Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Intervaly jsou nejlepší, protože k nim není potřeba žádnej vnější narušitel.
Normální lidi dávaj třeba 30s+90s... a tam myslíš jen na to, kdy to skončí těch 30s... a pak zas to rozdejcháváš a znova a znova.
U něj je spíš mazec to, že vydrží hodinu chodit nebo šlapat a nic nevnímat... a to ani ty vodopády vody, který z něj tečou
Gohan

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To obdivuju asi nejvíc no, já bych se během těch hodin na tom rotopedu unudil k smrti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mam obdobi, kdy me to nebavi, nevydrzim tam ani 10 minut. Jezdil jsem od ledna nekdy do cervna kazdy den hodinovky, pak prislo najednou prepaleni, totalne se mne to znechutilo a i kdyz jsem se mockrat pokousel, vzdy jsem po 5-10 minutach skoncil. Tady neni nejhorsi ta nuda a jak jsem rikal, diky tem intervalum to utika mnohem rychleji. Stridam zatez 8 a 9HI a i kdyz je to jen jeden stupen, je to celkem rozdil. Ten nizsi prevod sice zase valim rychleji, takze tepovka se moc nemeni, ale pocitove je to prijemnejsi a pripada mne, ze trva tak 10 sekund :). Ale utikaji rychle i ty tezke prevody, protoze si rikam, ze to vydrzim, ze je to jen jedna, dva pripadne tri minuty, coz je vlastne nic :) Nejhorsi to zacne byt asi po 80 minutach a to hlavne kvuli prdeli, protoze uz opravdu nevim, jak na tom sedet, proto dojedu 100 minut, na minutu ani ne zastavim, slezu aby se mne ta prdel trochu odkrvila a zase pokracuji. Nejhorsi je to na zacatku, kdy mam ujety 2 km a rikam si hmm uz jen cca 83, to bude dobry

RAT napsal:

Šílený...prostě šílený...2 hodiny rotoped - přesně takhle si představuju peklo Mě stačí 45min a jsem otrávená až na půdu. Kdyby sis k těm intervalům aspoň naprogramoval nějaký mp3ky (rychle/pomalu)...mno ale když ti to nevadí... :)

Nejezdi to v konstatnim tempu a konst. zatezi, ale zkus minutu na vyssi zatez, minutu nizsi. Nebo si to nejak rozfazuj, proste si s tema cislama na displeji a casem celkove v hlave hrej a to strasne pomuze. Me by to treba strasne nudilo, kdybych mel delat takovou tu "kulturistickou" aerobku, kdy si hlildas tepovku, abys byl v zone pro spalovani tuku, coz je silena nuda a otrava, ale mnohem rychleji to utika, kdyz to ma tempo.
MP3s jak jsem rikal by me akorat rusily a navic v mych usich vydrzi klasicka sluchatka max 20 minut, pak uz je zacne vyplavovat pot a take ja rad posloucham zvuk roropedu :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28/10 AEROBKA

kolo
120 minut (84,85m, 42,42km/h)

-kdyz jsem se rano vzbudil a mel si vybrat mezi nesmyslnym zvedanim kusu zeleza a jeste vice nesmyslnejsim dvouhodinovym sedenim na jednom miste a krouzenim u toho nohama, tak jsem mel jasno :-) Dnes sice o par metru horsi vzdalenost nez vcera, ale jednoznacne nejvyssi intenzita a nejdelsi cas straveny pod max zatezi, dnes celkem 16x4 minuty na max zatez HI+ ,zbytek 1-3 minutovky, mezi tim vzdy 1 minuta na zatez 8.
-zitra mozna posilovna
-ranni klidova tepovka sice uz po silne kave a nejakem tom spalovaci cca 45, tesne po skonceni jizdy jsem opet nameril 240 jako vcera
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, to je fakt neskutečný. Měl bys zajít na nějaký zátěžový testy někam k fyziologům, třeba by se kvůli tobě museli přepisovat učebnice. To nemyslím jako legraci ale, ale to myslím vážně a smekám před tebou.
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O nejakych zatezovych testech jsem uvazoval a nechat si zmerit bazalni metabolizmus, mnozstvi tuku, svalove hmoty, vody v tele a ja nevim co jeste se da zjistit. Jen by to chtelo neco opravdu seriozniho a co nejpresnejsiho asi na nejake klinice a ne zadne inbody nebo nejakou culdovu domaci vahu made in vietnam
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta tvoje aerobka....neskutečný...už to bereš možná jako klišé, ale klobouk dolu jako, ta průměrná rychlost, s tou bys mohl jet mezi normal profíky. Mít pořádný kolo silniční.....2hodiny v kuse, to bych nedal ani s filmem zapnutym v TV
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Ta tvoje aerobka....neskutečný...už to bereš možná jako klišé, ale klobouk dolu jako, ta průměrná rychlost, s tou bys mohl jet mezi normal profíky. Mít pořádný kolo silniční.....2hodiny v kuse, to bych nedal ani s filmem zapnutym v TV

Nechci machrovat , ale kdyz jsem drive jezdival na kole, musel jsem vzdy jezdit sam, protoze me ostatni zdrzovali a porad jsem musel cekat. Sice to nikdy nebyli zadni velci sportovci, ale lide co pravidelne tury na kolach delali :) Kdyz jsem se rozjel, tak jsem proste jel a neco jako odpocinek neprichazelo v uvahu :) Podobne to plati u nejake fyzicke prace. Treba jsem klidne 2 dny nonstop (a to opravdu jen s mini pauzama) sekal drivi na chate a jeste k tomu na primem slunku v letnim horku a doslova jsem si to uzival. Sice jsem byl pak 3 dny dojebanej jako nikdy v zivote, ale v ten okamzik, kdy neco delam, jsem k nezastaveni a umim hodne potlacit a oddalit unavu:)
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže taky razíš moje heslo : Únavu si musím zasloužit...
Poman

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
O nejakych zatezovych testech jsem uvazoval a nechat si zmerit bazalni metabolizmus, mnozstvi tuku, svalove hmoty, vody v tele a ja nevim co jeste se da zjistit. Jen by to chtelo neco opravdu seriozniho a co nejpresnejsiho asi na nejake klinice a ne zadne inbody nebo nejakou culdovu domaci vahu made in vietnam

Hmm hmm...jsem ti nabízel úžasné superpřesné výsledky měření kardiovaskulárního aparátu
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo??

A jo vlastne...

Ale to bych musel mit na ruce 24h denne tam to, nevim jak se to jmenuje a to bych si s tim asi moc nezacivcil a kdyby jo, tak bych jim to znicil potem
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Verze 1. (pro ty, kdo radi ctou :) )
Takze jsem se dnes dokopal do posilovny, i kdyz se mne vubec nechtelo. Budika jsem si nastavil na 6:30, ale ignoroval jsem ho, pak jsem se vzbudil v 7 a to uz jsem se prekonal a vstal, coz jsem ale, jak se pozdeji ukazalo, delat nemel. Chtel jsem ted cvicit full body obden predevsim zakladni cviky, takze jsem zacal benchem. 1. prac. serie 5x90kg, ok, takze jsme pridal 5kg, 2. serie 5x95kg taky ok ale uz bez rezervy, 3. serie 5x95kg silove tezka, ale splneno, ovsem pri vraceni cinky zpet do stojanu jsem se netrefil a levou stranu cinky prehodil za stojan na zem. Rana jak prase, ale prekvapive v te chvili nic nebolelo, tak jsem cinku rovnou ze zeme hodil zpet a odjel 4. serii, take 5x95kg. 5. serie s 95kg pri vyndani cinky ze stojanu jakasi bolest a slabost v levem rameni a malem jsem si ji jeste pustil na sebe, ovsem bylo to jen pri tom pohybu, kdy jsem vyndaval cinku ze stojanu. Trochu me to rozhodilo a vzalo silu, protoze jsem si musel cinku srovnat do bezbolestne polohy, takze jsem odjel jen 4 opakovani. 5. serie cinku jsem ze stojanu nazvedl asi jen o 2 cm a hned hodil zpet, protoze bolest zacala byt nesnesitelna. Pak jsem chvili sedel na lavicce a ruzne kroutil s ramenam, abych zjistil, co a jak presene boli, ovsem bolest kazdou minutu vetsi a vetsi. Asi 20 minut po "nehode" bolest velmi silna, ze jsem nebyl schopnej ani poradne sebrat rucnik ze zeme a pohyb je jen velmi omezeny. Takze jsem trenink ukoncil, ani jsem se poradne nebyl schopnej prevlict, takze jsem na sebe hodil jen bundu a sel domu. Ted je to porad stejne, v urcitych polohach a pri urcitych pohybech nesnesitelna bolest, natekle to ovsem zatim neni. Necham to do odpoledne, pripadne do zitra a pokud to otece nebo se bolest bude stupnovat tak smer nemocnice. Ani me to nesere, protoze me to cviceni stejne nejak moc nebavilo a alespon mam vymluvu, proc necvicit :) ´Hlavne ze budu moct slapat na kole (doufam )

Verze 2. (pro ty, koho nebavi cist me kecy :) )
-mam v pici rameno
Mablung

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Verze 1. (pro ty, kdo radi ctou :) )
Takze jsem se dnes dokopal do posilovny, i kdyz se mne vubec nechtelo. Budika jsem si nastavil na 6:30, ale ignoroval jsem ho, pak jsem se vzbudil v 7 a to uz jsem se prekonal a vstal, coz jsem ale, jak se pozdeji ukazalo, delat nemel. Chtel jsem ted cvicit full body obden predevsim zakladni cviky, takze jsem zacal benchem. 1. prac. serie 5x90kg, ok, takze jsme pridal 5kg, 2. serie 5x95kg taky ok ale uz bez rezervy, 3. serie 5x95kg silove tezka, ale splneno, ovsem pri vraceni cinky zpet do stojanu jsem se netrefil a levou stranu cinky prehodil za stojan na zem. Rana jak prase, ale prekvapive v te chvili nic nebolelo, tak jsem cinku rovnou ze zeme hodil zpet a odjel 4. serii, take 5x95kg. 5. serie s 95kg pri vyndani cinky ze stojanu jakasi bolest a slabost v levem rameni a malem jsem si ji jeste pustil na sebe, ovsem bylo to jen pri tom pohybu, kdy jsem vyndaval cinku ze stojanu. Trochu me to rozhodilo a vzalo silu, protoze jsem si musel cinku srovnat do bezbolestne polohy, takze jsem odjel jen 4 opakovani. 5. serie cinku jsem ze stojanu nazvedl asi jen o 2 cm a hned hodil zpet, protoze bolest zacala byt nesnesitelna. Pak jsem chvili sedel na lavicce a ruzne kroutil s ramenam, abych zjistil, co a jak presene boli, ovsem bolest kazdou minutu vetsi a vetsi. Asi 20 minut po "nehode" bolest velmi silna, ze jsem nebyl schopnej ani poradne sebrat rucnik ze zeme a pohyb je jen velmi omezeny. Takze jsem trenink ukoncil, ani jsem se poradne nebyl schopnej prevlict, takze jsem na sebe hodil jen bundu a sel domu. Ted je to porad stejne, v urcitych polohach a pri urcitych pohybech nesnesitelna bolest, natekle to ovsem zatim neni. Necham to do odpoledne, pripadne do zitra a pokud to otece nebo se bolest bude stupnovat tak smer nemocnice. Ani me to nesere, protoze me to cviceni stejne nejak moc nebavilo a alespon mam vymluvu, proc necvicit :) ´Hlavne ze budu moct slapat na kole (doufam )

Verze 2. (pro ty, koho nebavi cist me kecy :) )
-mam v pici rameno

Nic proti, ale s ramenem v píči budeš moct držet řidítka jen jednou rukou, což pohodlné nebude. Takže doufej ;-)
Petan_

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

240 tepu za minutu? to by byla uz defibrilace ne? ja na kole jezdim dost a pulzak mi nejvice ukazal 204/min. neznam nikoho kdo by udelal prez 215, tedy ne clovek
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D se u tebe cestou z BG zastavím a vysměju tě... teda spíš cestou do, protože ty svůj maraton končíš, když já vstávám

Jinak bych asi napsal sloh, ale tj zbytečný :D Stejně to o sobě víš sám moc dobře

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: