|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
:D sakra tys sem napsal dřív... já měl připravenou otázku, jakpak se dneska fyzicky máš....
=) ani nevíš, jak se tohle krásně čte lidem, kteří tě občas považovali za mimozemšťana... jako masochista si tvou bolest užívám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kdyz si vzpomenu, jak jsem si stezoval ve ctvrtek, jak me po stredecnim treninku vsechno bolelo, tak ted si preji, aby to bylo jak ve ctvrtek, protoze ted jsem asi tak 7x vice roz**danej a boli me snad i vlasy na hlave
Ja to nechcu |
Že by se ozvlao stáří
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | :D sakra tys sem napsal dřív... já měl připravenou otázku, jakpak se dneska fyzicky máš....
=) ani nevíš, jak se tohle krásně čte lidem, kteří tě občas považovali za mimozemšťana... jako masochista si tvou bolest užívám |
Myslím že to si užíváte dva. Když čteš jeho log, musíš pochopit, že až skončí se cvičením, začne navštěvovat salony pochybné pověsti kde budou lidi v latexu a s důtkama
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
=) ani nevíš, jak se tohle krásně čte lidem, kteří tě občas považovali za mimozemšťana... jako masochista si tvou bolest užívám |
Tak to jsi spíš sadista nez masochista, ale draper to na nas beztak jen hraje, neverim ze jeho telesna schranka vubec vi co to svalovka je :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
20/11 AEROBKA
kolo
120 minut (85,74km 42,87km/h, celkem 100 minut na max zatez) (PR)
-rozsekanost po vcerejsku nabrala opravdu nevidanych rozmeru  , takze jediny lek na to je vyslapat to ze sebe :) Sice to pisu porad, ale dnesni jizda dosud nemela konkurenci. Tak naprosto brutalni naval energie jsem nemel snad jeste nikdy :) a to jsem jedl naposledy nekdy o pul 12 v noci. Mozna ze ty spalovace funguji lepe kdyz jsem uplne na lacno nebo jsem mel proste jen dobrej den. Celou dobu jsem mel totalne praznou hlavu a soustredil jsem se jen slapani, abych drzel tempo a slo to vyborne. Byl jsem v dokonalem aerobnim tranzu  Celkem dnes 100 minut na nejvyssi moznou zatez, coz je PR a i presto lepsi ujeta vzdalenost nez jindy. Posledni 2 minuty jsem do toho dal uplne maximum a par sekund pred koncem jsem vytahl RPM az na 150, coz se mne nikdy v zivote nepovedlo a hned po skonceni jsem nameril naprosto silenou tepovku, coz sem radeji ani nebudu psat
-strasne rad bych do zitra zregeneroval a sel do posilovny, pokud budu hodne rozsekanej (hlavne aby byly ok spodni zada), tak az v utery. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
Rozsekanej jsem tak o 0,1% mene nez vcera :) , ale jdu to rozcvicit. Vzdyt je to jen blba kyselina mlecna a nejsem z cukru. Nechce jit pro jistotu nekdo se mnou? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
21/11
bench press
65kg x 10,10,10,10,10,10
-chtel jsem pridat 5kg, ale pri 70 jsem udelal 3 opakovani a rameno mne vic nepustilo, tak jsem ubral na 60kg, tam to bylo ok, takze jsem 5kg jeste pridal a taky ok, jen jsem musel drzet porad stejnou drahu pohybu. Tezke to docela bylo i s touto smesnou vahou :)
mrtvy tah
160kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,10
-svalovka spodnich zad sice stale velka, ale i tak jsem pridal od minule 10kg. Zajimave bylo, ze prvni 3 serie byly strasne tezke, pak to ale zacalo hrozne lehknout i presto ze jsem zkracoval pauzy. Posledni serii jsem si opet zkusil vic opakovani, ze dam 10 jsem necekal a ze tam bude jeste mala rezerva uz vubec ne, takze absolutni spokojenost. Priste zase pridam asi 5kg
military press
45kg x 10
50kg x 10,10,10,10
-pridano 5kg, posledni dve serie od cca 8. opakovani uz push press, ale jinak dobry. Bralo to pekne a pokud si cinku nemusim nadhazovat ze zeme a beru si ji rovnou ze stojanu, tak rameno u samotnych tlaku neboli vubec.
bicepsovy zdvih VC
40kg x 10
45kg x 10,10,10,10
-gut
uzky bench press
60kg x 10
65kg x 10,10,9,9,9
-gut
pritahy VC
90kg x 10
95kg x 8,8,8,8,10
-5kg jsem pridal, technicky to sedlo a krasne to bralo. Opet se potvrdilo to, ze tahove cviky sly do haje dalko mene nez tlakove
tlaky JR v leze
25kg x 10,10,10,8,8
- tragedie jako minule, vse nadoraz a opet ke konci vzdy vylivlo prave predkloti a malem jsem si rozbil drzku
superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12,12,12,12,12 + 10kg x 12,12,12,12,12
-docela aerobka
superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky
50kg x 12,12,12,12,12 + 50kg x 12,12,12,12,12
veslo
30 minut (7750m, 223W, 1:56:1)
-dnes jsem poprve sel na to nedojebane veslo, kde je zaber uz od zacatku jak ma byt a ne az nekdy ke konci tahu a silena zmena. Musel jsem trochu zmenit techniku a mnohem vice zapojovat nohy a taky jsem je mel napumpovany jak uz dlouho. Paradne to zteklo, prvnich par minut jsem myslel, ze budu rad, kdyz vubec dovesluju 10 minut, ale pak jsem chytl tu spravnou techniku, tempo a sladil se se strojem a slo to, i kdyz makacka to byla opravdu velika a varim z toho jeste ted. Na to stary rozbity veslo uz chodit nebudu a budu se drzet tady toho. Doufam, ze ho nikdo nedojebe. To veslovani me fakt bavi a nejradeji bych se tomu venoval nejak seriozneji
pas (chuze do kopce)
30 minut (3,3km, 15% sklon, 6,6km/h)
-po tom vesle byly nohy pekne tezky a tohle jsem dal opravdu uz na pokraji kolapsu  Ale byl mne vyjadren obdiv jedne nezavisle pozorovatelky, ze to cele dam na maximalni sklon
-naprosto vynikajci trenink a troufam si rict, ze jsem zpet. Jen na to rameno musim davat jeste bacha, protoze u nekterych prudkych pohybu boli, ale jinak ok. Uz se tesim na stredu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Už jsem to zjistil ty nechodís nikam jen posilovani jídlo odpočinek a psaní na ronnie nebo jinak nevím jak se tohle dá dávat. Ale musel si dědit dobrej ranec že más tolik peněz na jídlo doplňky atd teda ... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Už jsem to zjistil ty nechodís nikam jen posilovani jídlo odpočinek a psaní na ronnie nebo jinak nevím jak se tohle dá dávat. Ale musel si dědit dobrej ranec že más tolik peněz na jídlo doplňky atd teda ... |
edit :
Naposledy upravil kubaz dne po listopad 21, 2011 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Promin Pavle, ale tohle je trosku drzost.  Pokud jsem na to uz nekolikrat neodpovedel, tak to asi znamena, ze je vam po tom uplny prd. A opravdu me nezivi zadne dedictvi a uz vubec ne rodina. Konec diskuze na tohle tema. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Nic osobního. Mě to nevadí, že neřekl co dělá. Ať si každý dělá co chce. Tím jsem chtěl vyjádřit že ty objemy co odcvičí jsou uctihodne.... špatně napsáno špatně pochopeno _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Nic osobního. Mě to nevadí, že neřekl co dělá. Ať si každý dělá co chce. Tím jsem chtěl vyjádřit že ty objemy co odcvičí jsou uctihodne.... špatně napsáno špatně pochopeno |
Napsals to tak, jaks to myslel a jak to nejspis kazdy pochopil, tak se to ted nesnaz prevratit na nejake obdivovani mych treninkovych objemu, o ktere stejne nestojim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
Prijde mi, ze to je snad kazdy rok,kdy se nekdo zepta  My starsi pardalove vime,ze Draper je mimozemštan a plati ho za to,ze tu testuje vesla,a kola,...  Tak si to zase za rok zopakujem.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
Kdyby kazdy rok, spis kazdy tyden.
Jo a nemrkej na me, nemam to rad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|