|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
:D Spíš mě dostává, že někdo očekává odpověď... když už, tak se zeptám PM, ale né takhle veřejně. Neznám moc lidí, kteří by takhle veřejně psali co dělaj apod :D
Jinak k tréningu nic, furt je drejpr slabej =) Nuda... svalovky = člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jinak k tréningu nic, furt je drejpr slabej =) Nuda... svalovky = člověk. |
Zelezo z kolena mne uz vyndali, tak se uz nemuzu vymlouvat na to, ze jsem terminator
Ale pockej, do Vanoc je tam mrtvola 5x5x200 jak hovno (a jeste si tam dam navic 10kg, ktere nebudu pocitat, protoze to bude v BG :-) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
:D to chci vidět... radši vymysli, jak zvednem ty naše tragický benche... mrtvoly umíme oba
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelito napsal: | | Nic osobního. Mě to nevadí, že neřekl co dělá. Ať si každý dělá co chce. Tím jsem chtěl vyjádřit že ty objemy co odcvičí jsou uctihodne.... špatně napsáno špatně pochopeno |
Napsals to tak, jaks to myslel a jak to nejspis kazdy pochopil, tak se to ted nesnaz prevratit na nejake obdivovani mych treninkovych objemu, o ktere stejne nestojim. |
:D ok _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Promin _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D to chci vidět... radši vymysli, jak zvednem ty naše tragický benche... mrtvoly umíme oba |
Trochu me seres s tim tvym "tragickym" benchem :-) . Maxko mas 115-120kg ne? Cvicis rok a pul nebo kolik, takze tady bych slovem "tragicky" trochu setril. To ze nejsi s benchem ty sam osobne spokojen je vec druha. Tragicky bench vypada trochu jinak, tvuj je myslim z hlediska cvicici populace dalo by se rict i mirne nadprumerny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
asi tak guru, troška objektivity, výkony máš všeobecne hodne nadpriemerné, podľa mňa priam výborné, to, že sa chceš zlepšovať je pochopiteľné - to my všetci a btw Draper: ten tvoj benč je brutálne tragický _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
ok, drejpr má tragickej bench a já mám "nepřemožitelnou" touhu ten bench vytáhnout ... to zní líp
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
Já ten jeho bench ani nechápu. Na ramena dává víc, na triceps dává víc, na peckdeck má všechno a já se tam trápil s nějakou trochou, ale bench pokulhává. Jestli to nebude technikou... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
jj pravda, ramená má veru slušné tlaky a pod, aj keď zvykával chodievať premká s jč, tak to pekne stúpalo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|