Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/12 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
80kg x 5
90kg x 5
92,5kg x 5
95kg x 5
92,5kg x 5,5,5,5
80kg x 10,10
-na tu nejtezsi serii jsem se nechal jistit, ale dal jsem to sam, i kdyz ultra na krev. Jinak celkove vse tezky :)

mrtvy tah (bez pasku, magnezko)
180kg x 5
190kg x 5,5,5,5,5
150kg x 17 (PR)
-nepridaval jsem, protoze nebylo kam :) Vse tezky, momentalne strop pro 5x5. Po Vanocich, az trochu zregeneruji, tak se to snad zase o neco pohne a nebo to alespon nebude pocitove tak tekze. Posledni bonusovou serii se 150kg jsem sice davat nechtel, protoze je to pred dalsim cvikem zbytecne vystavnujici, ale slibil jsem seeyovi, ze dam 17x, tak jsem holt musel

premisteni a push press
70kg x 6,6,6,6,6,6
-tezky a naprosto znicujici

bicepsovy zdvih VC
50kg x 10,10,10,10,10,10
-gut

uzky bench press
75kg x 8
80kg x 7,7,7,7,6,6
-tak bylo na case pridat, posledni dve serie jsem si chytl moc na uzko a ku*evsky to ztezklo

pritahy JR k pasu
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 8,8,8,8,8
-gut

sikmy bench na MP
75kg x 10,10,10,10,10

upazovani s JR
10kg x 15,15,15,15,15 + 7,5kg x15,15,15,15,15
-masakr

pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-po tomhle cviku mam vzdy naprosto slisovany bricho

mohamedany ve stoje
25kg x 20,20,20,20,20

kolo (spinner)
30 minut
-silova cast treninku stala za hovno a ani na veslo jsem nemel nejak extra chut, chtel jsem jit na pas, at je zmena, ale mam na obou botach na nekolikrat zlomene podrazky a sotva s tim chodim po fitku, natoz abych chodil na pase, tak jsem tedy vlezl na kolo s tim, ze dam hodinu. Chytl jsem celkem pekelne tempo, krasne to utikalo, ale uz po 15 minutach ze me naprosto neskutecne lilo, ze uz se to proste nedalo nejen vuci okoli, a tak jsem se sel prevlict, coz ale stejne nepomohlo, protoze jsem se doslova rozpoustel, takze jsem sel na veslo s tim, ze dam alespon jednu 20 minutovku. Na vesle to poceni tak nevadi, protoze tam me krasne ochlazuje vzduch z vetraku.

veslo
20 minut (5450m, 261W, 1:50:3/500m, odpor 4)
20 minut (5390m, 253W, 1:51:5/500m, odpor 4)
20 minut (5340m, 247W, 1:52:4/500m, odpor 4)

-jak jsem psal vyse, vzhldem k tomu, ze diky poceni jsem dal na kole proste pokracovat nemohl, tak jsem preci jen sel na veslo, abych dal alespon tech 20 max 30 minut. Jelikoz kolo bylo v docela vrazednem tempu, tak jsem myslel, ze tohle vubec nepujde a naopak, dnes se veslovalo tak fantasticky, ze jsem si dal nakonec rutinni hodinku, aniz bych se do toho musel nutit:) Prvni cast prvni 20 minutovky jsem jel volneji, podvedome jsem si porad rikal, ze cil je jen vydrzet to, protoze jsem opravdu myslel, ze se budu trapit a take jsem tady hodne ztratil, ale prekvapive to slo, a tak jsem vykon postupne zvysoval a posledni 2-3 minuty jsem drzel watty pres 300, posledni minuty i okolo 370 a naprosto neskutecne jsem z toho udelal vysledek jen o 50m horsi nez je muj PR. Kdybych to ze zacatku tak neojebal, tak z toho bylo mega PR. S dalsima dvema 20 minutovkama naprosta spokojenost, intnezita dostatecne znicujici a vysledek take celkem ok na to, ze uz jsem mel za sebou jednak trenink, jednak pul hodiny kola a take proto, ze jsem se dnes citil na hovno.

-posledni trenink ve fitku pred Vanocnim odpocinkem a jsem rad, ze je posledni, protoze me nebavil, respektive nebavila me ta silova cast, nemel jsem zadny glykogen a navic jsem byl ku*evsky nevyspanej, protoze jsem mel vecer nejakou praci a rano musel zase jit driv do fitka. Na papire to sice vypada celkem pekne, ale pocitove to byla nuda a otrava. Je pravda, ze jsem posledni 2-3 tydny hodne pridaval vahu a cvicil hodne dni nonstop, coz se asi ted trochu projevuje. Nastesti ne na sile, ale spis na te chuti do zvedani cinek, takze je dobre, ze ted bude par dni pauza. Aerobni cast pravy opak, ta me bavi, mam hodne energie a pripadam si neunavnej, i kdyz je to pocitove mnohem vetsi masakr nez ta silova cast.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Bench vypadá zajímavé, za měsíc cca 10kg, kde budeš za rok
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
ten Bench vypadá zajímavé, za měsíc cca 10kg, kde budeš za rok

Vždyť ani nebenčne pákrát tu svojí muší váhu
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,40km 43,40km/h, celkem 53 minut na max zatez)
60 minut (42,65km 42,65km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-me pocity jsou asi takove, jako bych prave vstal z mrtvych
-doufam, ze mne zitra rano neprdne v kuli a nepujdu do posilovny, protoze predstava zvedani zeleza se mne momentalne hnusi
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
-doufam, ze mne zitra rano neprdne v kuli a nepujdu do posilovny, protoze predstava zvedani zeleza se mne momentalne hnusi

á pán je fajnovka , asi bude doma radši vyšívat
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
citace:

á pán je fajnovka , asi bude doma radši vyšívat

ne, da si vanocni jizdu na rotopedu :)
kubaz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vecerni zpravodaj nova tn vam prinasi nejnovejsi zpravy z jihomoravskeho kraje, v brne-centrum se predavkoval jizdou na rotopedu 2? lety muz po vycitkach ze stedrovecerni vecere
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná si ho přijedou i natočit, ale ten příspěvěk bude samozřejmě uveden slovy...upozorňujeme rodiče dětí a slabší povahy, následující záběry jsou drastické :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
seeya

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k tej mrtvole len kratky konstruktivny prispevok: aaaahhhchrr
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23/12 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
80kg x 10,10,10,10,10,10
-opet lehci nez minule, kdyz jsem jel 10ky

mrtvy tah (bez pasku, magnezko)
170kg x 5
180kg x 6,6,6,6,6,6
-nevedel jsem, jak to dnes jet, nechtelo se mne ani do tezkych ani do lehkych, takze jsem dal stred. Posledni dobou jsem si blbe navyknul s cinkou tukat a napokladat, takze tady jsem dbal na to, abych oprvdu vzdy polozil a zacal znovu (krome posledni serie, tu jsem opet tukal). Je to neco jineho a celkem pekne to ztezkne a taky tim vic trpi koleno, ale po Vanocich budu MT cvicit pouze s pokladanim cinky, jen serie s vyssim poctem opakovani budu odrazet.

mrtvy tah s JR
55kg/55kg x 10,10,10,10,10,10
-chtel jsme se jeste dojet nejakyma lehcima tahama, ale s VC me to nejak extra nebavilo, tak jsem si dal s JR, coz jsem uz hodne dlouho necvicil. Celkem gut a hlavne jdu vice do drepu paradne to bere stehna, jen kolenu se to asi moc nelibilo .

power clean
80kg x 5,5,5,5,5,5,5,5
-absolutne nejlepsi cvik dnesniho treninku. Sedlo to opravdu vyborne, myslim, ze zatim ma nejlepsi technika, co jsem kdy tento cvik cvicil, nechybela dynamika, krasne jsem zapojoval nohy (mirny podrep) a cinka byla hned nahore jak hovno. Na chvili mne tenhle cvik zlepsil naladu :)

power clean & push press
70kg x 5,5,5,5,5
60kg x 10
-neplanovane, tezke, znicujici, ale splneno :)

bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 10,10,10,10,10,10
-ok

uzky bench press
80kg x 7,7,7,7,7,7
-podstatne lehci nez to same minule, tlakova sila ted konecne nepatrne roste

pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20

predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20

veslo
20 minut (5490m, 268W, 1:49:4/500m, odpor 4)
20 minut (5410m, 256W, 1:51:0/500m, odpor 4)
20 minut (5390m, 253W, 1:51:5/500m, odpor 4)

-skoda tech posranych 10m a mel jsem vyrovnany PR, ale i tak spokojenost, protoze v celkovem souctu uveslovanych metru za hodinu to PR byl. Opravdu krasne se dnes veslovalo.

edit: DOTAZ: zajimala by me jedna vec. Zapisuji si uveslovanou vzdalenost, ktera je na displeji presne v case 20:00, ale pak to jeste cca 5-6 sekund bezi a zaroven se nacitaji i metry a pokud jedu ke konci opravdu na max, tak to muze dat i okolo 30 metru. Mam je pocitat nebo ne? :) odpoved sice necekam, ale preci jen se ptam

-rano jsem se citil ok, a tak jsem si rekl, ze preci jen do fitka pujdu , ovsem ok jsem se prestal citil v okamziku, kdy jsem vstoupil na plac a videl a slycel cinkat zelezo. No ale kdyz uz jsem tam byl, tak co jineho mne zbyvalo nez se s tim nejak poprat. Trenink nebudu nijak rozpitvavat, silove relativne ok, ale pocitove stal za uplny hovno, byla to otrava, nebavilo me to, umiral jsem u toho, krome teda power cleanu, ten mne dnes sedl luxusne. Vse ale zachranilo veslo, to jsem si vazne uzil
-ted doufam do konce roku pauza o cinek a take doufam, ze se nerozbehne pretrenovani, ktere klepe na dvere :) a zase budu mit chut cvicit, ale zacnu neco noveho s podseknutyma vahama. Co to ale bude, je ve hvezdach a nehodlam se tim ted zalamovat.
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper v logu "seeya" napsal:
A s tim maxkem me opravdu nepresvedcuj. 230 bych momentalne neodlepil ze zeme ani o centimetr. Ja jsem, jak jsem psal, silove vytrvalostni a mel bych problem i s 210. Tech 5x5x190 minule bylo hodne na krev. Az zregeneruji, tak to mozna vytahnu zase o neco vyse, ale na nejaka velka cisla pro 1 opakovani opravdu nejsem trenovanej a ani o to nemam zajem.

Podle mě se v tom dost podceňuješ, ikdyž souhlasím s tím, že jseš spíš vytrvalostní typ, soudě podle tréninků.
Sorry, ale musel jsem to napsat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz me nebudes poucovat, at to s cvicenim neprehanim a podobne a nebudes u toho na me mrkat, tak si pis co chces
Uvidime, az zregeneruji, ted uz je celkem citit unava i u tech tahu a neni to takove, jak jsem zvykly. 230-235, jak psal seeya, je ale vazne moc.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u drapera jde na zivo pekne videt ta svalova vytrvalost, v poslednich serii uz jde videt ze ani prvni opacka nejsou lehky, je to na krev ale on to do te desitky proste dotahne na maximalku je ho skoda
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve cvičení jsem nikdy nikoho nepoučoval (nebo si to aspoň myslím), max. jsem dával rady, který vyhovují mně, ale to neznamená, že to musí vyhovovat někomu jinýmu. A mrkat jsem už kvůli tobě přestal, protože nemám zájem se do někoho navážet, pokud teda někdo vyloženě nevysírá.
Nechcou se ti v úterý zkusit nějaký jedničky? Taky cítím, že mně teď 4 dny volnou pomůžou, ale jak se znám, tak v úterý už budu otrávenej, tak si pravděpodobně budu chtít jít cvičit a po 4 dnech volna, žraní a spaní je k tomu dobrá příležitost.

edit: po tom, co ještě napsal Kubaz, si s těma jedničkama připadám jako idiot, ale co, aspoň by byla nějaká motivace, kdybych tam nebyl sám.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, ze nepoucujes. Tve rady neberu jako poucovani a rad si je prectu, protoze vim, jak cvicis a konkretne u tehle silovych cviku se od tebe mam hodne co ucit.

V utery to vidim na minimalne 5 hodina na rotopedu Ne, ja nevim, ale rad bych dal volno do konce roku, pretrenovani klepe na dvere , i kdyz v to volno moc neverim, ale doufam, ze lenost zvitezi. Ale jedno vim jiste, pokud bych nahodou v utery sel, tak by naplni meho treninku urcite nebyly jednicky na mrtvy tah
btw. otevreno maji uz v pondeli

Jinak jak psal Kubaz, tak to je naprosta pravda. Kolikrat si po 2. opakovani rikam, ze nemuzu dat ani 5 a vytahnu jich nakonec 10.... Nebo jak jsem predevcirem dal 17x150kg, mel jsem za sebou 5 op. a myslel jsem ze jeste 2-3 a hotovo.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: