mel sanci rust atd lip nez ted ale kazdopadne pokud mu to vyhovuje tka je to jeho vec...
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze jeste jednou. Kdybych chtel opravdu maximalni vysledky, cvicim jinak a samozrejme mene stejne tak i jinak jim (vim, jak cvicit a jist, pokud z toho chci vytezit maximum a to jak cvicim ted nikomu nedoporucuji), kdyby mne slo pouze o to trenink si maximalne uzit, cvicim asi jeste o neco dele :) ,protoze kolikrat se mne po treninku jeste nechce koncit i kdyz jsem / vypadam naprosto vyrizenej :) a mam chut tam neco dat, ale rikam si, ze uz by to bylo fakt moc. Ted jsem tam cca 2hodiny kazdy druhy den nebo kazdy treti den, coz neni tak hrozne a je to takovy trenink, ktery me zaroven bavi a zaroven prinasi vysledky a to me staci.

edit: a jeste jedna vec , kteoru take opakuji porad dokola, nemuzu cvicit nejvetsi svalovou partii nohy, a tak mne zbyva vice prostoru pro regeneraci vrsku, takze si mohu dovolit vetsi treninkovy objem, pochybuji, ze bych to uregeneroval, kdybych cvicil drepy a jine cviky na nohy se stejnou frekvenci jako cvicim mrtvoly, premisteni atd
YUD

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že by moderátoři měli hned vedle pravidel sekce připíchnout Draperovo vyjádření o tom, proč takhle cvičí, co se mu stalo s nohou, co jí a že nejede ani dietu nebo objem a byl by klid Dávám tomu tak měsíc, než se tu objeví stejnej dotaz
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdybych chtel opravdu maximalni vysledky
já osobně chci maximální výsledky vždy

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Draper napsal:
Kdybych chtel opravdu maximalni vysledky
já osobně chci maximální výsledky vždy

a není snad "nejmaximálnější" výsledek to , že tě baví co děláš ?
setny

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem názoru, že i cesta může být cílem.
Proto pokud to drapera baví nemyslím, že by měl potřebovat další důvod proč trénuje jak trénuje.
agnez

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdulezitejsi je to,ze te to bavi a mas z toho radost a o tom to je.Nechysta se prece na Olympii.
Nekdy je lepsi kdyz clovek neresi kolik hodin spal,co jedl,jak dlouho cvici,ale dela to jen tak pro radost.Stejne casem clovek zjisti ze to nikam nevede,honit se jen za svalama.Takze delat to co te bavi a jak to delas,to uz je jedno.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte samozřejmě pravdu, vy advokáti. Já chtěl jen Drapera trochu pošťouchnout, když pořád píše, jak mu to je jedno, jak mu na tom nezáleží, že by to nikomu nedoporučil (mimochodem Drapere, ještě jsem od tebe nikdy neslyšel, že bys svůj trénink někomu doporučil :-)

To mi se tak s Draperem někdy pošťuchujeme

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
agnez

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Máte samozřejmě pravdu, vy advokáti. Já chtěl jen Drapera trochu pošťouchnout, když pořád píše, jak mu to je jedno, jak mu na tom nezáleží, že by to nikomu nedoporučil (mimochodem Drapere, ještě jsem od tebe nikdy neslyšel, že bys svůj trénink někomu doporučil :-)

To mi se tak s Draperem někdy pošťuchujeme

Ja myslim ze nereagovali jen na tebe ale spise na ostatni.Jinak mas pravdu,jak pise ze mu je to total jedno jak necvicil a pak tam zase travi 2-3hodiny pro zmenu
NBD

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Nejdulezitejsi je to,ze te to bavi a mas z toho radost a o tom to je.Nechysta se prece na Olympii.
Nekdy je lepsi kdyz clovek neresi kolik hodin spal,co jedl,jak dlouho cvici,ale dela to jen tak pro radost.Stejne casem clovek zjisti ze to nikam nevede,honit se jen za svalama.Takze delat to co te bavi a jak to delas,to uz je jedno.
s totožňujem sa s tvojím názorom
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16/12 TRENINK c.23

bench press
90kg x 6,6,6,6,6,6
-bench, moje nejvetsi slabina, ted jde krasne nahoru a mozna i proto me strasne bavi. Od minule jsem podle planu pridal 2,5kg, ale chtel jsem jet 5ky, ovsem nebylo to tak tezke, tak jsem zacal 6kama a odjel s nima vsech 6 serii. Pauzy celkem kratke, nejtezsi byla 5. pred 6. jsem dal trochu delsi pauzu a zkusil to palcovych uchopem jako vzdy posledni serii a byla prekvapive s rezervou. K tem cilenym 5x5x100kg se snad brzy dobenchuju.
3. serie:
4. serie:

mrtvy tah
135kg x 6,6,6,6,6,6
-minule to bylo tezky, takze jsem vahu nechal, ovsem zadny progres v tom, ze by se mne to zdalo lehci se nekonal. Sice to vyborne pumpovalo laty, ale celkem jsem s tim bojoval. Mozna jsou jen unaveny spodni zada, kazdopadne priste jeste s touto vahou a musi to byt konecne lehky :)
4. serie:

premisteni a tlak
57,5kg x 8,8,8,8,8,8
-masakr Vahu jsem nechal, ale pridal jsem do kazde serie 1 opakovani a opravdu to bylo nejbrutalnejsich 6 serii tohoto cviku od te doby co ho cvicim. U posledni serie mne to ke konci vyklouzavalo z rukou, tak sem si pred 8 opakovanim cinku polozil a znovu musel chytnout, jinak ale naprosta spokojenost. Priste 60kg. Zajimalo by me, jaky by byl rozdil, kdybych s timto cvikem zacinal a nejel ho az jako 3. v rade. U JR to byl docela veliky rozdil.
4. serie:
5. serie:

bicepsovy zdvih VC
45kg x 8,8,8,8,8
-gut, akorat vaha

francouzsky tlak
45kg x 8,8,8,8,8
-zacina opet ku*evsky bolet loket, takze jsem dal par serii s lehkou vahou a bolest pak presla, ale uplne ok to neni. To jsem ale cekal, protoze loket zlobi vzdy, jakmile zacnu pravidelne cvicit triceps. Jinak Od minule jsem pridal 5kg a super.

pritahy VC
80kg x 9,9,9,9,9
-gut

tlaky JR hlavou nahoru
25kg x 10,10,10,10,10
-strasne dlouho jsem to nejel, takze jsem neved, jakou vahu vzit, 25ky pro 5x10 s kratkyma pauzama byl naprosty ideal....

superserie: bicepsovy zdvih JR v sede + extenze JR ve stoje
15kg x 11,11,11,11,11 + 27,5kg x 11,11,11,11,11
-rychovka a super

upazovani s JR ve stoje
10kg x 12,12,14,14,14
-dlouho jsem to necvicil, takze to bralo vyborne ramena

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12,12,12,12,12 + 22,5kg x 15,15,15,15,15
-super pumpa, tyhle pi*ovinky v rychlem tempu na zaver treninku miluju :)

TIME: 115 minut

-Perfektni trenink.

Naposledy upravil Draper dne čt prosinec 16, 2010 11:42 am, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozkliknul jsem tahy a co to vidím? popík ti tam radí jak na to doufám že najde i můj account a taky mi něco poradí

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2010 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
rozkliknul jsem tahy a co to vidím? popík ti tam radí jak na to doufám že najde i můj account a taky mi něco poradí

edit: omg to je debil

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: