Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smola toto ech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaj, škoda, já čekal že mi nase*eš třeba 4x210kg tahy a založíš challenge log a ty máš zatím bolístku : (
seeya

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak to to rameno bolo vyklbene tak si si dobre zavaril na dlhy cas. Good luck
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/10 AEROBKA

kolo
120 minut (85,01km 42,50km/h)

-musel jsem si spravit naladu, kdyz jsem byl nucen ukoncit trenink. Opet vynikajci a naprosto brutalni aerobka, rameno u toho nastesti nabolelo, protoze jsme s nim nijak nehybal. Dnes opet vice casu na max zatez (urcite vice nez 90 minut), intervaly od 10 minuty, nejprve 1-2 minutovky a od 30. minuty to byly prakticky 5ti minutovky i vice na HI+ a pritom jsem drzel rychlost vicemene nad 42km/h, opravdu brutal. To je ta prijemna zprava, ta neprijemna je to, ze rameno je jinak uplne v hajzlu, myslim, ze uz je i trochu otekle, bolest trili pres krk do hlavy, tricko jsem ze sebe sundaval asi 5 minut a to uz jsem myslel, ze ho rozstrihnu, nevytru si prdel levackou a prakticky s tim neudelam nic, takze jakmile se nazeru, tak jedu na urazovku.
papaya

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ať ti to dobře dopadne, snad to nebude nic závažného, i když podle toho co píšeš, mám obavy, že asi bude..
Pak sem postni na co ti přišli
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua, ja začínám bejt v pohodě a ty se teď dorasuješ ještě víc. Tak ať jde léčení, co nejrychleji.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty stojany co jsou ve většině fitek, jsou nahovno pro člověka co cvičí sám, to je celkem blbý na odkládání, já mám stojan, že to seknu za sebe, tam se to dorazí na svislý tyče a jen spustím dolů a mám jistotu že to je tam kde to má být. Ať se Ti to dá rychle dokupy.
shooter

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj log mám rád.
Nic proti, ale tvoje brutální tréninky se nějak projevit museli. Nejsi ze železa.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi nedelej Drapere, ja uz se tesil, jak si s tebou zacvicim a ty si udelas tohle
okamzite se dej do cajku, at se mam na co tesit
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Tvůj log mám rád.
Nic proti, ale tvoje brutální tréninky se nějak projevit museli. Nejsi ze železa.

Promin, ale tohle nemelo s mymi "brutalnimi" treninky nic spolecneho, takze si poradne precti, co se vlastne stalo.

Jinak byl jsem na pohotovosti, bylo tam 15 lidi v cekarne, pul hodiny jsem tam sedel a nehlo se to ani o jednoho cloveka, takze jsem se na to vykaslal, na tohle fakt nervy nemam a pojdu tam vecer nebo zitra rano, mam to nastesti jen kousek.
shooter

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný já vím na benču si to zahodil za sebe. Nejlepší je na to sparing, ale to ty víš. Vlastně nikdo by s tebou nezvládl tvůj rénink. Tak se brzo uzdrav ať můžeš pokračovat v brutálních trénincích.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Jasný já vím na benču si to zahodil za sebe. Nejlepší je na to sparing, ale to ty víš. Vlastně nikdo by s tebou nezvládl tvůj rénink. Tak se brzo uzdrav ať můžeš pokračovat v brutálních trénincích.

Kvuli takove blosti nepotrebuji sparinga, proste to byla moje technicka chyba. Ty stojany si obvykle nastavuji moc nizko na to, ze mam dlouhe ruce, protoze nekdy jsem u posl. opakovani fakt rad, ze jsou prave tak nizko jak jsou a ne vyse no a asi jsem to tam hodil moc horlive, jak jsem byl po tydnu nadrzenej na trenink a prehodil jsem Stalo se mne to podruhe v zivote, jednou u decline benche.
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic, tak pujdu az zitra aneb co muzes udelat dnes, odloz na zitrek pripadne na dobu, az se ti bude chtit
Doufam, ze v noci najdu nejakou polohu, ve ktere se vyspim

Jeste by to chtelo nejakou injekci proti bolesti, ale to uz bych chtel asi moc, kdyz s tim nikam nejdu
Mablung

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Kvuli takove blosti nepotrebuji sparinga, proste to byla moje technicka chyba. Ty stojany si obvykle nastavuji moc nizko na to, ze mam dlouhe ruce, protoze nekdy jsem u posl. opakovani fakt rad, ze jsou prave tak nizko jak jsou a ne vyse no a asi jsem to tam hodil moc horlive, jak jsem byl po tydnu nadrzenej na trenink a prehodil jsem Stalo se mne to podruhe v zivote, jednou u decline benche.

Já osobně cvičím bench ve stojanech na dřepy. Stejně je tam skoro nikdy nikdo necvičí, takže to mám pro sebe. Tam jsou držáky rozmístěny pilovitě od shora až k zemi, takže to do nich strčíš i když to neuzvedneš a přehodit to prostě nejde. Navíc se to z nich mnohem lépe zvedá než z klasických benchových vidlic
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim no, ale ze se tohle stane je asi tak pravdepodobne, jako ze se nerozhlidnes na prechodu a srazi te auto. Proste jen tvoje nepozornost.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: