Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic, zkusil jsme to.

Těch 17x150 bylo touch n go? Nějakou chvíli přemýšlím, že bych zkusil nějaký max op. a ta 150ka vypadá, že by se tam snad dalo něco i vymáčknout, tak že bych tě zkusil nasrat aspoň tady, pokud teda bude nálada a nevyhořím.

edit: teď koukám, žes Mirovi psal do logu ohledně řetezů. To je taky věc, která mi strašně v posilkách schází. Hrozně rád bych to zkusil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,60km 43,60km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,02km 43,02km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-jelikoz jedu domu az odpoledne a dopoledne jsem mel volne, tak jsem si dal jeste aerobku. Kdyby byl cas, dal bych si nejaky vanocni special v podobe treba 3 hodin , ale jelikoz za chvili odjizdim, tak jsem musel jen rutinni 2 hodinovku, i kdyz nevim, jeslti bych 3h dal v tomto tempu, protoze tohle byl neskuteny masakr a jel jsem jak nikdy v zivote :) Jeste nikdy jsem nedal v obou hodinovkach 43km a dnes i nejdelsi cas pod maximalni zatezi.

-jsem rad, ze jsem vcera byl cvicit, i kdyz to stalo za hovno, dnes mam krasne namozene svaly, hlavne ramena, trapezy, bricho a celkem citim i laty, pritom jsem na ne zadny primy cvik necvicil. Ted bych opravdu do konce roku rad do posilovny nesel a pak zacal zase nanovo.

Madball: jojo ty retezy jsou zajimava pomucka, nikdy mne nebylo jasne, k cemu to je, ale je to celkem chytre....
Frozz.

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty řetězy jsou super věc, měl jsem možnost je v bombagymu vyzkoušet, a pecka. Zezačátku OK, a čím víc nahoře, tím těžší. Je to zajímavá obměna, škoda že v normálních komerčních posilkách tohle nemají.
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ty řetězy jsou super věc, měl jsem možnost je v bombagymu vyzkoušet, a pecka. Zezačátku OK, a čím víc nahoře, tím těžší. Je to zajímavá obměna, škoda že v normálních komerčních posilkách tohle nemají.

V klasickych posilovnach by to vyuzivalo strasne malo lidi. Zase tak moc lidi DL necvici a vetsina z tech, co uz ho cvici, jen tak aby se nereklo, takze by to pro ne nemelo zadny smysl.
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řetězy se nepoužívají jen na DL, ale i na bench a dřep a jejich variace. A určitě by šly použít i na další cviky jako třeba kliky, shyby.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bazzy

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ona byla hospoda otevrena?
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
ona byla hospoda otevrena?

ne
Primitiv

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem možnost cvičit s řetězama a nepřijde mi, že by to byla nějaká super pomůcka. Jedinej význam to, podle mě, má u mrtvol a i tam se to dá úplně v pohodě nahradit dotahama.
To je muj názor.
Edit: Nezkoušel jsem to, ale může to být fajn na kliky na bradlech
CookieMonster

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

retaze a bandy by mali vyuzivat hlavne pokrocili powerlifteri, pre kulturistov alebo zaciatocnikov su k nicomu, takisto aj expandre
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro atlety mají řetězy velkej přínos, protože zvyšují dynamiku provedení cviku, což je při sportech důležitý. Takže bych to rozhodně neomezoval jen na powerliftery.
Osobně bych třeba rád do tréninku zařadil vyhazovaní činky při bp, ale jsem z toho poněkud nervozní, takže by v tomhle případě bral řetězy jako ideální pomůcku.
Ale to už je asi trošku OT, Draperovi to naštěstí moc neva, alespoň doufám. :-)
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,93km 43,93km/h, celkem 53 minut na max zatez) - BIG PR
60 minut (43,06km 43,06km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-Vanoce se zvdhly v naprosto nekontrolovane obzerstvi, opet se mne potvrdilo, ze s jidlem roste chut a ze nemam tu klapku, ktera rekne dost, uz ses plnej. Muzu jist naprosto neomezene nekolik hodin nonstop a stejne mne neni blbe. Ale to je jedno, ani me to nejak nesralo, byl to je jeden den a doufam, ze mam natolik rozjetej metabolizmus, ze tohle me telo nijak nezaregistruje. Uz jsem si dal mensi detox a trenink k tomu a jsem zase ve starych kolejich. Asi diky jidlu dnes neprosto neskutecny trenink a nikdy bych neveril, ze se tak blizko problizim 44km, ovsem 3 minuty jsem potom sedel na zemi a doslova se klepal jak ratlik, tepovka opet za hranici lidskosti a vnitrnosti kdesi v krku :) Navic mam jeste brutalni rymu, takze jsem se bal, ze bude problem to udychat, ale v tomhle ohledu v bez problemu.
-do posilovny se zatim do konce roku nechystam, tak doufam, ze od teto myslenky neupustim.
Reiben

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na Tour de France sis někdy zkošel podat příhlášku?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou klapkou jsme na tom stejně, jen na mně to je vidět...
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27/12 AEROBKA

kolo
60 minut (44,10km 44,10km/h, celkem 54 minut na max zatez) - MEGA BIG PR
60 minut (43,10km 43,10km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-v polovine prvni casti jsem na tom byl stejne jak vcera, takze jsem se hecl a zkusil to dnes vytahnout na 44km. Zacatek opet najkritictejsi, zvlast kdyz to zacnu s tezkym prevodem, tam trva nez chytnu tempo. Poslednich 10 minut jsem jel tak, ze kdyby pred barakem spadlo letadlo, tak si toho nejspis ani nevsimnu, po skonceni jsem byl totalne KO, tep jsem nameril 43/10 sekund (rucni mereni), teplotu hadam tak 50 stupnu :) . Po necelych 5 minutach jsem se vzpamatoval a pustil se do druhe casti, tam uz zadne pokusy o PR, ale tempo bylo takove, ze bych u toho mluvit nemohl. Zatim ma zivotni jizda :) Zajimave je, ze mam rymu, jakou jsem uz asi 3 roky nemel a po oba dva dny jsem si dal PR.

-vcera mne prolitla hlavou myslenka, ze bych mohl jit do posilovny, ale nechce se, protoze tohle me ted bavi mnohem vic, ale bohuzel citim, ze mne to silene vytlouka glykogen a neni se pak cemu divit, ze nemam silu a energii a nasledne i chut do cviceni v posilovne. Doufam, ze tu aerobku s rostouci intenzitou brzy prepalim a zase se vice budu venovat cinkam
seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pre pobavenie publika by si si mohol zohnat nejaky slusny certifikovany strojcek na meranie tepu a hodit vysledok. Mozno aj to bude big PR :))

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: